ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
@Animor מצורפת תמונה עם חיבורים מהספק שלך. *אני מעריך שאצלך בדומה ל750W מסילת 12V אחת הולכת לכל המערכת חוץ מכרטיסי המסך. (זה אתר סקירות רציני, מעריך שהם צודקים, זה לא רשום על הספק או במדריך לפי מה שראיתי). הספק הזה מבוסס על פלטפורמת G של סיסוניק בעלת מסילה אחת. במקרה שלך יש כבל אחד שמתפצל ל2 לכן בכל מקרה 2 יגיעו ממסילה אחת. גם אם לא זה יגיע ממסילה אחת. שים לב שכל מסילה מוגדרת 30A זה360W. יותר מחצי ממה ש2 המסילות מוגדרות יחד 45A. זה נועד להבטיח ניצול טוב של ההספק המקסימלי במסילות, נכון במסילה בודדת ניתן להגיע לניצול עדיף, אבל זה הבדל גדול מאשר כל מסילה מוגדרת כחצי מההספק המקסימלי. בנוסף ה12V ביחד מסוגל להגיע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ספק כוח EZcoool 450 w ATX - 450 JSP Socket 775 12CMF . כל הניסיונות שלי לברר איזה PS הלכו שולל... זה לא כתוב על הספק ולא מצאתי את זה לפי התיאור למעלה בחיפוש בגוגל. בשנתיים האחרונות היה לי ספק כוח מסוג PRPC 750 של אדוויס. הוא פעל היטב עד שבשבוע האחרון הוא נכבה תמידית אחרי 5 דקות (כנראה הלכה הסוללה). רציתי לקנות ספק חדש. התקשרתי לשירות של אדוויס והם אמרו לי שלספק כוח שלי צריך לפחות PRPC 1000 (שעולה 700 שקל ולא 350) כי הספק כוח שלי בעל PFC. שאלתי אותם איך יכול להיות שהיה לי באותו מחשב PRPC 750 והכל היה תקין, והם אמרו לי שזה עניין של מזל כי אולי הפסקות החשמל היו בגלי סינוס ספצפיים ושלא תמיד זה עובד (WTF? ). בקיצור - השאלות שלי הן: א' - האם EZcoool 450…
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש מארז אטום טוטאלית לאבק נראה לי זה יתאים אים מכירים אשמח להמלצות .......
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ולתדמהתי מצאתי שיש לו סה"כ 300 W לפנטיום 4 מפרט ציפס'ט 965 מעבד E 6300 כרטיס מסך7100 שני כונני DVD + 160 וראם 2 גיג'ה האם לדעתכם המערכת מוכנה לפעול בכזה מפרט
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DUAL CORE E6300 1.8GHZ , כרטיס מסך ATI550X ספק כוח ג'נרי 500W מסך LCD 17 האם הדגם E-COM700 של http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1129 מתאים או שצריך VA חזק יותר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני, כנראה, ארכוש את המחשב הנ"ל ביום רביעי הקרוב. איך השילוב של הספק+המארז? אני מתכנן בעתיד רכישה של כרטיס מסך איכותי. [ATTACH=CONFIG]9357[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לדעת איזה ספקים טובים ומומלצים יש בכוח 750 ומעלה אני צריך את זה למערכת חזקה מאוד של דוד שלי יש לו שני 8800GTX (אחד קיבל ב500 שח הכלבלב) כל שאר המערכת בOC היה לו 600 של TT והוא נשרף צריך עזרה חייב ספק שיחזיק את המערכת המפלצת הזאת!!!!! נ.ב. חייב לתמוך בSLI
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המפרט בגדול זה מעבד qued מרובע) (אחכה לירידת מחירים שלו), מערך raid5 שלושה הארד דיסקים למערך. צורב DVD\CD כרטיס מסך פשוט אבל DX10 לא למשחקים. זיכרון 2GB המארז\ספק מתאים? ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי לכם הספק הראשון מדורג במקום הראשון באתר של Silent PC Review בתור ספק שקט מאד, אבל הסדרה של ENERMAX ה NOISETAKER שאמורה להיות הסדרה השקטה שלהם לא מככבת ברשימה. מדוע?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי לכולם, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב חדש (עריכה גרפית, עריכת וידאו, וגם עריכת אודיו). המארז הנוכחי שלי כולל בחזיתו שני מפרצים לכונני combo אופטיים. כאשר סקרתי מארזים חדשים (KSP ו- zap) שמתי לב לכך שברובם אין כלל מפרצים כאלה, ובמקרה הטוב רק אחד. המפרצים לכוננים האופטיים הוחלפו ברוב המארזים במאווררים. תגידו לי אתם האם זו בעיה בראיה שלי ופספסתי משהו, או שיש כאן שינוי כיוון במפרט של המארזים החדשים. אם כבר באמת אין כאלה יותר, ככל הנראה אוותר על מארז חדש ואחליף רק את המאווררים במאווררים שקטים יותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! בעוד כחודש חודשיים ברצוני להחליף את המעבד שלי המפרט שלי בצד חשבתי על מעבד של אינטל מרובע ליבה,קראתי את הכתבה באתר על הוזלת המחירים השאלה שלי: האם הספק כוח יחזיק לי את המעבד החדש? האם יחזיק את המעבד החדש עם המפרט שלי? תודה רבה ליאור
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האנטק 300 והקולר מסטר בערך אותו מחיר ככה שהמחיר לא יהווה שיקול מה שאני רוצה להבין זה האם שווה לי יותר לקנות את ה 690 או אנטק 900 ,ראיתי שהאנטק 900 יותר קטן מהקולר מסטר זה נכון? אני מחפש מארז כמה שיותר גדול בתקציב של 300-450 בקולר מסטר ראיתי פרוייקטים ומבחינת עיצוב אני אוהב אותו יותר, אבל מה שהכי חשוב לי זה מקום אני מכניס גם קירור מיים במארז ובאנטק זה יהיה לי בעיה בעוד שבקולר מסטר יש מקום יותר טוב שיקול נוסף הוא שאם אני יקנה CM690 אני יכול לקנות גם דרמל לעשות כמה מודים לסידור כבלים,גרילים וכו' האנטק 300 רשמתי אותו אבל הוא לא נראה לי יותר טוב מהשניים האלה אם כן תגידו ואם יש לכם תמונה שנותנת שהשוואה מבחינת גובה וגודל של השניים אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
רציתי לקחת ליברטי 400 אבל כנראה שזה לא יספיק לי ... אני רוצה לקחת משהו עם 500W ומעלה השאלה אם זה מומלץ לקנות ליברטי 500 או שזה כבר יקר מדי ויש אופציה יותר טובה מזה...
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מפרט: amd 3800 כרטיס מסך 7600gt זכרון פנימי 1024
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם יש למארז הזה יציאת USB קדמית? NZXT Hush Black http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=59
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי עדיפות לגודל מיקרו ATX. צריך להכיל 2 דיסקים קשיחים - 1X3.5 ו-1X2.5 וכרטיס מסך ארוך בלי בעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי כמו שכולכם יודעים יש מארזים שבאים עם אורות בפנים... עכשיו השאלה שלי היא קצת טיפשית אבל הכרחית... האם ניתן לכבות את האורות בפנים? האם יש מתג כלשהו במארזים אלו שאיתו ניתן לכבות את האורות שבמארז או משהו בסגנון? כי כמו רבים גם אני ישן עם מחשב פתוח ואני רוצה לקנות מחשב חדש עם מארז עם אורות... והקטע עם האורות מצד אחד יפה אבל מצד שני אני לא אוכל להירדם אם אני לא אוכל לכבות אותם חחחח, תודה לעונים... שאלה נוספת שלי היא: במלא מארזים רשום no psu... למה הכוונה?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ובכן, כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לספק כאשר הדרישה העיקרית היא שיהיה שקט הוא לא צריך להיות בלתי נשמע לחלוטין, אבל הסיבה להחלפת הספק הנוכחי (ג'נרי כלשהו) זה הרעש הנוראי והבלתי נסבל שיוצא ממנו. בכל אופן, אני לא לחלוטין זוכר מה המפרט של המחשב, אבל זה איזה פנטיום 4 ישן למדי עם הארד דיסק אחד וכרטיס מסך פשוט למדי (איזה Geforce 4 mx אם אני זוכר נכון) ולכן מבחינת הספק (wattage) אני לא חושב שתהיה בעיה גם עם ספק של 300W, אבל שוב, אני מעוניין שיהיה שקט, אך אינו חייב להיות חרישי לחלוטין. התקציב עומד על לא יותר מ-300 ש"ח, כמובן עם עדיפות להוציא כמה שפחות. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, ערב טוב. אני מעבירה לאחי את המחשב, יש למחשב ספק כח 480W ג'נרי - שנקנה לפני שנה, אבל הורכב לפני שבוע (כי הספק הקודם 400W נתן אותות של אי יציבות). מערכת המחשב היא: פנטיום 4 2.8MHZ לוח ג'יגה-ביט עם 2GB - 2 סטיקים של 1GB 400 DDR (כרטיס רשת OB, קרטיס קול OB, ו-4 צרכני USB) כונן קשיח WD SATA 250GB ועוד DVD-RW בחיבור SATA כרטיס מסך GF5200 - אני רוצה להחליף לכרטיס מסך AGP יותר טוב עם חיבור חשמל לספק (יש לכם המלצות?) 2 מאווררים במארז (אחד קטן מלפני הכוננים הקשיחים ואחד גדול בגב המארז) אשמח להצעה והכוונה, ואם הספק הנוכחי מספיק אז אחלה, העניין הוא שאתמול הרכבתי את ה-2 סטיקים של הזכרונות 1GB כל אחד, בהתחלה והדלקתי את המחשב המחשב עלה אבל המסך לא נדלק, אחרי שפרקתי את הכרטיס מסך ו…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב ביולי 2011 ששרד יפה מאוד עד הזמן האחרון. בזמן האחרון כשאני מפעיל משחקי מחשב ותוכנות שמעמיסות עליו הוא עושה מסך שחור ומפעיל את עצמו מחדש, למיטב הבנתי ומבירור עם חברים שמבינים טיפה הבנתי שהבעיה כנראה בספק כוח וצריך להחליפו... אשמח אם תגידו לי שזה יכול להיות או שאם מדובר בבעיה אחרת שנתקלתם בה. אם הבעיה בספק אשמח אם תתנו לי דגם של ספק אחר שמתאים למחשב שלי. המפרט הוא כזה(אל תתייחסו למחירים, זה מפרט ישן יחסית ): Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1046 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל ספק מודולרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב משרדי פשוט וזול. אני צריך להוסיף עוד מאוור למארז? לפי מה שהבנתי הוא בא עם אחד כבר, אבל אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מה אתם חושבים על הספק של SWEEX בדגם ה650 וואט אם הוא באמת 650 וואט? אתר שמוכר אותו http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=33
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת על המארזים שמאתימים ושלא מתאימים ל8800GTX וראיתי שהמארז שלי לא מתאים (TT ARMOR JR) ויש לי 8800GTX זה יכול להרוס את הכרטיס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום. חתכתי בטעות את אחד החוטים של הספק כוח של המחשב שלי (החיבור הסטנדרטי עם שני חוטים שחורים אחד אדום ואחד צהוב). אני רוצה לחבר את זה חזרה השאלה שלי היא האם יש הבדל בין שני החוטים השחורים כי אני לא מצליח למצוא דרך להבדיל בינהם(בדקתי בעזרת רק מודד ושניהם נותנים 12V עם הצהוב ושניהם נותנים 5V עם האדום) אשמח לעזרה זה חשוב לי. תודה רבה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-