ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתחיל פרוייקט של בניית מחשב עבור הבת שלי, מאוד חשוב לה החיצוניות של המחשב אז אני מחפש מארז שיראה יפה חיצונית (עבור ילדה) לא מחפש מארז גיימינג עם עיצוב COD פשוט שלא יהיה בגווני שחור-אפור מאוד חשוב לי שהמארז יהיה קטן - Micro-ATX האם מישהו יכול להפנות אותי לחנות שמחזיקה מלאי של מארזים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! במחשב שלי היה לי ספק כוח antec vp450p שלאחר נפילת מתח לא עובד. עשיתי בדיקה איזה ספק כוח אני צריך ויצא לי שאני צריך 750W. השאלה שלי היא האם אני באמת צריך 750W או שניתן להסתפק בפחות מזה כמו שהיה לי למשל 450W? בהתאם לתשובתכם על איזה ספקים הייתם ממליצים לי? המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: Intel core i5 2500 3.3Ghz לוח אם: Asus p8 h67-m pro זיכרון: DDR3 f3-10666CL9D 2GB*2 - כפול 4 כרטיסים כרטיס מסך: Asus readon HD7750 1GB קשיח: 1Tb Seagate barracuda 7200 צורב DVD ו- 2 מאווררים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רגע לפני שאני קונה מחשב עם מעבד i9 9900k, אני לא סגור רק על 3 חלקים בין כל הרכיבים. לגבי ספק כוח יש לי שאלה. המותג המדובר הוא seasonic ואני מתלבט אם ללכת על ספק רגיל או מהסדרה של ה snow שרק ידוע לי שזה אמור להיות שקט. חוץ מעניין השקט יש לזה עוד איזה יתרון או שכדאי לקחת את הרגיל. עניין נוסף 650 זה מספיק מבחינת עומס של ביצועים של גרפיקה ומשחקים כבדים שלשם כך אני רוכש את מחשב? , או כדאי לקחת 750 ? לגבי המעבד כבר ציינתי וכרטיס המסך זה או 1060 או 1070 אבל קרוב לוודאי שיהיה 1070. (בדקתי את הדרישות של הכרטיס מסך וספק 650 מספיק לדעתי אך למרות זאת אני רוצה לוודא גם מבחינת המעבד ועומס אפשרי שיהיה על המחשב) נוסף לכך בכלל מבחינת עו…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מגן מתח עבור מכונת כביסה ומקרר ראיתי את המגינים של וייסבורד +Waisbord PRO-TECH מפרט טכני: - מתח עבודה: 220V - כושר מיתוג: 16 אמפר - כושר ספיגה: 12000 אמפר - סוגי הגנת מתח יתר: L-N, N-E, L-E - זמן תגובה למתח יתר: 25ns - הגנה למתח יתר: 275V - מתח הפעלה מינימום: 180V - הגנה למתח נמוך: 179.5V ומטה - זמן תגובה למתח נמוך: 0.1 שניה - כושר ספיגת אנרגיה: 350Jaul או ויסבורד רעם וברק פלוס (דגם רטרו) מפרט טכני: - מתח עבודה: 220V - כושר מיתוג: 16 אמפר - כושר ספיגה: 3x3600 אמפר - סוגי הגנת מתח יתר: L-N, N-E, L-E - זמן תגובה למתח יתר: 25ns - הגנה למתח יתר: 230V - מתח הפעלה מינימום: 180V - הגנה למתח נמוך: 180V ומטה …
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המארז הותיק מאד שלי SILVERSTONE LC-16M. כיוון שהחדש יהיה סמוי מהעין לא אכפת לי איך הוא יראה. אני צריך אחד שיהיה קטן ושקט עם דגש על הקטן, הדרישות שלי הם: שיכנס דיסק 1 SSD ו1 רגיל 3.5" שיכנס כרטיס מסך RTX 2080 יש למישהו המלצה טובה בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מתעניין ברכישת מארז מיד טאוור למחשב שלי אני מתלבט בין הfractal design r6 tg וה nzxt h700i מישהו ברשותו אחד מהם ויכול להמליץ ו/או לתת חוות דעת??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיות קצרים\מתח\עומס או איזה מושג חשמלי אחר שגורם לקפיצת החשמל אצלי מידי פעם צריך המלצה ל אל-פסק. לא מבין יותר מדי בפרמטרים השונים בזה, לא צריך שהמחשב יעבוד איזה שהוא זמן אחרי הנפילה, אלא רק כדי שלא יהרס שזה קורה. ושיהיה אפשר לחבר לו לפחות מארז+מסך. אם זה משנה אז הספק כח הוא 600W או 750W(שני מחשבים שלא עובדים במקביל, ונמצאים על אותו שולחן) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון.. יש לי רסיבר בבית שקיבלתי Sherwood RX4109, כשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק אבל יש ריח שרוף. יתכן שזה בגלל שאני צריך שנאי? זה מה שכתוב מאחורה: 230v 50hz 330w תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברשותי gigabyte gtx 1080ti gaming i7 9700k מיועד לאוברקלוק קל- בינוני איזה ספק כח תמליצו שיש במלאי בסניפים של באר שבע ברשת IVORY או KSP תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע מה ההבדל בין סידרה PRV ו AIN של אדוויס? https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=6103,28310 לא ברור למה AIN יותר זולה למרות שהנתונים שלו נראים זהים או עדיפים לעומת PRV. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
יצאנו לבחון מארז מתקדם של Cooler Master, עם הרבה כיווני אוויר והרבה RGB בתוכו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את רכיבי המחשב הבאים: לוח אם ASUS ROG Strix X470-F Gaming מעבד AMD Ryzen 5 3600X ספק Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W 80+ Gold Smart Zero 256-Color כרטיס מסך ASUS GeForce RTX 2070 Super Overclocked 8G EVO כונן קשיח WD Blue 4TB PC Hard Drive - 5400 RPM זכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 ssd - כרטיס samsung 970 evo 500 gb אשמח להמלצה למארז שיתאים לחומרה הנל, עם תקציב של ~300 שח בנוסף, אשמח לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות קירור נוסף, או שהמאווררים שמגיעים עם החומרה שקניתי יספיקו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, זה הכבל שספק כוח הגיעה איתו. ספק כוח הוא קורסאייר TX650M האם כדאי לקנות ולהחליף בכבל עם 3 פינים בשביל שתהיה הארקה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הי, לא הצלחתי למצא בחנויות אז מנסה כאן אוליי מישהו נתקל / מכיר - מחפש מארז מדיה סנטר שוכב, שיהיה בסלון בשידה, ויוכל להכיל לוח ATX וכרטיס מסך גדול (2080). תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , האם הספק antec atom v550 מתאים למערכת עם 3900X ו nvidia 1650 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחרונה סיימתי לבנות סטודיו לצילום בבית של ההורים. הבית כבר עומד 30 שנה, ובוא נאמר שלא חשבו על הכנות יותר מדי, אין כלכך אפשרות להעביר חשמל מהלוח אל הסטודיו. החשמל של הסטודיו מגיע ממפסק שאחראי על הסלון (סך הכל טלויזייה וכמה אורות - למזגן שם יש מפסק נפרד). הבעיה שלי היא חיבור של מזגן לסטודיו (מזגן 1 ורבע כ"ס), כי אין אפשרות שיקבל חשמל ממפסק נפרד. אין לי כרגע ברירה אחרת אלא לחבר את כל המכשירים כולל המזגן לאותו מפצל\שקע בסטודיו. מבחינת עומס אין בעיה, אבל הבנתי שבכל פעם שהמדחס של המזגן יתחיל לעבוד ישנן קפיצות במתח שיכולות לגרום נזק למכשירי החשמל כשכולם יושבים על אותו המפצל. הבנתי שאת הבעיה של קפיצות מתח ניתן לפתור בעזרת אל-פסק שאליו אני אחבר את כל הדברים החשובים…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, מתלבט בין שלושה מארזים: Antec P110 Luce Corsair iCUE 4000X RGB Be Quiet! Pure base 500 Window. הכי חשוב לי מארז עמיד וחזק שעשוי מחומרים טובים. איכות בנייה זה האספקט הראשון שאני מסתכל עליו. יש מארז טוב יותר בתקציב של עד 350 ש״ח?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה דעתכם עדיף למחשב חדש? מבחינת זרימת אוויר ואיכות, P120 עם שלושה מאוררים 120 בצד intake
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני קונה ספק כח מ-newegg, הוא זהה מבחינת המתח החשמלי לספקים שמוכרים כאן ? רשום 110-240 אבל אני מעוניין לוודא שמדובר בתואמות מלאה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקות מאמץ של המעבד ו GPU ביחד לא למשך זמן ארוך... ולא היתה בעייה אני דווקא די רוצה לקנות חדש אבל יש כאלה ברשת שאומרים שאם אין בעייה עם הספק חבל לקנות חדש כי יש הגנות חשבתי לקנות RM750X או Antec EarthWatts GOLD PRO 750W כרגע המחשב עם מעבד 10400F RX 580 הצריכה הכוללת של המחשב לפי אתר 350W אני מחכה לירידה במחיר של 10900K ובטח בעתיד הדי רחוק לקנות כרטיס מסך יותר רציני תודה על התייעצות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, לאחר נפילת מתח שכמעט גרמה לי לאירוע לב, החלטתי לרכוש אל פסק איכותי עבור המכונה החדשה שבניתי מפרט מהמעט שקראתי, במקרה הנ"ל נדרש אל פסק איכותי - כזה שיכול לספק גל סינוס טהור במוצא. כרגע, היות ואני עדיין קורא ולומד, קשה לי להעריך את התקציב... תודה לכולם על העזרה
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל הוציאו לא מזמן תקן חדש לספקי כח ATX 12V v3.0, השינוי העיקרי בו זה מחבר חדש עם הספק של כ600W שיודע גם להגביל את ההספק שלו לכרטיס, עד עכשיו ההספק של הכרטיס נקבע ע"י הכרטיס, בנוסף שיפור בהספק רגעי, יש עוד שינויים מעניינים, לפרוט. במטרה למנוע את הבעיות שהיו לרבים עם כרטיסי מסך 'רעבים ועצבניים' של הדורות האחרונים. https://www.tomshardware.com/news/intel-atx-v3-psu-standard https://secureservercdn.net/160.153.137.170/f32.322.myftpupload.com/wp-content/uploads/2022/03/ATX_Version_3.0-1.pdf
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי לדעת אם המארז של Fractal Torrent בטוח לשימוש בארץ. במארז נשמה נפלא, אבל הבנתי שקיים סיכון לשרפה עם ה-fan hub. אני רואה שהחברה שולחת מארזים עם fan hub תקין, או שולחת fan hub חלופי עם המארז. אבל בכדי להסיר דאגות, רציתי לבדוק אם זאת תקלה שעדיין קיימת בסוף 2022. אני מתכנן לתת לחנות בה אני קונה את המחשב לבנות את המחשב, אז בכל מקרה הם צריכים לדעת לזהות את ה-fan hub המסוכן, נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך hd 6990 ומעבד ryzen 5 5500 לוח אם asus Prime B550M-k מתכנן בשביל משחקים, לא מתוכנן OC. לפי היצרן hd 6990 דורש מינימום psu 750w בדקתי כמה מחשבוני הספק, בכולם יצא לי להגיע פחות מ 700w. האם אפשרי שספק של 700 ווט יספיק? או אפילו פחות? או שזה להסתכן? ואפשר להסתפק בספק כח של 750 ווט? התייעצתי עם חנות ואמרו לי שעדיף 850. אשמח להמלצה על הספק חשמלי וספק כח מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-