ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
הי, אני לקראת רכישה של המארז הזה יגיע עם מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר משחקים ותכונות זוללות זיכרון כמו פוטושופ ו-visual studio מסרטונים שאני רואה ביוטיוב אני רואה שיש במארז מאווררים אבל כולם מכוסים בחומר שחוסם רעשים מאיפה נכנס ויוצא האויר אם כל המאוורים מכוסים ? זה קצת מלחיץ אותי בקנייה שלו הסיבה שאני קונה אותו היא בגלל העיצוב הנקי והשקט שאלה שנייה, אם אני מניח את המארז על הריצפה בפינה מתחת לשולחן איפה שדי חם, זה תקין ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לקבל המלצות לגבי ספק כוח (PSU) עבור התצורה הבאה . CPU - i5 4440 MaderBord - MSI- X87-G55 Memory - 2X4GB, G.Skill - F3-12800CL7D-8GBXM ממליץ בחום (תודה לויטלי מפלונטר) Display - AMD Radeon HD 5770 Sound Card - Asus xonar x2d 3X rdisk + 1X SSD 4x big Fan למארז, מופעל כיום ללא כרטיס הסאונד עם ספק 500W של חברת REBEL (לא מצליח להחזיק הכל) יש לקחת בחשבון לעתיד מעוניין לרכוש, Display - 2 X (AMD Radeon 280X) or (HD 7950) ספק שנראה לי מתאים, Corsair CP-9020015-EU CX750 תודה מראש, ויום נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את מארז ה-GRone החדש של IN WIN – בואו להכיר את הצד האומנותי של שוק מארזי ה-Full Tower לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewspsuin_win_grone_full_tower/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב שבנו לי מKSP , כרטיס מסך ניסיתי לחבר לבד כי כבר היה לי אותו מהמחשב הישן הכרטיס הוא GTX 660 2gb gigabaye winforce ומארז ANTEC GX700 עכשיו אני חיברתי את הכרטיס ל PCI של הלוח אם והבעיה היא איפה שיש את הברגים והחיבורים של הכרטיס מסך אני לא מצליח להבריג אותו למארז זה רחוק מידי זאת אומרת הברגים או קטנים מידי או לא יודע , אז הכרטיס מסך רופף מה אפשר לעשות ולמה זה ככה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, הציעו לי לרכוש את האל פסק הנ"ל תמורת 250 ש"ח כשהמחיר שלו בשוק נע סביב 390 ש"ח. מהנתונים היבשים אני מבין שהמצבר שלו מחזיק 10 דקות אחרי ניתוק חשמל ושיש לו 4 שקעים. ברשותי מחשב נייח של מעבד אינטל כפול ליבה E5300 על 4GB זיכרון וספק כוח גנרי. לוח אם של ג'יגהבייט. אל כל החגיגה הזאת יש מסך CRT 17 שיעוף בקרוב, אבל כרגע זה מה יש. לא יחוברו מכשירים נוספים. רציתי לשאול האם האל פסק הנ"ל הוא מומלץ, והאם הוא יכול להחזיק את הצרכנים הנ"ל. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות קניתי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001719 המארז בא עם 2 מאווררים 200MM, שלשניהם יש אפשרות לשנות את צבע הLED. ברצוני להוסיף עוד מאוורר אחד תואם לצד מארז, המאוורר היחידי שראיתי שדומה הוא זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=22043 השאלה שלי היא כזאת, האם אלה אותם המאווררים? כי אני לא רוצה לעשות טעות ולקנות משהו לא תואם, לפעמים תאורת LED לא נוח, ואם הוא תואם תהיה לי אפשרות לחבר אותו לשאר המאווררים ולכבות אותה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המפרט של המחשב הוא: intel core 2 duo E7300 2.6GHz Samsung 1TB HD MB: intel (אעדכן עם הדגם המדויק) Ram: 2GB kingston GPU: GT9500 אם שכחתי משהו תגידו. תמליצו לי על ספק איכותי שיחזיק את המערכת. התקציב הוא באיזור ה-200-250 שקל. אם צריך לחרוג-אז נחרוג, אבל אני מאמין שהתקציב בסדר. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי... יש לי כרגע P280, הוספתי לו מקדימה 2 מאווררים 12 ס"מ Enermax UCTB12 יש לי קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 PRO הקירור שלי של הכרטיס מסך הוא Arctic Cooling Accelero Xtreme III וספק כח של THERMALTAKE 850W הוא רועש לי מדי ! יש איזה מארז שהוא חרישי ? אשמח להמלצה !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו המערכת שברשותי: i5 4570 3.2Ghz 8GB Ram אני מתכוון לקנות GTX970 ובנוסף לקנות כרטיס PCIE מקליט יש לי את ספק הכוח הזה: SeaSonic 520W 80+ Bronze S12II-520 האם יש צורך בהחלפתו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה לגבי הפעלת ספק כוח. אך תצחקו, אין לי כל ידע בתחום. האם ספק כוח חדש למחשב טיפוסי שקונים בחנות מחשבים כמו http://ksp.co.il/?uin=19005 אמור בדרך כלל לעבוד כאשר מוציאים אותו מהאריזה מבלי לחבר בכלל למחשב ? כלומר, מחברים אותו רק לחשמל ולוחצים על הכפתור של ההפעלה שעליו ? האם אנו אמורים לשמוע שבמקרה כזה המאורר שלו מתחיל להסתובב ? בברכה דן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הביאו לי מחשב ישן. עם תקלה- לא נדלק. והסיבה היא ספק כח. -לא מניע גם כשלא מחובר לכלום (ואני מקצר את שני הרגליים). המפרט: מעבד - לא יודע אבל אולי איזה דואל קור או אפילו פנטיום... 1GB DDR2 9500GT 1GB HDD X2 (לא בטוח בנפח, עצלן לבדוק) DVD ספק- L&C 400W *מת* יש המלצה ל ג'נרי איכותי או לא כדאי לחסוך פה? הרי זה מחשב ישן. או לא כדאי להשקיע בו בכלל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/fractal-design-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארז וספק כוח ביחד למחשב סטנדרתי הכי זול שאפשר באזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני רוצה לדעת האם אצטרך לשדרג את הספק או שאפשרי להשתמש בקיים מה שיש לי כרגע- Intel Core i5 2400@ 3.1Ghz Motherboard: H61M-S2PV Rev.2.2 Gigabyte 8GB Ram DDR3 Nvidia Geforce GT440 --- ספק הכוח שלי הוא של חברת Solid עם 600W אני מעוניין לשדרג ל Nvidia Geforce GTX760 2GB ddr5 אשמח לדעת אם יש משהו שאצטרך מעבר לקנית כרטיס המסך (: - והאם אחרי השדרוג המחשב יוכל להריץ משחקים שיוצאים ב2014-2015 *כנראה שהספק זה- http://www.solidgearusa.com/en/product_4/41/ כאילו 90% זה אפשרי לחבר אליו את הכרטיס מסך GTX760 (הוא דורש 2 חיבורי 6-pin ) ויש לו רק אחד.. יש מתאם ? זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך המלצה לספק + מארז. במחשב יהיה מעבד i5 4690k קירור מעבד כנראה Noctua NH-D15 כרטיס מסך R9 280X VAPOR-X לוח אם Z97 כלשהו הבנתי שאני צריך ספק משהו כמו 600W (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון בבקשה) בגדול הסתכלתי קצת יש למשל בSTARTPC מבצעים של באנדלים ועד עכשיו מה שראיתי ונראה לי מעניין זה ZALMAN Z1 + SEASONIC 600W ZALMAN Z3 PLUS + SEASONIC 600W Antec GX500 + SEASONIC 600W (שבינתיים אזל במלאי) מעוניין בהמלצות שלכם, תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי הספק הנ"ל חדש בקופסא שרכשתי מזמן לשדרוג המחשב, אבל, מה לשות, לא יצא, והוא נשאר בקופסה. בימים האלה אני מרכיב מחשב חדש מבוסס i5, לוח H97 של ג'יגהבייט, 2x8 זיכרון, וכנראה ישודך להם איזה כרטיס מסך חביב. אז, האם הספק הנ"ל מתאים למערכת עכשוית כפי שהצגתי? יש לו את כל החיבורים המתאימים? משהו בתאימויות השתנה בשנים האחרונות? בזמנו הוא נחשב ספק טוב ואיכותי. אני מעוניין לבנות מערכת טובה, איכותי ושקטה, עם תאימות מקסימלית. אין לי בעייה לקנות ספק חדש ואיכותי אם צריך, אבל אם לא, אז חבל לא? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר בשידרוג המחשב (לוח אם שלו לא תומך ב-SSD ...). בתוך התהליך הוא תהה אם אפשר להקטין את המארז. אז התחלתי לחפש ומצאתי את האופציה הבאה: http://www.logicpc.co.il/Product/coolermaster-elite-120-advanced-usb3-no-ps-mini-itx-black-c רציתי לקבל חוות דעת עליו, בתמונות הוא נראה טוב. הציוד שמתעתד להיות מוכנס אליו: לוח אם מתאים ל-i5 מעבד i5 וקירור מתאים דיסק 2TB דיסק SSD ספק כח כרטיס מסך 9600GT (בסימן שאלה, נראה ש-HD4400 עדיף היום ברוב התרחישים) מחכה להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יהיה לי כרטיס מסך, ויהיה לי מעבד די מינימלי (G3220), ומלבד זה SSD אחד, ואולי HD אחד, אבל גם לא בטוח. מה יהיה הכי cost-effective? עדיפות לקנייה ב-TMS
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז למערכת עריכת וידאו חדשה שארכיב. דרישות: מארז גדול, מאוורר טוב (חשוב), רצוי עם רשתות לאבק, לא יותר מ 60-65 ס"מ גובה. חשוב- מקום ל 6 דיסקים קשיחים לפחות (רצוי יותר). מראה אלגנטי ולא מצועצע, ושלא תיהיה לו דלת. חשבתי על - Corsair 750D - משום מה אין אותו יותר. 730/760 Corsair מחליף שלו? איך הוא? - http://ksp.co.il/?uin=24779 Fractal Design Arc XL עומד בצפיות? ב KSP לא מוכרים אותו. (למרות שלא אהבתי את המראה שלו) אשמח לתשובה מהירה כדי להזמין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני נמצא בהתלבטות קשה עם המארזים ממש אהבתי את סדרת הפנטום של NZXT אבל אין את הדגם 410 בפלונטר ויש להם את הדגם 240 המתוח פנים מתלבט בין המארזים הבאים חשוב שהמארז יהיה שקט ולא מרעיש וגם זרימת אוויר (אני יודע ששניהם לא באים בחשבון ביחד) תקציב 600-650 מעדיף שיהיה עם חלון בצד וספק כוח 650W יספיק למערכת עם I7 4790 עם GTX 970? אם יש הצעות למארזים נוספים אני אשמח מאוד NZXT PHANTOM 240 - מעוצב יפה כל השאר לא יודע NZXT H440 - זרימת אוויר לא יודע וגם לא יודע אם הוא שקט ובנוסף אין לו מקום לכונן דיסקים ANTEC P100
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: i5 4690 h97 hd3 8g ram gtx 560 ti hdd 1T וספק הכח שלי הוא : s12ii 520w של סיסוניק אני מעוניין לקנות את נורות הלד האלה למארז ואני רוצה לדעת אם הן צורכות הרבה חשמל ויעמיסו על הספק או לא? אולי אני אקנה שתי יחידות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה כדאי? מארז עם ספק IPPON MicroATX MC-02 380W https://www.tms.co.il/product/14012 (הספק כן כלול) איך הספק כח? האם הוא מספיק איכותי? אגב זה המחשב שיהיה: (מחשב משרדי בסיסי) Gigabyte GAH81MHD3 לוח i3 4160 מעבד Arctic Cooling Alpine 11 קירור מעבד Hynix Original 4GB זכרון Seagate Barracuda 7200.14 1TB הארדיסק LG DVDRW X24 כונן דיסקים
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין במארז CM 690 III, השאלה שלי אם הקירור ייכנס בצורה טובה ולא יפריע לי לשים 2 מאוורים למעלה (TOP) ובנוסף לא יסתיר לי את הסלוט הראשון של PCI-E 16X בלוח אם. הלוח אם שלי:Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון עולה מהמחשב שלי ריח של פלסטיק שרוף. בהתחלה זה לווה ברעשים של מאוורר, אבל עכשיו הם נעלמו ויש רק ריח. פתחתי אותו ולא הצלחתי להבין מאיפה מגיע הריח, אבל הוא מאוד מובחן. המאוורר של המעבד נראה עובד תקין. לפני שאני קונה ספק כוח חדש, האם יש דרך לוודא שאכן הבעיה היא בספק? דחפתי את האף לתוכו אבל כל האיזור מריח מפלסטיק שרוף ולא ברור לי אם זה רק מהספק. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי מארז עם חיבורי usb3 מקדימה ואין לי נקודת חיבור של usb3 קידמי בלוח אם (רק usb2). אני מחפש פתרון זול כדי לחבר אותו בכל זאת. ראיתי בקרי PCIE למיניהם אבל כולם עולים ~150~ וזה ממש יקר בשביל מתאם..! יש מתאמים לSATA2 ? צריך רעיונות.. החיבור הוא כזה:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-