ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
המערכת היא I7 920 2.66@4.0 שני כרטיסים 4850 rampage 3 לשים לב שהמעבד באובר קלוק ל4.0 וגם הכרטיסים יהיו האם הספק הזה יחזיק את המערכת http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000989&id=C_00000990&name=ToughPower+650W&ov=n&ovid=
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז LEXA של NZXT והצג הקדמי שמראה את הטמפ' ממש חלש...יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו מחשב שולחני שאני רוצה להפוך לHTPC האם יש מארזי HTPC מומלצים שמתאימים ללוחות אם "רגילים" (ATX אם אני לא טועה)? האם בכלל ניתן להפוך מחשב שולחני למחשב מדיה או שיש מגבלות כלשהן? הגודל הסופי שלו פחות חשוב לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט בין ה: cm690 2, antec 902 ו lancool 62kb באיזה מהם כדאי לבחור ומדוע?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המארז CM690 של קולר מסטר וחוות דעת על הספק: Seasonic S12II 620W השימושים בעיקר למשחקים. המפרט: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 X2 Samsung F3 500GB Sapphire ATI Radeon HD5850 1024mb LG GSA-GH24N X24 SATA DVD DELL U2311H תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה אנשים בפורום הזה הציעו את הספק הנ"ל בגוגל לא מופיע עליו כל כך הרבה מידע הוא ספק איכותי בכלל? לא מצויין אלו חיבורים יש לו אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הספק בעל ניצולת האנרגיה הכי טובה וכל מנגנוני ההגנה הכי טובים ושיחזיק לי את הדיסקים קשיחים בלי בעיה בתקציב של עד 300 ש"ח מכירים??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה האבדל בין ספקיי BRONZE, SILVER או GOLD?? ראיתי שלשלושתם יש ניצולת של אנרגיה מעל ל80 אבל כמה בדיוק יש לכל אחד?? אם רשום על ספק שהוא 80+ אבל לא רשום שהוא BRONZE, SILVER או GOLD מה זה אומר שהוא??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלי קצת נהרס אני צריך אחד חדש המפרט שלי רשום בצד < במפרט עד 350 שקל תודה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היום בבוקר שמעתי פיצוץ ומיד לאחר מכן ראיתי עשן שיוצא מכיוון הספק כוח. כן הספק האגדי של חברת Tagan TG420 עשה את עבודתו נאמנה כ- 5 שנים בצורה שקטה ויעילה אך כנראה שזה סופו של כל ספק יהי זכרו ברוך. אני זקוק להמלצה לספק שקט/חרישי בתקציב של עד 400 ש''ח המחשב שלי לא כל כך חזק מעבד: AMD520 לוח אם AMD 780G Chipset כרטיס מסך מובנה זכרון 2GB ושלושה הארדיסקים כמובן שיש גם חשיבה לעתיד במקרה של שדרוג יתר החלקים כך שנראה לי ש- 500 W או אולי פחות יספיק , הספק הקודם שלי היה 420 W המלצותיכם יתקבלו בברכה תודה איציק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי עכשיו cm 690 הרגיל וראיתי שיש cm 690 II עכשיו בעיקרון זה אותו מארז? יעני מבחנית הגדלים והכל? כי רציתי להזמין דלת עם חלון של הcm 690 הרגיל אבל יש גם דלת עם חלון של הcm 690 II שניראת הרבה הרבה יותר טוב היא תתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה של רעש מוזר מהמחשב: קצת קשה לתאר את זה, אבל מדובר במעין רעש עולה ויורד. אם הרעש היה קבוע, זה לא היה מעורר חשד בכלל (כי הרעש לא חזק). זה נשמע לי כאילו יש מאוורר שמסתובב מהר / לאט לסירוגין, אבל משנה את דעתו אם להסתובב מהר / לאט כל הזמן. לדוגמה: מחליט להסתובב מהר, אחרי חצי שניה מחליט להסתובב לאט, אחרי עוד חצי שניה מסתובב מהר וכך הלאה. התוצאה היא מעין "פעימות" בהן הרעש החזק יותר הוא כל שניה בערך. האם זה נשמע לכם משהו בעייתי או שזה משהו מוכר בספקים האלה? קראתי שבחלק מהספקים יש חיבור שמאפשר לקבל מידע על מצב המאוורר של הספק, אבל לא ראיתי כזה ובכל מקרה אין לי בלוח האם חיבור למאוורר ספק. האם יש בכל זאת איזו-שהיא דרך לשלוט על מהירות הסיבוב של המאוור…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם מארז של הק http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1309 מידי פעם שאני מכניס את הדיסק און קי לכניסות USB שבפאנל הקדמי, המחשב עושה ריסטרט. שיחקתי עם זה קצת ניסתי ללחוץ עם האצבע, עיפרון.. הכל בסדר, אבל ברגע שנגעתי במסגרת של הכניסה עם מפתח (ממתכת) המחשב עושה ריסטרט. האם זה נורמלי ? כלומר ככל הנראה יש כאן קצר, שנגרם בגלל המפתח וכנראה מידי פעם גם הדיסק און קי של מקצר (הוא גם התחיל לאחרונה לתקוע לי את הדיוידי). או שזה לא אמור להיות ככה ואני צריך לחזור עם המארז לחנות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ASUS - P7P55D 285GTX I5-760 2Gb X 2 DDR3 1600Mhz צורב DVD כונן אחד של 150GB 3 מאוורירים 120 מאוורר 80 הספק ZM500-HP יחזיק את המערכת הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה ANTEC NSK4480B Mini ATX בא עם Antec EarthWatts EA430 430Watt 80Plus ואילו ה NZXT GAMMA בא עם Gigabyte LC500 500W. הספק +80 מתוצרת GIGABYTE עם 3 שנות אחריות... ספקים מסדרות אחרות שלהם נחשבים מעולים (ODIN), על זה אין יותר מדי מידע.... http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=24&Cat2ID=0&pid=959010 ניתן להוסיף כ 100 ש"ח ולקחת ספק 500W של OCZ. המארז (NZXT GAMMA) בכל הביקורות נחשב טוב מאוד, במיוחד עם עוד מאוורר (מה שאני מוסיף). מה לא בסדר? יש לציין שהמפרט (או אחד מאוד מאוד דומה לו) נקנה מחנות מסויימת (סיטונאי) והמבחר של המארזים שאני יכול להרשות לעצמי לא גדול מדי. אופציה נוספת היא LUXO X140 ו LUXO M1000 של גיגבייט. לא נראה יותר טוב. שני הבאנדלים אותו המחיר.…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי התופעה הנפוצה בביתי בחורף היא קפיצת החשמל לחלקיק שניה. שום קופסא לא קופצת, רוב המכשירים לא מגיבים לכך חוץ מהמחשבים שעושים restart ואולי המיקורגל שהשעון שלו מתאפס. אני רוצה להגן על המחשב מתופעה זו. כלומר שיצליח להמשיך לרוץ. האם יש מכשיר שמבצע זאת ואם כן איזה דגם/חברה הייתם ממליצים אני לא מחפשת להוציא הרבה כסף פה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תבחרו מארז טוב ויפה וספק איכותי אם יהי צורך בשאר המפרט אני אפרסם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לGTX470 או GTX480 השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער על ה reposting. לא קיבלתי התייחסות אז אני אפרק את השאלה לגורמים פשוטים יותר. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הספק - מה טוב. gigabyte PoweRock 500W http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3338#sp סקירה- http://www.giga-zone.com/files/download.php?filename=100929Testing_Report_PoweRock.pdf אם לא, אשמח להערכה על פי הנתונים. אני לא מוצא מי מייצר אותו. אשמח גם להתייחסות לגבי המארז NZXT GAMMA http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/gamma
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים העברתי את המחשב שלי חדר ולרוע המזל התנגשתי בטעות באחד הקירות עם המחשב. מה שקרה למחשב זה שהכניסות USB הקידמיות פשוט נבלעים לתוך המארז ברגע שאני מנסה לחבר אליהם USB. אני חושב שמשהו בפנים נשבר, ניסיתי לראות אבל המארז שלי לא מאפשר זאת מכיוון שהוא קטן ועמוס בכבלים. אז רציתי לשאול אותכם אם אפשר לקנות לוח קדמי חדש ואיפה. שכחתי לציין שגם הכניסה לאוזניות והמיקרופון נבלעים, יש לי מקדימה שתי חיבורי USB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה יתרון? או אפשר שלא להתעקש על זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התחיל רעש ממש מוזר מהספק שלי. רעש של תדר כזה גבוהה ממש ממש חופר כמו של טלוויזיה ישנה אבל יותר חזק. כשהמחשב עובד הרעש יותר חזק, כשמכובה הרעש יותר חלש אבל יותר חופר(ממש תדר גבוה מאוד מאוד) אני לא מבין מה קרה ולמה זה ככה.. הספק דפוק ? יש מה לעשות ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום ראיתי בכמה מקומות באינטרנט פדים שתורמים לסדר ולבידוד של סאונד מהמחשב. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג או בכלל, מה לחפש? זה נראה כמו פד צמר מוזר כזה.. הינה כמה תמונות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-