עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 (512 MB) Monitor Samsung SyncMaster 226BW/MagicSyncMaster CX226BW (Digital) [22" LCD] (HVCPA49287) זיכרון 2GB ספק כוח של ANTEC 500W כמה זמן שהאל פסק יחזיק? 5-10 דקות מינימום כמובן שרצוי שהמחיר יהיה המינימום אבל ללא פשרות על איכות ואמינות. תודה מראש !

2. שאלתי בפורום כרטיסי מסך שאלה הדליקה אותי ואולי תוכלו לחוות דיעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311118.new;topicseen#new המפרט הוא: e6550 MSI P35 NEO OCZ 800MHZ 2*1024 WD 320GB SATA@16MB GF 8600GTS 256 הספק שמוצע עם המחשב הזה הוא: EZ COOL PS-1000-450 ATX PSU 450W http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12236 האם הוא מחזיק את התצרה הזאת והאם תהיה בעיה בהמשך להוסיף עוד כמה HD?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. שלום! יש לי ספק כוח Enermax Liberty 500Watt. לספק כוח יש שתי שורות של מחברים. בכל שורה יש שלושה מחברים שלי Molex ו-SATA, ומחבר אחד של PCI-e. אני צריך לחבר לספק כוח ארבעה דיסקים קשיחים SATA, צורב SATA, כרטיס 8800GT, שני מאווררי לדים 120mm, ועוד כמה לדים. השאלה שלי היא האם כדאי לחבר את כל הכבלים לשורה אחת? לחבר את הכבל של ה-PCI-e לשורה אחת, ואת כל השאר לשורה השניה? או לחבר חלק מהדיסקים הקשיחים לשורה אחת, ואת השאר לשורה השניה? בשורה התחתונה, אני רוצה לדעת האם חלק מהמחברים מחוברים למסילה אחת והשאר למסילה אחרת, ככה שרצוי לחלק את העומס בין המסילות, או האם זה לא משנה לאיזה מחברים אני מחבר את הכבלים, והספק כוח כבר יודע לבד לחלק את העומס בין המסילות השונות.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מארז Full Tower בתקציב של עד 800 אני גמיש בתקציב במידה ויש סטייה של 100- 200 שקל. בינתיים אני מתלבט בין ArmorLCS לביןArmor+ של thermaltake רצויי מארז שחור אך גם צבא כסף/אפור בסדר. אשמח לקבל הצעות למארזים של חברות אחרות באותו סגנון כמו אלו שרשמתי למעלה. חובה שיהיה בצד המארז חלון כלשהו כמה שיותר גדול יותר טוב. (הייתי רוצה לשים מאוורר של 25) שהמארז יתאים ל SLI מפרט של המחשב ספק של אנרמקס 500 מעבד 6600 2.4 ליבה כפולה. זכרונות 4 של גיגה 1 לוח MSI P6N SLI 4 הארד דיסקים (2 -250 ו1 של 160 ו1 של 500) GF 8800 320 GTS MSI

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by Moo,

קיבלתי היום מארז CoolerMaster 690. התאכזבתי מאוד! כמה חסרונות. 1. הדלתות של המארז מאוד דקות. כשנוגעים בהם יש כזה רעש של פמפום. הפירוק הוא קל, אבל ההרכבה שלהם זה ייאוש גדול מאוד, צריך בשביל זה כוח ויד שלישית. 2. המגירות דיסק קשיח הם שבירות מאוד , יש הרגשה שפעולה אחת לא נכונה המגירה תרסק לחלקים. הכנסתי את הדיסק קשיח שלי שהוא IDE , והמגירה לא נכנסה עד הסוף כי הפלאג של החשמל שמחובר לדיסק פוגע בברזל מאחורה. זה בילתי אפשרי כנראה. 3. החיבור של המנורת POWER במארז היא בפלאג של 2 במקום בפלאג של 3 כמו הלוח אם שלי . 4. אחרי שפרקתי את הפאנל הקידמי ניסיתי להחזיר אותו - ההסתבר לי שהכפתור של ה POWER יצא מהחיבור שלו. אני לא בטוח שהצלחתי לסדר אותו , אני חושב שמשהו בצירים שלו התעקם, הכל נור…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. שלום לכולם, איזה ספקים מתאימים למארז CM690 (עם חיבור ספק תחתון למי שלא מכיר) כך שהחיבורים (24פינים ו-8פינים) יגיעו לחיבורי לוח האם הרחוקים ? איזה מומלץ ? אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון (וגם מעדות שמיעה) תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. שלום , קניתי מחשב חדש הכולל - 1. מעבד 6600 2. לוח אם ASUS P5K-E 3. זכרונות 4GB 4. כרטיס מסך 8800 GT 5. ספק כח אנרמקס ליברטי 500W עכשיו ישנם בעיות של חוסר יציבות , לפעמים המחשב לא מדליק את המסך ( כל החיבורים של הספק לכרטיס מסך וכו' מחוברים..) נכנסתי לבדוק לפי המפרט שלי באתר של ASUS את הצריכה של המחשב והספק כח המומלץ לדעתם וזה מה שקיבלתי - לא מצליח להבין איך הוא הגיע לצריכה של 650W , הספק שלי רק 500W. לדעתכם זו הסיבה לבעיות ? תודה. [attachment deleted by admin]

8. Started by tovtov,

שלוםת האם הספק הוא עם 20 פינים או 24 פינים? תודה, יוסי

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  9. Started by X-Style,

אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב ויש לי התלבטות בין לקחת ספק של FSP שיעלה בסביבות ה220 שקל לבין לקחת את הLIBERTY אבל זה אומר 170 שקל בערך פחות בתקציב.. השאלה היא האם הספקים של FSP כאלה איכותיים? כי אני רואה שממליצים עליהם הרבה בפורום

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. Started by DorM,

אשמח לדעת מה הפלוסים והמינוסים של כל אחד ומה יתר טוב לקואד עם 8800GT וכרטיסים יותר חזקים אבל לא מערך SLI או CF תודה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. אז ככה, אני עוד לא סגור לגבי התקציב, אבל מספר דגמים שאהבתי מבחינת מראה/יעילות וכו', וכמובן - מספר שאלות. Themaltake Kandalf LCS - זה עם המערכת קירור המובנית. המערכת הזו שווה משהו או שזה סתם גימיק שלא עושה ת'עבודה? CoolerMaster Mystique 632 - נראה טוב, אבל קצת צפוף. לא מצאתי ביקורות עליו, מומלץ? Antec P182 SE - מצד אחד יש לו גימור מדהים, מצד שני... שם זה בערך נגמר. יש לו עוד יתרונות? NZXT Zero - פשוט נראה מדהים. לא מצאתי ביקורות. לסיכום, התקציב הוא באיזור ה-700 עד 1,500 (גג, אני מעדיף להשאר מתחת ל-1,000 ש"ח למארז, אבל אם יש משהו יוצא דופן שממש שווה את זה - אני בהחלט אשקול). יש המלצות? משהו ממה שאהבתי שווה משהו? המפרט עוד לא סגור (ולמען האמת - גם לא ממש משנה). צאו מנקודת הנ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by michael227,

היי!!! אני זקוק למארז וספק בסביבות ה-650 ש"ח עם חריגה של 100ש"ח גג שיחזיק לי את המערכת הבאה: intel core 2 quad q6600 asus p5kc WD 320GB ocz 2x1gb 800mhz platinum revision xtc 2 רצוי שהמארז יהיה גדול מבפנים לתפעול קל,ומקורר כמו שצריך!!! תודה לכל עזרה שתינתן !!!

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by hag911,

יש לי את הספק SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX שקניתי מארצות הברית,והכבל לא מתחבר לשקע כי יש הבדל בין המתח של ארצות הברית למתח של ישראל.. השאלה שלי איפה קונים כבל מתאים?! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. שלום, 1. משום מה ה-PWR_LED של המארז(6A19 הידוע) הוא ברוחב 3 פינים, כאשר רק 2 החיצוניים באמת ממולאים בפין. בלוח האם שלי, הוא דורש חיבור ברוחב 2 פינים בלבד. אני יודע שאני יכול לשבור את ה-PWR_LED של המארז וככה "בכוח" לשים את 2 הפינים, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר. יש מתאם פשוט מרוחב 3 פינים ל-2 פינים? 2. בלוח שלי ראיתי שיש חיבור אחד למאוורר(מלבד המעבד)- SYS_FAN, אבל אני רוצה לחבר 2 מאווררים למערכת שלי(אפילו םא היא לא צריכה 2, אבל כבר קניתי מאוורר 12 ס"מ) וכרגע אני לא יודע איך לחבר את המאוורר הקדמי שלי. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  15. שלום, רציתי להזהיר / לעדכן שיש בעיית תאימות בין ספקי ה-QUAD של ANTEC מדגם ה-850W לבין 8800GT ולפי מה שקראתי גם ה-8800GTX. הספקים האלו, שנחשבים מעולים, משתמשים ברכיבים שאמורים להסיט זרם בין הריילים על פי צריכת הזרם של הכרטיסים שמחוברים אליהם. רכשתי כזה ספק ומיד לאחר ההתקנה קיבלתי הודעה "The nvidia system sentinel is reporting that the nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power" כשהמערכת עלתה. לאחר הרבה נסיונות סרק לחבר ליציאות אחרות של הספק חיפשתי באינטרנט ומייד מצאתי שבאמת יש בעיה כזו. מסתבר שיש ככל הנראה בעייה בחיווט הספק או ברכיב שאחראי על הסטת הזרם. בכל מקרה, אם אתם רוכשים כזה ספק עשו זאת מחנות שאו שתבדוק שהוא עובד (ישנם כאלה בגרסה מתקדמת יותר שלא …

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  16. יש לי מחשב במארז רגיל של ATX מחשב של 5+ שנים (P4-2.4 G). רוצה מתאמי נוחות להעביר אותו למארז שוכב אבל לא מחיר גובה (המחשב ישן לא חושב שכדאי להשקיע). א. יש לכם הצעות למארזי שוכבים זולים יחסית? ב. תסתכלו על מארז, איך המארז הזה ? http://www.frontier.com.tw/htm/product/17m/VENUS.htm לפי החנות הוא אמור להיות מיועד ל mirco ATX אבל תסכלו תחת structure מופיע שב-MAIN BOARD : ATX / Micro ATX . ג. בחנות הוא בא כבר עם ספק עם נתונים הבאים T.W של 450W ו-O/P W של 200W) מה זה אומר זה מספיק? כרגע יש לי A350ATX (לא כל כך מבין בזה). ד. משהו מכיר את מארז באופן אישי ויכול להגיד לי אם ניתן להתקין לוח ATX שם? ה. יש לי בעיות של חום לא ברורות במחשב (לא אתרתי את בעיה, המחשב עובד תקין ומישהו פעם אמר…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ac1240,

האם הספקים שלהם טובים ?לדוגמא 400 W של EZCOOL והאם המארזים שלהם טובים ?אין לי כאן את הדגם זוהי שאלה כללית לגבי החברה ושאלה על מאורר האם המאוורר EZCOOL 250CM הוא טוב ? ואם כן האם הוא טוב יותר מ על EZCOOL 120MM או שזה לא רציני מקווה שזה מנוסך יותר טוב

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. קניתי מחשב ולרוע מזלי שכחו לשים לי בקופסא את הכבל מתח למארז. השאלה היא האים אני יכול להשתמש בכבל של המחשב הישן שלי שהספק שלו 400W. על מה צריך להסתכל בכניסת מתח של הספק ?(כתובים מס' דברים ומספרים). תודה על התשובה המהירה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by Turbine,

שלום לכולם, קיבלתי אותו נראה מרשים... אני בודק מתחים ב EVEREST ומשום מה ה+12V לא יציב הוא זז בין 11.90 ל 11.97 קבוע... גם המתח של המעבד לא יציב אני לא מומחה גדול... מה זה אומר ?? תקין? לא תקין ?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by DorM,

איזה שילוב יותר טוב? אשמח לתגובות. צריך להחזיק קואד עם 8800GT חשוב שקט.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  21. שלום אני בקרוב הולך ליקנות מחשב חדש עם ה9800 GTX ועם הסידרה החדשה של אינטל 9XX0 המליץו לי על ספק ומארזים NZXT Apollo http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3561 Coolermaster CM 690 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4849 SeaSonic S12II-500 PSU http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=701 מה אתם אומרים ? ומה ליבחור האים יש עוד המלצות ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. השאלה בכותרת. תודה!

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by ROEY--1,

היי רציתי לשאול אם יש למישהו מושג מה ההבדל בין המוצרים הללו HEC WIN 420 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WIN420&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# HEC 450TDT http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=557 HEC 450 TRT http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_477&products_id=4288 מה ההבדל בין כל ספק וספק...חוץ מהוואטים...המחיר מדבר פה? מה שיקר יותר שווה יותר? על מה אתם ממליצים.... מבין שלושתם...או שבתווך המחירים חברה אחרת? למרות שאני מעדיף אותה.... תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  24. היי, המפרט שלי בצד שמאל. הספק הנוכחי נשרף (לא פירמה מוכרת) ואני צריך ספק כוח חדש. שמעתי שיש כל מיני סוגים: כאלה שכתוב 400W ובאמת נותנים 400W (וזה אולי יכול להספיק, לא יודע, אתם תגידו) ויש כאלה שכתוב 500W כמו שהיה לי כנראה אך למעשה בפועל נותנים הרבה פחות. אז כך שבעצם אין לי מושג מה אני צריך... מה שכן אני יודע הוא שהיה לי ספק 400W (גם, לא פירמה מוכרת) אך המחשב כל הזמן קרס לאחר שהתקנתי את ה X1600PRO. הבעיה נפתרה עם הספק החדש (שכרגע נשרף). אני מעוניין להשקיע כ 200 ש"ח. היות שאני גר בבאר שבע ויש לי חנות KSP קרובה, אני די מעוניין לקנות מהמלאי שלהם אז אם תוכלו לכוון לזה, אני אשמח. כמו כן, אם אפשר אז שיהיה ספק כמה שיותר שקט. אם טווח המחירים לא בכיוון, ניתן לעלות באיזה 100 ש"ח, לא…

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  25. מה דעתכם על הספק NZXT PP400W PSU הוא יחזיק את המערכת: P4 3GHZ 2GB 800MHZ CL4 HD 3850 256MB 160GB SATA LG DVD 3 FANS התקציב שלי הוא בערך 200-220 שקל, אבל אין בFOXPC ספקים אחרים ואני חייב לקנות שם. מה דעתכם על הספק הזה? קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=426

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים