ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לקחת לכ.מסך GV-N570OC-13l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3685#ov Minimum 600W or greater system power supply with one 6-pin and one 8-pin external power connector באתר רשום שחייב לקחת מינימום 600W , המערכת מורכבת i5 2500 + 1hdd+ 2memory. האם הספק Seasonic M12II-620 מספיק בוודאות ? או שכדאי לקחת ספק יותר חזק CORSAIR 750W CMPSU-750TXEU ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא עולה 270 ש"ח. מה הוא כולל גם 450W?! וזה יתאים למעבד של E6300 לוח P5B
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
באיזור שאני עובד יש מתח בעייתי מאוד, נפילות חשמל רבות ומדי פעם עליות מתח. בתחילת השבוע היתה עליית מתח כזו שצלתה לי את המדפסת ושיגעה לי את המחשב הנייד. למזלי שניהם באחריות כך שהם יוחלפו. אני מחפש אל פסק שימנע את עליות המתח ויגן לי על המכשירים וגם יוכל לספק כמה דקות עבודה בעת הפסקות החשמל. היות שמדובר על מחשב נייד ומדפסת אני צריך אל פסק עם יציאה של שקעים ולא של כבל מתח למחשב. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חברת הספקים "Tagan" הכריזה אתמול על ספק חדש שמצטרפ לליין הספקים שלה, אשר עונה לשם Turbojet TG-1100,שמיועד למשתמשי SLI קיצוניים. הספק יהנה מ-80% יעילות ויבוא עם 6 (!) מסילות 12V שכל אחת יכולה לספק 20A כאשר כל מסילות ה-12V יחדיו מוגבלות ל-72A. על קירור הספק אחראים שני מאוררים בקוטר 80mm כאשר אחד מהם יונק אויר והשני מוציא אויר. החברה טוענת שבעומס מלא הספק יפיק רעש בעוצמה של 30dba בלבד. ניתן להשיג את הספק מיידית במחיר של 399.99$ "בלבד". תתחדשו.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם הדגם הזה שווה משהו? FSP300-60PFN(12) 300W 20+4pin NOISE KILLER ACTIVE PFC PCIEX CE,CB ,EMC ,TUV אני מחפש ספק באמת זול אבל טוב... (ואני לא רוצה להגיע ל200 שקל בשביל ה350) האם עדיף את הHEC 300 ART
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מוצא=/ ובכלל כמה בכל מסילה.. מה לגבי FSP 450W? בכלל יש כזה?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם! זה עתה רכשתי את הכרטיס הנ"ל (יופי של כרטיס) אך יש לי ספק ג'נרי חלש ביותר (300W). הייתי רוצה לדעת מהו הספק המינימלי שצריך לרכוש על מנת שירוץ ללא בעיות (לא מתוכנן OC). רצוי כמה שיותר זול ושקט. מערכת: core 2 duo 6300 2 GB RAM MSI motherboard תודה רבה תמיד כיף לראות את תגובותיכם המיקצועיות.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חייב לפתוח את המארז בשביל לראות איזה ספק יש לי? אם לא, אז איך אני בודק את הדגם?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את המוצר הנ'ל ? רציתי לדעת לגבי היציאות שלו, כמה יציאות של חשמל יש לו ? האם הם שקעים של כבל מחשב - מסך או שיש לו שקעים רגילים של חשמל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צריך ספק כוח שיחזיק את המערכת הבאה: 1950xt 256mb GigaByte motherboard 965p-s3 E6300 3D Aurora GB +OC שיכול להיות שאני אעשה למעבד עכשיו אני רוצה לדעת מה המינימום ספק כוח שאני צריך למערכת הזאת ומה סביר יותר ומומלץ, כשאני מנסה לא לעבור את ה-300 שקל אבל הצעות שעולות על זה גם יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, העלאתי סרטון הדגמה איך לעשות את קונן הDVDRW נסתר במארז של לאנקול. מצטער על האיכות היה לי קצת קשה גם לצלם וגם לעבוד השתדלתי שיראו כמה שיותר.. מקווה שתמצאו אותו מועיל http://youtu.be/fXPmDtsyxCg?hd=1
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח לפי המפרט הבא, שמיועד בעיקר להרצת משחקים, תוכנות גראפיות קלות ושימושי אינטרנט ומולטימדיה רגילים. אני צריך המלצה למארז שיהיה קריר, מאוורר, שקט ועמיד וספק כח טוב, שיחזיקו היטב את המחשב. התקציב לכל פריט - בסביבות 400 ש"ח (אפשר לחרוג קצת למעלה או למטה). באחת החנויות המליצו לי על ספק כח SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC – RETAIL אז...על איזה מארז ועל איזה ספק אתם ממליצים, ולמה? המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG DP55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ כרטיס מסך:Sapphire HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 HDMI-RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD50…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מארז קטן שלא תופס מקום וספק אמין למחשב בסיסי שאני מזמין , מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=16105#complist צריך שהמחיר ישאר על 1500 ש"ח תודה לעוזרים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3220 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן שנה עם ספק כוח 700W של antec. כשאני מחבר אותו לחשמל בפעם הראשונה הוא מקפיץ לי את הממסר פחת. אחרי שאני מרים בחזרה את הממסר פחת, המחשב עובד בצורה תקינה, וכל עוד המחשב מחובר לחשמל (גם כאשר הוא מכובה) הכל תקין. ניסיתי לבדוק את המחשב בנקודות חשמל אחרות בבית וזה משתחזר לי כל הזמן, בתנאי שהמחשב היה מנותק מהחשמל לכמה שעות. לקחתי את המחשב לחנות שקניתי אותו ממנו והסבירו לי שזה תופעה צפויה בספקי כוח גדולים. ברור שבספק יש קבלים עם קיבולת גדולה שנטענים בחיבור ראשון לחשמל וזה מה שגורם לממסר פחת לקפוץ. ועדיין, האם מדובר בתופעה רגילה או שבכל מקרה מדובר בספק דפוק? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב אז ברצוני לדעת מה דעתכם על המארז gigabyte 3d mars בתודה מראש , ניר.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מארז שיהיה בעל קירור טוב (אין בעיה אם צריך להוסיף עוד מאוורר) נראה לי שעדיף שהספק כוח יהיה למטה. לא מעניין אותי חלונות\לדים. הצבע שלו צריך להיות שחור ועדיף מט. והכי חשוב שקט. החלקים שיהיו בפנים: לוח אם : ASUS P5Q-EM מעבד: QX9770 קירור למעבד: Mugen II Scythe ובעתיד אני אוסיף כ.מסך : Sapphire HD 5770 מעבד: אני עדיין לא יודע ( פתוח להמלצות) האופציות שראיתי עד עכשיו: 185 Compucase 66RC Hec ספק תחתו 195 Luxo M1000 gigabyte ספק תחתון 190 Elite 334 Black CoolerMaster ספק עליון 195 EN2-TAC Ikonik ספק תחתון לא מצאתי ביקורות על המארזים האלו. פתוח גם לאופציות אחרות, אבל זה הכיוון העיצובי. תודה, גיא
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לבחור.. עשיתי רשימה של המלצות שהביאו לי ואני ממש לא יודע כבר מה לבחור: 1. Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver 3052BS .2 NZXT Lexa Aluminum No PSU .3 NZXT Lexa BlackLine No PSU .4 NZXT Apollo No PSU .5 (מה שהכי חשוב לי במארזים זה השקט.. אני חייב שיהיה שקט לא אכפת לי מכוער/יפה אני רוצה שקט ובלי בעיות) כל פעם ממליצים לי על משהו אחר.. כבר הלכתי לאיבוד... אני עוד חושב לעשות הגרלה.. לרשום תשמות שלהם להפוך את הדפים ולהרים אחד וזהו.. אין לא מושג כבר מה לעשות אתם היחידים שתוכלו לעזור לי כרגע אם יש מארז אחר שאתם רוצים להמליץ אז שלא יעלה על ה800 ש''ח כולל מאווררים אם צריך להוסיף וזה המפרט של המחשב שלי...…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני קונה מחשב עם כ.מסך חלש יחסית (נגיד 7300GS) כדי בעוד כחצי שנה לשדרג לכרטיס תומך DX10 (כשתהיה הוזלה). השאלה שלי היא האם הספק שאני לוקח עכשיו - HEC 300W AR-TF יסחוב את הכ.מסך החדש (שיהיה)? (מפרט המחשב פרט לכ.מסך: E6300, 4 HDs, 1 DVD-RW, 2GB RAM). מה לגבי HEC 400TRT-F? כדאי להשקיע יותר ולקחת ספק יותר איכותי, דוגמת ה- LIBERTY 400W ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי לכם אני מקווה שהשאלה לא מטומטמת אבל בקשר ללוח אם שיושב בתוך המארז ניתן להסיר ולהרכיב מחדש כל לוח אם על כל מארז כל שהוא או שיש מארזים עם מגבלות כשלהן...... אני בונה מחשב חדש אז אני צריך קצת מידע... תודה שבת שלום....
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצה למארז, מארז אלגנטי בסגנון zalman z3 plus black אבל מארז שיכול להכיל מספר כרטיסי VGA HIGH END, שיכול להכיל מספר HDD ומספר SSD. בקיצור צריך מארז שהוא קצת יותר ממדיום. כנראה TOWER או FULL TOWER אבל שוב בסגנון האלגנטי והפשוט ומצד שני מארז יפה, איכותי קל ויחסית זול. יש רעיונות?חשוב לציין שכרגע אני עם ה- Antec DF-85 שהוא בעצם מארז מאוד מגושם מבחינתי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. הכטיס מסך הנוכחי שלי (ASUS 8800GT) סובל מהתחממות יתר. דיברתי עם יבואן אסוס והן אמרו אם לא יהיה את הכרטיס הזה במלאי, הם יתנו משהו טיפה חזק יותר. השאלה האם הספק יסחוה את ה"טיפה חזק יותר". אני לא מצפה שיתנו לי 280GTX אבל אני לא בטוח שהוא יסחוב 8800GTS 512 MB. תודה לעוזרים : ;D
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש. ואני צריך לדעת כמה W מספיק לי בשביל הכרטיס מסך עברתי על כמה אתרים של חישובי הספקי Watt בשביל כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 6870 1GB DDR5 ויצא לי: שהספק מינימלי הנדרש הוא 376W והמומלץ הוא 426W האם המידע הזה נכון ? (החישוב הוא כולל המערכת כולה) אני יכול להסתפק בספק כוח של 450W?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש בספק הנ"ל חיבור מולקס ל-IDE? או רק חיבורי SATA?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
צריך בבקשה המלצה לספק 350 וואט בסביבות 300 שקל(הצעה נמוכה יותר תתקבל בברכה המפרט הוא לא כבד P4 2.6 7300GT לא משהו רציני...עכשיו יש לי ספק ג'נרי שעושה רעש של טרקטור(כנראה המאוורר) במחשב אין שימוש כבד הוא של המשפחה שלי ככה שרוב השימוש בו הוא אינטרנט,וורד וכו.. אני הולך לקנות את הספק ככל הנראה מפנדה או אם יש לכם מקום אחר בסביבות חדרה. תודה
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי הספק הנ"ל חדש בקופסא שרכשתי מזמן לשדרוג המחשב, אבל, מה לשות, לא יצא, והוא נשאר בקופסה. בימים האלה אני מרכיב מחשב חדש מבוסס i5, לוח H97 של ג'יגהבייט, 2x8 זיכרון, וכנראה ישודך להם איזה כרטיס מסך חביב. אז, האם הספק הנ"ל מתאים למערכת עכשוית כפי שהצגתי? יש לו את כל החיבורים המתאימים? משהו בתאימויות השתנה בשנים האחרונות? בזמנו הוא נחשב ספק טוב ואיכותי. אני מעוניין לבנות מערכת טובה, איכותי ושקטה, עם תאימות מקסימלית. אין לי בעייה לקנות ספק חדש ואיכותי אם צריך, אבל אם לא, אז חבל לא? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-