ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז midi-tower סולידי - בצבע שחור או שילוב של שחור וכסוף, ללא חלון צד, ומאוורר טוב (מקדימה והצד). # ראיתי את ה-HEC 6A19 ואת ה-Antec slk3000. איזה משניהם עדיף? # בחנות ממנה אני קונה את המחשב (מבוסס E6750) ממליצים לי על ה-Foxconn TLA002, איך הוא? # האם יש מארזים נוספים שיכולים להתאים למה שאני מחפש? תודה מראש לעוזרים נ.ב: עוד שאלה קטנה שלא קשורה למארז, אלא דווקא לספקים באופן כללי - למה משמש המאוורר העליון שיש בחלק מהספקים? לא ראיתי מארזים שמגיעים עם אוורור בחלק הזה. אשמח אם מישהו יאיר את עיניי...
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם ... בקרוב אני הולך לקנות את המחשב הראשון הרציני שלי מהכיס הפרטי שלי ואני רוצה להוציא ממנו את המקסימום [במסגרת התקציב כמובן] בעיניין המפרט כבר עזרו באשקול של המפרטים ורק נשארתי לא סגור לגבי המארז... *חשבו לי שלא יהי רועש מכיוון שאני הולך לישון בחדר שהוא יע בוד ושלא ישמעו אותו בכל הבית... * עיצוב נחמד רק מוסיף *שהקירור יהיה טוב כי אני מתכנן Oc רציני *שיהי באיכות סבבה שלא היתפרק הציעו לי את הP150 -- העיצוב פשוט מדי לטעמי אבל נגיד ... אבל אני לא חושב שהמאוור היחדי שלו יספיק לoc .. ראיתי שהציעו באשקול אחר את ה/Thermaltake EurekaNZXT ZERO ... מה אתם אומרים עליו?? או כל הצעה למארז שלא מצקיך עוד השקעה במערכת קירור ושלא יעשה יותר מדי רעש .. אשמח לקבל חוות דע…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל שהרגליים של האורורה לא מבודדות בגומי הן שורטות לי את השולחן ומשאירות צבע קצת, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות משהו שמונע את זה ואם כן אז איפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ככה האם הוא מגיע עם מאווררים? ואם כן כמה ואיזה גודל ושל מי והאם הם שקטים? וחוץ מזה אני מעוניין לדעת בכמה מאווררים הוא תומך ובאיזה גדלים ופירוט בבקשה כמה מקדימה כמה מאחורה כי אני נכנסתי לאתר ולא מפורט שם בכלל אם הוא בא עם מאווררים רק רשום שהוא תומך מאוררים מקדימה ומאחורה ולא רשום איזה גודל תומך ומספר של כמה הוא תומך תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בקשה מארז עד כ 400 שקל שקט ומקרר טוב שיהיה מקרר טוב תארז ודיי שקט כמה שאפשר ב 400 שקל.. וגם שיהיה קצת יפה יש למישהו המלצות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת חדשה לפי המפרט הבא: מעבד: Q6600 קירור למעבד: AC7 (לבנתיים, כי יש לי אחד מיותר.אשתמש בקירור מים אחרי שאתחיל להאיץ...) זיכרון:2 * DDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skill כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900GS (עוד לא סגור...) מארז: Antec Performance One P180 או Antec P182 או אחר ספק: איזשהוא 600W (?) דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5, בנוסף 3*250GB SATA בחיבור RAID5 ועוד אחד של 160GB SATA אני רוצה לבצע OC רציני למערכת כך שהשיקול הראשוני שלי בבחירת המארז הוא קירור והמישני הוא שקט. המארזים שניראים לי מתאימים למערכת שלי הם:Antec Performance One P180 או ה-Antec P182 1. האם ה- Antec P182 יאפשר לי קירור טוב של לוח האם (אחרי OC רציני) ושל הדיסקים? 2. האם ה- Antec P182 עדיין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש שמי ציון. קניתי לא מזמן לפני כ חודש וקצת כרטיס מסך palit GEFORCE 7600GT 256MB AGP והספק שהיה לי במחשב לא היה טוב והוא גם גינרי. אז קניתי ספק שאמור להספיק ואני לא יודע כי בזמן האחרון המחשב לפעמים עושה קצת בעיות.. הספק הוא HEC 400TRT 400W והמעבד שלי PENTIUM 4 2.40 GH.Z הספק הזה אמור להחזיק לי אותו? בלי נפילות בלי כלום? חלק? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מארז כזה או משהו דומא לשרתים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~350TRT~24~0.htm או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17017&catid=1479 מה נראה לכם יותר טוב בשבילי ? זה המפרט פחות או יותר : מעבד : E2140 לוח אם : ASUS P5VD2-MX זיכרונות : 1 ג'יגה 667MHZ קינגסטון + 512 מגה 667MHZ קינגסטון כרטיס מסך : 8600GT שכנראה עליו מאוורר VF700 של זלמן זה פחות או יותר המפרט.. והספק שכנראה הלך הוא POWER SUPPLY 500W COMBO 20+24PIN . דתעכם חשובה לי .
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך מארז שבראשונה יהיה מקורר בצורה מצוינת ורצוי שיהיה יפה עם חלון ולדים... בתוך המארז יהיה 8800gtx tt big typ vx תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 gtx מעבד- e6750 לוח אם-p35 השאלה שלי האם ספק כח של 600w יספיק למערכת?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר 80MM שמחליף צבעים שיהיה שקט כמובן.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
על מה הייתם ממליצים ? ובאופן כללי הייתם ממליצים להוסיף כרטיס קול של CREATIVE בנוסף לכרטיס שעל הלוח ? או שזה לא יהיה קריטי עם רסיבר מחובר וכו'... תודה לעונים. נ.ב התכולה שתהיה בו תהיה דיי רצינית Q6000 GTS 640MB 1TB HD... שוב תודה. ועוד שאלה קטנה,למה לעזעזל אני צריך מארז כזה ולא מארז רגיל ? האם מדובר על מקום נטו ?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זה הספק כח הקודם שהיה לי FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ואין לי מושג איך הוא נשרף כל כך מהר יש לי את המחשב רק שנתיים ובנוסף יש לי אל פסק לא נשמע לכם מוזר ?? בכל מקרה אני צריך המלצה לספק כח של 400W תסתכלו במפרט שלי ותביאו לי ספק כח עם חיבורים מתאימים אבל אני מבקקש משהו לא יקר ושיהיה יחס של עלות-איכות בהתאם אני מוכן להשקיע מקסימום 300 שקל . תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש איזשהו חוות דעת על המארז הזה? RAIDMAX SMILODON? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1078&category_id=1a1115a9b5953cb313a011464b848650&
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
Can you please tell me the difference bettween JSPTech M-100A and M-100B. which do you recommend?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני אקנה אותו מNEWEGG, הוא צריך להיות מאורר טוב ושקט עד כמה שאפשר קישור http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010090007+4026&name=%2450+-+%2475 תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני עומד לבצע שינוי במפרט שלי (אני מחליף את המעבד ל - Q6700, ויש לי כרטיס מסך NX8800GTS 320MB OC). אני לא מתכנן OC למחשב, יש לי ספק כח של EZCOOL 500W רציתי לדעת האם הוא יחזיק את המחשב שלי אחרי החלפת המעבד, כמו כן רציתי לדעת האם יש תוכנה שמראה את אחוז הניצולת של הספק כח, כלומר בכמה כח אני משתמש כרגע. בתודה מראש: אופיר.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287151.0 הייתי מעוניין לדעת מה ההמלצה שלכם בין THERMALTAKE ARMOR לבין THERMALTAKE EUREKA וכן, אני סגור על THERMALTAKE. בהתחלה חשבתי על קירור מים מובנה של ARMOR אבל לאחר התייעצות בפורום ירדתי מהנושא.. מה ההמלצה שלכם בנושא ומה ההבדלים המהותיים בין המארזים הללו ? בתודה Fireman
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יכנס בצורה סבירה בלי בעיות? התכנון הוא כנראה לקחת gtx של חברת evga ...
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך ספק ב200 שח (עדיף אפילו פחות אני לחוץ בתקציב...) למפרט: E2140 P35-S3L X1950GT דיסק קשיח 1 צורב 1 וזהו פחות או יותר... הולך להיות OC עד לאן שאני יצליח להגיע, יעני OC רציני חשוב לי ספק יעיל ושקט, ואני מעדיף ספק עם מאוורר 12CM הבחירה הברורה היא FSP350-60GLN אבל יש לי שתי בעיות. 1. במסילה השנייה יש מספיק אמפר וזה בטוח, אבל המסילה הראשונה נותנת רק 10A וזה אמור להחזיק אבל זה יהיה די גבולי... אחרי OC אני חושב שבמאמץ הצריכה במסילה השנייה תיהיה 90W-110W וזה קצת גבולי, אז רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם הספק יחזיק או שכדאי לקחת משהו אחר. 2. רציתי לקנות אותו בTMS ונגמר להם, אין במלאי. התקשרתי לגיבור וגם להם אין במלאי. מישהו יודע על חנות טובה עם מלאי של הספק הזה (וגם אספקה מה…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה מארז עם קירור מים מובנה... כמו למשל זה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000swa.asp אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח...
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בצג של הטמפ' מקדימה יש אור אדום כזה מצד ימין למעלה שכל הזמן מהבהב. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר או משהו...?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תקציב - 600 שקל יש לי ספק של איזה 500W לא נראה לי איכותי או משו ואני לא בבית ככה שאני לא יכול לבדוק.... תנו לי הצעות של מארז + ספק והצעות רק של מארז ד"א אני יבצע OC (לא מחשב מיוחד... e6300, x1950pro) ודגש גדול במארז על הקירור (מאווררים) וגם שלא יהיה רועש מידי (לא ממש חשוב) ושיהיה FULL TOWER
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הי, אני מנסה להשלים מחשב חדש ונתקעתי בנושא הספק. לפני המפרט עצמו, רציתי לציין שאני מבולבל לחלוטין לגבי הספק :s05: .... לא עד הסוף הצלחתי להבין מה חשוב בבחירת ספק ומה לא. האם אני בכלל צריך ספק בנוסף למפרט הנתון ? האם ספק בא כחלק מהמארז או שבכל מקרה מדובר בקנייה נפרדת? יש יתרונות לבחירת ספק שהוא מעל למינימום הנדרש? מהם? מבחינת תקציב, 700 שקל אמור לדעתי להיות מעל ומעבר לנדרש, אבל אפשרי להשקיע יותר מזה בתמורה ליתרונות ממשיים אם יש כאלה. אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב, אבל אם ההפרש במחיר הספק הגיוני (עד 100 ש"ח), אני אשמח לקנות ספק שיתמוך ב OC בעתיד. ולהלן המפרט שבחרתי: מעבד: Intel Q6600 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX Motherboard מארז: Antec 182P ז…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-