עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. זה יחזיק ? Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by taimor,

אהלן, אני מעוניין לקנות לHTPC שלי בסלון אל-פסק, הדרישה ממנו שיכבה את המחשב בצורה מסודרת וברגע שיחזור החשמל יחזיר אותו לפעולה(זה דיי חשוב...). כמו כן אני רוצה גם לחבר לאל-פסק גם את הנתב האלחוטי שאם הוא כבר נמצא שם שישאר גם הוא מוגן. המערכת היא מערכת פשוטה של מעבד אינטל E5200, יש לו 2 כונני 2TB פנימים ועוד כונן 4TB חיצוני (אשמח גם את הכונן החיצוני לחבר לאל-פסק), כרטיס מסך פשוט ATI 6540HD, בגדול הספק כוח הוא 380W אבל לא נראה שזאת הצריכה האמיתי של המערכת. אחרי שחפרתי ההתלבטות שלי היא בין הBR900GI ל BR550GI איזה מהם יספיק לשימוש שלי ויחזיק את המערכת? (בגדול הבנתי שחברה הכי מומלצת וטובה בתחום היא APC אבל אם יש לכם המלצות לאל-פסקים אחרים שמתאים לדרישה אני אשמח...) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני בונה מפרט HTPC - משהו בסיסי שלא צריך לעבוד קשה מידי, אבל צריך להיות שקט. כמובן שאחרי קצת קריאה הגעתי למארז NSK2480 של ANTEC, שמומלץ בחום בכל מקום שבו בדקתי. מצאתי אותו בחנויות באזור ה- 520-550 ש"ח. בפורום מפרטים הציעו לי לחסוך קצת במארז וללכת על CompuCase CI-7328, שעולה כ- 350 ש"ח. מי שהמליץ לי עליו טען שהוא טוב ושקט. לא מצאתי ביקורות רציניות על ה- 7328, ומהתמונות שמצאתי ראיתי שאין לו את החלוקה הפנימית של ה- 2480 ואין לו את חלקי הגומי או את העזרים לסידור כבלים. בנוסף, לא ברור לי אם הספק שבא איתו שווה משהו. מישהו מכיר את המארז ויכול להשוות בינו לבין ה- 2480?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני כרגע מרכיב את המחשב... אני לא מבין איך אני אמור להעיף את הרשתות האלה כדי לשים שם כונן דיוידי?!?! איך מוציאים אותם? מבקש עזרה דחוף!

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by integral,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/1000w-psu-roundup-2.html

6. פתחתי את האשכול הזה לגבי הTHERMALTAKE M5 WINDOW אבל לפי התגובות ירדתי ממנו... החלטתי ללכת על CM690 + ספק [הגירסא שבאה עם ספק 500W של CM690 מה שיש בSKYPC] השאלה היא אם הספק הזה טוב? אם הוא יחזיר מערכת של i5 + P55 UD3 + 4850 +4GB 1333? ואם ההחלטה היא טובה? כי הדיל הזה של הCM690 עם הספק משתלם מאוד ונכנס לי אחלה בתקציב

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by גד :),

האם זה כדאי? מארז עם ספק IPPON MicroATX MC-02 380W https://www.tms.co.il/product/14012 (הספק כן כלול) איך הספק כח? האם הוא מספיק איכותי? אגב זה המחשב שיהיה: (מחשב משרדי בסיסי) Gigabyte GAH81MHD3 לוח i3 4160 מעבד Arctic Cooling Alpine 11 קירור מעבד Hynix Original 4GB זכרון Seagate Barracuda 7200.14 1TB הארדיסק LG DVDRW X24 כונן דיסקים

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. מדובר על ספק HX750I CORSAIR PLATINUM נצילות 93% I7 6900K TDP 140W EVGA GTX 1080 FTW חשמל - 8+8 MAX 215W לפי האתר שלהם עכשיו מה זה PEAK לפי מה שראיתי הכרטיס יכול להגיע ל 445W ב OC והמעבד 293W ב OC אולי זה היה אפילו ללא OC (מה שלא נראה לי). מישהו מבין ויכול לעשות לי קצת סדר בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by freefall,

Intel e6300 OC'd Nvidia 7900gtx 2x1gb ddr2 2x SATA HDD תודה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. שלום, קניתי R4 וחיברתי אותו. לא הצלחתי למצוא את הכבל של נורת ה-LED כדי לחבר ללוח אם. האם יש כבל כזה או שהיא מקבלת מתח מהבקר מאווררים (הוא לא מחובר כי אני לא משתמש בו). תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shdor,

יש לי מערכת כזאת: מעבד q6600 כ.מסך 8800 GTS 320 לוח intel bad axe 2 זכרון 2G 800 corsair עכשיו איזה ספק יחזיק לי את המערכת במחיר לא יקר במיוחד עד 400-450 גג.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by ranran,

שלום חשבתי על זה ואני יעדיף HTPC למחשב שלי במקום מארז רגיל אבל יש כמה שאלות 1 האם יש מארזים כאלה שמתאימים למחשבים רגילים (כאילו תקן לוחות אם ATX וכרטיס מסך רגילים?) שלא יהיה רק ללוחות אם מיני או מיקרו 2 אם כן אני מעדיף שהוא יהיה בגודל הכי מינימלי שיש כלומר כמה שיותר קטן לא גדול מידי 3 אז על איזה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by BlackBird71,

מישהו יודע כמה עולה 100W לשעה או יותר מ100W? 250W 350W 400W תודה לעוזרים לא חשוב מצאתי הנה https://srvt1.i-ecnet.co.il/scripts/mgrqispi.dll?APPNAME=simulator&PRGNAME=InstrumentsByGroup&ARGUMENTS=-N3# וכמה מסך CRT צורך? 17"

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by kfirkb,

להרכבה במארז ANTEC P182B עם הספק סביב ה 550W. חשוב שיהיה מוכח כאמין ביותר, חזק, שקט ויציב לאורך זמן. חשבתי על: Antec Neo 550W שנחשב כספק מצויין שעומד בדרישות שלי. אך מכוון שאני לא כזה מבין בספקים, אודה על עזרה ממבינים האם יש ספק מומלץ יותר באותו מחיר.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by moti200,

שלום רציתי לדעת איזה ספק כוח עדיף.Corsair 430W או Extreme Power Plus 460W של CoolerMaster או ספק כוח 450w של enermax דגם naxn tomahoawk2 ,תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by tal h,

שלום, אני מחפש מארז למערכת עריכת וידאו חדשה שארכיב. דרישות: מארז גדול, מאוורר טוב (חשוב), רצוי עם רשתות לאבק, לא יותר מ 60-65 ס"מ גובה. חשוב- מקום ל 6 דיסקים קשיחים לפחות (רצוי יותר). מראה אלגנטי ולא מצועצע, ושלא תיהיה לו דלת. חשבתי על - Corsair 750D - משום מה אין אותו יותר. 730/760 Corsair מחליף שלו? איך הוא? - http://ksp.co.il/?uin=24779 Fractal Design Arc XL עומד בצפיות? ב KSP לא מוכרים אותו. (למרות שלא אהבתי את המראה שלו) אשמח לתשובה מהירה כדי להזמין. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Rust,

אשמח לשמוע הצעות עבור החומרה הזו: http://tms.co.il/preview/spec/mdra5f2z (בקיצור: כ. מסך HD5770 1GB ומעבד i5-750 עם קרור Mugen 2 על לוח Micro ATX. בנוסף, דיסק קשיח יחיד וכונן DVD) בינתיים הסתכלתי על Antec 300 או Lancool PC-K60WBO, עם Seasonic M12II 500W, אבל הבנתי של- seasonic יש כבלים שעלולים להיות קצרים מידי אם הספק יושב בתחתית המארז. האם זו בעיה שקיימת בהרבה ספקים או שזה מקרה מבודד? http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/4981-seasonic-m12ii-500w-power-supply-review-5.html תודה!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  18. מממ כדאי לקנות Enermax Liberty 400W ? הוא יחזיקgf7900 gt + שני הארדיסקים סאטא + 2 כוננים אופטים + 5 מאווררים? והאם יש לו מספיק יציאות מולקס? אני לא צריך יציאות לsata, רק מולקסים. אה, והכי חשוב- יש לו יציאה ישיריות ל 6 פינים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1185&CatCode=409 350 שקל. העיקר שיסחוב, אני לא רוצה לקנות ולגלות שאפילו 400 אמיתי לא סוחב. Liberty DXX 400W RetailוEnermax- זה השם המדוייק... שמתי לב שיש בחנויות אחרות אותו דגם רק active pfc מה זה אומר? או לחלופין, לקנות Topower TOP-500P5 ב290 מksp ( יותר קרוב לי לבית). שם מלא 500W TruePower Low Noise, Dual 8cm Fan‎ ממ לאיבורי אין את הliberty במלאי, ואני צריך את הספק די בדחיפות... האם כדאי לקנות את הספק…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by havlin,

שלום רציתי לדעת האם הספק ‏Corsair‎ - ‏VX 450W Active PFC 12cm Fan‎ יספיק לכרטיס hd4850 1g תודה מראש

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by roker,

בקשה לחוות דעת על ספקים, כי אני רוצה לקנות את אחד מהם: [h=1]ספק כח מודולארי Seasonic 650W Bronze Series M12II-650 Retail[/h]לבין [h=1]ספק כח Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan[/h]

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  21. האם הספק ENERMAX MUDU+82 425W יחזיק את המערכת הזו: Q9300 8800GTS G92 GIGABYTE EP35-DS3L OCZ 4GB RAM אם לא, איזה ספק כן? (500 ש"ח מקסימום) (עדיף מאתר KSP)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by idanshir,

שלום מחפש מארז שיהיה בו קורא כרטיסים חיבור Firewire 1394 יורכב בה מן הסתם לוח אם עם יציאת firewire לדוגמא ‏P5QL-E של asus על איזה מארז אתם ממלצים תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  23. אח שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו בזה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash יש לו ספק 305W של DELL. למחשב קוראים OPTIPLEX האם הספק יחזיק את הכרטיס? אם כן עד כמה זה גבולי אם בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. התקציב שלי הוא 250 שקל ואני מנסה להגיע אליו http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3201 איך המארז מבחינת קירור ומבחינות אחרות ?תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by Clint Eastwood,

שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי מפרט עם המארז המצויין בכותרת. ההמלצות החמות עליו לא הותירו בי ספק שזהו מארז מצויין! התרשמות ראשונית- מבחינת חומרים,הוא עשוי טוב- הפח עבה ואיכות הפלסטיקה טובה הוא שקט. אבל זה בערבון מוגבל- המארז מגיע עם שתי מאווררים שלכל אחד יש מתג L,M,H. כל עוד אתה נשאר על מצב L המארז שקט להפליא. ברגע שאתה מעביר לM הם כבר לא שקטים במיוחד וברגע שאתה מעביר לH זה מרעיד את הרשת (הפתח של האוורר במארז שהוא חלק מהפח החיצוני) ועושה מללללא רעש ואין מה לעשות ממש בנושא- אלא אם כן, אני מקמבן משהו בעצמך. מבחינת מבנה- הוא ממש לא נוח לעבודה. הוא לא מתפרק ולא נגיש ותאחלס, העבודה עליו היא בדיוק כמו עבודה על מארז של 150 ש"ח. למחשב הקודם שבניתי קניתי CompuCase 6A19B Blac…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.