עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Ropin,

הספק הג'נרי הישן התקלקל ואני צריך אחד חדש, עוד כמה דקות אני הולך לקנות התקציב הוא 250 עם חריגה של כמה שקלים (לא יותר מ280) למפרט הבא E8400 9800GT מומהר 3GB זיכרון אם אפשר רק מTMS או KSP שממש קרובים לבית תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by com,

אהלן. ברשותי סט למחשב שההספק שלו בשיא הוא 240W. זה סט אמריקאי (קליפש) השגתי שנאי שממיר מתח, 220 ל110. בהספק 500W. שאלתי אליכם: האם בכל רגע נתון, גם שאני יושן, ולא נעשה ברמקולים כל שימוש והם לא משמעים קול (אבל דלוקים) השנאי בעצם צורך 500W חשמל? ואגב, האם זה מקביל גם למחשב? האם כל רגע שהוא פתוח, הוא צורך את ההספק של הספק שלו? (נניח 350W) או שהצריכה היא בהתאם לשימוש ולעומס? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by averaraz,

מערכת: E6300 @ 2.2 2 HD כרטיס מסך 9800 1GB אשמח אם הספק יוכל להחזיק שידרוג עתידי של כרטיס/מעבד/לוח אם. כמו כן רצוי מהחנויות הבאות: TMS/פנדה/נעה מחשבים/KSP הספק הזה טוב למערכת/שדרוג קל עתידי? Antec TruePower Trio 430 430W Retail תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by Animor,

שלום, אני מתנצל מראש אם השאלה חוזרת על עצמה. הסתכלתי בדיונים האחרונים ולא ראיתי משהו כזה. למחשב שלי יש ספק corsair 550VX. האם הספק הזה ואחרים ברמתו (כלומר, לא גנרים) כולל איזושהי הגנה מברקים? שמעתי על לא מעט מקרים של מחשבים שהתקלקלו כתוצאה ממכת ברק, אני ממש לא רוצה שזה יקרה לי. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by arigo,

שלום שאלה למומחים אני רוצה להוסיף או להחליף הארד דיסק למחשב שלי האם הספק יעמוד בעומס של שניים או שאני חייב להחליף את הישן ? (שוב לפרמט להעביר תוכן וכו') הספק הינו בעל 305W של דל ונתוני המחשב שלי כיום לפני ההוספה של : Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיה תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  6. יש לי מגן ברקים של מירוגל ותנור.אני יכול לחבר אותו למחשב?

7. Started by infrequent,

המערכת היא: Intel® Core 2 Quad Q9300 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS3 Mushkin 2048x2(4096mb) DDR2 800MHz EM2 AMD Radeon HD4850 @ AC Twin-Turbo 5 כוננים 4 כוננים קשיחים ו1 כונן אופטי במארז יש 6 מאווררים. האם הספק כוח Corsair VX450W יכול להחזיק את המערכת הנ"ל בעומס מלא? מה קורה למחשב כשספק הכוח לא מחזיק או גבולי ולא עומד בעומס (פריזים, ריסטרטים?) ? תודה לעוזרים

8. Started by idonimni,

תקציב: עד 300 ש"ח רכיב: ספק ומארז. לא מעוניין בOC. מעדיף לקנות את זה מSKYPC כי אני כבר קונה ממנה את שאר המחשב. מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪406 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כרטיס מסך מובנה בלוח אם. הערות ובקשות מיוחדות: חשוב שההספק יהיה מתאים ולא פחות מדי. (אמרו לי לנסות פה- http://www.extreme.outervision.com/p...ulatorlite.jsp אבל לא הבנתי כלום..). חשוב שהמחשב יהיה שקט אז שהמארז והספק שאתם בוחרים לי יהיה בהתאם. חשוב שיהיה זול . המליצו על זה: מארז כולל ספק HEC 6T10 300W ₪231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6T10 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. פתחתי את האשכול הזה לגבי הTHERMALTAKE M5 WINDOW אבל לפי התגובות ירדתי ממנו... החלטתי ללכת על CM690 + ספק [הגירסא שבאה עם ספק 500W של CM690 מה שיש בSKYPC] השאלה היא אם הספק הזה טוב? אם הוא יחזיר מערכת של i5 + P55 UD3 + 4850 +4GB 1333? ואם ההחלטה היא טובה? כי הדיל הזה של הCM690 עם הספק משתלם מאוד ונכנס לי אחלה בתקציב

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח לפי המפרט הבא, שמיועד בעיקר להרצת משחקים, תוכנות גראפיות קלות ושימושי אינטרנט ומולטימדיה רגילים. אני צריך המלצה למארז שיהיה קריר, מאוורר, שקט ועמיד וספק כח טוב, שיחזיקו היטב את המחשב. התקציב לכל פריט - בסביבות 400 ש"ח (אפשר לחרוג קצת למעלה או למטה). באחת החנויות המליצו לי על ספק כח SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC – RETAIL אז...על איזה מארז ועל איזה ספק אתם ממליצים, ולמה? המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG DP55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ כרטיס מסך:Sapphire HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 HDMI-RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD50…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  11. כמה שנים סביר שתחזיק סוללה נטענת (sealed lead acid) במכשיר אל-פסק? סטטיסטית וטכנית. 5 שנים נשמע לכם בסדר, עד שמפסיקה להיטען ו"להחזיק" אנרגיה לגיבוי?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

כל הזמן הספק שלי מזמזם קלות (כשהמחשב דולק לא שומעים את זה בגלל הרעש של המאווררים, אבל כשמכבים אותו שומעים זמזום קטן המגיע מספק הכח.. האם זה תקין, ומה אני יכול לעשות אם זה לא תקין?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  13. שלום. חתכתי בטעות את אחד החוטים של הספק כוח של המחשב שלי (החיבור הסטנדרטי עם שני חוטים שחורים אחד אדום ואחד צהוב). אני רוצה לחבר את זה חזרה השאלה שלי היא האם יש הבדל בין שני החוטים השחורים כי אני לא מצליח למצוא דרך להבדיל בינהם(בדקתי בעזרת רק מודד ושניהם נותנים 12V עם הצהוב ושניהם נותנים 5V עם האדום) אשמח לעזרה זה חשוב לי. תודה רבה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by A1eX,

אני מעוניין להחליף את המארז שברשותי לאחד איכותי יותר ומאלומיניום. התקציב שלי עומד על 500 ש"ח, ראיתי באתר של KSP מארז של גיגהבייט 3D MARS שהוא FT ועשוי מאלומיניום... עפ"י הנתונים הוא ניראה איכותי ומרווח למדי, ובמחיר הזה אני לא רואה יותר מידי מתחרים ראויים לו. מה דעתכם? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6735

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מארז שקט שקט שקט, וספק כוח, שישמור על טמפרטורה נמוכה ולא יעשה בעיות לטווח הרחוק. מעבד i5 כרטיס מסך gtx 275 896MB או gtx 260 לא מתכנן OC או מתיחות כאלה או אחרות. ב500 ש"ח +- לשני הרכיבים אני מניח משהו כמו 200-300 ש"ח לכל פריט (מארז, ספק) אשמח לתגובה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. תקציב: 500-550 ש''ח לספק + מארז מ KSP בלבד מחשב משרדי עם מעבד AMD X4 620 כרטיס מסך 9800GT (הכרטיס דיי ארוך אז המארז צריך להיות מרווח..יש לי HEC 6A21 וזה ממש צפוף שם) ושהספק יחזיק בקלות ויהיה שקט תודה!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. הספק צריך להיות LOW PROFILE 1U ומתח כניסה לספק 12VDC או 24VDC הלוח מותקן על מערכת שאינה יכולה להיות מוזנת רשת AC 220-230VAC בגלל בעיית בטיחות(מתקן בשימוש ילדים) רק DC רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by x-filer,

מה אתם אומרים על pro82+ ? מחפש ספק איכותי ושקט מאוד והבנתי מהביקורות שהוא אכן כזה למישהו יש ניסיון איתו?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  19. אני מחפש מארז שקט. לא הולך להריץ משחקים (כרטיס מסך עם קירור פסיבי) אלא לטחון את ה-CPU ואולי גם את ההרדיסק. זה יהיה i7 860+Gigabyte P55A UD3 עם Samsung Spinpoint F3. ספק הכוח יהיה ה-EarthWatts 500 שבא עם ה-Sonata III או ה-Designer במידה שאבחר בהם, או Seasonic S12-II 500W במידה שאבחר באחד האחרים. עכשיו השאלה היא איזה מארז לבחור. מצד אחד ההמלצות ב-Silent PC Review הן חד משמעית לכיוון ה-Antec-ים, כאשר P182 בראש, אחריו ה-Designer ובסוף Sonata III. מצד שני המליצו לי בחנות על ThermalTake Element S (בגרסה שיש בה מאוורר צידי) שיש לו מאווררים גדולים ואיטיים ונראה לי שזרימת האוויר בו טובה יותר (לפחות נראה שהאוויר זורם יותר בחופשיות, אני בעצם לא יודע אם זה טוב יותר). כל המאווררים הגד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי לכולם רציתי לשתף את כל מי שזה מעניין אותו כמו שכתבתי בכותרת: יש לי 720 עם ליבה נוספת פתוחה וOC עד 3100 בנוסף כרטיס 4870 של powercolor את צריכת החשמל בדקתי בזמן הרצה של OCCT על מבחן הPSU הצריכה נמדדה בשקע כאשר רק המחשב מחובר למכשיר המדידה (ללא מסך) ההספק לא עבר את 350W..

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by DarkLloth,

http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1164 עיצוב כמו של LIAN-LI אבל רק עשויים מפלסטיק ... נראה מעניין ביותר http://www.lancoolpc.com/en/product/product04.php?cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by grich,

הHAF משגע אותי! כ"כ אידיוטי שאין לו מסנני אבק... הוא מתמלא אבק וצריך לנקות אותו פעם בשבועיים 3... זה אומר לפתוח ולהתחיל לשאוב וגם עם ספריי אוויר ועוד לשאוב... במקום להוציא את המסנני אבק לנקות אותם ולהחזיר :\ יש פתרון או שאני יאלץ למכור אותו לקנות מארז אחר? יש המלצות למארז אחר במידה ואין פתרונות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום , אני קונה מערכת מחשב חזקה מאד של גיימינג שאני הולך להריץ עליה OC של 30% למעבד I5 . רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז LANCOOL PC-K56B ₪400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6344 ועל ספק הכח HEC WIN+700 700w. ₪500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5526 תודה רבה התקציב הוא בערך אותו מחיר כמוהם או פחות . תדה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by grove,

הדגם הזה ‏PC-P60B מומלץ? שקט ? טוב? מישהוא מכיר בבקשה ויכול לתת סקירה מהירה וקטנה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by jackhammer,

יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר אחד זה הראשי שלי עם PSU של 800W (למרות שאני בספק אם זה מגיע לזה כי זה כולה Q66, 260GTX, 8GB, 3 HDD ו 2 כוננים אופטים) המחשב השני הולך להיות לו ספק של 500W מורכב מFX55 ראם 1GB כרטיס 7600GT והארד דיסק אחד כמו כן למחשב הראשי מחובר מסך 23 אינטש (לשני אין מסך אני מתחבר אליו רק ברשת) לכן גם הראוטר צריך להיות מחובר לUPS איזה UPS אני צריך לקנות? אמנם אני לא צריך שזה יחזיר חצי שעה אבל לפחות 3-4 דקות כמובן שתהיה לו הגנה מפני ספייקים תקציב אין לי כי אני לא ממש יודע כמה זה אמור לעלות אבל לפי דעתי 300-350 יספיק לא? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים