ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
כמה שיותר שקט בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ענקית החומרה Corsair מציגה פתרון יצירתי במיוחד לתאורת RGB במחשב שרוצה לקחת קדימה את הרעיון הוותיק של הכנסת נורות נשלטות אל המארז - בדקנו האם המוזאיקה הזו היא הדבר החם הבאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ענקית החומרה Corsair מציגה פתרון יצירתי במיוחד לתאורת RGB במחשב שרוצה לקחת קדימה את הרעיון הוותיק של הכנסת נורות נשלטות אל המארז - בדקנו האם המוזאיקה הזו היא הדבר החם הבאלכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
אם זה לא מתאים לפורום הזה, אז תעבירו אותי לפורום המתאים תודה. יש לי אל פסק אדוויס PRD650, שאליו מחוברים המחשב והמסך שלי. תוכנה האל פסק היא UPSMON Plus, והגרסה המותקנת היא המעודכנת ביותר שיש באתר של אדוויס (2.88). אז ככה: בעיתות רגיל, התוכנה של האל פסק מציגה את עוצמת הסוללה של האל פסק שלי תמיד כ-100%, ומכשיר האל פסק שלי מציג על הצג שלו 5 קווים. אלא שבעת הפסקת חשמל, עוצמת הסוללה בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-50-65% והצג של האל פסק מציג שלוש או ארבע קווים. לאחר חזרת החשמל, עוצמת האל פסק בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-80% בממוצע, ובתוך דקה או קצת יותר, עולה ל-100%, וכך גם הצג של האל פסק (ארבע קווים, ולאחר דקה או קצת יותר, חמש קווים). הדבר מעורר בי חשד, כי מכשיר האל פסק שלי, מזיי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי את המכשיר הנ"ל http://www.dealextreme.com/p/1-7-lcd-saving-energy-monitoring-outlet-220v-6a-eu-plug-42568 כנראה שזה עובד קצת הפחיד אותי הבחור אעדכן כשאקבל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין OCZ GameXStream Power Supply700W ל TT ToughPower W0116 750W PFC (24pin מי מהם עדיף ? שניהם כמעט אותו מחיר... מה אתם אומרים ? (המפרט כרגע בשלבים של בנייה יבוסס כנראה על CORE I7 מחכה לנפילת מחירים .) אני צריך לדעת מי מהם יותר טוב ואם אפשר לנמק אשמח.. ;D תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום! ש לי מעבד 4590 וכ.מסך 650 TI BOOST אני מחפש מארז ,ספק וקירור מעבד - תקציבי ושקט ככל הפשר(450-500 ש"ח ,סה"כ) מעונין לקנות בKSP ,אלא אם כן בחנות אחרת עם משלוח יהיה מחיר דומה. מחפש מארז סולידי,ללא חלונות בצד עם USB 3 מקדימה,לא מעוניין באוברקלוק במידת הצורך ניתן לחרוג ב50 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רכשתי XBOX 360 מארה"ב שהגיע רק היום. רציתי לשאול איזה ממיר מתח אני צריך לקנות בשביל לעבוד איתו בארץ. אם אפשר לעבוד עם ממירים פשוטים של 30-50 שקל. או לחזקים יותר שעולים יותר. זה המפרט הטכני של הספק של הXBOX. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי כולם אני בונה עכשיו מחשב חדש, והיום הגיע אליי הספק.. הספק הוא של חברת ACBEL של 500W אם אני זוכר נכון.. יש עליו מן סוויץ' אדום כזה שאפשר להזיז ובטעות הזזתי אותו ואז החזרתי אבל אני רוצה לוודא שזה אמור להיות ככה.. זה סוג של ממיר מתח או משו סוויץ אדום כזה.. על כמה הוא אמור להיות יש למישו מושג ? הוא כרגע על 230V
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב בעיית זמינות אני נאלץ להחליף את המארז שבחרתי אשמח לקבל המלצות למארזים תחליפיים למפרט הבא מעבד Intel Core I5-750 2.66GHz Tray קירור למעבד For Socket 1156 Scythe Mugen 2 לוח אם Asus P7P55D-E Evo או Asus P7P55D-E Pro זיכרון DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz של חברת G.Skill או Corsair 2X כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB X2 כרטיס גרפי HDMI Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA Black DVD ספק כח Seasonic M12II 500W 80Plus מארז LanCool PC-K60 ישנה אפשרות שאקנה רק כרטיס מסך אחד עכשיו וכשיצא דגם 58XX שתומך ב6 מסכים אוסיף אותו תודה חזי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים Seasonic 750w gold ב785 שקל מKSP.. היום הספק פשוט קיצור הכל והתסכלתי דרך המאוורר וראיתי שנמס שם משהו כחול ממש בהתחלה.. איך יתכן? הוא מחזיק I5 750 עם לוח אינטל DP55KG וGTX470 יחיד מוזר העניין - הטמפרטורות המארז ממש בסדר.. (פחות מ40) לא תהיה בעיה להחילף נכון? הם מתקנים או נותנים חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המארז הבא: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== אוורר המארז הוא כך: שני מאווררים מוצאים שמגיעים עם המארז (140+120). ומאוורר 120 מכניס מקדימה שהוספתי מול הקשיח. המאוורר שהוספתי מותקן מאחרי מסנן אבק של המארז. בחודשיים האחרונים סתמתי בחתיכת בד את הפתח במארז שמיועד להתקנת מאוורר אופציונלי לכרטיס מסך. זאת מיתוך מחשבה שפתח זה הוא היחיד שיכול להכניס אבק למערכת כי כאמור שני המאווררים השניים מוציאים וזה שמותקן מקדימה כמכניס הוא נמצא מאחרי המסנן אבק! כאשר אני שם את היד בצמוד לאותו פתח אופציונלי למאוורר לכרטיס מסך, אני מרגיש יניקה משמעותית של אוויר דרכו וזה פתח הכנסת אוויר ממש טוב גם שאין בו מאוורר! מצד שני בחודשיים האחרונים חסמתי פתח זה עם אותה חתיכת בד …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[TABLE=class: cms_table] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601483644[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483644 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪587/575[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]ASRock[/TD] [TD]B85M-Pro3[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro3 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - 4x Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1x PCI Express x16 slots - ... שלוש שנים אחריות[/TD]…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד על לוח אם של ג'יגהבייט דגם DS3-P עם מעבד 6420 של אינטל וכל זאת עם ספק גנרי של 480W ולכן השאלה הזו מופנת לפורום הזה!!!!! האם זה כדאי בכלל להתעסק עם הספק הזה או לרכוש אחד מוכר בעל יכולות OC... "לסחוב" את המערכת הספק סוחב....
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כל השאלות כאן מתייחסות הן לCM690 והן לHUSH, לכן בתשובה אבקש לציין את שניהם מבלי להתעלם מאחד מהם: *האם שני המארזים מגיעים עם מסנן אבק לכל הפתחים למאווורים שקיימים במארז ? (Fan Filter 120mm) כמו כאן http://tms.co.il/product/3015 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1623&products_id=19000 *האם לשני המארזים יש הברגות כאלו http://tms.co.il/product/3036 *מישהו יכול להתרשם ולהגיד לי מה דעתו, האם התוסף הבא מועיל ומשתלם? ולמה הוא משמש בעיקר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=19007 http://www.nexustek.nl/pci-slot-ventilation.htm חג שמח, אופיר.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אחרי שעברתי על כל הסטיקי וחיפשתי תשובות (אך לא מצאתי) אני שואל כאן: (במידה ויש תשובות ופיספסתי , אני מתנצל מראש ואודה להפנייה לתשובות) 1.אחרי שעברתי מפרטים רבים של ספקים לא הבנתי איך מחושבת כמות הזרם שהספק מוציא (אמפרים) במסילות 12 וולט , ראיתי מספר ספקים שיש להם 2,3,4 מסילות של 12V+ כאשר נניח שלכל אחת יש 18 אמפר ,הסכום הכולל אינו כפולה של האמפר במס' המסילות אלא פחות. 2.ראיתי באתר של PCP&C שהם נוקטים בעמדה אחרת טוענים שמסילה אחת יציבה ומרוכזת עדיפה על מס' מפוצלת (משיקולי ניצול של המערכת). אם כן , מה עדיף? מס' מסילות מפוצלות או מסילה אחת? (כאשר ההשוואה היא על אותה כמות זרם שיוצאת בסה"כ) 3.בנוסף באתר של PCP&C , הם מציינים שמודולריות של ספקים למרות הנוחות היא ח…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מצטער על הכותרת ה"כללית", פשוט השאלה שאני שואל היא די כללית. אני בדרך לקניית מחשב חדש, ומתחיל לבחור לעצמי את הרכיבים האידיאליים. כנראה ארכוש מחנות SKYPC. משיטוט בקטלוג החנות אין להם את הספקים המשתלמים של SeaSonic S12II (או לפחות לא מוכרים אותם שם בצורה משתלמת) או ANTEC TRIO, ולכן אני מנסה לחפש עסקה משתלמת אחרת שם. הייתי מעוניין במעט מידע ממכם שיעזור לי לבחור את הספק הנכון- כנראה ל- Phenom 955 + 6870, עם תשתית ל-OC קל בעתיד. חיפשתי קצת על הספקים הזולים שם, וזה מה שמצאתי מעט מהמביקורות: 1. OCZ- דגם StealthExtreme 500W בכ-316 ש"ח - קראתי שזו סדרה מאוד לא מומלצת- שהמעגלים הפנימיים והרכיבים- הספק הוא בעצם FSP. כמו כן, קראתי (אומנם ממשתמשים ברשת ולא מביקורת) ע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק להגנה מפני נחשולי מתח לשקע שמחובר למחשב + מסך + צה"ק + TV. ראיתי המלצות על q protector ואני קצת מתלבט בין מגן נחשולי מתח לאל פסק. מבחינת הגנה, מה מספק לי האל פסק שאין לפרוטקטור? יש לפרוטקטור איזה VA שצריך לחשב כמו ב-UPS או משהו כזה? אני לא ממש מבין באלקטרוניקה... תודה רבה!
-
- 38 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי SAPPHIRE ATI X1950 PRO יש לי כמה שאלות: 1. על האריזה רשום:ספק חשמל 450 וואט או מעלה, 30 אמפר 12 וולט הכרטיס הוא די חזק, נראה שהוא דורש הרבה חשמל, הוא דורש שתי חיבורים לספק חשמל הספק שלי הוא 400 וואט 12 וולט.הוא לא ספק פשוט כמו אלה שעולים 100 שקל, כרגע הוא עובד די בסדר, לא היתה קריסה של המחשב או משהו כזה האם אתם חושבים שעלי להחליף את הספק? הספק אמיתי וטוב עולה לפחות 400 450 שקל בחנות אמרו לי שכדי לקנות ספק חדש, אבל רציתי להתייץ איתכם קודם. אם זה משנה, המחשב שלי דלוק 24 שעות 2. בזמן האיתחול של המחשב אני שומע קצת רעש, לא יודע אם זה מהכרטיס או מהספק האם הכרטיס הזה אמור להיות שקט לגמרי או שהוא רועש בגלל שהוא חזק? או שהפק עושה רעש הוא לא עומד במאמץ? בכלל יש למשהו …
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה זה ספק ג'נרי??, ומה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק רגיל ואיזה מהם יותר טוב???
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היו כאן דיונים נוקבים בעד ונגד ספק כח בעל מסילה אחת או בעד ספק בעל מספר מסילות תוך ציטוט מאתרי חומרה אחרים. אני רוצה לעורר כאן דיון שמתמקד בנקודה אחרת תוך העלאת שאלות וקבלת תשובות מהגולשים ממנו יתפתח הדיון ותתקבל מסקנה זו או אחרת. האם מי מהגולשים יודע מה הזרם שמותר להעביר על פין במחבר מולקס?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום השבוע רציתי להוסיף הארדיסק למארז שלי (Antec Eleven Hundred) והופתעתי לשים לב שיש לי בו רק מסילה אחת להארדיסק שנמצאת בשימוש כרגע... נברתי בכל הקופסאות של ציוד המחשב אבל לא מצאתי עוד. השאלה היא- מאיפה אני יכול לקנות מסילות נוספות? זה אפשרי בכלל? או שנתקעתי עם הארדיסק אחד עכשיו תמונה של המסילות: תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך מחשב זהיר במיוחד להתקין על שרת, עקב חוסר מקום בארון השרתים והשימוש הדל במחשב זה... רצוי מסך שאפשר להתקין אותו בתוך מארז מחשב (מסך בגודל 3 כוננים 5.25") דומה למסכים שמגיעים עם מארזי ה HTPC, האם מישהו נתקל במסך כזה ? תודה מראש ובכבוד רב, זיו טל
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב הוא עם מעבד i5. כרטיס מסך GTX550-Ti. כרטיסי זיכרון אחד בנפח 8gb ואחד 4gb סה"כ-12gb. דיסק קשיח של 1tb וכונן אופטי. ספק כוח . fsp460-60hcn הבעיה החלה מאז הוספת כרטיס הזיכרון של ה8gb ומופיעים לעיתים מסכים קרובים, בעיקר בזמן שימוש אינטנסיבי (משחקים). בוצעה בדיקה לזיכרונות עם memtest. בוצע בדיקת חום והטמפרטורות תקינות לחלוטין, מכאן החשד שלי הוא לגבי ספק הכוח.על הספק רשום שהוא מקסימום 460w (בעוד שההספק הוא 400w) והדרישות המינימליות של כרטיס המסך הן 400w לכן אני כמעט בטוח שזה הספק ושתוספת הזיכרון העמיסה עוד יותר עליו נוסף לכך שאני לא יודע כמה הספק הזה בכלל איכותי והוא באמת מספק את ההספק הזה... אז שאלתי היא קודם כל מה דעתכם? (ד"א אני מריץ כרגע בדיקה לדיסק הקשיח…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-