ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש המלצות למארז וספק כוח, התקציב הוא 800-1000 ש"ח הספק אמור להחזיק Q6600 וGTS 640, לא מתוכנן OC בקשר למארז פחות חשוב לי המראה והשקט, יותר חשוב שהתכולה לא תתבשל, ואם אפשר אז בלי דלת אני מתכנן לקנות מזיגזג אז אם אפשר בבקשה שהחלקים יהיו משם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין 3 מארזים Antec 280p Corsair 550d Fractal r4 אשמח לשמוע חוות דעת שלכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי את הספק : COOLER MASTER eXtreme Power RS-430-PCAR ATX Form Factor 12V V2.01 400W Power Supply 115/230 V Nemko, TUV, cUL, CE, BSMI, FCC, CCC - Retail יש לי מעבד D 805 כרטיס מסך 7600gt שני כוננים קשיחים וצורב ובמארז יש גם שני מאוררים האם זה מספיק?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
^^^^^ ועוד 2 הרדיסקים 2 ו2 כוננים? האם הוא יחזיק בצורה טובה בלי בעיות??
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האים הספק הזה יחזיק את הכרטיס HD5970 או HD 5870 ומה דעתכם עליו מבחינת איכות חוזק וכו........ואים לא אשמח לעצה לספק חזק עד 500שקל
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אפשר לעשות את זה לבד? זה פשוט או שצריך ללכת לחנות ששם ירכיבו לי?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, יש לי מחשב עם מפרט יחסית ישן (בן 4 שנים). לוח האם שלי תואם ATX וכן יש לי מאוורר מעבד zalman 7700 . כמו כן יש לי כרטיס קול מקצועי ESI Julia וכן שני דיסקים קשיחים, צורב DVD וצורב CD. אני מעוניין במארז שקט מאוד ונוח למחשב וכן ספק כוח שקט שיוכלו לשמש אותי בעתיד כשארצה לשדרג את המפרט שלי. לאחר בירור ארוך הגעתי לאופציות הנ"ל: 1. antec sonata III הכולל ספק 500W. 2. Compucase 6A19 שלא כולל ספק. 3. antec designer 500 הכולל ספק 500W 4. antec p150 כולל ספק 430W 5. NZXT HUSH לא כולל ספק לגבי ה-antec שהוא כנראה האפקטיבי מכולם הבנתי שה-sonata לא ממש משקיט את הדיסקים הקשיחים שרוטטים (למרות שיש להם סיליקון שסופג את הויברציות )וכן אף אחד מהנ"ל (למעט antec p1xx) לא כולל …
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום זה המפרט שהוצע לי (בעיקר לגלישה והורדות ומשחקים קליל) מעבד: Intel Core 2 Duo E8200 2.66Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤995 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤230 כרטיס מסך: BFG Nvidia Geforce 8600GTS 256MB OC DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤595 כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤170 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - …
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברה בשם Calyos מציגה עמדת עבודה מתקדמת עם מעבד משושה ליבות וכרטיס מסך מדגם GeForce GTX Titan X – שלא זקוקה למאווררים כלל המרדף אחר שקט וחרישיות מלווה את עולם המחשבים כבר הרבה שנים. במסגרתו ראינו עלייה משמעותית בפופולריות של פתרונות קירור נוזלי במעגל סגור, כרטיסי מסך וספקי כח שמפסיקים את פעולת המאווררים שלהם כשהעומס נמוך מספיק ומאפשר זאת, ואפילו מחשבים ניידים ממגוון סוגים שמוותרים על הרכיבים המסתובבים לטובת קירור פאסיבי לדממה מוחלטת. האתגר הגדול שנותר הוא לספק דרך לקרר בצורה פאסיבית גם רכיבים עתירי עוצמה ועתירי הספק, שפולטים כמויות גדולות במיוחד של חום שממנו נדרש להיפטר – ועתה יתכן שאנחנו רואים התחלה של מהפכה גם בתחום הזה, תודות לחברה בלגית בשם Calyos אשר עוסקת …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ל- Sonata III יש חיבור USB 3 ? מישהו מכיר מארז שקט למחשב רב תכליתי עם חיבור חיצוני של USB 3 ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק Sea Sonic S12II-330 bronze שהמאוורר שלו מרעיש. ניקיתי עד כמה שאפשר את המאורר וזה עדיין מרעיש. יש לו מאוורר של 120ממ, איזה מאוורר יכול להתאים? יש מאווררים בכל מיני מהירויות 900/1200/1800 ואני לא יודע מה לבחור. בתודה מראש, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין בספק של W1250 וספק של W1500 כול אחד מהם צריך להיתחבר ל4 כרטיסי מסך(כמובן מתחבר גם ללוח אם מעבד ראם ופלאש ארדדיסק אבל כול אלה יצרכו בגג גג 100W)מעבד לא הולך להיות ב100% מאמץ כמעט וכול שאר המתח הולך לכרטיסים אני מחפש המלצה לספק איכותי עם 8 חיבורים של PCI E בלי יותר מידי קומבינות ומשחקים עם כבלים(בלי לקחת מתח מהחיבורים SATE ולהשתמש במפצלם וכו...) תודה רבה הא ועוד משהו בקטנה אם מישהו מכיר טבלה או מקור אמין שמראה צריכת חשמל של 7950 עם OC אבל צריכה רק של הכרטיס עצמו ושוב תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מארז antec 300 להפתעתי אין לו מסנן אבק על הדלת הצדדית באזור שאפשר להתקין מאוורר, כל מה שיש שם זה רשת מאוד לא צפופה הפתח הזה שואב הרבה אוויר בגלל שממוקם מול מאוורר schythe kabuto שמי שמכיר את הגודל שלו הוא כמעט ברוחב של המארז אני ממש דואג שיכנס לי הרבה אבק ובמקרה הגרוע דברים גדולים יותר וחיים יותר האם אפשר לאלתר איזשהו מסנן אבק או שזה לא רציני? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 2 מארזים של NZXT. LEXA BLACKLINE לבין LEXA אני צריך את הלדים הנמצאים במארז בצבע כחול בגלל שבמאורר מעבד שלי יש מאורר עם לד כחול.. על איזה הייתם ממליצים לי ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati 6850. הספק שברשותו הוא zeus ps 520gw, האם הספק יתאים לכרטיס? תודה
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מכל הבחינות, של איכות, עמידות ... http://tms.co.il/product/5113 http://tms.co.il/product/4891
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מזמין את המפרט עם המארז שמוצג פה: http://tms.co.il/product/6772 ועכשיו ראיתי שהם הוסיפו מאווררים ככה שבמארז כרגע יש 5 מאווררים השאלה שלי היא אם אני קונה את הדלת הזאת למארז: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_280&products_id=7753 אני יצטרך להוריד מאוורר או שזה יוסיף? כדאי להוסיף או לא? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איזה מהמארזים הבאים עדיף: 1. 6A19B 2. Triton 180 3. NSK6000 של Antec המארז יחזיק מחשב ללא OC, מעבד אינטל E6750 וכרטיס מסך 8600GT. ללא קשר, האם כדאי להחליף את המאוררים בפוסידון של גיגהבייט או שהם עושים את העבודה (למחשב ללא OC עם HD2600) ?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מעט אם מדובר בהבדל משמעותי{ולא חייב שזה יהיה צמוד ל700 אם יש משהו טוב מאד ב400 אז עוד יותר טוב} כעט יש לי את המארז 6a19b ואני לא מרוצה[ צפוף מבפנים לכרטיס מסך בעיקר ולא נוח לפרוק ויש רק מסננת אחת נשלפת} בכל אופן אני מחפש מארז: נוח לפירוק ,קריר,נוגד אבק עם מסננים מכל הכיוונים וחשוב שהיו נשלפים ,מארז חזק של חברה טובה ואמינה. מחפש מארז בגודל בינוני{לא ענק} מתלבט בין השנים ואשמח לעוד הצעות: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8306 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4735
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
התחדשתי ב 3600 + MSI b450 מחפש מארז איכותי בתקציב של 300 שח עם חריגה ל400 למשהו איכותי לא מעניין אותי לא RGB ולא חלון בצד. מתכנן אוברקלוק קל למעבד חשבתי בכיוון של antec p101 silent- נראה מארז די איכותי. ראיתי כאן המלצה על NZXT H510 אבל הוא עם חלון.. אשמח לעוד המלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך שיהיה עד כמה שאפשר שקט, קירור סביר ואם אפשר עיצוב מעניין זה בונוס אם יש בפחות אפילו יותר טוב המארז יכיל מעבד Q9300 וכרטיס 6870
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים באקראי, בעיקר כשאני משאיר את המחשב בלילה, אני מתעורר בבוקר והוא מכובה. מה שהכי מוזר זה שהוא לא בדיוק מתכבה, אלא עובר למצב שינה, אבל כשאני מדליק אותו רשום שווינדוס התאושש מבעיה חמורה ורשום שהסיבה היא BlueScreen אני חושב שזה הספק בגלל שיכול להיות שהוא מאוד גבולי למערכת שלי וכנראה גם לא מספיק חזק, הסיבה שאני פותח את האשכול על מנת להתיעץ הוא בגלל שבמשחקים כבדים וכו' אני משחק ואף פעם לא קרה לי שהוא קרס! *ביטלתי את כל האוברקלוקים, מפרט בצד.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-