ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז בהמשך לתופעות הטבע שפוקדות את המחשב שלי פתאום המחשב נכבה... ניסיון להדלקה לא צלח... אבל...המנורות של ההארד דיסק החיצוני עדיין דלוקה.. אבל המחשב כולו נדם...שקט מוחלט... נתתי לו לנוח מעט... הוצאתי מהחשמל והכנסתי... ואז....אני רואה ניצוצות ופיצוצונים קטנים בתוך הספק..ואז...בום. החשמל בבית נפל כולו מדובר בספק מחברת EZCOOL 500W.. האמת יש לי אותו שנתיים והמחשב דלוק 24/7 . עדיין נראה לי קצת אורח חיים נמוך. ואני עוד אחד שמטפל במחשב (דואג לניקוי אבק באופן תמידי מהספק ושאר הרכיבים) אני רק מתפלל שלא הלכו עוד רכבים בדרך... בתקציב של 250 ש"ח חשבתי ללכת על ה http://www.corsair.com/builder-series-cx430-v2-80plus-certified-power-supply.html 2 הארדיסקים חיצוניים,אחד…
-
- 43 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
הספק ממולץ במפרטים הספק איננו נמצא ברוב החנויות ולא הצלחתי לאתר אותו גם באתר חברת FSP מצאתי בחנויות ספק FSP 350-60HCN מה ההבדל ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
למי שחושב שגולדן טייגר זה " גנריק " אז הוא טועה ו KSP לא רושמת באתר שלהם סתם " REAL " החברה שמייצרת את הספקים תחת המותג גולדן טייגר היא חברה סינית בשם DongGuan חברה זאת מייצרת ספקים לחברות מותג , חברה איכותית עם ספקים בעלי יעילות 80% http://www.dggdpower.com/en/ProductDetails.asp?id=20&Sid=42&Jid=2.9.42&JonlyMode=0&Jon=9
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הציעו לי במפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444926.0 ספק כח HEC מחובר עם המארז. מה הייתרונות והחסרונות בזה שהמארז והספק כח נרכשים כגוף אחד?(מבחינת תקלות ואפשרות שדרוג וכו') 2.מה באמת אתם אומרים על הספקים כח והמארזים שנתנו לי? HEC 6T10 300W CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN Seasonic SS-350ET 350W+++++++++++++++++CoolerMaster Elite 335(בנפרד) איזה מהם הכי עדיף?יש הצעות אחרות למשהו יותר איכותי בפחותאו יותר אותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם Hec 580w, נחשב ספק טוב ואמין? והאם הוא טוב יותר (או פחות) מה- Liberty 400w? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי ספק כח HEC 420W שהוצאתי ממחשב ישן " E2140 " רציתי לדעת אם זה יחזיק מעבד כפול ליבה G2030 עם כרטיס מסך GTS 450 ? נכנסתי לשתי אתרים שמתי את המפרט של המחשב שלי וקיבלתי שתי תוצאות שונות לגמרי : באתר של CM מחשבון רשום שאני צריך ספק 311W אבל באתר של NEWEGG רשום שאני צריך ספק 483W איך זה יכול להיות ? למה ההפרש כל כך גדול ? ועוד משהו המעבד שלי זה 55W ואני שם לו גוף קרור 65W פשוט יש לי אפשרות לשים לו AC ALPINE 7 שהוא תומך עד 90W אני ארגיש הבדל בקרור ? או שזה אותו דבר ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות... מה דעתכם על הספק הזה שהוא 1000 וואט
-
- 39 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שאלת היגיון אם המחשב LOW-MED END כזה שרוב הזמן לעבודה יומיומית ומדי פעם משחקים המעבד 65W והכרטיס מסך עד 75W למשל עד 1650GTX סה"כ 140W אז יש שפע מרווח W ב 12V למה צריך ספקי כח מותג ?? לא חבל על הכסף ?? , מתוך ה 500W הג'נרי יש 230 W אמיתי לספק יש מאוורר 12 לא מרעיש הבעיה היחידה זה כמות הפינים 6 / 8 וה SATA שאין בספק מתקדם אז אפשר במקרה הכי גרוע לשים מתאמים זה לא יקר . זה כל כך נורא להשתמש בספק כח כזה ? אני לא מדבר על כרטיסים ומעבדים חזקים ל OC וכו'
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_products~24~0~725-159.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~EMD625AWT~24~0.htm http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=90 איזה יותר טוב בלי קשר למחיר? ואיך ה Enermax?
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחפש ספק כח לתקציב 300-350 ש"י ,לא פחות מ550 וואט (עדיף 600 וואט) של חברה מוכרת שיתאים לכרטיס מסך GTX 950 או 960 ,אני רוצה לקנות מחשב איי 5 ,זכרון 8 גיגה,וספק מתאים,המחשב יהיה למטרת עבודה משרדית וגם קצת משחקים שדרישות שלהם בנוניות. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מדובר בספק כוח חדש, אבל עלוב למדי. יש בו יציאת SATA אחת בלבד (למי זה מיועד בדיוק?) ואני זקוק לאחת נוספת (כונן DVD וכונן HD כמובן). מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע הרבה דברים בנושא אבל זה הנתונים של המארז והספק שלי: Elita 1138 Case side ATX/500W/SF/black/FU אני מקווה שזה מספיק לכם לדעת מה הספק שלי. השאלה: האם יכול להיות שהמחשב שלי מתחמם בגלל שהספק שלי לא מסוגל לספק מספיק זרם למאווררים שלי ? (בהנחה שכמות המאווררים זה לא הבעייה, אני יודע שזה לפורום אחר)
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים שלום ליאור מה קורה ? יש לי מחשב פה עם ספק כח שנותן במקום 12V רק 11.40 V האם זה מה שגרם לדיסק קשיח להתקלקל לדעתכם ? אין לספק קבלים נפוחים ויש לו מאוורר 120MM דגם CODEGEN למי שמכיר ... או שהבלאגן וחוסר האיחוי וסריקות הדיסק במשך 2 שנים גרמו לו זאת ? אני בדילמה אם להחליף גם תספקוש הזה עם הדיסק יחד או רק תדיסק קשיח ... אשמח לשמוע דעתכם
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היו לי הרבה ספקי כח ותמיד הבטיחו לי שהם ספקים שקטים.. הם היו שקטים, בהתחלה. עכשיו יש לי למשל ספק שקניתי עם המארז של EZCOOL 450 בזמן האחרון אני מתחיל לשמוע רעש של מאווררים והבנתי שזה בעיקר מהספק. רציתי לדעת אם יש ספק נורמלי שבאמת שקט גם בימים החמים? יש ספק שהוא בלי מאוורר בכלל? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני חודש או יותר פתחתי דיון על אל פסק וספק .עכשיו אני משדרג את השאלה כולל כרטיס DX 10 הערכה שלי 8800 עם 320 מגה או 640 בהתאם למחיר הכרטיס לא מופיע במפרט כי עוד לא קניתי אותו.....לכן אני רוצה לדעת איזה ספק לקנות ואיזה אל פסק לקנות בהתאם לכרטיס. אז איזה ספק דורש כרטיס DX 10 ואיזה אל פסק דורש ספק לכזה כרטיס. הערכה שלי שמדובר בספק 500W לפחות של מותג מוכר. ואל פסק לפחות PRPC 1050 של אדוויס. מנהל הפורום : לבקשתך ספק עד 500 550 ש"ח - אנרמקס .אנטק . קורסייר. אל פסק עד ה 500 - 1000 ש"ח - אדוויס אני לא מבין בכאלה טווחים של ספקים לכן אני שואל.את מה שיש לי היום קניתי ב 200 שקל. הודעה נערכה שוב על מנת שתיהיה ברורה יותר תודה שוב.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יכול להיות ירידה בביצועים בגלל ספק כח חלש? על האריזה של ה1950XT רשום 450W ,והספק שלי 400W האם זה משפיעה על הכרטיס ? למה האמת הביצועים לא משהו בוא נגיד אין הרבה הבדל בין ה7600GT שהיה לי.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייח חדש.זה בשביל לשחק משחקים. לפני שאני קונה. אני בדקתי באתר חנות KSP . רוצה ליבדוק לדעת אם זה נכון ומתאים ספק כח ללוח אם חדש. אני ראיתי לוח אם Asus ROG MAXIMUS Z890 HERO LGA1851 DDR5 וספק כח ספק כח מודולרי Antec Neo Eco 1000G M ATX 3.0 1000W Gold 12cm PSU NE1000G M ATX3.0 בתמונה סימנתי עיגול אדום החיבור שלו יש 24 פינים ולידו גם 8 פינים. אבל האם זה אומר חייב גם בספק כח לחבר 24 פינים ביחד עם כבל CPU זה כבל נוסף אחד 8 פינים ללוח אם זה ? זה נכון ? אני ראיתי באתר במפרט ספק כוח רשום יש 4 כבלים כבל 2x8(4+4)Pin CPU. האם זה נכון .וזה בסדר? https://www.antec.com/product/power/ne1000g-m-atx3 אני ראיתי שקיים בספק כח יש חיבור כבלים CPU גם 2 חיבור 8 פינים וגם נוס…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל חוות דעת / חלופות למארז + ספק כח בהתאם למפרט טכני שברצוני לרכוש: כרגע המפרט שברצוני להתאים אליו את הספק והמארז הוא כזה: INTEL 3470 - TRAY GIGABYTE GA-B75M-D3H TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 - RETAIL LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY SEAGATE 500GB SATA3 ===================== כרגע אני מתלבט לשלב את הספק והמארזים הבאיםחשוב לי שבסטוק יתנו תפוקה מלאה וטובה למחיר) 1. COOLERMASTER ELITE 431 PLUS (FRONT USB3) w/o PSU ANTEC VP450 (קראתי את הביקורת עליו באתר) 2. ANTEC VP450 + COOLERMASTER K350 USB3.0 3. COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W -האם הספקים …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב זול מאלו שמוצעים ב 1000-1300 מ KSP מתנה לאיזה מישהו ולבקש מהם שישימו ספק כח איכותי יחסית , איזה ספק כח זול וטוב יש ב KSP ? או שאין חיה כזאת ? תודה לעונים .
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה כרטיס מסך חדש : Sapphire X1950XT 256mb PCIe ויש לי ספק כח : TR2 Power 420W W0061 זה מספיק?? אני צריך אחד חדש?? בבקשה תגיבו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש ספק כח חדש , לאחר ששלי נפח את נשמתו היום. דרישות : 400W שחור מאורר 120 לכיוון פנים המארז מחברה רצינית (כמובן) דברים רצויים : מודולריות כמה שיותר מוסלב שקט תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כח חזק שיחזיק טוב את המפרט הבא core i7 990x 6gb ddr3 2000mhz gtx 570 gigabyte udr3 160gb ssd 2tb westren digital 7200rpm מארז NZXT Phantom Black/White/Red אמרו לי שהסנסוניק הכי טובים אך כמה ולמה (אני רוצה מודולרי, עם אופציה ל-SLI) נראה לי עדיף אם משקיעים כבר.. אשמח לעצות גם בקשר למפרט המחשב האם כדאי משהו אחר במחיר טוב יותר או זהה תודה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני מחפש ספק כח למחשב מכיוון שזה שקיבלתי עם המחשב מאוד רועש. אני צריך את הספק או למחשב הזה או למחשב אחר מכיוון שכרגע לקחתי מהמחשב הקודם את ה enermax liberty 400w והוא עובד טוב על המחשב החדש המחשב השני הוא pentium 4 3ghz, 915 chipset, 2xsata devices, 7100GS כלומר אני זורק תספק הזבל שקיבלתי עם המחשב וכרגע יש לי שני מחשבים , אך רק ספק אחד (הליברטי) ומכיוון שהוא מתאים לשני המחשבים - אז אני מחפש לקנות ספק שמתאים לישן או לחדש (אני יכול להחליף שוב פעם) אני מעוניין לקנות רק מ KSP (קרוב לבית) ואלה האופציות : CHIEFTEC 450W Active PFC, 12cm Fan, (24pin) - 245NIS Tomahawk 405W Active PFC 12cm - 245NIS HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin - 295NIS MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan -…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי כרטיס גראפי מסוג GeForce 7950 GX2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2284 לאחר שהתקנתי אותו במחשב וחיברתי אליו מקור חשמל התברר לי כי הספק כח שלי חלש מדי ולא יכול להחזיק את הכרטיס וזאת הבנתי בעקבות הודעת שגיאה שהוא מציג לי כשאני מפעיל את המחשב. הכיס שלי כבר לא כל כך עמוק ורציתי לשאול איזה ספק כח אני צריך בשביל הכרטיס ובכמה אוכל להשיג אותו בעלות מינמאלית . תודה מראש לכל העוזרים קובי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לנו מארז Antec P8 Case ספק הכח מרעיש מאוד. ניסינו לנקות אותו, אבל הרעש חוזר אחרי כמה דקות. איזה ספק מתאים לגיימר. למחשב מחובר כרטיס מסך חזק פלוס הרבה מאוד מאווררים וקירור נוזלי ולכן צריך ספק שיחזיק את כל אלו וכמובן יהיה שקט תודה אביב
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-