ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
ידוע אולי אם יהייה למרובעי ליבה הבדל משמעותי בצריכת החשמל בהשוואה ל - C2D ?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפש ספק טוב עד 600 שקל למפרט אני מתכוון להזמין מחר או יום שני תודה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
חבר שלי מוכר Xaser III חדש ב700 ש"ח השאלה שלי היא אם כדי לקחת או שעדיף להוסיף קצת ולקחת AURORA 3D ? בכל מקרה לא חשוב איזה מהם אני יקח הוא יעבור "קצת" מודינג השאלה היא איזה מהם הוא יותר טוב ? יותר משתלם ? ומתאים יותר למודינג
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי מערכת עם E6600 (מתוכנן אוברקלוק מתון), ATI XT1900XT, DVD-ROM ושני דיסקים קשיחים. האם ספק של 500W (נגיד ליברטי 500W, או TAGAN 530W) יחזיק כזאת מערכת בלי בעיות ? אם בעתיד אני ארצה להחליף מעבד ל QUAD CORE, האם תהיה לספק הזה בעיה ? איך מחשבים בכלל כמה חשמל המערכת צריכה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מבחינת נוחות איכות איוורור ורעש תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
הנה לכם המפרט מעבד AMD Athlon AMD2 3800+ x 2 2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 לוח אם GIGABYTE GA-M55plus-S3G זיכרון 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 כרטיס גרפי PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז PT ATX 520W+USB FRONT PRESCOTT דיסק קשיח WD 160GB 7200 8mb buffer SATA 2 אוקיי, אז לפי מה שהבנתי מפורום מפרטים, אני לא יכול להסתפק בספק-כוח הז'נרי. מסכימים, הלא כן? יש לכם המלצות לספק כוח שיוכל להתאים למערכת הנוכחית, במסגרת התקציב? תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מחשב אתמול בחנות אמרו לי שהמארז מגיע עם ספק 400 וואט אך שהגעתי לביתי ונכסתי למידע על הספק באתר, לא מצויין כל מידע בנוגע לספק שמגיע עם המארז http://www.task.com.tw/tk6200.htm זה הכתובת על הפריט אם מישהו ממכם מכיר או שנכנס ומצא מידע כלשהו בנוגע לספק אני אודה לו מאוד אם יוכל להגיד לי מה נכון אני לא מאמין שהוא שיקר הרי חייב שיהיה ספק כדי שהמחשב יפעל מישהו יכול להגיד לי האם זה באמת נכון שמגיע איתו ספק 400 וואט בתודה אסף
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חברה, הספק שבחרתי הוא מתאים למפרט שלי ? או שעדיף ליברטי 500W מה עם DX10 ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהוא מופיע ברשימת הספקים הטובים אבל אין ממה לפחד נכון זה לא ג'נרי או משהו כזה :s05: ואיך הספקים של TT
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SmartCompact750VAו או Line InteractiveוECOM700ו או שיש לכם המלצה משלכם? אני מאוד צריך את זה -השכרתי דירה הבת"א וחבל לי על המחשב שקניתי
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: מסך LCD 19" ספק כוח EZCOOL 450W מעבד אינטל E6300 לוח GA-945P-S3 כרטיס 7300GT זכרון 1GB דיסק 160GB איזה אל-פסק כדאי לי לקחת? בעל איזה הספק / דגם? יש לכם אולי המלצה על מוצר ספציפי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מתפקד כבר יותר מ3 שנים, לאחרונה החלפתי כרטיס מסך והחלטתי שזה הזמן גם להחליף את הספק כוח הג'נרי שיש לי. המפרט: מעבד Intel P4 2.4GHz+מאוורר מקורי לוח אם MSI 645E Combo (MS-6737E) זיכרון 768MB DDR 333MHz CL2.5 (512+256( דיסק קשיח WD 120GB 8MB 7200RPM EIDE צורב DVD כרטיס מסך Leadtek A6600TD AGP מאוורר למארז Arctic Fan 3 TC הגג שאני יכול לתת זה 300 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שאפשר כי אני ממש לחוץ על כל שקל (סטודנט...) תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה שמציקה לי , אני לא למדתי אלקטרוניקה ולא יודע את ההבדלים בין השניים חוץ מהשמות שלהם . דוגמה : בביקורת על ה C2D EQX6700 כתוב שהוא עם מתח עבודה של 1.37 , ואח"כ כתוב שיצא גרסא של XEON שהוא יצרוך כ 50W הספק פחות , כמה ישאר לי ב V הוא יצרוך כ 50W הספק פחות ? ומה זה הספק ?? תודה תודה רבה . נ.ב. ויקיפדיה בעברית על הנושא הנ"ל מאד קמצן במידע .
-
- 2 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני מרכיב את המפרט הבא מלוגי'ק 2GB קורסייר 800MHZ DDR2 Core 2 Duo 6400 Gigabyte 965-DS3 WD 250GB sata 2 LG DVDRW ומארז של HEC . XFX 7900GT השאלה שלי היא כזאת, לקחת עם המפרט הזה את הספק 400 וואט של HEC שמגיע עם המפרט או שלקחת ספק לא ג'נרי.. ? זה קצת דחוף אני רוצה להזמין מחר..
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
קניתי את הספק : COOLER MASTER eXtreme Power RS-430-PCAR ATX Form Factor 12V V2.01 400W Power Supply 115/230 V Nemko, TUV, cUL, CE, BSMI, FCC, CCC - Retail יש לי מעבד D 805 כרטיס מסך 7600gt שני כוננים קשיחים וצורב ובמארז יש גם שני מאוררים האם זה מספיק?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שאל אותי לא מזמן בחור שהלך לו הספק, אם ספק של Sweex נחשב ג'נרי או לא (הספק של 300W, עולה בין 170 ל 200 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ממה שהבנתי בחלק מהלוחות יש חיבור של 24 פינים בחלק פחות וגם בחלק מהספקים 24 םפינים חלק פחות וצריך כבל מיוחד בשביל להתאים אם הם לא תואמים.. הבעיה שאני לא רוצה להתעסק עם כבלים מיוחדים אז האם הם יתאימו ולא יהיה בעיה עם הפינים? ואם אפשר להסביר לי על הקטע של הפינים עוד קצת אני אשמח=]
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
1.thermaltake sviking va1000bwa או 2.antec sonata 2 אם מתעלמים מהעובדה שאנטק מגיע עם ספק כוח אז שניהם עולים בערך אותו דבר מישהו יודע מי יותר שקט? ,מקרר ?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
נפתחו הרבה ת'רדים בקשר למארזים בסדר מחיר שכזה, אז לסדר את העיניינים, איזה מארז נראה לכם הכי טוב מבחינת: שקט, איוורור, נוחות שימוש, מחיר ויופי. לפי מה שבדקתי במספר חניות מובחרות ובזאפ, המחירים של כל המארזים נעים בין 900 - 1000 ש"ח ( חוץ מ-Hec Compucase כמובן). כאשר ה-Aurora 570 הכי זול וניתן להשיגו אפילו ב-880 ש"ח, וStacker 810 הכי יקר אך ניתן למצוא בפחות מ-1000 ש"ח. שימו לב שמדובר ב-Antec p180 החדש (יש גרסא ישנה יותר), ובThermeltake מדובר בגרסא השחורה כי הכסופה עולה בסביבות 1150... רשמתי את ה-Hec Compucase רק כדוגמא למארז פשוט ורגיח שעולה בסביבות 250 ש"ח למי שחושב זה טיפשי לבזבז כל כך הרבה כסף על מארז... דר"א המחיר היחיד שנלקח מחנות בודדת היה Lian-Li B20B מהסיבה הפשוט…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני בעליו של ENERMAX LIBERTY 400W - יש לי אפשרות לראות על כמה המאוורר מסתובב? או לשלוט עליו? הכוונה דרך הלוח אם או אמצעי חיצוני? ראיתי שיש כבל דו גידי שאמור עפ"H החוברת להתחבר איפה שהוא ללוח אם או לאיזה רכיב חיצוני(או שאני טועה?). מישהו מכיר/יודע? יש לי לוח GB 965P -S3...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים/הספקי מתח/יציבות וכדו'. אני לא קונה בשבילי. רק מתעניין לדעת אם המחיר שווה את המוצר. תודה לכל העונים/ות
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הספק הזה... לפי הביקורת של JONNY GURU הוא ספק מעולה [קיבל 10 מתוך 10 בביצועים] הנה הביקורת: http://jonnyguru.com/review_details.php?id=23 עכשיו מצאתי חנות אחות בשם DIGMA שיש לה את הספק הזה.. הוא עולה 592 ש"ח שזה פחות מLIBERTY 500W וגם פחות מCORSAIR HX520W. לינק: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=2716 אז השאלות שלי - האם זה אותו מוצר? כי הגרסא הJONNY סיקר עליה היא PLUS, ולא רואים בחנות שכתוב על הספק PLUS. דבר שני, איזה כבלים אצלו לא SLEEVED [לא זוכר איך אומרים את זה בעברית]. ואם זה גרסת הפלוס, נראה שמצאתי מלך ספקים חדש של ה500W +-, שגם עולה פחות מהספקים האחרים. תודה לעונים על השאלות שלי.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-