עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by pompon,

מעבד - I7 920 זכרונות - 6GB 3X2 DDR3 1600MHZ 1.6-1.65V כ.מסך - RADEON 4870 1GB SHAPPHIRE לוח אם - GIGABYTE EX58DU5 הארדיסקים - 1X 160GB 7200RPM SATA1 2X400GB RAID SATA 2 7200RPM כוננים - 1XDVD 1XDVD RW 1XFLOPPY מארז - COOLERMASTER CM690 מאוורים - 2X120MM 2-4 X80MM איזה ספק יחזיק את המערכת ? כמו ששמתם לב רוב התקציב הלך על המחשב אז אני מחפש ספק שפשוט יחזיק את המערכת בצורה הטובה ביותר. תודה.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by efi1924,

אני ראיתי באתר לוח אם asus z790-p https://www.asus.com/il/motherboards-components/motherboards/prime/prime-z790-p/ בתמונה מסומן עיגול כחול. צריך חייב ספק כח לחבר 8+4 פינים ביחד או רק לחבר 8 פינים בלבד ? תודה

3. Started by argorny,

אוקיי המערכת כנראה תיהיה: INTEL i7 920 GIGABYTE GA-EX58-DS4 PATRIOT DDR3 3GB 1600Mhz SEAGATE BARRACUDA 500GB 32MB Connect3D HD4870 EXTREME OC 512MB AC Twin Turbo NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU THERMALTAKE ThoughPower 650W QFan 14cm או לחלופין כ.מסך אחר גם בא בחשבון 216 של נוידיה, למרות שאני לא ממש מכיר אותו... רציתי לשאול: 1. איזה ביצועים יתן הדרמלטק למערכת כזו, האם הוא יחזיק יציב את המערכת גם במצב OC והאם הוא יחזיק עוד שנה שנתיים בהנחה שאני ישדרג? 2. איזה עוד ספקים מומלצים יש בטווח מחירים של 550-600 ש"ח, בעדיפות גבוהה מזו של הדרמלטק (מודולי עדיף)? 3. איך הביצועים של המארז טמפסט מבחינת קירור וסידור כבלים למרות שכנראה שאני יקח ספק מודולרי אז לא יהיה בלאגן של ממש?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by maoros,

COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W בנועה קומפ. האם הספק הזה הוא ספק ג'נרי או שהוא ספק של HEC???

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  5. מעוניין להשוות איזה מוצר עדיף (בלי חשיבות להפרש המחיר הקטן) בין- Corsair VX Series 450W PSU ו- Seasonic S12II-430W PSU בהיבטי שקט, חום ואמינות (זמן חיים). תודה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  6. Started by חן מ,

היי הספק שלי הוא:antec 500w שבא במארז SONTAT FAMILY3 משהו כזה עד איזה כרטיס מסך הוא מסוגל להחזיק בצורה טובה מאוד ולא יתלונן שחסר לו חשמל או שיהי קפיצות מתח במחשב וכו'? תודה לילה טוב

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  7. שלום חברים, צריך בבקשה עזרה לגבי מארז וספק עבור מפרט מחשב בהתהוות (יש כמעט הכל וממתינים כמו כולם לאפריל לגבי המעבד): מעבד intel E6600/6700 זכרון: DDR2 2G כ"מ: XFX8800gts 320mb xxx אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק (תקציב באיזור ה-800) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by jonspieg,

רציתי לדעת מה היתרונות במארז שוכב (חוץ מהאסטטיות) שאלה בקשר למארז הזה: HTPC - SILVERSTONE LC10M B/S 80 +60 mm FANS ATX VFD+IR+REMOTE+IMON - NO PSU על מה ניתן לשלוט דרך השלט שלו?

9. שלום, יש לי מחשב המשמש כשרת אחסון, כרגע בעל 10 הארדיסקים, ובעל ספק ENERMAX LIBERTY 400 הספק כבר הוחלף פעם אחת ועכשיו אני רוצה להחליף אותו כי הוא עושה בעיות, (3 הארדיסקים נדפקו ביחד, לא מזהה חלק מהכוננים האחרים, מניח שהוא לא עומד בעומס למרות שהוא אמור להחזיק עד 18 דיסקים, ושחיברתי ספק אחר מאותו דגם הוא זיהה את כל הכוננים ועלה) התקציב כרגע לא מוגדר אבל יש מטרות מוגדרות: ספק אמין חזק ואיכותי לעבודה שוטפת ותמידית, השרת צריך לעבוד כל הזמן. מודולריות ויכולת חיבור של הארדיסקים רבים ככל הניתן (כרגע יש 10 ובהמשך אולי עוד) אחריות יחס תמורה לאגרה כמה שיותר טוב אשמח לדעת מה אתם ממליצים, האם כדאי להישאר עם ENERMAX ורק לקחת ספק יותר חזק? האם אתם מכרים תוכנות שיכולות לעשות בדיקות לספק? …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shay2111,

רציתי לדע עם הספק הנל יספיק למחשב שלי המפרט של המחשב I7 920 1600hz 16gb לוח אם ud 58x דיסק קשיח 500GB SSD 240 וכרטיס מסך 580GTX המחשב בעיקרון יותר לעבודה עם תוכנות גרפיקה ומידי פעם משחקים הספק שאני רוצה לרכוש הוא [h=1]SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II EVO[/h]

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by אור כהן,

שלום לכולם בקרוב מאד אני הולך לרכוש מחשב, אך הספק שהייתי מעוניין בו, הFSP 400W, יגיע רק בעוד שבוע-שבועיים. רציתי לדעת אילו ספקים בתקציב של עד 200 ש"ח מTMS יתאימו לתפקיד. הם צריכים לעמום בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ומעבד E2160 בOC. חשבתי על זה: http://www.delta.com.tw/product/ps/sps/desktop/download/pdf/GPS-400AA-100.pdf עולה 179 ש"ח בTMS יש גם את זה: http://tms.co.il/product/5017 http://www.thermaltake.com/product/Power/litepower/w0161_162/w0161_162.asp מה לקחת? לא משנה, מסתבר שזה נמצא במלאי

12. אני צריך ספק שיכול להחזיק את 2 הכרטיסים האלה כלומר 4 יציאות PCIe אלה אם כן יש סוג של מפצל מSATA או משהו כזה. הספק יובא מגרמניה/פולין כך שבמחיר כזה נראה לי אפשר להשיג רכיב לא רע בכלל. ראיתי רק אחד מתאים וניתן לקנות אותו רק בארה"ב תודה לכל העוזרים !

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by rotem_shu,

המלצה לספק למערכת הנוכחית התקציב הוא 850 ש"ח הכי חשוב לי שיהיה שקט ויהיה יעיל למערך sli ויהיה ניתן להתשמש בוא גם בעתיד ולמערכות משודרגות יותר . מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws כמות:2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 470 1280MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 922 קרור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B מערכת הפעלה Windows 7 Professional 64Bit Hebrew OEM

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

אז כך מהספק עצמו יוצאים 3 כבלים מה זה היציאה שדומה לכרטיס מסך אבל יותר גדולה קצת אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך HD4870 1 גיגה יש לו 2 יציאות לחשמל החשמל שבא לי הספק לכרטיס מסך זה בננה רגילה של כרטיס מסך ועוד בננה קטנה מה היא? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by MIKI23,

האם ניתן להחליף את המאוורר שמכניס אוויר למארז-שמקרר את הקשיחים במארז C690 ? הטמפרטורה של הקשיחים מגיע עד 45 מעלות בשביל להוריד טיפה את המעלות פירקתי את הדיסק האמצעי , סה"כ יש לי חמש והוספתי מאוורר בצד השני ,שזורק אוויר על הדיסקים זה כנראה לא נכון לעשות אבל הוריד לי ל 35-38 מעלות את הטמפרטורה השאלה איך מפרקים את החלק הקדמי , האם זה ניתן והמלצה למאוורר הכי חזק והכי שקט שיש , ואני רוצה עוד שני מאווררים 140 לחלק העליון של המארז.מוכן להשקיע כל סכום רק שיתן לי שקט אבל מצד שני גם עוצמה מקסימלית תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. Started by READONR9,

למה אנשים מתלבטים בין ספקים? מה שחשוב זה כמה W. מודלורי או לא. וכמה אחריות יש להם ומה מידת הניצול (יש כאלא הבדלים בין ANTEC SEASONIC וכו?) אפשר הסבר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by BoOoM2008,

איך המארז הזה http://www.symbol-computers.co.il/images/1692%20B.jpg הוא נראה לי די נחמד האם הוא מספק את הסחורה ביחס למחיר 200 שקל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בנוסף לנושא הדיון יכול להיות שתהיה גם מערכת קירור מים בנוסף כך שאני צריך מרווח ביטחון. תקציב עד 1000 שח תודה עריכה: אלא אם כן הספק הנוכחי (hec 700w) יכול להחזיק אותה מה שלא נראה לי...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by EviLeader,

שלום לכולם, בעקבות דיון שהיה כאן, גיליתי שיש רבים המתנגדים לGigabyte Aurora (או איך שלא רושמים את זה) ועדיין לא שמעתי את כול הסיבות. רציתי לדעת, זה נכון שהוא צובר אבק בכמויות? כמו כן, הוא כנגד Antec 900 מה אומרים?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  20. ?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. קודם כל אני מדגיש שאין לי תקציב אבל שיהיה כמה שיותר זול... עד איזה 150 ש"ח (רצוי מKSP) אני צריך ספק שיחזיק את המפרט השני שיש לי בחתימה (זה עם הלוח של אסרוק) המחשב יעבור OC עצבני (לפחות 3700MHZ). וישודרג לכרטיס מסדרת 86/85 של NVIDIA ואולי גם עוד איזה HD של 250/160GB. זהו יהיה שדרוגי האחרון למחשב אז אני צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות... יש חיה כזאת חוץ מFSP ? עריכה: ‏JSP-TECH‎ - ‏PS-05 BIG FAN 400W 12cm Fan עונה על הדרישות שלי ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3716

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  22. היי, אני מתלבט בין שלושת הספקים הללו ‏Tomahawk 405W Active PFC 12cm ‎/‏Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ /‏HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ עבור המערכת הבאה: מארז: Compucase 6A19B מעבד: ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון: ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ כ.מסך: ‏Gigabyte HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ HD: דיסק קשיח Western Digital דגם WD6400AAKS נפח 640GB DVD: ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ התקציב הוא עד 300 ש"ח אם זה אפשרי ועדיפות לחנות באיזור ב"ש. תודה!

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by Nyromith,

שלום לכולם, לפני שבוע קניתי מחשב חדש במארז Antec 300. לדעתי המארז הזה מצויין - לא רועש מדי (אם כי שקט אי-אפשר לקרוא לו), ודי אוורירי, אבל אני חושב שבעוד כמה חודשים יכולה להתחיל בעיה רצינית של אבק. חשבתי לעצמי שלנעול את המארז בתוך ארון כלשהו יכול להיות מצויין גם מבחינת שקט, וגם מבחינת אבק. יש משהו נוח שיכול להתאים לי, ושלא יחנוק את המחשב לגמרי?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי זה היציאות של הספק שלי :HUNTKEY V_POWER 550W לקחתי מתאם שיש לו 2 כניסות של 6 פינים ליציאה של 8 פינים , רציתי לשאול אם זה תקין שהיציאות מהספק של 6 פינים שיוצאים מאותו הכבל (ראו בתמונה) זה בסדר? כי קראתי באתר מסוים שעדיף לחבר מ2 חיבוריי מולקס שלא מאותו כבל , בכדאי שלא להעמיס יותר מידיי את הכבל . רוני

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by yuvalm2,

כשניסיתי להפריד בין כמה קבלים שיוצאים מספק הכוח שהוחזקו יחד באזיקון (לא הצלחתי למשוך את הכבל שרציתי עד לכונן), באתי לחתוך אותו עם מספריים וברגע של חוסר תשומת לב, חתכתי גם ארבע החוטים (אדום, שני שחורים וצהוב) שהסתיימו בשקע Molex נקבה. אם ניתקתי את ה-Molex הבעייתי ואת כל מה שהשתרשר אליו ודאגתי לחבר ל-Molexים אחרים את כל הרכיבים הנדרשים, המחשב אמור לעבוד כרגיל, או שצריך להחליף ספק כוח?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.