עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by jackhammer,

יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר אחד זה הראשי שלי עם PSU של 800W (למרות שאני בספק אם זה מגיע לזה כי זה כולה Q66, 260GTX, 8GB, 3 HDD ו 2 כוננים אופטים) המחשב השני הולך להיות לו ספק של 500W מורכב מFX55 ראם 1GB כרטיס 7600GT והארד דיסק אחד כמו כן למחשב הראשי מחובר מסך 23 אינטש (לשני אין מסך אני מתחבר אליו רק ברשת) לכן גם הראוטר צריך להיות מחובר לUPS איזה UPS אני צריך לקנות? אמנם אני לא צריך שזה יחזיר חצי שעה אבל לפחות 3-4 דקות כמובן שתהיה לו הגנה מפני ספייקים תקציב אין לי כי אני לא ממש יודע כמה זה אמור לעלות אבל לפי דעתי 300-350 יספיק לא? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Little_AKA_Or,

שלום . אני צריך המצלה לספק כוח שמיועד למערכת הבאה: Intel Q6600 GIGABYTE GA-P35C-DS3R GF 88GT 2GB RAM OCZ 250GB SATAII התקציב הוא 700 ש"ח. ניתן לחרוג עד 100 ש"ח מקסימום(!). תודה רבה חבר'ה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. המערכת שלי היא e8400 HD4850 (אם צריך עוד פרטים רק תבקשו) אני מעוניין להיות עם אפשרות לעשות oc קל-בינוני מתישהוא. עד עכשיו התלבטתי בעיקר בין 3 מארזים שהבנתי שהם מומלצים: Antec 300 Cm590 ובעצם NSK4480 שמגיע עם ספק. (ה300 והקולרמסטר עולים אותו דבר בחנות ממנה אני קונה IQPC) האחרון קצת מכוערלטעמי (וזול יותר יחד עם הספק איתו הוא מגיע) ואני מתלבט בעיקר בין הראשונים, על הקולרמסטר שמעתי שהוא קצת שואב אבק. אני מעוניין במארז איכותי, שקט ומקורר. (ובקיצור עושה את העבודה) אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע.. בנוסף - האם כדאי להוסיף מאווררים למארזים אלו? אם כן אילו כדאי? לגבי ספק, אני מחפש אחד איכותי שיחזיק את המערכת ויחזיק oc קל-בינוני במידה וארצה.. לגבי תקציב - יש למעלה אך אני מ…

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  4. מעבד AMD 3800X2 2000Mhz 2 סטיקים של 800Mhz 1Gb DDR2 כרטיס מסך 8800GTS G92 512Mb לוח אם gigabyte סטנדרטי 1 X HDD 7200 RPM ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. המפרט הוא כזה(לא חדש במיוחד, אבל מספיק לצרכים שלי): ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+/AM2 AMD 780G Motherboard AMD Phenom X4 9500 Quad-core AM2 + Cooler Master 92mm Kingston HyperX 1066mhz Memory 2x1gb PC2-8500 אני ממש לא מחפש מארז מיוחד אלא משהו כמה שיותר פשוט ושיהיה אפשר לשים בו מאווררים אם אצטרך / מאווררים להארדיסקים. בתודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by thedarkman,

שלום איך המארז coolermaster haf 932? הוא איכותי? כמה מאווררים יש לו? כמה מאוררים יש לו עם LED? יש לו סירקולציה אוויר טובה? האם הוא שווה את מחירו? הוא שקט? האם יש לו פילטרים שמסננים אבק? האם הוא FULL TOWER או MID TOWER אפשר חוות דעת על המארז שאלה:שמעתי שלמארז coolermaster haf 932 יש רק מאוורר אחד עם LED אז חשבתי לקנות את המארז הזה ולהחליף לו את המאווררים לאותו גדול או נגיד בצד לשים 4 מאווררים של 120MM איכותים,שקטים עם LED ,ולהחליף למעלה את המאווררים ולשים עוד 2 מאווררים של 120MM איכותיים,שקטים עם LED כאלו אני רוצה לקנות 6 מאווררים אותו דבר? האם כדאי לי? או שכדאי לי כבר לקנות מארז חדש בכסף שאני משקיע על המאווררים? כאלו מארז יותר איכותי,יותר שקט,יותר מאווררים,FULL TOWER ,עם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alexc32,

מחשב יהיה לגיימינג וכו עם שני כרטיסים גרפים SLI או CF , אני צריך מארז איכותי ,יחסית מרווח ולא יקר עם סרקולוציה טובה של אוויר. הציעו לי את ה silverStone Precision בכ -320 ש"ח לפני שאני סוגר מפרט למחשב חדש יש משהו פחות או יותר במחיר הזה ויעיל יותר או שלסגור על זה? חבל לפתוח עוד ת'רד ,אני צריך גם ספק איכותי אבל כמה שפחות יקר שיחזיק SLI GTX570 X2 ,i5 2500K ,וכמובן שאר החלקים זכרונות,קשיח,צורב ולוח אם. בעקרון מתוכנן OC בעתיד למעבד. הציעו לי בחנות לקחת delta 750watt :http://tms.co.il/product/7279 ב 670ש"ח ספק שלא שמעתי לגביו לפני כן ,האם זה איכותי ,סביר , יש יותר טובים ממנו במחיר הזה? -חברים המליצו לי על חברות כמו SEASONIC כמו הזה: http://tms.co.il/product/10028 -בנוסף רא…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by LIOR1994,

ראיתי את המארז ונורא התלהבתי רציתי לדעת אם הוא מארז מומלץ והאם יש עוד מארזים בסגנון שלו

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  9. אני מתבלט בין הספקים - M12II-520 - י 435 ש"ח. HX 520W' -י 540 ש"ח. MODU82+ 525W (הדגם של W625 קיבל EC ב SPCR אבל הם מדגישים שציון הוא ספציפי) - 540 ש"ח. באתר של אנרמקס יצא גרסה 2.0.שעדיין לא בארץ. ECO 80+ 500W (שמודשג במיוחד ב SPCR מצד שני הוא לא מודולרי) - י 425 ש"ח כל הספקים מספיק חזקים למחשב שלי. מה שחשוב(לפי סדר החשיבות) הוא - 1. שקט ! וכמה שיותר. הFSP400pnr רועש בשבילי. 2. מחיר. 3. מודולריות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הביקורות טובות ונראה שאמור להיות לו מחיר טוב .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, יש לי ספק כוח של HEC 500W אני חושב. מידי פעם הספק מתחיל להרעיש ממש, לפעמים זה מפסיק לבד ולפעמים רק אם אני נותן לו כמה מכות... ניסיתי לנקות אותו מאבק בלי לפתוח את הספק עצמו וזה לא עזר. בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש לעתים קרובות יותר ואני כבר מחוץ לתקופת האחריות. אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח תודה מראש ...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by thedarkman,

מה קורה אחי? ANTEC 1200 VS CM HAF 932 איזה מארז יותר טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים יותר טובים ויותר איכותיים,יש לו מאווררים יותר טובים ואיכותיים,סירקולציה יותר טובה,סידור כבלים יותר טוב,הוא יותר גדול,מרווח ומקורר יותר טוב,שווה את מחירו,עדיף מכל הבחינות האם ANTEC 1200 הוא מארז צפוף? האם כל הכרטיסים כיום נכנסים בו בקלות? אני לא יודע איזה מארז לקנות אני מתלבט כבר הרבה זמן,חלק אומרים לי לקנות ANTEC 1200,חלק אומרים לי לקנות CM HAF 932 אתם מציעים לי לקנות את המארז שלדעתי הכי יפה בהתבלטות כזאת? תקשיב דקה איזה אחד אמר לי מפורום אחר של ANTEC 1200 יש מאווררים לא טובים ולא איכותיים ולרוב המארזים של חברת ANTEC שיש להם מאווררים עם לדים אז הם לא טובים ולא איכותיים ולCM HAF 932 יש מאווררי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by imber,

שלווווווום.ברצוני לקנות מארז וספק בשביל מפרט עם8800GTX ובעתיד יהיה עוד כרטיס כזה. כמובן שיחזיק גם מעבד כמו 6700E.במארז אני שם דגש יותר על מקום מאשר קירור (זה אומר לא לantec 900( אבל כמובן שתהיה יכולת קירור סבירה. אני חושב שאפשר למצוא מארז כזה בסביבות ה 1000-1200 שקל.אז בקציור ספק שיכול להחזיק SLI של GTXומארז גדול שיש בו מקום לסידור כבלים כמו שצריך ועדיין מקרר כמו שצריךתודה רבה רבה על כל עזרה שתתקבל

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nondos,

שלום, ברשותי המארז הנ"ל ושמתי לב שהמאוורר צד שלו יחסית רועש ובעצם זה הרכיב היחידי שאני שומע במערכת, האם משהו נתקל בתופעה? האם יש טעם להחליף את המאוורר? כמו כן אם כן אשמח להמלצות לאיזה מאוורר להחליף (עדיף מפנדה) שאלה נוספת האם אפשרי לכבות את האורות של המארז?? תודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by rtirti,

אני בונה עכשיו מחשב חדש ואני צריך מארז וספק שניהם ביחד עד 900 ש"ח גג גג. המארז שחשבתי עליו: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PC-K60WBO הספק שחשבתי עליו http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W0356RE האם יש טובים יותר במחירים האלו. אם יש מארז של 3 מאווררים אז אני צריך עוד 100 שח בערך למאוורר נוסף אז אם שמים מארז של 3 מאווררים אז התקציב לשניהם הוא רק 800 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kotvana,

רכשתי את המוצר וקיבלתי כבל AC בעל 3 פינים - אחד עגול ושניים חדים. אני לא יודע מה לעשות עם זה. יש למישהו מושג? כי זה לא מתחבר לשקעים שלי. אולי זה בכלל לא כבל נכון? דבר שני - זה לא כזה שקט כמו שהיה כתוב בביקורות! זה לא רועש, אבל שומעים אותו יופי. מי שזה מעניין אותו.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by bebers22,

שלום יש ברשותי מארז של Antec : http://www.antec.com/product.php?id=2204&fid=117 המאוורר האחורי 120mm שמגיע איתו יחסית מרעיש בנוסף יש הכנה למאוורר 80mm מכניס בקדמת המארז מתחת לדיסקים הקשיחים הייתי רוצה לרכוש גם אחורי 12 וגם קדמי מכניס 8. יש המלצות לתקציב עד 100 ש"ח לזוג. חשוב מאוד שיהיה שקט, ויעשה את העבודה... תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by modding,

היי לכולם האם אפשר להחליף את הספק כוח העצום מימדים והכבד ברמות בלתי יתוארות לספק קטן וקל? מדובר במגבר ישן יחסית ופעם השתמשו בספקים עצומים והיום יש קטנים שנותנים את אותו הספק ואפילו יותר ולא שוקלים כלום השאלה אם אפשר להחליף וככה ליצור מגבר ששוקל כלום כמעט? מוסיף תמונה של הספק כוח.

19. Started by Tom Len,

שלום, הספק שלי שבק חיים ואשמח לקבל המלצה לספק שישרת אותי מספר שנים (5 לפחות) חשוב שיהיה די שקט, צפויי לעבוד מידי יום. המערכת שהוא צריך "להניע". i5 560 דיסק קשיח WD blue 750Gb 4 GB RAM ושלושה מאווררים. מעדיף מksp/ivory או מס' דגמים עם מחירים משוערים. המון תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by dor444,

אני קונה מחשב ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לקנות למפרט הבא: Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET זכרון Kingston KVR1333D3N9/2G Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1000GB AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI המליצו לי על ספק של 500W אבלאני צריך להיות בטוח ב-100% במה שאני קונה, בשביל שלא יהיו בעיות וחשוב מאוד שיהיה כמה שיותר זול, אבל שלא יהיו בעיות (בסביבות ה-350 ש"ח) זה דחוף מאוד אני צריך לדעת להיום תודה רבה לעוזרים בנוסף, אני אשמח להמלצה למארז בסביבות 300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכם, אני חדש פה ואני מבין בתחום המחשב וציוד היקפי ואני רוצה ללמוד מכם כי הרבה המליצו לי עליכם כאתר עוזר ונאמן ! אז אני רוצה לקנות את המארז הזה : תקשיבו לפני חצי שנה או יותר קניתי מחשב מה שיש לי בחתימה וקניתי אליו סתם מארז כי לא הבנתי כלכך במארזים... אז אני רוצה לקנות מארז חדש למחשב שיהיה לו כמו שיש ל-ANTEC 300 מארז יפה ומקרר מצויין ! מה אתם אומרים ? תמונה : זה הצד של המארז ! הספק שלי יהיה למטה בידיוק כמו פה ? חחח מה זה כמה כבלים יש לו ! המפרט שלי יתאים למארז הזה? מה אתם אומרים ? איך הוא ? אני יודע שיש לו 2 מאווררים מקדימה,מאוורר אחד מאחורה ואני אוסיף לא אחד בצד ! מהחנות SKYPC ! מה אתם אומרים .<? ופשוט אני אקח מהמארז שלי עכשיו שלי ללמארז החדש שאני …

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by aracer,

שלום אני מחפש ספק למפרט הבאה אבל לא ליברטי400 עם אפשר. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1260 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤196 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤691 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤381 [br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 19:53:34 אנשים זה ממש דכוף!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אז איזה ספק יתאים לכרטיס HD2900XT במערכת כלולת OC ???????

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by xeal77,

ברשותי מארז מסוג antec 300 ורציתי לדעת האם חובה להוסיף מאוורר לפאנל הקידמי או ששני המאווררים שבאים יחד עם המארז (מאחור ולמעלה) מספיקים?

25. Started by Oranili,

יש לי מארז פתוח משתי הדלתות עכשיו אמרו לי זה לא יקרר לך את הבפנים של המארז זה יהיה יותר גרוע ... כי האווויר יוצא .. מה אתה ממליציים לי לסגור את המארז ? או להשאיר ככה? מה יותר יקרר?

• 14 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.