עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שום שלום לכולם . מצטער שאני שואל הרבה, פשוט אני הולך להזמין בימים הקרובים את המחשב שלי ואני רוצה להיות בטוח שאני לא שוגע בבחירת הספק . המפרט כרגע הינו : מעבד : E6600 לוח : ASUS P5B E - Plus זיכרון : 1GB DDR II X 2 כ. מסך : Geforce 8600GT דיסק : RAPTOR 10K RPM 76GB דיסק : 320 GB SATA אופטי : 2 צורבי DVD של ASUS SATA מארז : P182 בלי OC . האם הספק יחזיק את כל זה ? אם בעתיד אני יוסיף עוד דיסק קשיח SATA ו/או עוד צורב DVD של פלקסטור SATA, הספק יחזיק ? אם בעתיד אני יחליף את המעבד לQ6600, הספק יחזיק ? הרבה תודות !!!

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by TaLTooL17,

לוח אם בגודל רגיל יכנס אליו ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  3. אחי חרבש לי בעבודה לא טובה בזה שהוא הוריד את הראשת המחוררת של המאווור, אני מוריד אותם כי זה מפחית רעש עכשיו זה מפריע לי בעין, איפה נתן להשיג באיביי זה עלות של 200 שקל כולל משלוח שזה מעל או מעבר

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  4. אני צריך להגחיע להחלטה סופית לגבי מארז וספק כוח ואלו האופציות 1.ANTEC SONATA-II 450W 670 שח 2.) CoolerMaster 690 +FSP 400 WATT 650 שח 3.Coolermaster Centurion 532 + psu cm 430w

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by owen10,

אני לא מוצא איפה לקנות את המארז הזה Compucase 6A19+ספק 400 עוד היום...כי אני מקבל את כל המחשב היום חוץ מהמארז אני חייב את המארז הזה היום....במרכז בעיקר תודה!

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב שברובו החומרה חדשה. התקנתי בו ספק כוח מהמחשב הקודם שלי, ספק בן 5 שנים SEASONIC 750W 80+GOLD. לפני שהתקנתי אותו במערכת החדשה, פתחתי את מכסו העליון על מנת לנקות אותו. בכדי לנקות אותו השתמשתי בפן (רק על מפוח ללא חום כמובן) ובפינות השתמשתי בספריי לחץ אוויר. לאחר ההתקנה במערכת החדשה שמתי לב שהמחשב קורס לרבע שניה ונדלק מחדש בעצמו. שמתי לב גם שאם אני מזיז מעט את הכבל של החשמל אז המחשב קורס. ניסיתי לחבר כבל אחר אך זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כלשהו? חבל לי לזרוק אותו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by moshe12,

תקציב - 600 שקל יש לי ספק של איזה 500W לא נראה לי איכותי או משו ואני לא בבית ככה שאני לא יכול לבדוק.... תנו לי הצעות של מארז + ספק והצעות רק של מארז ד"א אני יבצע OC (לא מחשב מיוחד... e6300, x1950pro) ודגש גדול במארז על הקירור (מאווררים) וגם שלא יהיה רועש מידי (לא ממש חשוב) ושיהיה FULL TOWER

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. היי רציתי לדעת אם בספק הזה יש הבדל בין CrossFireX Ready ל-SLI Ready http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=90 זה דף המוצר של הקרוספייר http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=111 זה דף המוצר של הSLI אני חושב שהכל אותו הדבר אבל רק בשביל להיות בטוח תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by coldstorm,

את המפרט ניתן לראות למטה. האם הספק יחזיק את הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1074

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by yaronshahaf,

ברשותי ספק כוח של THERMALTAKE 430W ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך והמעבד לדגם מתקדם יותר, נגיד: מעבד: Athlon-II X4-640 כ.מסך: ATI HD5750 512MB GDDR5 הסיבה שאני שואל היא כי בדקתי ב-TOMS HARDWARE וצריכת החשמל שלהם עוברת את ה-400W אבל בפורום מפרטים מצויין ספק כוח של 400W בלבד - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 איך ניתן לדעת בוודאות אם המערכת תעמוד בעומס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by almor12,

חג שמח אנשים, אני מעוניין לשדרג את הספק כוח שלי כרגע יש לי SEASONIC 300W אני משדרג את הספק כוח בגלל שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. המערכת שלי היא: intel i3 2120 ddr3 8gb 1333mhz asus p8h61-m le לגבי כרטיס מסך אני עדיין מתלבט - פתחתי אשכול לגבי הנושא. בגדול אני לא מעוניין בOC והספק רק צריך להחזיק את המערכת הנ"ל + כרטיס מסך חדש (כנראה או חדש או משומש). תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by aquas,

היי המארז של FOXCONN אני לא יודע בדיוק את הדגם , אבל הדגם הזה: http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000051 כמעט וזהה לחלוטין מבפנים ומבחוץ (חוץ מזה שיש למארז שלי רק פתח אוורור 1 ולא 2) השאלה: אני לא מצליח לשחרר את הכונן DVD , מהכניסה של ה - 5.25" יש לא קליפס כזה שתפוס עם 3 פינים , וזה ניראה שצריך " להחליק" אותו לצד השמאלי , תוך כדי לחיצה (רשום PUSH) אבל אני לא מצליח ומפחד לשבור את זה. אם מישהו מכיר את המארזים של FOXCONN ,ויוכל לעזור לי אז אשמח. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Antec NSK4400 + ZALMAN 360W או ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS מארז של אנטק שמגוע עם ספק של אנטק אני מחפש מערכת כמה שיותר שקטה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. לספק כוח או ללוח אם? או שאין משמעות תודה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  15. יש 2 דגמים של cooler master מסדרה cm 690. האחד cm 690 III nevida edition. השני ( שאני לא בטוחה בו היות והאיזכור שלו נראה לי באתר קולר מאסטר הרישמי של איזור אחר ולא אירופה ) cm 690 cooler master שבא יחד עם seidon (קירור נוזלי). האם הדגמים הנל יגיעו למכירה בארץ ?או דגמים אחרים עד 500 ש״ח בגודל mid של קולר מאסטר מסדרה cm690 או סדרה אחרת שנראים חיצונית ויפים למראה כמו cm690 III המוכרים עם ובלי החלון ?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Recom Power Engine RC-PEM600 600W http://translate.google.co.il/translate?js=n&prev=_t&hl=iw&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.pcbrain.it%2Findex.php%2Farticoli%2F6-power-supply%2F117-recom-pe-m600-l-alimentatore-per-il-pc-di-tutti-i-giorni.html%3Fstart%3D1&act=url * Power: 600W * Modular * Fan: 140mm * Efficiency: 80% * PFC: Active / Passive * Standard ATX: 2.2 * 20 +4 pin motherboard connector * 4-pin ATX 12V connector * 8-pin ATX 12V connector * 1x 6 +2 pin PCI-Express connector * 4 x SATA connector 4x 4-pin Molex connector * 1x 4-pin Floppy connector זה לא כמו הקודם בד…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by jackofalltrades,

יש לי כרגע מארז ישן עם המון חיתוכים, קידוחים וארבעה מאווררים לא שקטים בכלל שמצריכים ניקוי יסודי בערך כל חודשיים אז אני מחפש מארז חדש, לא גדול במיוחד (mid?) שלא יכלול יותר מדיי פתחי איורור ושיהיה שקט פחות או יותר. חשבתי בכיוון ה-6A19 של קומפיוקייס אבל אני מוכן להשקיע יותר אם ההשקעה כידאית. כמו כן, יש לי כבר ספק ואני מתכוון להשתמש בשני כוננים - אחד 3.5'' והשני כנראה 2.5'' וכונן אופטי נוסף. חשוב אבל פחות שיהיה בעך מראה "חלק" במידת האפשר. וצריך להמצא בפנדה, אני רוצה לבצע הזמנה מרוכזת מהם.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. השאלה שלי היא כזאת... הם ספק לוקח בכל רגע נתון את מלא החשמל?? יעני עם יש לי ספק 750W אז אם הוא כל הזמן נותן 750W או לפי דרישות המערכת?? עכשיו המחשב שלי במנוחה אז הוא לוקח רק 200W וצורך פחות חשמל מהקיר?? ובמה משפיע היעילות של הספק (80PLUS)??

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Baridy,

איך המארז? שווה לקנות? יש לו כתפור ריסט? אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  20. ובכן לדעתי אחרי חפירה קטנה בנושא אני מבין שרוב הספקים הטובים היום באים עם אקטיב PFC ללא אפשרות ניטרול.אז מה עושים כל בעלי האל פסק שהוא לא סינוס טהור?? אני לא אלך עכשיו לקנות את סדרת SMART שעולה פי 2 ממה ששילמתי רק בגלל אותה פונקציה מעצבנת בספק.אז איפה יש פיתרון. OCZ ENERMAX כל החברות הגדולות במחירים הסבירים בין ה 500 ל 600 שקל עובדות עם אקטיב PFC. אז מה עושים? אשמח לקבל תשובות.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  21. אני קונה את המחשב הנ"ל: E2180 P31-DSL3 Gigabyte 2X1gb gskil 800mhz cl4 readon 2400xt 256mb tuniq wd 80gb sata wd 80gb ide צורב lite on וזהו.... עכשיו השאלה שלי האם הספק: HEC 300 יספיק למערכת הזו? מתוכנן עליו OC חזק.. מצידי לנתק את הצורב....

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. שלום, שאלה כללית: מבחינת הרעש שעושה הספק [להבנתי זה המאוורר הפנימי] האם ספק עם יותר וואט עושה יותר רעש? עד כמה זה משמעותי? ואולי כדאי שנפריד את השאלה ל 2 מקרים נפרדים: 1) השוואה בין ספק [נגיד] 400W ל 550W [נגיד] מסדרה גנרית 2) השוואה בין ספק [נגיד] 400W ל 550W [נגיד] מסדרה של חברה איכותית (אשר נחשבת לשקטה) אשמח לשמוע את דעותיכם, שמואל.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by V00d00,

שלום לכם, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה. הסיפור הזה מתחיל בזה שקניתי מחשב חדש (http://www.v00d00.co.il/pc). המחשב נמצא בחדר של אחותי (חדר מוגן), יש לנו פה בעיית חשמל איומה בבית, צריך לחתוך לחשמלאי את הידיים. ברגע שאני מדליק את האור בחדר, המחשב נתקע. לפי ידע כללי שלי, אני בטוח שזה נובע מירידת\עליית מתחים של החשמל בחדר. ולכן, החלטתי לפני איזה שבועיים לרכוש אל-פסק של חברת Advice מדגם PRD750 (Partner Digital), כאמור הסדרה היוקרתית, האיכותית והאמינה ביותר. בהתחלה החלטתי לא לפתוח עוד את האריזה עד שאצלצל לחברה ואשאל אותם אם הוא בדיוק יספק לי את צרכיי. לאל-פסק 2 יציאות, יציאה אחת ל"גיבוי המחשב בזמן הפסקת חשמל" ויציאה שניה "להגנה מעליות וירידות של מתחים בלבד". הסוכן הטלפו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Itai Amit,

כנראה ביום ראשון \ שני הקרוב אני מזמין מחשב חדש לגבי המארז- התאהבתי באנטק 900 ואני מעוניין בחוות דעת עליו =] אם למישהו יש אותו וממליץ או אם מישהו שמע עליו דברים טובים אני אשמח לשמוע תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

לא ממש שומעים סתם ככה אלא רק אם מתקרבים לכבל הראשי מאחורי המארז, ושומעים ש"הכבל" (הספק) מוציא מעין רעש של תיקתוקים מאוד מאוד מהירים (כמו במנורת פלורסנט ישנה שכבר מהבהבת.. מה אני יכול לעשות? ד"א הכבל שמחובר לספק טיפונת נוטה כלפי מטה, אבל כשמנסים ליישר אותו אז הוא למעלה=הכבל לא מתיישר.. תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.