עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by nirr213,

חוות דעת על ezcool 14 cmf 1050w real . אם יש לכם רעיון לספק אחר בסך 700 אני ישמח. המפרט הוא . מעבד e8400 זכרון black dragon cl4 geil 4gb דיסק קשיח seagate 500gb\ לוח asus p5q pro כ.מסך sapphire 4870 512 dd5 מארז kl03s w atx silerston מסך 22 asus ספק ezcool 14 cmf 1050w real תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 11.07.2008 בשעה 17:08:07 או שאין צורך בספק אחר

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by kentaro,

אני קונה מחשב חדש,ורציתי לדעת האם המארז הזה יתאים למפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600BOX 1524 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 742 ש"ח דיסק Western Digital WD2500AAKS 250GB 361 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 483 ש"ח ספק Enermax Liberty 400W 418 ש"ח ק.מעבד Scythe Infinity 268 ש"ח ________________________________________________________ כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 2300 ש"ח (noacomp) ובכלל אם אפשר חוות דעת על מארז אחר (שמא יותר טוב מזה שבחרתי) שיתאים למפרט הזה או בכלליות יותר טוב. תודה ושבת שלום.

3. Started by sapir5522,

החלטתי לקנות מחשב בחלקים מכיוון שיש לי חברים שיודעים להרכיב וככה גם אני ילמד אז החנויות שאני יכול לקנות בהן: נעה מחשבים , פנדה , KSP על רוב החלקים כבר החלטתי מה אני רוצה אבל עכשיו אני על הקטע של המארז בKSP יש 2 מארזים שממש אהבתי ENERMAX STARAY שגם יש עליו ביקורות ממש טובות XCLIO COOLBOX שאין לי מושג עליו כלום , אבל הוא בא עם 5 מאווררים שמתוכם 3 הם 18CM רציתי לדעת מה עדיף , ואיך הסידור כבלים בכל אחד מהם.. תודה מראש

4. היי, קניתי לפני זמן מה את ה O11 evo לפני כשנה ולאחרונה עלוו בי תהיוות לגביי מוד במארז. אמ:לק התקנת הכ.מסך על הבראקט האנכי של המארז ומוד ש חוצץ נוסף מהזכוכית ע"מ לבדל את הכרטיס מבחינת זרימת אוויר. (המחשה כללית שמצאתי של מישהו שעשה זאת: (רק במקום ניילון פלסטיק ובמקום לפינה שיהיה אנכי לזכוכית ויכסה את כל הגובה) בארוך: המארז מגיע מחולק ל 2 חלקים (החלק הקידמי של החומרה והחלק האחרוי של הספק, כבלים וכו') אך בתכלס יש מקום ל 3. הדילמה שלי היא אם מחלקים את המארז ל 3 כלומר מרכיבים את הכרטיס מאוונך מימין ללוח אם) ומוסיפים על הזכוכית (כמובן שלא יכולה להיות זכוכית מוסמת עם זה אבל למען העיקרון) 3 מאווררים מול הכ.מסך נוצר מצב של זרימת אוויר נקייה לכל צד: הפסק עצמאי,…

5. שלום, המפרט של המחשב הוא: intel core 2 duo E7300 2.6GHz Samsung 1TB HD MB: intel (אעדכן עם הדגם המדויק) Ram: 2GB kingston GPU: GT9500 אם שכחתי משהו תגידו. תמליצו לי על ספק איכותי שיחזיק את המערכת. התקציב הוא באיזור ה-200-250 שקל. אם צריך לחרוג-אז נחרוג, אבל אני מאמין שהתקציב בסדר. תודה על העזרה.

6. Started by none77,

הזמנתי את המכשיר הנ"ל http://www.dealextreme.com/p/1-7-lcd-saving-energy-monitoring-outlet-220v-6a-eu-plug-42568 כנראה שזה עובד קצת הפחיד אותי הבחור אעדכן כשאקבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היו לי 2 ספקים - 1. של HEC 400W ספק טוב מאוד אבל כשהמאורר הלך לא הצלחתי להשיג מאורר בהתאמה לנתוני היצרן ועל כן השתמשתי במאוורר ג'נרי מה שהביא לעליה ניכרת בחום הלוח והמעמד 2. אח"כ קניתי ספק 400W ג'נרי EZCOOL משהו כזה ועוצמת הרעש היתה גבוהה יותר וחום הלוח והמעבד שוב היו גבוהים ולא הצליח להחזיק את המערכת עד שנאלצתי לעבוד על כ. מסך ON-BOURD. אני מחפש ספק טוב ושקט. אני חושב ש 400W אמיתי מספיק (2 כוננים קשיחים כרטיס מסך NVIDIA 8400GS והתקני USB כולל סורק מוזן מתח מה- USB) את כרטיס המסך אני מתכוון להחליף - עדיין לא יודע דגם אבל משו פשוט לצרכי קולנוע ביתי ועבודה בריבוי רמסכים. האם קיים ספק כזה שאינו יקר במיוחד עד 300 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by gman_il,

חברה מדהימה שיוצרת מערכות מחשב לא מעולם הזה + מארזים מטורפים. בנוסף לדגמים שהיא מספקת Out Of The Box , ניתן לשלוח להם תמונות והם צובעים אותם על המסכים. לא רק שהמארזים מעולים אלא גם המפרטים הם מפרטים שרובנו יכולים רק לחלום עליהם. לראות ולא להאמין. http://www.smoothcreations.com/

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. אז קיבלתי את המארז החדש שלי (פאנטום שחור 3>) אני רוצה להחליף לו את המאווררים לשקטים ככול האפשר. אני צריך דעות שלכם איזה מאווררים שקטים אני יכול להשיג, כרגע אני צאיך שלושה מאווררים של 120MM http://ksp.co.il/?select=.1066..186..172..179.&list=1&sort=3&glist=0&uin=13621&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= http://ksp.co.il/?select=.1066..186..172..179.&list=1&sort=3&glist=0&uin=14224&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= http://ksp.co.il/?select=.1066..186..172..179.&list=1&sort=3&glist=0&uin=16019&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= הנקטואה ניראה טוב אבל אני לא בטוח שהוא עד…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by YOAV28,

שלום יש לי מארז THERMATAKE VA8000BWS ARMOR ורציתי לדעת אם יש טעם לאטום את המארז פרט למקומות שיש מאוררים על מנת שהסרקולציה תהיה יותר אפקטיבית אם כן אך אתם מציעים לי לעשות זואת תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by TinMan,

פירסמתי בטעות בפורום ציוד הקפי. זה שייך לפה. אפשר לקבל תשובות? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209052.new#new

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by Yair Alon,

מחפש לרכוש מחשב נייד חצי מוקשח עם מערכת הפעלה windows xp בשלב ראשון דרושים לי 3-5 יחידות

13. Started by jackhammer,

יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר אחד זה הראשי שלי עם PSU של 800W (למרות שאני בספק אם זה מגיע לזה כי זה כולה Q66, 260GTX, 8GB, 3 HDD ו 2 כוננים אופטים) המחשב השני הולך להיות לו ספק של 500W מורכב מFX55 ראם 1GB כרטיס 7600GT והארד דיסק אחד כמו כן למחשב הראשי מחובר מסך 23 אינטש (לשני אין מסך אני מתחבר אליו רק ברשת) לכן גם הראוטר צריך להיות מחובר לUPS איזה UPS אני צריך לקנות? אמנם אני לא צריך שזה יחזיר חצי שעה אבל לפחות 3-4 דקות כמובן שתהיה לו הגנה מפני ספייקים תקציב אין לי כי אני לא ממש יודע כמה זה אמור לעלות אבל לפי דעתי 300-350 יספיק לא? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by LIOR1994,

ראיתי את המארז ונורא התלהבתי רציתי לדעת אם הוא מארז מומלץ והאם יש עוד מארזים בסגנון שלו

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by Tom Len,

שלום, הספק שלי שבק חיים ואשמח לקבל המלצה לספק שישרת אותי מספר שנים (5 לפחות) חשוב שיהיה די שקט, צפויי לעבוד מידי יום. המערכת שהוא צריך "להניע". i5 560 דיסק קשיח WD blue 750Gb 4 GB RAM ושלושה מאווררים. מעדיף מksp/ivory או מס' דגמים עם מחירים משוערים. המון תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by dor444,

אני קונה מחשב ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לקנות למפרט הבא: Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET זכרון Kingston KVR1333D3N9/2G Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1000GB AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI המליצו לי על ספק של 500W אבלאני צריך להיות בטוח ב-100% במה שאני קונה, בשביל שלא יהיו בעיות וחשוב מאוד שיהיה כמה שיותר זול, אבל שלא יהיו בעיות (בסביבות ה-350 ש"ח) זה דחוף מאוד אני צריך לדעת להיום תודה רבה לעוזרים בנוסף, אני אשמח להמלצה למארז בסביבות 300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכם, אני חדש פה ואני מבין בתחום המחשב וציוד היקפי ואני רוצה ללמוד מכם כי הרבה המליצו לי עליכם כאתר עוזר ונאמן ! אז אני רוצה לקנות את המארז הזה : תקשיבו לפני חצי שנה או יותר קניתי מחשב מה שיש לי בחתימה וקניתי אליו סתם מארז כי לא הבנתי כלכך במארזים... אז אני רוצה לקנות מארז חדש למחשב שיהיה לו כמו שיש ל-ANTEC 300 מארז יפה ומקרר מצויין ! מה אתם אומרים ? תמונה : זה הצד של המארז ! הספק שלי יהיה למטה בידיוק כמו פה ? חחח מה זה כמה כבלים יש לו ! המפרט שלי יתאים למארז הזה? מה אתם אומרים ? איך הוא ? אני יודע שיש לו 2 מאווררים מקדימה,מאוורר אחד מאחורה ואני אוסיף לא אחד בצד ! מהחנות SKYPC ! מה אתם אומרים .<? ופשוט אני אקח מהמארז שלי עכשיו שלי ללמארז החדש שאני …

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  18. אז איזה ספק יתאים לכרטיס HD2900XT במערכת כלולת OC ???????

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by kudish,

יתר רכיבי המערכת: מעבד: core i5 3450@stock לוח אם: gigabyte z77m-d3h mvp ram: 8gigabyte 1 hard disk

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. או שאני יכול לשים את הלוח אם בחוץ ולשים עליו איזה שני מאווררים שיעיפו ממנו לחות ואבק? חשבתי על משהו חביב שאפשר לעשות מזה..מודינג פתוח כזה אולי משהו יחודי...

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Amd 4200 7800GTX 1024mb בנוסף מחובר למערכת שני דיסקים קשיחים ועוד 2 מאוורים חדשים לכרטיס מסך ולמעבד. HEC400TRT יצליח להחזיק את המערכת או שכדאי להשקיע יותר כסף למשהו יותר טוב? (Liberty 400 למשל) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by H.I.V,

שלום אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא ואני רוצה לדעת אם כדאי לי להחליף את המארז שיש לי כרגע למארז שבכותרת מה שיש לי כרגע זה Thermaltake Xaser 3 http://www.hardcoreware.net/reviews/review-67-1.htm רציתי לדעת מה כדאי יותר והאם בכלל שווה לי להחליף את המארז שיש לי לאחד חדש המחשב החדש יהיה כנראה Intel E6600 Asus Commando 2gb kingston 667 Asus GTS8800 320MB Samsung 500GB X2 אז אשמח לשמוע מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by elerock,

שלום הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על החברה FSP אשר מייצרת ספקי כוח רבים בתקן 80 PLUS? איך הספקים של החברה ביחס לספקים של חברות אחרו,(למעט Enermax)? ;D תודה מראש

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. יש לי מחשב פנטיום 3 שאני רוצה להפוך לשרת הורדות כזה שיעבוד 24/7 המארז הוא ג'נרי ++. כעת יש לו 3 מאווררים "מרעישים"-מאורר של ה-CPU ושני מאווררי צד . לא רעש נוראי אבל לא משהו שאפשר לישון איתו. כאשר אני מנתק את השלושה יש שקט כמעט מוחלט. הספק של SWEEX שרבים השמיצו אותו שקט כמו בית קברות ביום כיפור... אני לא רוצה להשקיע יותר מידי בדבר הזה. איפה ניתן להשיג מאוררים כאלה באיזור השרון? אני דוקא מחפש מאוורר ל-CPU של אינטל (או אחר) שתפוס עם קליפס לגוף הקירור ולא עם ברגים.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by zoman,

ברצוני לדעת כמה מקומות יש לדיסקים קשיחים במארז זה ,לפי מה שבדקתי יש שני מקומות לפי מה שרשום וזה נראה לי מוזר במארז כזה גדול (גובה 52 ס"מ) ,האם מישהו יכול לומר לי כמה מקומות יש בדיוק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.