ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו משך אותי ה-Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Black Blue Led Gaming Case אם יש לכם עוד הצעו אני ישמח לשמוע במחיר הזה אם ביותר נמוך עדיף ובקשה אחרונה ... אם רק תוכלו להביא לי קישורים למה שאתם מציעים אני ישמח מאוד אם לא אז תודה בכל מקרה עריכה: יש לי טוניק 120 מעבד E6750 כ.מ 8800 GTS עם 640 מגה ולוח של אסוס P5K-E
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אתמול הייתי אצל חבר שלי בחנות ויש שם ספק שלהם של החנות שמבין ממש טוב במחשבים הוא אמר לי שאם יש לי חיבור של 2 4 פין לספפק ומחובר ספק של 20 פין אז הלוח לא מקבל את צריכת החשמל טוב והוא מתחמם ובאמת נגעתי בלוח אם והוא היה רותח
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הי, טוב אז ככה אני צריך מארז+ספק עד 600ש"ח אך גם זה נראה לי הרבה מאוד (אם זה עוזר המפרט בסוף ההודעה) בעקרון חשבתי על ספק Cooler Master eXtreme Power 380W ומארז סטנדרטי לא מותג עם מחיר מנופח. מה דעתכם? למה בכלל להשקיע ככל הרבה כסף על מארז, אני בכלל לא מתכנן מודינג או משהו כזה. יש ספק יותר משתלם? תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי לאחרונה אורורה 570. קיבלתי את ההזמנה שלשום ואת מול בלילה לאחר שכבר סיימתי את כל ההרכבה גיליתי שקיבלתי לא את ה570 אלא את ה570s הS הוא מארז אורורה 570 (עם כל השידרוגים שלו) אבל בגודל פיזי של האורורה הרגיל (510 מ"מ לאורך) - כלומר הוא לא מתאים לכרטיסי GTX (הGTS נכנס בנוחות יש לציין - אך כבל החשמל מגיע ממש עד כלוב הדיסקים) המארז עצמו אינו מופיע בכלל בזאפ כקיים - וגם לא מופיע באתר של שום חנות. מה שמעלה את החשד שזהו מארז חדש יחסית בשוק ועדיין לא מודעים אליו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את שני המארזים הנ"ל במלאי של חנות מקוונת כלשהי, אני רוצה לדעת מה הפרש המחירים ולדרוש החזר מהחנות ממנה רכשתי (מהמארז עצמו אני סופר מרוצה ואני לא מתכוון להחליפו ב570 הארוך)
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש מארז קל כמו אלומיניום , קריר , עם מאוורירים מובנים ויעילים ( פחות חשוב השקט) ונורא חשוב לי האיכות והגודל שאני יוכל לעבוד בחופשיות ובנוחות במארז. מה מבין אלה הכי מתאים לצרכים שלי? 1.Lexa BlackLine 2. antec p182 3.tt eureka או מארז אחר שאתם ממליצים. נ.ב. איך המארז KENDALFE שבא עם מערכת קירור מים מובנית ובלוק למאורר? חרטא נכון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע הוא: HEC WIN 550W GeForce 8800GTS 640MB ABIT IP35 Pro תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יכול להיות שזו ממש שאלת קיטבג , אבל באמת שאין לי מושג כי אם התחנה לא מתאמצת במיוחד האם הספק "יודע" להתאים את עצמו להספק נמוך יותר על מנת לחסוך בחשמל ואם כן , האם זו תכונה אצל כל הספקים או שיש לבדוק ספציפית פר ספק
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי. אני בדיוק לפניי קניה של המחשב החדש שלי יש לי מפרט מוכן אבל אני תקוע בספק ובמארז .. בתקציב שלי נשאר רק 600 שח אני מקווה שיספיק אם יש חריגה של 50 שח זה בסדר אבל עדיף כמה שפחות... המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600 DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ 2048MB DDRII-1066MHZ FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV 320GB SATA II 16M LG DVDRW X18 SATA תודה על כל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי את המארז של ג'יגה בייט אאורורה 570s 3D אבל משום מה הלדים שנמצאים מאחורי המאווררים מהבהבים! ה2 מאחורה וה1 מקדימה מהבהבים בלי הפסקה וזה מעצבן. למישהו אולי יש מושג איך לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחפש ספק עד 650 ש"ח. אמור להחזיק: אינטל מרובע ליבות ב-אוברקלוק רציני. כרטיס 8800 GTS עד 6 הרדיסקים 8 מאוררים ( 6 מתוכם עם RATED INPUT של 6.24W) מערכת מים עם משאבה -על מתח של 12 וולט - Nominal POWER של 9W. צורב DVD 2 אפשרויות אשר חשבתי עליהם: CORSAIR 520HX ו THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W מה ההבדלים בינהם בקשר לעוצמת הרעש המופקת תחת עומס - אם יש למישהו נסיון עם שניהם. אשמח לשמוע הצעות נוספות ואת דעתכם. בנוסף רציתי לדעת כמה חיבורי חיבור PCI-E 8pin מגיעיעם היום עם הקרוסאייר (אם בכלל).
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
בעקבות צפי לשדרוגים עתידיים שוקל אחד מהשניים....דעתכם ? המלצות אחרות באותו טווח המחירים ? E6750 + GB p35C-DS3R + X1950XT תודה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשוב לי שיהיה מארז שקט המליצו לי על ANTEC 150 אבל ראיתי שיש גם ךANTEC את דגם 900 (לגיימרים או משהו כזה) שהוא יותר זול מישהו יכול לעזור בהחלטה? תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ראיתי תמארז הזה באתר של חנות מסוימת ומהתמונות הוא ניראה יפה ורציתי לשאול מישהו ראה אותו במציאות? הוא באמת יפה במציאות? מה איכות הבניה שלו? איך המתחרים באותו תווך מחיר? הוא שקט? קל להתקין בו רכיבים? בקיצור אני רוצה לדעת כמה שיותר אליו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז ממולץ על פני האפולו? (אני יודע שהוא קצת יותר יקר) שווה את ההשקעה או מספיק אפולו עם מאוורר אחד נוסף של TT מקדימה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך המארז הנ"ל, האם הוא בסדר? ובכלל רציתי לדעת איך נחשבים ואיך הם באמת המארזים של Thermaltake, כי קראתי כאן הרבה בפורום שהספקי כוח שלהם יש מהם לא משהו בלשון המעטה אבל לגבי המארזים שלהם רציתי לדעת וגם על המארז בכותרת. תודה רבה מראש! נ.ב. אם אפשר, ההעדפה שלי היא של Thermaltake
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
צריך המלצה למארז בטווח שבכותרת חשוב לי כמו לכולם שהוא יהיה שקט ומקורר הכי טוב שאפשר יש עדיפןת למארז בלי חלון צד אם זה לא פוגע בקירור ושמקום הכוננים האופטיים יהיה בתוך המארז ורק בלחיצת כפתור הם יפתחו אני מעדיף שלא יראו אותם אבל לא חובה אפשר לחרוג מעט מהתקציב אבל לא בהרבה תודה על העזרה המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤750 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1172 לוח אם FoxConn A690GM2MA-8EKRS2H ¤399 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM078 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤353 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤722 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 צורב Sony Nec - Opti…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לא מצאתי מה לחבר ללוח(זול ללא ספיקר).אם כן האם יש דרך לקנות אחד בניפרד או שנגזר דיני לחיות ללא ציפצופים?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לשדרג את המחשב בזמן הקרוב, המפרט החדש : Q6600, 2GB DDR2, 8800GTS ככל הנראה 4 דיסקים קשיחים... אני סגור על כל החלקים אבל נשארו לי 2 אופציות לספק כח : TT ToughPower 650W http://www.skypc.co.il/pl_product~W0104R~24~0.htm HEC Zephyr 750W http://www.skypc.co.il/pl_product~ZEPHYR750~24~0.htm המחיר שלהם כמעט זהה, HEC יותר חזק ויש לו יותר חיבורים. הבעיה שלא מצאתי בשום מקום ביקורת מקצועית על הספק, לעומת זאת קראתי ביקורות על TT והספק משאיר רושם מעולה. אשמח לקבל חוות דעת על הספקים ולקבל אופציות נוספות בטווח המחירים הנ"ל. דרישות מהספק : חיבור PCI-E 8pin חובה (לשדרוג עתידי), תמיכה בכל הסטנדרטים החדשים : ATX 2.2, EPS12V 2.9X תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ספק מאיזה שהיא חנות (כרגע אני לא יגיד את שמה) והכפתור של המתח היה על 115V , ולא שמתי לב והספק נשרף. למישהו קרה שהספק הגיע במתח של 115V? אתם בודקים לפני הרכבה של ספק חדש אם הוא הכפתור על 230V? (אני מדבר על ספקים שנקנו בארץ) אשמח לקבל תשובות כדי שאני ידע איך לפעול.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים. אני אחבר את המחשב למסך הטלוויזיה בסלון אבל (הנה החלק הבעייתי :s05:)כרגע אין לי איפה לשים מארז גדול (רגיל) יש לי מקום רק למארז htpc הבעיה היא שאני לא יודע אם יש מארז(htpc) שיוכל להכיל בתוכו מפרט שנועד למשחקים ואם הוא יוכל לשמור על קירור נורמלי (אני הולך להכניס אותו לתוך נישה מגבס אז אין לאוויר כל כך לאן לצאת :-\) מישו אמר לי שאני יכול לשים קירור מים אבל אני לא כל כך מבין בזה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המארז 900 ב660 ש''ח, עכשיו האם הוא שווה יותר מה3D אם רעש זה לא פקטור?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לשימוש משרדי עם כרטיס טלויזיה. תקציב למארז - פחות מ300. האם יספיק לי מארז עם 300W כגון HEC 6C28 / 6K31 / 6K60 או שעדיף מארז 400W של JSP-TECH ?? מה שחשוב לי זה אוורור ושקט. (אני ממש לפני קנייה באתר, בבקשה תענו לי מהר... )
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא שקט ואיכותי? http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=35&Cat2ID=0&pid=FCTW093 צריך להוסיף לו עוד מאווררים? הוא מתאים עם אנרמקס ליברטי. 400 ואט? אם המארז לא מתאים יש למישהו הצעה למארז אחר בתקציב דומה +- שיהיה סולידי ושקט בלי חלון צד ובלי מאווררים צבעוניים? (יש עדיפתו למארז שבוא לא רואים את הכוננן ורק בלחיצת כפתור הוא נפתח מתוך המארז עצמו) תודה רבה על העזרה levy333
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי. חבר שלי רוצה לקנות מארז בטווח המחירים של המארזים האלו, ואחרי בדיקה, הגעתי לשני המארזים האלו כמארזים מומלצים [המלצתי לו על P150 כי הוא קונה גם ספק אבל הוא מסרב בתוקף]. עם הלקסה יש לי ניסיון ואני יודע שזה מארז בנזונה למחיר, לעומת זאת עם הארמור אין לי ניסיון וקראתי רק ביקורות, שד"א היו מצוינות. שניהם קרירים, שניהם שקטים בצורה סבירה בהחלט, שניהם מרווחים מספיק - בלי בעיות גודל. מבין שני אלו אני ממליץ על הלקסה.. אבל רק מפני שיש לי איתו ניסיון, לכן אני ישמח לדעות נוספות לפני שאני ילך אליו עם תשובה [ד"א לא לנסות לדחוף מארז אחר בתקציב בבקשה].
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי חברה, הזמנתי מארה"ב מחשב די נחמד, עד עכשיו היה לי ספק ומארז די עלובים אז החלטתי לשדרג אותם במעט עקב הקנייה- התקציב הוא בין 500 ל 600 ש"ח. בדקתי הרבה תגובות ומצאתי שיש בעיקר 2 ספקים שיתאימו לי למערכת- ENERMAX NOISETAKER 370W או Hec TRT400W הבנתי שה ENERMAX יותר איכותי,אבל ה Hec גם לא רע ויותר זול. עכשיו, המארז שלי יהיה כנראה COMPUCASE CI-6A19B-400 מה שמוזיל עוד את הספק של HEC משום שהוא בא ביחד עם המארז באתר של IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2146 המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 CPU, Retail לוח-אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB זכרונות: STT DDR2-800 2GB (2x1GB) CL4 D…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-