עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני צריך מאוורר 80MM שמחליף צבעים שיהיה שקט כמובן.. תודה..

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום! רציתי לדעת אם יש הבדל בין הדגמים eca5000 או eca5001 של uber chakra תודה מראש

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 gtx מעבד- e6750 לוח אם-p35 השאלה שלי האם ספק כח של 600w יספיק למערכת?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by Dolman,

אוקיי. מלבד המחיר שהאפולו יקר יותר ב100 ש"ח. איזה מבין המארזים שקט יותר, מאוורר יותר. ד"א יש תאריך וודאי להגעת האפולו לחנויות?

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. שלום אנשים ! קניתי כאמור מחשב חדש ורציתי לדעת על הדברים הקטנים שלרוב (פעם הבאה אני מרכיב לעצמי פיזית) כאשר מרכיבים לך את המחשב לא מדברים איתך עליהם. למשל Front audio speakers jack, Front usb, Front Mic jack וכו'... איפה אני יכול למצוא את כל הרכיבים הנ"ל שיגיעו עם החיבור המתחבר ישירות ללוח אם ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5347

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by DanielHatuka,

מה זה ATX וBTX ומה ההבדל? האם המארז ‏HEC Compucase CI-6A21 הוא מאוורר ושקט מאוד וכיצד? האם המארז ‏Thermaltake Soprano VB1000BWS‎ מאוורר טוב(לא שקט לפי מה ששמעתי כאן...)? תודה

8. Started by dudu_azran,

אני חושב שכרגע הוא הפך לספק המשתלם ביותר!!!! http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3803

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by omrishalev,

אחרי בירור עם אייבורי והם "נתנו" אישור להחליף את תכולת המארז הישן לחדש... אז העברתי..מה שלקח לי כולה עשר דקות... אני חייב לציין שהמארז מאוד יפה! מאוד מאורר...לא שומעים את המאוררים שלו...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Gil28,

אני רוצה מארז אחר עד 600 ש"ח שיהיה מקורר טוב ושנראה טוב (האורורה מכוער לדעתי) וכמובן מספיק גדול לגוף קירור איכותי למעבד... תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ?

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by jazzman,

צריך המלצה למארז נמוך (רצוי לא יותר מ450 מ"מ גובה) מאוורר ושקט למחשב חדש ופשוט יחסית.. תודה איך JSP H550B ?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by gerdamen,

שלום אני חדש בפורום... יש לי כמה שאלות לגבי המארז הזה.. APOLLO Crafted Series מNZXT דבר ראשון אני רוצה לדעת איך החברה הזאתי.. היא מומלצת.. ? המארז הזה טוב בשבילי כי יש לי כרטיס מסך 8800GTS.. חדש דרך אגב ואם המארז שיש לי הדלקת לא נסגרת לי.. כי יש לי מאוור כזה גדול 25 סמ'.. וגם אני רוצה מארז עם חלון.. וגם אהבתי שיש במארז הזה צג פמט'.. עכשיו מאוד חשוב לי שכולו יהיה עשוי ממתכת.. לפי מה שהבנתי מהאתר זה מה שרשום שם.. CASE TYPE MID TOWER FULL SIZE STEEL CHASSIS מה שרשום שם באתר.. http://www.nzxt.com/products/apollo/ (זה נמצא בלשונית כזאתי..View Specs ) אודה לכם אם רק מי שיודע שיגיב לא סתם .. תודה מראש.. נ.ב דרך אגב התקציב למארז הוא 400

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by shanibh,

היי, האם ה-SUNBEAM TUNIQ נכנס ב-P150? האם כדאי להחליף לו את המאוורר 120 שמגיע באגזוז? איזה מאווררים 90 מ"מ הכי מומלצים לקדימה? שאלתי חלק (רוב) השאלות בקירור ומודינג ולא קיבלתי תשובה שם, אולי פה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בכללי פול טאוור יותר קר?או שהגודל לא משחק פה תפקיד..או שפשוט שהפול טאוור פשוט נח להרכבת חלקים וזה ?זאת אומרת שאם מישו מרכיב חלקים רק בחנות אז הוא לא צריך פול טאוור.....שהחנות תיסתבך שם..אני צודק?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by liorn,

שלום! רציתי לדעת אם מישהו מכם פעם עבד עם uber chakra ואיך היתה העבודה איתו? וגם רציתי לדעת עם 8800gts נכנס בו תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כרטיס מסך-HD2900XT מעבד- INTEL QUAD6600 כונן קשיח,צורב,2 גיגה זיכרון. ENERMAX LIBERTY 400 יחזיק את המערכת?יספיק גם לאוברקלוק? תודה

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  18. הראשון זה raidmax saggita או השני raidmax ninja או השלישי raidmax sirius מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. שלום כבר ביקשתי פה מארז אבל בתקציב נמוך יותר... אני רוצה מארז יפה שיהיה כמה שיותר יפה ושיהיה שקט וקר אז מישהו יכול לתת לי המלצה? ועוד משהו אל תציעו לי את האפולו כי אני מכיר אני רוצה לראות עוד בבקשה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  20. אני בניתי מפרט ואני לקחתי את המארז RAIDMAX SMILODON ... הוא רועש? ניתן לכוון את רמת החוזק של המאוררים? תתחשבו בזה שגם אני שם את המחשב לידי בשולחן.. בבקשה תגובות מהירות אני אודה לכם.. תודה רבה..!

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by carock,

אני קונה עשיו מחשב ואני קונה את הAPOLLO 100% ..עכשיו השאלה שלי היא.. מומלץ לא מומלץ להוסיף עוד מאוורר של 120 ולמה? ואם כן אז איזה חברה ואיזה סוג?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by b11y,

אני עוד מעט קונה מחשב עם מעבד אינטל קונרו 6300 וכרטיס מסך ג'יפורס 8600GTS וזיכרון קינגסטון 2 ג'יגה DDR2 איזה מארז כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח? תקציב לשניהם עד 600 ש"ח ועדיף כמה שפחות!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  23. אחרי שאני יקנה תמארז הוא ישב אצלי בחדר וזהו.. מידי פעם אני ינקה אותו אבל אין בעיה יש לי גם עגלה..קיצר למישו שלא לוכח תמחשב למקומות ולא מתקין בוא דברים...וגם אם כן..אז רק בחנות...אז זה משנה הפול טאוור?או שפול טאוור יותר קריר?כי אם לא אז למה למישו כמוני ליקנות פול טאוור..עדיף כבר ליקנות משו כמו הantec 900 ולא איזה פול טאוור אלומיניום...זה גם מרעיש..

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  24. טוב אז ככה אני רוצה להכניס את כל זה למארז HTPC.... 1. זה המפרט: Intel Core 2 Due E6600 Asus P5B Deluxe HEC 500W OCZ DDR2 2Giga Kit 800Mhz Platinum Edition CL4 Shappire X1950XT 256MB DDR3 Western Digital HD 250GB 16MB 7200Rpm DVDRW NEC 18X 2. תמליצו על מארז טוב שקט... מאווררים שקטים משהו שאני לא ישמע בשום אופן בחדר לפנות בוקר שהציפורים ישנות בחוץ!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. שאלה המטרידה את הרוב האנשים שעומדים לפני קניית מחשב חדש בימינו זוהיא השאלה איזה מארז לקנות.. אני לא מדבר על המארזים הפשוטים שניתנים כמעט בחינם בחנויות אני מדבר על המארזים ברמה יותר גבוהה לגיימרים ... אז בוא ניגע בכמה נקודות שעל פי הם נמצא את המועמד המנצח ובנוסף אני חושב שהם חשובות לכולם: *שקט- אני מעריך שלכולם חשוב שהמארז יהיה שקט מכיוון שאף אחד לא ירצה מארז שנראה טוב אבל מרעיש כמו טרקטור וכל הבית שומע שהוא נדלק *איוורור- דבר החשוב מעד לחומרה של המחשב ולרמת ביצועים טובה.. *עיצוב- זה כבר טעם אישי אבל נחמד לקנות מארז שמושך תושמת לב[חוזק ואומר זה טעם אישי] *תקציב - לפי הכותרת אני שם ואומר שאנחנו מחפשים מארז שיכללו ספק או מארז ללא ספק ולקנות ספק בנפרד עד לתקציב של 1000 ש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים