עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Ruxies,

אז ככה, אני עדיין מתלבט לגבי ספק שהציעו לי, מחברת NZXT , של 600w, מוכר למישהו? דעות ותגובות בקשר לזה יתקבלו בשמחה. אני לא בטוח בקשר לדגם, אשמח לדעת אבל אם ספקי הכוח שלהם הם טובים , אני רק יודע שהוא 600w בכל מקרה, המפרט הוא: ואם אתם כבר בתהליך, אפשר גם לזרוק דעות על המפרט, תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by J S Bach,

היי, מי עדיף מבין השניים מבחינת: א. קודם כל - שקט ב. ואז, קירור. בתודה מראש. נ.ב. - לא מעוניין ב-R4, גדול מדי עבור הצרכים שלי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BENNY-L,

נכון לעכשיו יש לי את ה HAF 932 שהוא מעולה אבל פשוט נמאס מהגודל CM HAF XB אני לא מוצא בארץ משום מה THERMALTAKE ARMOR 30 לאע מצאתי סקירה באתר עליו במארז יהיה מותקן לוח ASUS MAXSIMUS VI GENE ספק סיסוניק מעבד I5 4670K כרטיס מסך לא משהו מפלצתי אם למישהו יש הצעות למארזי קוביה אחרים אשמח לדעת תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by michal33,

שלום, אני בתהליך בניה של מפרט מחשב ומתלבטת בין 3 מארזים. אני מחפשת מארז שיהיה שקט, מאוורר ואיכותי. במחשב יהיה מעבד אינטל I5-2400 ובעתיד יתווסף כרטיס מסך חיצוני. יהיו בו גם 3 דיסקים קשיחים: שניים של 500GB ואחד של 2TB. Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Coolermaster - storm scout SilverStone Precision Black X1 120MM תודה, מיכל

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by bay,

מתלבת בין nzxt lexablack line ל tt shark שניהם יפים בפני אך אני לא יודעה על מה לסגור ל nzxt יש יתרון בגלל הצג אך shark יותר יפה לדעתי מה יתר טוב איזה יתרונות יש לכל אחד?????

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by Rhx,

שלום לכולם.. אז ככה, יש לי מארז שסחב איתי כמעט 4 שנים בכיף, מיד-טוואר ממוצע וחמוד, הוא כעקרון אחלה של מארז רק שהוא טיפה צפוף לי, הכל בסדר במארז, שום חלק אצלו לא פגום, אבל אני מרגיש שיש צורך להחליף. אז ככה, מחשב חדש אני לא אקנה בעתיד הקרוב אז חשבתי אולי אני אספק לעצמי מארז חדש בסכום של עד 300 ש"ח, מארז נוח ונורמלי, לא איכותי איכותי אבל שיהיה נורמלי. אז כאן באה ההתייעצות שלי עמכם - הקנייה של מארז חדש תהיה אופציה טובה בשבילי? כי חבל לי סתם ככה לזרוק באוויר 300 ש"ח.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. בעקבות העובדה שהתברר לי שכל ספקי הכוח שבמחשבים שלי ושל הוריי הם גנריים (הספק שבמחשב האישי שלי לדוגמא, הוא Huntkey CP-400HP), דבר המהווה סיכון לכל רכיבי המחשב במקרה של עומס או תקלה בספק הכוח, וכן העובדה שאינני מכיר כל כך יצרנים של ספקי כוח, ובנוסף דיונים שליליים בפורום אודות ספקי הכוח של Huntkey, אני רוצה לדעת שמות של חברות של ספקי כוח טובים ואיכותיים, למקרה שיהיה צורך להחליף ספק כוח במחשב שלי או של הוריי או אם אקנה מחשב חדש. איזה יצרנים טובים יש בשוק ספקי הכוח?

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. היי, פורום מארזים נראה לי הכי מתאים לשאלה... אני קונה ANTEC P280 ששוקל יותר מ-10 קילו וברוחב 24 ס"מ. אני מתכנן לשים אותו על הרצפה, אבל האם מישהו מכיר מתקן להעמדת מחשב בגודל/כובד הזה (כדי שיהיה ניתן לנקות את הרצפה) יש את המתקן דמוי X מפלסטיק עם גלגלים אבל נראה לי שהוא לא יחזיק. תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by eytan243,

שלום ! אני מרכיב מחשב חדש וצריך את דעתכם בבחירת מארז וספק כח המפרט הוא מעבד CORE 2 QUAD 9550 לוח אם ASUS P5Q זיכרון G.SKILL F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס מסך עדיין לא הוחלט כנראה EVGA GTX260 216 גוף קירור למעבד אתחיל עם הסטוק נלמד את המערכת ויותר מאוחר אשדרג תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  10. ניסיתי להתקין מאוורר SFLEX סייצ' ואי אפשר להכניס את הברגים מהצד האחורי (איפה שההארדיסק) כי צריך לפרק את כל הפלסטיק הקידמי של המארז למישהו יש רעיון? אני לא מתכוון להתקין את המאוורר בדלת השמאלית כי מאוד רועש שם. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך להושיב AMD Athlon X2 5000+‎ , על לוח AM2+‎, בתוך מארז שוכב נמוך שיש לי. מודול הקירור שיש לי כרגע הוא גבוה מדי - כ-90 ס"מ. אני צריך אחד שנמוך לפחות ב-1.1 או 1.2 ס"מ ממנו. לא זקוק למשהו מרשים בביצועיו (אם בקירור ואם בהיעדר כל רעש) - סתם משהו שעובד. גם משומש בא מאוד בחשבון. על כל פנים, חיפשתי לקנות אחד כזה - ולא מצאתי מודול רלבנטי בחנויות האינטרנטיות בארץ. חשבתי על AC Alpine 64 Plus או AC Alpine 64 GT Rev.2 - ונראה שלא כל-כך מחזיקים אותם. רעיונות? עצות?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. עד עכשיו הספק שלי 400W ליברטי שירת אותי נאמן (ועדיין משרת את המחשב הישן) עם 0 תקלות. אני מחפש ספק למע' הזו שגם ברמה של הליברטי התותחי בטווח מחירים הזה של 300-360 שח' (500W ומעלה). שקט, חזק ושעושה את העבודה כמו שצריך! המחשב משמש למחשקים-עבודה משרדית-וכמו כן יהיה OC , ובעתיד גם כ.המסך יוחלף לדגם חדש-שזו הסיבה העיקרית להחלפת ספק כח. פרט נוסף וחשוב לא פחות - המחשב דולק כל שעות היממה , כל ימות השבוע! להלן המע' שלי: I5 760 2.8GH GIGABYTE P55 USB3 4096 GSKILL NT F3 500 GB+250GB WD PALIT 4850 SONIC להלן 3 הדגמים : ANTEC TRUEPOWER NEW 550W COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 550W SEASONIC S12II 520W BRONZE אודה לעזרה בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז ככה . . . אני מחפש מארז תדמית שכל מי שייראה אותו, ישלב אותו עם התדמית שלי. ואני לא מדבר מקררים כמו P180 - אותו היה לי כבר יחד עם עוד חומרה מאעפנה שתראו במפרט שלי. אני מחפש משהו עם מראה מהמם. חומרים מיוחדים, מבנה "חמקני", לא יודע משהו מ-ה-מ-ם שייראה שבפנים יש מערכת חייתית. * מחיר זה לא שיקול. עד עכשיו מצאתי שני מועמדים: Cooler Master Stacker 830 NVIDIA Edition עולה 1500 שקל. ביקורת, כדי שתראו בדיוק על איזה תכונות נדירות אני מדבר אולי תתאהבו גם כן: http://www.barrys-rigs-n-reviews.com/reviews/2007/hardware/nvstacker/nvstacker1.htm וכמובן . . . Zalman ZM-FC-ZE1 FATAL1TY עולה 1800 שקל והינו נכון לעכשיו המארז הכי סולידי שפגשתי, שפשוט ישר בא להציץ בחלון הזה ש…

• 78 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. נגמר לSKYPC את הCM690 הרגיל במלאי, יש להם את הNZXT TEMPEST ב412 ש"ח ואת הCM690 WINDOW ב450 ש"ח, אלה הן האופציות הרלוונטיות ביותר בשבילי. אין לי צורך בדממה, אבל אני גם לא רוצה מארז שיגרום לי לרצות לדפוק את הראש בקיר כמו הג'נרי שיש לי עכשיו. לדעתי הNZXT יותר יפה בגלל שהCM690 עם החלון בלי לדים. אבל הבעיה היא שאומרים שאיכות הבניה של הNZXT לא משהו והמאווררים גם לא. מה אתם הייתם לוקחים? שאר המפרט שלי אם צריך: E7400 + Arctic Cooling Freezer 7 xtreme Gigabyte GA-EP43-DS3L 4GB Mushkin 500GB HDD Samsung PowerColor HD4830 תודה מראש למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by Kukishin,

אבל בפורום אמרו לי עליו שלא כדאי. מדוע?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  16. טוב כרגיל דוחפים תמונות לא קשורות ופניתי אליהם עם דרישה שיסירו את התמונה. אבל!!! מה זה המארז המדהים הזה ואיפה משיגים אחד עם מאוורר 20+ בFRONT ?!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש לי p182 ורציתי לדעת אם אפשר לגרום לנורה הכחולה בחזית המארז לכבות כאשר אני מכבה את המחשב..?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. Started by Ori ZEE7,

הרכבתי אתמול מחשב לתוך הR4 של FRACTAL. למארז יש נורית חיווי אחת שיכולה לשמש או כpower led או כחיווי לHD מה מומלץ..? ו speaker לא הגיע, לא עם הלוח ולא עם המארז? כמה חשוב הרמקול הזעיר הזה??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. טוב ממש בקצרה, במהלך השבוע איכשהו הגיעו מים למפצל החשמל של המחשב שלי. הדלקתי את המחשב ומה אני רואה? שמנורת הON\OFF מאחורי ספק הכח מהבהבת באופן מוזר, ממש מתפרפרת להדלק כמו נורת פלורסנט. לא נבהלתי אבל עשיתי 1+1 בראש הרצתי מבחן GPU בOCCT (לא אריץ מבחן ספקים, הסיכון אדיר) וזאת התוצאה שקיבלתי למסילת ה12V, יש לציין שב3.3\5 הקו ישר לדעתי זה בגדר הסביר ופשוט קרה משהו למנורה. דעתכם? נ.ב - Note to self, לכבות את ספק הכח ביציאה מהבית לבסיס נ.ב2, בדקתי את חיבורי החשמל והם תקינים, בדקתי גם פיזית את ספק הכח ואין שום סימן לשחיקה או חבלה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  21. Started by shanibh3,

היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by benyben,

שלום. אני אישית לא מכיר את החברה [וזאת לא חוכמה - אני ממש הדיוט בתחום], אבל אשמח לדעת מה דעתכם. תודה מדובר ספציפית על ספק הכוח COUGAR CMX 700 תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by lidor_abo,

חברה יש לי ספק של GYRO שהוא לא מחובר על 24 פין אלא 2 חסרים על מזה משפיע אם בכלל כי אמרו לי שהוא לא מנצל את כל היכולת של הספק...!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by rank,

לאיזה oc אני יכול להגיע עם הספק הזה והמעבד ? vertex 3 120gb ci7 sb 2600k gtx570 p67-ud3-b3 kingston 4 gb 1600mhz scythe shuriken windows 7 enermax 700w modular 80+ gold ss raven 2

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. בקצרה: שני מחשבים. לאחד אני מחבר כונן חיצוני והכל סבבה. למחשב השני בזמן שאני מחבר את הכונן יש ניצוצות של חשמל בין החור של היואסבי לכאבל של יואסבי מהכונן. השאלות שלי כאלה: ממה זה נובע? והאם זה מסוכן לכונן החיצוני שלי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים