ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
קראתי בכתבת פרסומת באחד העיתונים על מארז המכיל מגן מתח. לא מצאתי את הכתבה שוב אז חיפשתי בגוגל ולא מצאתיו. אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה (ספק כוח + מגן מתח באותו מארז)? אם יש, האם ישנו מארז המכיל גם אל-פסק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מחשב חדש. פעם קודמת שקניתי מחשב קיבלתי ספק כוח ביצור אפגאני שדפק לי את המחשב ואני חס וחלילה לא מעוניין שזה יקרה שוב. אז זה המפרט של המחשב שאני מעוניין ליקנות, שימו לב שיש 2 כרטיסי מסך אפשרים שאני אקנה. שאלתי היא : האם אפשר לבטוח במארז הזה, שהספק כוח בו יהיה יציב,האם המארז הזה נחשב לשקט? אם הוא טוב תגידו לי, אם לא ,אבקש לקבל חלופות בתקציב של עד 450 שח למארז. תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח: 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - West…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
השאלה היא כזאתי: הלוח אם שאליו אני מחבר את הספק מגיע עם חיבור של 24 פינים, כאשר הספק עצמו נותן חיבור של 20 פינים. כמובן שזה מתאים גם ככה, אבל יש מתאם מ- 20 פינים ל- 24 פינים. והשאלה היא, האם להשתמש בו? לכאורה התשובה אמורה להיות אוטומטית כן, אבל מדובר במחבר קצר, מאד לא נוח, שמסרבל את המרחב הפנוי במארז. ועל-כן אם אפשר לוותר עליו, אז אני באמת לא אשתמש בו. הערה: ה- MANUAL של הספק ממש על הפנים ולא מספק מבחינת הסברים למישהו שחסר נסיון בהתקנת ספק כזה כמוני. היחס בחוברת הוא לכל הספקים של החברה בכללי ולא פרטני לגבי הספק הזה. תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני התייעצתי בנוגע לכרטיס מסך 7600 GT ונאמר לי שספק FSP 350 W GLN יספיק.... ועכשיו אני מתלבט האם לקחת את ה POWER COLOR X1650XT במקום . האם יש הבדל בדרישות ספק....?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום מתי שכתוב במפרט הלוח אם: CPU x 1 / System x 4 FAN connectors זה אומר שיש לי אפשרות לשים מאוורר אחד למעבד וגם אפשרות לחבר ארבעה מאווררים שבאים עם המארז? או ארבעה בנוסף למארז? איפה בכלל מחברים את המאווררים שבאים עם המארז-ישירות לספק כוח או ללוח אם?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קראתי לגבי זה פה בפורום ושמתי לב שמצויינים מספרים כמו 12-35A, הכוונה היא לאמפרים נכון ? איך זה יכול ליהיות שיש כל כך הרבה אמפרים בספק של מחשב שנחשב למכשיר שצורך מעט חשמל ? וכמה אמפר מספק שקע חשמלי בבית נורמלי ? תודה מראש לכל העונים . "כבר שאלתי על זה בפורום ספקים ומארזים אבל עושה רושם שלא ממש עונים לי שם"
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש מצב שאני קונה את המארז הזה Gigabyte Aurora 570 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_325&products_id=3253 שמעתי כמה פעמים שהמאוורים שבאים איתם יש בעיות שהם לא עושים את העבודה שלהם זה נכון? כדי לקנות מאוורים למארז? מה לעשות? O,O
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה את ה1950XT השבוע... הבעיה שהספק שלו ג'נרי ולא יחזיק את הכרטיס.. איזה ספק יספיק לו? שאר המפרט: P4 3.0 DDR 1G 400 H.D 250 תודה לכל העוזר!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן בחור אחד רוצה לשדרג את המחשב שלו, זה המפרט: E8400 P35-DS3P 3GB RAM 1950Pro 1x 250GB HDD 1x 500GB HDD והספק שלו הוא 430W של קולר מסטר והוא שואל אם הספק יחזיק אם הוא ישדרג את הכרטיס מסך ל4850 או 9800GTX+ הנה קצת מידע על הספק: http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=60 תודה מראש ועוד שאלה קטנה, מה צורך יותר? 9800GTX+ או ה4850?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
השבוע קיבלתי מאחי את הX1950 שלו (אחרי ששמתי לו 4870 1GB) ומסתבר שקצת קשה לו להיות במארז שלי (CHIFTEC DX מלפני 7 שנים) ברצוני של מארז יהיה מעל 4 כונני 5.25" וזאת כי אני רוצה לשים את הצורב שלי את הIMON ו2 SATA RACK. אני מתקין בתוכו 2 דיסקים קשיחים ראשיים. סה"כ 4 דיסקים קשיחים (2 קבועיים 2 נשלפים). חשבתי לכיוון הCM RC-590 או ה TT M9 אני מזכיר שהבעייה היא של1950 יש חיבור חשמל אחורי+כרטיס ארוך וזה מתנגש לי בכלוב הכוננים. אשמח לעוד רעיונות למארזים. אסור שלמארז תהיה דלת שנסגרת על הBAYS תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הדחיפות זה בגלל שיש לי מחשב שרת שמכיל 4 ארדיסקים ב RAID 0 וכולם מתואמים למקסימום מהירות כולל כל הגדרות ה Cache ואני לא רוצה שיהיה הפסקת חשמל שיכול להרוס לי משהו. מי שמבין באל פסק מבקש עזרה דחוף, ה Advice שיש לי SL1500 עשה לי בעיות ממש בהתחלה אחרי כמה חודשים, לקחתי אותו אליהם אחרי התעקשויות שיתקנו במקום או שיביאו לי מכשיר חלופי כי רק רכשתי אותו מהם ישירות מהחברה שגם עלה לי יותר אם הייתי קונה מחנות מחשבים, וגם מקבל טכנאי שלהם עד הבית במשך שנה ואחריות 3 שנים או שנתיים, בקיצור בלאגן. אז תיקנו לי אותו לקחתי ואחרי 3-4 שנים עשה בעיות שבקושי החזיק דקה ונכבה, ועכשיו לא נדלק בכלל. אני מחפש אל פסק מהחברות שהם לא Advice כי נשבר לי מהאל פסק שלהם שהם קקי אחד גדול. Eitan Engineering JP1…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב והספק די חדשים בני חודשיים +- כשמחובר כבל חשמל לספק והמחשב לא דולק אז שומעים מהספק מין רעש חשמלי כזה מין ציפצוף מתמשך כזה אז השאלה שלי האם אני יכול לבוא לחנות רק בגלל שהוא עושה רעש? ומה גם המעבד לא עובר את הבדיקות ב OCCT אבל זה כבר לא קשור לפה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה שווה היום המארז הבא כולל ספק כח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי את המארז עם החלונית ונכנס הרבה אבק ושערות חתול... נמאס לי לנקות כבר יש מקום שאפשר לקנות בו דלת ללא חורים שמתאימה לצבע ומבנה המארז? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך למדוד כמה הספק רכיבי המחשב צורכים? אבל צריך לשים לב לכמה דברים קטנים: 1) למדוד, ולא לחשב.. אלא ממש מדידה שאומרת נתונים מדויקים ואמיתיים, ולא תיאוריטיים. 2) אני מדבר רק על רכיבי המחשב הפנימיים, כלומר כל מה שמקבל כוח מהספק, אבל בלי הספק. (אם זה היה עם הספק, אז הייתי יכול פשוט למדוד את הזרם שנכנס אל המחשב, ואז להכפיל ב-220, ואז לקבל את ההספק של הכל - כלומר כולל הספק, אבל מעניין אותי הרכיבים הפנימיים). אני משתמש בתוכנה SIW, שיודעת לתת המון פרטים פנימיים על המחשב, אבל אני לא בטוח שהספק מודד את הפרט הזה שאני מחפש.. אז אם מישהו יודע אשמח אם תגידו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הספק שמצויין בכותרת אחרי יותר משבוע הוא הפסיק לעבוד אבל אין לו ריח של שריפה, או שמשהו בתוכו נראה מקולקל או שרוף ועדיין יש לו ריח של חדש אז אם אין ראייה ממשית בחלקים של הספק והוא נראה חדש אבל בכל מקרה לא עובד (חוט חשמל לירוק ושחור- לא מגיב) אז יכולים להחליף לי? האחריות היא 3 שנים הנה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הספק הזה: http://skypc.co.il/Product.asp?Pid=RS-460-PCAR-A3&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0 כרגע תצורת המחשב היא i3 עם 4 גי'גה זכרון ושני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך GEFORCE 260 האם הספק הזה יוכל להחזיק כרטיס GEFORCE 560?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? (דרך אגב כבר קניתי אותו אני רק רוצה לדעת האם הוא טוב.. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מפרט: מעבד - Athlon 64 3800 X2 כ. מסך - 8800GTS 640MB זכרון - 2X512 DDR 400MHZ חשבתי ללכת על FSP350-60GLN, אבל אני לא בטוח שזה מספיק.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מדובר בספק שיצורף למערכת גיימינג (I5-3550, 8 GB RAM, 660TI) ללא OC וללא SLI. אני מחפש משהו של סיסוניק/קורסאיר/משהו איכותי אחר ולהערכתי (תקנו אותי אם אני טועה) בהספק נדרש של 550W. הדרישות העיקריות הן: 1. מודולרי מלא 2. סליבינג איכותי ובצפיפות גבוהה לכל הכבלים 3. קירור אקטיבי (עדיפות ל-140 מ"מ) 4. מחיר זול ככל הניתן מה הייתם לוקחים?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. הספק צריך לתמוך במעבד E8500 או Q9400 לוח אם ככל הנראה ASUS P5E שני כרטיסי מסך ATI 3650 או 3850 SILVERSTONE Precision Mid Tower No PSU Black, יחידות 1 ¤335 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2593 אני רוצה שבמארז יהיו יציאות לחיבור אוזניות ןמיקרופון במיקום נוח מקדי…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
הי, אני לקראת רכישה של המארז הזה יגיע עם מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר משחקים ותכונות זוללות זיכרון כמו פוטושופ ו-visual studio מסרטונים שאני רואה ביוטיוב אני רואה שיש במארז מאווררים אבל כולם מכוסים בחומר שחוסם רעשים מאיפה נכנס ויוצא האויר אם כל המאוורים מכוסים ? זה קצת מלחיץ אותי בקנייה שלו הסיבה שאני קונה אותו היא בגלל העיצוב הנקי והשקט שאלה שנייה, אם אני מניח את המארז על הריצפה בפינה מתחת לשולחן איפה שדי חם, זה תקין ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי זה המפרט שלי: (לא ניראה לי שאני יעשה SLI או CROSSFIRE כרגע או בעתיד....) אשמח לדעת האם הספק יחזיק את המערכת בצורה טובה ושקטה? האם כדאי לקחת ספק יותר חזק ליתר ביטחון? האם הדגם עצמו הוא טוב או שעדיף דגם של חברה אחרת? אשמח לביקורת רצינית וכמה שיותר מעמיקה על מנת שאני אוכל להבין (בניגוד לסתם לפרסם ספק אחר יותר חזק) התקציב הוא +- אותו תקציב של הספק הנ"ל... בכל מקרה תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
במשחקים כבדים המחשב נכבה אחרי איזה 5 דקות ובמשחקים קלים הוא לא נכבה זה קרה אחרי שספק כוח אחד נשרף והחליפו לי לספק כוח אחר אני מניח שהספק לא מחזיק טוב את המערכת אבל יכול להיות זאת בעיה אחרת? צריך לפרמט אחרי שמחליפים ספק כוח?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-