עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by utz,

היום קניתי רכיבי מחשב לבן הקן שלי (בין היתר מארז Z9 של זלמן) וכמובן שהייתי צריך לרכוש גם ספק כח .. אבל כשהגעתי הביתה הרכבתי את כל החלקים, שפצרתי כבלים, סגרתי הכל ו....המחשב לא נדלק החלפתי לספק הישן שלי והכל עובד, כלומר הזלמן החדש והיקר (כ-450 שח) לא תקין והוא היה סגור בקופסא חדש דנדש. חוסר מזל או שכדאי להחליף למשהו אחר? בעסה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by SamsungUser,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני המארזים. הם האפולו יש חריגה של כ-77 ש"ח לעומת הסגיטה אך שמעתי שהוא יותר מומלץ. האם זה נכון?מבחינת אוורור וכו.. והאם מגיעים עם שניהם מאווררי לדים? (במקרה ואני לוקח אותם בצבע שחור אם זה משנה ) והאם ניתן לשנות את דרך הפתיחה של הפנאל הקדמי (לשנות את הצד שלו ) וסתם שאלה- מה לדעתם יותר יפה?אפולו שחור או כסוף ? תודה! עריכה-הנה המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤437 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MB…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. כי זה בעיקרון מה שאני מחפש. התקציב שלי הוא עד 500ש"ח והמארז עולה בKSP 460. והחנות פשוט קרובה אליי אז יש לי עדיפות לקנות משמה. האם הוא שווה את המחיר שלו והוא מספק ביצועים טובים יחסית?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by krispelj,

שלום חברה, הבית שלי נמצא במקום שמקבל יחסית הרבה אבק, לנקות את המחשב כל שבוע-שבועיים כבר מתחיל לעלות לי על העצבים, כרגע אני משתמש במארז Antec 300, בעל פילטר אבק בחלק הקדמי בלבד. רציתי לדעת על איזה מארז אתם ממליצים בקונסטלציה הזו שישאיר את מרבית האבק בחוץ(אין לי בעיה לנקות פילטרים פעם בשבוע, אבל לא את כל המחשב). יש לי קירור Mugen, לוח ATX מלא וכרטיס 7950, מה שלא צריך להגביל אותי למארזים גדולים במיוחד, אלה לנורמלים לקטגוריה. מה האופציות שלי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המחשב של ההורים שלי לא נדלק. למרות זאת, הפד לעכבר עדיין מאיר כשהמחשב מכובה (לדים בצדדים) וכשאני מנתק ומחזיר מספק הכוח את כבל החשמל, ומנסה להדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מסתובב לשנייה ומפסיק. האם הבעיה בספק? האם הלוח מקצר? תודה על העזרה

6. אוקי קודם אני אביא את המפרט של המחשב כדי שתוכלו לדעת מה אמור להכנס בו שימו לב לקירור ולכרטיס מסך..(שאני עדיין מתלבט עליו) אני קונה את המחשב הזה בעיקר למשחקים ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם טוב.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX+ PCIe 512MB ¤1062 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤609 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 525W ¤488 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 גריז טרמי Arctic …

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  7. שוטטתי וחיפשתי ביקורות טובות על מארזים שונים והגעתי לשלושה מארזים עיקריים שאני מתלבט ביניהם. אשמח כמובן לקבל עצות אחרות והצעות למארזים אחרים- אבל הנה השלושה שאהבתי: HUSH, של ZNXT. (עדיין לא בארץ לדעתי, יגיע עוד שבועיים?!) LEXA BLACKLINE, גם כן של ZNXT. (מעוצב להפליא עם לא מעט אוורור!) ואחרון חביב: Silentium T1 Pro, של Arctic cooling. לא הכי מוכר ככל הנראה, אבל נראה די חזק בעניין סירקולציית האוויר... חלקם אאל"ט באים ללא PSU, למרות שלא תהיה בעייה להוסיף אחד כמובן- המחירים מגיעים עד למקס' של 700¤ בקירוב. שוב- אשמח להצעות נוספות ולביקורת על ההצעות שאני הבאתי תודה!

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by oshrinuri,

שלום, בקרוב אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אני מתלבט בנוגע למספר מארזים. לוח האם במפרט הינו: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET וכרטיס המסך עדיין בסימן שאלה (4890/5770/4870). איזה מבין המארזים הבאים מציע את זרימת האוויר הטובה ביותר, נוחות, סידור כבלים הכי נוח,הפחתת רעש, והכי פחות חשוב (אך נחוץ) - מראה? ThermalTake Soprano RS 101 Black +windows (המועדף עליי מבחינת מראה) ANTEC 300 Three Hundred Gaming ThermalTake Soprano RS 201 NZXT Apollo Black תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. אני מרכיב מחשב חדש לעבודה משרדית וצפייה בסרטים בלבד. (מעבד i3, כרטיס מסך on board, שני זכרונות 4GB, כונן קשיח רגיל אחד, ו-SSD אחד) לפי מחשבון שמילאתי בו פרטים באינטרנט, הוא העריך את צריכת החשמל שלי כ-180W. (אני משער שכדאי לשים טווח ביטחון, ולתת לפחות 300W) אני מחפש מארז עם אוורור טוב מאד, בעקבות טראומה בעבר, למרות שההתחממות לא אמורה להיות משמעותית, שיראה טוב, ומשקל לא כל כך פקטור מבחינתי. (המחשב לא יזוז בשנים הקרובות לשום מקום, ואין לי בעיה להרים 10KG במהלך ההתקנה) ידית נשיאה זה בונוס, אבל לא קריטי, כי הוא כאמור לא אמור לזוז ממקום למקום. אהבתי את הביקורות על Nanoxia Deep Silence 2 ועל Fractal Design Define R4, למרות שהם בלי ספק Overkill למטרה שלי, אבל אם הם לא כוללים ספק …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by 3liran,

רציתי לדעת האם הספק ליברטי 400 מסוגל להחזיק 2 כוננים קשיחים, כונן DVD, וכרטיס מסך מסדרת 8800 בו זמנית? או שיש סיכוי שהוא יקרטע? תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  11. כבל c-link אולי ? לא סגור על זה. ידוע שהמאוורר עובד רק תחת עומס אז איך אפשר בכל זאת לבדוק שהוא עובד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Klayhamn,

שלום אני לקראת שלבי סיום של תכנון המערכת החדשה, ואני מנסה להבין לאיזה ספק-כח אזדקק עד כמה אפשר לסמוך על מחשבונים כמו זה: http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp ? כשהזנתי את הפרטים של המערכת ההיפוטטית שלי קיבלתי המלצה על 556W במקרה של בחירה ב- R9 270X, והמלצה על 630W במקרה של בחירה ב-280X הם *כבר* כוללים טווח בטחון של כ-50W או יותר, באופן עקרוני עד כמה מומלץ לקחת בפועל (תוך התחשבות בתוספות עתידיות)? ה-SPECS שלי עוד לא סופיים אבל בינתיים מדובר (לכל היותר) ב- i7 4770 2TB WD Black 2TB WD Black Samsung 840 Pro 256GB SSD 32GB in 4 sticks Sapphire R9 280X Vapor-X Corsair 4~6 case fans BluRay / DVDRW (כן זו לא טעות מדובר בשני כוננים קשיחים). ח…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תקציב: 500-550 ש''ח לספק + מארז מ KSP בלבד מחשב משרדי עם מעבד AMD X4 620 כרטיס מסך 9800GT (הכרטיס דיי ארוך אז המארז צריך להיות מרווח..יש לי HEC 6A21 וזה ממש צפוף שם) ושהספק יחזיק בקלות ויהיה שקט תודה!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. שלום אני מצרף כאן את מפרט המחשב : Asus 965P DS3 2*1024 CROSAIR 667mhz Core 2 DUO E6600 Geforce 8800 GTX BFG WD 320G ספק הכח הוא של חברת הק 450 וואט שאלתי היא האם אני צריך להחליף ? או שזה יספיק. החלק שמטריד אותי בעיקר זה כרטיס המסך תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי מחשב שהרכבתי בעזרת צוות המומחים באתר הזה לפני שנתיים (אוקטובר 2005) וכעת אני רוצה לשדרג אותו משתי סיבות חשובות. אחת- המארז מכוער, עם מאווררים קטנים וחלשים והוא קצת צפוף מדי לטעמי. שתיים- סוף השנה מתקרב ואני צריך הוצאות מוכרות. לכן התקציב לא מוגבל לשום דבר פרט להגיון. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA 8i945p-pro ויש לי כרטיס מסך Gigabyte pcx6600. מחשב ישן, אין מה לעשות. ספק הכח של אנרמקס eg365p 350W. יש לי שלושה קשיחים בפנים (שני SATA ואחד רגיל) וצורב DVD אחד. חוץ מזה כמעט כל הPCI שלי תפוסים עם כרטיסים כמו מודם, כ. מסך נוסף, כ. קול וסלוט שתפוס ליציאות לוח האם. בגלל שאני לא רוצה לקנות מחשב חדש, אלא לשפר את המצב הקוסמטי של הישן אני צריך מארז שיתאים ללוח האם מבחינת המ…

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by aboren,

שלום יש לנו מארז Antec P8 Case ספק הכח מרעיש מאוד. ניסינו לנקות אותו, אבל הרעש חוזר אחרי כמה דקות. איזה ספק מתאים לגיימר. למחשב מחובר כרטיס מסך חזק פלוס הרבה מאוד מאווררים וקירור נוזלי ולכן צריך ספק שיחזיק את כל אלו וכמובן יהיה שקט תודה אביב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום. הספק שלי אחרי הרבה שנים התחיל לעשות קצת רעשים של תקתוק וכנראה זה הזמן להחליף אותו. אז קודם המערכת כוללת : G3220 (מעבד) ASROCK H81M-HDS (לוח אם) DDR3 8G (ראם) ATI HD5670 (ישודרג בקרוב למשהו אחר וגם אז לא למשהו שעולה יותר 700 שח) WD 500GB (קשיח1) KINGSTON SSD NOW 120GB (קשיח2) ANTEC ONE (מארז) HEC-450TE-2WX (הספק הנוכחי) אז ככה אני מחפש ספק בתקן 80 GOLD לפחות ועדיפות לכמה שיותר שקט כי המחשב בחדר שינה. מעריך שספק של 450W יהיה מספיק בשבילי במיוחד עם כל השידרוגים של תהליכי היצור שרק יקטנו את הצריכת חשמל. הכרטיס מסך שאני הולך לשים יהיה כנראה 750TI של NVIDIA. ויותר קדימה גם מעבד ברודוול ו לוח H91 או איך שלא יקראו לזה. ראיתי את שני הספקים האלה בערך המחירים שלי: Seasonic …

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. קניתי את המארז הנ"ל ונאמר לי שניתן להרכיב בו מאוורר קדמי ואחורי 80 או 90. פתחתי את הפנל הקדמי של המארז, ולא ברור לי איך אפשר להתקין בו מאוורר... יש שם את כל הכפתורים של power, restart, hdd light. מישהו יכול לעזור עם זה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Muadib,

אני גר בבנין כל כך ישן שהשכנה מלמטה עוד מדברת יידיש. אז חשבתי שכדאי להיות כמה שיותר מנותק ממערכת החשמל המקומית (נראה לי שזה אומר on-line...) בנוסף למחשב הייתי רוצה לחבר גם את המגבר שלי (b&o ישן שלא נראה לי שהחשמל פה עושה לו טוב) כמו כן חשוב שהוא יהיה מאד מאד שקט. אין לי הגבלת תקציב מוגדרת, אני לא רוצה סתם לזרוק כסף אבל אין לי בעיה להוציא מה שצריך. המחשב (מועתק מהפרופיל שלי): מארז - Junior Aramor Thermaltake ספק - Corsair 520W לוח - Gigabyte P35-DS3 מעבד - Intel 6850 קירור למעבד - Freezer Arctic Cooling זיכרון - Corsair 1GB D2 800 X 2 דיסק קשיח - WD5000AAKS 500G + WD 16 160G כ. מסך - BFG PCX 8800GTS 320MB OC כ. קול - X-fi Extreme Fatal1ty צורב - LG H62n SATA מסך - Dell…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  20. התקשרתי כבר למספר חנויות ובכולן אין את המארז הנ"ל. איזה מארז טוב יש באותו התקציב עם דגש על שקט ומראה סולידי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש מארז קטן שקט אבל שיהיה עם איורור טוב ל OC ושקט אני רוצה שיהיה מחשב חדר\סלון אני הולך להעביר אותו בין החדר שלי לסלון מידי פעם אז רצוי שיהיה גם קל תקציב נגיד ה 500-300 שקל

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by ElroyD,

אני צריך שהמארז יהיה מרווח מאוד זה המפרט שיכנס אליו : CPU: Intel i7-4820K CPU Cooler: Arctic Freezer i30co GPU: GeForce GTX780 3GDDR5 OC Motherboard: Asus P9X79 WS RAM: Kingston Hyperx Beast 16GB (4X4gb) SDD: Samsung 840 Pro 256Gb SATA III חשוב לי שיהיה מאוד מאוד מאוורר וגם מאוד מאוד שקט, תקציב 500 שקל חריגה של גג 20שקל הNZXT Phantom 530 הוא אופציה אבל היא תיהיה רק בעוד שבוע ואני צריך מארז מהר.... אם אני עולה קצת עם המחיר איך המארז: fractal design define r4 ?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by GBU-24,

אני מתכנן לקנות את המחשב הזה מ FOXPC: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 ואני רוצה להחליף לספק הזה של Seasonic: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1020 האם הספק הזה יחזיק את המערכת?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  24. שלום, המערכת שאני עומד לקנות היא Q6600 + מאוורר 2 GB זיכרון 320 GB הארד דיסק 8800GT כרטיס מסך מחפש מארז שיהיה שקט ויאוורר כמו שצריך עד 300 שקל. היופי לא חשוב יש לי 2 אופציות שחשבתי עליהם ובכל מקרה אם אני לוקח אחד מן המארזים האלה אני מוסיף מאוורר למארז. 1- מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 532 ¤318 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-532-SKR3 2- מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤205 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-NPS אודה לעזרתכם!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.