עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המארז הוא Thermaltake Xaser III Skull Case (VM3000A) יש מישהו שמוכר לי אותו ב300 שווה לקחת?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2655&products_id=19392 הזמנתי את הספק דרך האתר. מה דעתכם על הספק, והאם כדאי להחליפו, התקציב שלי בסביבות 400 ש"ח נועד בשביל כרטיס מסך ATI Radeon 4850 בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  3. בין זה http://tms.co.il/product/4571 לבין זה http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=594 ויש מוצר יותר יקר http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13640 את זה בספק לא בדעתי תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. אהלן. בקרוב כנראה אחליף לאמא שלי את הפנטיום 4 שלה במשהו קצת יותר מתקדם, וחשבתי גם לשדרג ספק. (הספק הנוכחי שלה של TZAG-מתאר לעצמי שזה ג'נרי) יש לי נסיון עם ספקי HEC ואני מרוצה מהם, אבל תפס את עיני הספק הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_3199&products_id=25303 סתם מתוך סקרנות רציתי לדעת, יש למישהו נסיון איתו ? עדיף ללכת על אחד של HEC וזהו ? תודה מראש. עדכון: בינתיים אני קורא באתר Hardware Secrets ביקורות שדי קוטלות את הספקים של החברה הזאת.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by tonty1,

אני קונה בקרוב את המערכת הבאה: i5 4570 3.6GHz turbo Gigabyte GA-H81M-HD3 Corsair 8GB CL11 1600MHz Cooler Master V8 CPU Cooler ויש לי התלבטויות.. כרגע אני נשאר עם הכרטיס מסך שלי HD5850 . אני עם ספק של FSP 550W ומארז NZXT APOLLO (כן..ישן) בקצור אני רוצה להחליף מארז אבל אני רוצה לדעת אם נניח אני מחליף בעתיד כרטיס מסך לסדרת R9 או משהו בסגנון אם הספק יספיק לי. אז השאלות הן: 1. האם הספק יחזיק לי את המערכת שאני קונה עכשיו והאם הוא יחזיק לי את אותה מערכת עם תוספת של R9 2. איזה מארז כדאי לי לקנות עם תקציב של עד 600 שקל שהקירור יהיה טוב והמארז יראה טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofir_19,

אני רוצה לבנות מחשב htpc לסלון יש לי מספר שאלות איזה מארז אתם ממליצים במחיר של 1000 שקל האם יש לוחות ספציפים שמתואמים למערכת הנ"ל ואיזה שלט לקנות אם לא מקבלים עם המארז..

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by swisaman,

הספק SeaSonic S12II 520w יכול להחזיק את המערכת הבאה: AMD phenom ii x4 955 8GB RAM GIGABYTE GA-790XT-USB3 MUGEN II HD 7970 2 HDD'S CRUICAL M4 128GB צורב פשוט ויש במארז 3 מאווררים. הספק יחזיק את המערכת ? הכרטיס יהיה עם OC כניראה אז חשוב לדעת אם הספק יהיה מספיק גם כאשר הכרטיס בOC וגם בסטוק.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by kipi25,

הלך לי הספק הנוכחי, צריך חדש... בהסתמך על ההמלצות כאן בפורום על ספקים של Seasonic, נותר לי להתלבט בין שני ספקים: SeaSonic SS-400ET SeaSonic S12II-430 בהנחה ושניהם נמכרים באותו מחיר, איזה מהם עדיף לקנות? המחשב משמש לגלישה + צריכת מדיה (אולי יצורף בעתיד הקרוב כרטיס מסך ATI HD5450). לא משמש למשחקים/משימות כבדות אחרות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מבקש עצה טובה למארזים וספקים לציוד המארז והספקים צריכים להחזיק את ה 4850 ו ה E8400 ו DDR2 4096 מה ההמלצות על ספקים: SEASONIC 500 W CORSAIR CMPSU 520 W HIPER HOC PU425 כמו כן אם יש המלצה למשולב ANTEC SONATA 3 EC 500W התקציב סדר גודל של כ 600 ש"ח + מקס' חריגה של 10 % תודה וחג שמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by ItzikT46,

במארז הזה, המגירה לדיסק הקשיח היא לא במקביל לפנל הקדמי, אלא ב 90 מעלות הצידה, והכבלים שיוצאים ממנו פונים לכיוון הדלת הצדדית. ככה זה אמור להיות ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by A-L-o-n,

איך המארז Thermaltake M9D הבנתי שהוא בא עם מאוור אורות גדול אבל מה עם הקירור וכל הדברים האלו הוא טוב בהם?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by Shadowfax,

אני צריך מארז לתקציב עד 500 שקל שיהיה הכי קר

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by GMTK,

שלום קניתי ספק כוח 1000i הכל מחובר המחשב דולק הכרטיסים עובדים לוח אם אבל המאוורר של הספר לא עובד או שהוא אמור להיות ככה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי מארז Antec Sonata III יחסית חדש (שנה +-) הבעיה היא שיש רעש מוזר של מאוורר מסתובב או של הארדדיסק מסתובב אני לא מצליח להבין מאיפה הרעש הרעש נפסק לגמרי כאשר אני נוגע בצדו השמאלי של המארז (איפה שה"דלת") מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by explize,

אני בעליו של ENERMAX LIBERTY 400W - יש לי אפשרות לראות על כמה המאוורר מסתובב? או לשלוט עליו? הכוונה דרך הלוח אם או אמצעי חיצוני? ראיתי שיש כבל דו גידי שאמור עפ"H החוברת להתחבר איפה שהוא ללוח אם או לאיזה רכיב חיצוני(או שאני טועה?). מישהו מכיר/יודע? יש לי לוח GB 965P -S3...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Aviv Shemesh,

איך הספק הזה(GIGABYTE Superb 720W ) במחיר של 300 ש''ח למערכת הכוללת I5 -2500 ללא OC לוח: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך : sapphire 6950 2gb למטרות גיימינג .. מישהו עזרה בבקשה ..

17. Started by Yuron,

שלום לכולם ברצוני לקנות מכשיר UPS אני לא מבין בהם כלום ככה שאני צריך הרבה עזרה בבחירה לפי המפרט שיש לי בחתימה. אני רוצה שהUPS יכבא לי את המחשב אוטומטי עם הפסקת חשמל ושאם יש הפסקת חשמל אז שיפסיק לי לעבודה של 10-15 דקות. תקציב אני לא יודע אני חושב שבסביבות ה 400-600 שקל אולי אפשר חריגה קטנה. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. היי. אני רוצה להחליף ספק בשביל המפרט הבא: האם לקחת שוב פעם 650W או שלא להסתכן ולקחת יותר? תודה. CPU Intel i7-6700K 4.0Ghz(4.2Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Cooling Noctua NH-D15 Motherboard Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 for 1151 PSU Antec NE650M RAM DDR4 8x2GB 2400Mhz CL15 1.2V Kingston HyperX Fury Black GPU Gigabyte GeForce GTX 1080 TI Aorus Extreme אני קונה …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, אני משדרג ל: AMD fx 8350 gigabte ga-990xa g.skill 8gb 1866 cl9 1.5 volt sapphire 7870 xt 2gb גוף קירור למעבד אוויר/נוזלי (עדיין לא סגור על זה) כל זה מתווסף למה שכבר יש לי: 3 דיסקים קשיחים רגילים 1 דיסק SSD 7 מאווררים 1 כונן דיוידי 1 צורב מקלדת+עכבר אלחוטי לוג'יטק עד כאן. יש ברשותי את הספק כח הזה: THERMALTAKE TOUGHPOWER W0116RU CABLE MANAGEMENT 750W POWER SUPPLY http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake750w/ זה אמור להוות בעיה? תודה לעוזרים. נ.ב מתוכנן אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by b0nzZ,

מה ההבדל כי בשניהם זה אותם חיבורים.. ועם נגיד יש לי ספק שתומך ב CF וכרטיס של נבידיה זה אמור לשנות משהו ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by gem,

יש לנו מערכת שצורכת כ-1000 וואט (ספק כוח 850 ומסך 140) ומתלבטים בין ups של החברות אדוויס ו-apc האם יש המלצות/בקורות על אחד או אחר מהשנים? המון תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני הולך לקנות מחשב חדש (מקווה מאוד מחר), והדבר היחידי שאני לא סגור לגביו זה המארז + ספק. בפורום מפרטים כולם אומרים SONATA III עם הספק 500W שם. אין ממש מגוון. רציתי לשמוע מכם אם זה באמת המארז המושלם עם הספק המושלם או שיש אופציות אחרות (אבל לא יקרות יותר!) קראתי קצת בפורום והזכירו פה הרבה דברים אבל אשמח לסכם את זה פה. כמובן שאני רוצה שיהיה שקט, אני מוכן גם לקנות מאוורר, אבל אני בסה"כ גיימר ממוצע ולא מריץ שרת ביתי בבית או משהו כזה, כך שאני לא צריך משהו XTREME... תודה מראש לכל העוזרים בדילמה !! מה קונים היום ?? [המפרט שלי: Q6600, 8800GT, 2GBRAM, וקירור למעבד נראה לי FREEZER PRO-7 או משהו כזה, ועוד מאוורר 120MM למארז]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by HiTiT,

האם קיים ספק עד 320 שח שיחזיק את 8800GTS 640MB ? עם intel e6600 ? תודה לכם

24. Started by arik100,

ככה האם הוא מגיע עם מאווררים? ואם כן כמה ואיזה גודל ושל מי והאם הם שקטים? וחוץ מזה אני מעוניין לדעת בכמה מאווררים הוא תומך ובאיזה גדלים ופירוט בבקשה כמה מקדימה כמה מאחורה כי אני נכנסתי לאתר ולא מפורט שם בכלל אם הוא בא עם מאווררים רק רשום שהוא תומך מאוררים מקדימה ומאחורה ולא רשום איזה גודל תומך ומספר של כמה הוא תומך תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by ערן33,

היי, יש לי שלושה מחשבים בבית ולשניהם ספקים שעושים רעש שחבל על הזמן.. הייתי רוצה לקנות להם ספק שקט, ומקריאה של כמה דיונים כאן ראיתי הרבה המצלצות על ספקים של ANTEC מצאתי את הקישור הבא: http://www.datastore.co.il/Asp/ListBuildItem.asp?theXML=pcpowers.xml&theTitle=%F1%F4%F7%E9+%EB%E7+%EC%EE%E7%F9%E1%E9%ED&theNav=AQF הספקים שנראים לי הם: HEC WIN420 - שקט מאד וזול Antec NeoPower 430 - שקט מאד וזול בהתחשב ב 5 שנות האחריות. יש למישהו המלצות בעד או נגד השניים האלה (או אחרים מהרשימה)? כמו כן מהם חיבורי SLI ו Cable Management (זה לא מופיע שדיון עם כל ההגדרות)? תודה ראש וחג שמח

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.