עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למארז וספק פשוטים וטובים למחשב רב תכליתי ללא כרטיס גרפי עם מעבד I3. עדיפות למארז לא גדול (גובה 32 ס"מ, או שוכב - 38 ס"מ) מחפש בעיקר מחיר טוב עד כ 350 ש"ח תודה dj4400

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. אני מרכיב מחשב בפעם הראשונה קניתי מעבד ולוח אם ויש לי את החלקים מהמחשב הישן שלי ורציתי עזרה בעניין המארז והספק אני מחפש מארז וספק ככה שאקבל ביצועים טובים מהמפרט שיש לי וכן אם יש הצעות ספציפיות בנוסף לשיפור המפרט אשמח גם כן מעבד: i7 4790k לוח אם:GigaByte GA-Z97X-Gaming G1 כרטיס מסך: Geforce GTX 480 זכרונות: (Corsair 8GB Vengeance 1600Mhz + kingston HyperX Blu (2x2GB כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB אני מתכוון גם להוסיף כרטיס מסך בהמשך ככה שהספק יצטרך לתמוך גם בו תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, אני מחפש מארזmini Tower שמתאים למפרט http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/7 חשוב לי שיהיה שקט ולא יקר (עד 400 ש"ח). תודה, שרון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by cow king,

Xtract המליץ לי על antec P182 לפי מה שהבנתי הוא שקט מאוד אבל בגלל שינויים בתקציב אולי אפשר מארז אחר וכמובן ספק חדש. רק מה שחשוב שיהיו שקטים ובלי אורות מיותרים מהמארז כאילו מאוררים צבוענים עם חלון ודברים כאלו המערכת שאמור להפעיל e8400 asus p5k twintech 8800GT יכול להיות שאני יקנה עוד אחד אז צריך להתכוננן לcrose fire או משהו כזה תקציב 1000 שקל ואם אפשר בבקשה מארז ללא ברגים תודה

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  5. שלום, בימים אלו אני מרכיב לעצמי מחשב חדש, כשהדגש העיקרי הוא על שקט. המחשב הנוכחי שלי מרעיש בצורה בלתי נסבלת, והחלטתי שאני שם לעניין סוף במחשב הזה. המפרט כנראה יראה כך (לא סופי, אך זה הכיוון): מעבד Intel Dual Core E5200 2.5Ghz Tray, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=427 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤465 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Vista Gold D.Channel , יחידות 1 ¤269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=121 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS, יחידות 1 ¤285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=845 GigaByte ATI Radeon 4850 1GB GDDR3 HDMI Multicooling, יחידות 1 (לא סגור עליו ב…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by a1a1a1a,

אני מחפש מארז טוב ושקט, לא צריך לדים או יותר מידי קישוטים למיניהם וספק שיחזיק לי OC למעבד אם אני ירצה. מעבד Q6600 כרטיס מסך HD4870 1G Gigabyte GA-EP43-DS3L - כנראה 4Gb Ram תודה אני גמיש במחיר אם זה שווה את ההפרש..

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by Ashand,

היי אני מחפש מארז זול עם מינימום 6 bay של 5.25 איפה שהסידירום יושב...יש דבר כזה? עד 150 שקל גג 180

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by alex.turovsky,

חבר'ה, בהמשך לפרוייקט שלי לבנות מערכת VOODOO 5 מחלקים ישנים אבל חזקים, אני מחפש כרגע מאר5ז שיראה את ה VOODOO 2 SLI שהוא ה SLI הראשון בעולם לכל מי שירצה. מי יעזור לי למצוא מארז זול עם חלון? ואני מדבר על חלון נקי כמו פה בתמונה, אל כמו המארזים של NZXT עם מאורר מכוער באמצע. חלון נקי וחמוד . כרגע זה המארז היחיד שמצאתי: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10149

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by amadey,

היי, כרגע יש לי המארז CM690 ואני רוצה להחליף אותו מכמה סיבות : 1. גודל - המארז קטן (יחסית) ולא נוח לעבודה 2. הבנייה שלא לדעתי לא נוחה - בעיקר בגג (סיוט לפרק את הגג) 3. המארז שואב אבק לא קטן . לכן אני רוצה לרכוש מארז חדש, הדרישות שלי מהמארז: 1. עבודה נוחה \סידור כבלים 2.נ וח לפירוק 3. כמה שיותר חסין מאבק . נושא הקירור והשקט פכו חשוב לי . התקציב - עד 1500. חשבתי על כמה דגמים: 1. Corsair Obsidian 800D - "הבעיה" היחידה של המארז הזה שהוא מתאים לקירור מים בעיקר. 2.cooler master ATCS 840 Full Tower 3.LIAN-LI PC A70F

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by levy18,

מחיר 300-400 שיהיה בנוי טוב בצורה חזקה בלי חלקים נוספים מבחוץ שיכולים להישבר אני צריך קירור מעולה בלי ספק לא ענק אבל שיהיה הרבה מקום בפנים במיוחד ל-3 כוננים קשיחים 9800GTX אחד והרבה כבלים עבים של הספק עדיפות למארז בלי ברגים אלא עם הפלסטיקים האלה בפנים אתם יודעים למה אני מתכוון ושיהיה מ-KSP תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by המפציץ A החמקן,

הייתי מציין תקציב אבל באמת שאין לי מושג מה מקביל לדרישות שלי. כיום יש לי אנטק 900, מארז מעולה אבל החלפת מאווררים, היעדר פילטרים, היעדר USB 3 בפאנל הקדמי, אין חורים לסידור כבלים (גירסה V1), הוא ללא שריטה אבל הדברים האלה הופכים אותו ליותר ויותר פחות כדאי הדרישות שלי הן: 1) איכות חומרים. אין לי כוח להתעסק עם מארזים שעם מעט לחץ מתעקמים או הפלסטיקה נשברת 2) סירקולציה טובה. 3) סידור כבלים והתאמה ללוח FULL ATX\MINI ATX 4) מראה. אם יש מראה שהוא "זכוכית" משולב שחור ומאווררי RGB קניתם אותי 5) שיהיה צר, בסביבות 16CM מה האפשרויות שלי כרגע בתקציב שלא מוגבל? מה הכדאיות למשלוח מארזים מחול ארצה (מיסים\משקל)? יש מארזים שניתן לבצע בהם מודינג והם יכולים להגיע לאיפה שאני מ…

12. Started by topcat115,

שיהיה מתאים ללוח בגודל 30.5x24.4. ושיהיה מקום לפחות ל8 דיסקים קשיחים 3.5, ולעוד לפחות 2 של 2.5.

13. ברצוני לדעת האם ה 8800GTX נכנס למארז הזה: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15589 יש עוד גרסה עם חלון, האם זאת עדיפה? היא רק עולה עוד 50 שקל.. אבל אין את ה VENT, כלומר זה רק ליופי ופחות לביצועים, לא? התקציב הוא עד 800 בלי ספק.

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  14. אז ככה, אני עוד לא סגור לגבי התקציב, אבל מספר דגמים שאהבתי מבחינת מראה/יעילות וכו', וכמובן - מספר שאלות. Themaltake Kandalf LCS - זה עם המערכת קירור המובנית. המערכת הזו שווה משהו או שזה סתם גימיק שלא עושה ת'עבודה? CoolerMaster Mystique 632 - נראה טוב, אבל קצת צפוף. לא מצאתי ביקורות עליו, מומלץ? Antec P182 SE - מצד אחד יש לו גימור מדהים, מצד שני... שם זה בערך נגמר. יש לו עוד יתרונות? NZXT Zero - פשוט נראה מדהים. לא מצאתי ביקורות. לסיכום, התקציב הוא באיזור ה-700 עד 1,500 (גג, אני מעדיף להשאר מתחת ל-1,000 ש"ח למארז, אבל אם יש משהו יוצא דופן שממש שווה את זה - אני בהחלט אשקול). יש המלצות? משהו ממה שאהבתי שווה משהו? המפרט עוד לא סגור (ולמען האמת - גם לא ממש משנה). צאו מנקודת הנ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם.. אני מחפש מארז חדש, שיהיה נוח וקל - שיהיה מרווח ושיגיע עם מאוררים נורמלים.. אם יש חריגה מוצדקת, אז אני אחרוג. אני מחפש מKSP כעקרון, אבל אין לי בעיה עם חנויות אחרות.. תודה.

16. Started by dimorm,

מפרט : Q6600 Jetway BI-100-KU Ati sapphire 5770 שיהיה מתאים ל OC אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם יש משהו ששווה לחרוג בשבילו

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. שלום חבר'ה, יש לי מחשב ישן מאוד יחסית, דואל קור, מארז מיושן, 8800GT OC שמתחמם הרבה יותר מידי ואין מספיק קירור, ועכשיו סלוט הPCI-X שלי נשרף אז אני על הכרטיס מסך של הלוח אם שלא מריץ טטריס... בכל מקרה אני משתחרר מהצבא בחודש הקרוב ומתחיל לעבוד באופן אינטנסיבי, הדבר הראשון שאני צריך זה מחשב, אותו אני אקנה טיפין טיפין בחלקים, הדבר הראשון שאני חושב עליו זה מארז וקירור, כיוון שיש לי טראומה מהתחממויות היתר של הכ"מ והמעבד הנוכחי, אני רוצה מארז מאוורר מאוד עם קירור נורמלי - שהמחשב יהיה קר בפנים! אבל לא רועש, אני ישן כשהמחשב פועל! עכשיו אני לא רוצה להשקיע איזה 500 שקל במארז, זה נשמע לי מוגזם מאוד... אני לא מכיר את השוק היום של החומרה ובניית מחשבים כבר, אני לא מעודכן, אבל אני מאמין ש…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by HELL BOY,

חשוב זרימת אויר טובה וגישה נוחה למסנני אבק. מתלבט בין Corsair 450D ל Arc Midi R2. ספק אני כנראה אקח Antec TP-650C/750C, אלא אם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם. *אני יודע שהספקים קצת אוברקיל בשבילי, אבל אני מעדיף לקחת ספק איכותי ולתת אקסטה מרווח בטחון.

19. כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחשב חדש ואיתו גם המארז. הדרישות: קריר, הרבה אוורור. יופי. שקט. תאורה יכול להיות בונוס נהדר....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Double-U,

שלום אני מחפש מארז חדש עד 300 ש"ח עם חריגה קלה אני רוצה שהוא שיהיה בוא זרימת אוויר טובה ושיהיה קר, מעדיף מארז עם TOOL FREE ולא אכפת לי שיהיה רועש העיקר קר בנתיים חשבתי ללכת על M5 אבל כל משהו אחר יתקבל בברכה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by boss,

אני חושב אם זה טוב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=15001

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. Started by boss,

מפרט שלי amd athlon xp 2400 asus a7n8x deluxe wd 120GB SATA 8MB wd 40GB 7200 8mb wd 80GB 7200 8mb +דיסק קשיח מאוורר geil 2X256mb ddram pc3200 400 geil 1024mb ddram pc3200 400 ZALMAN CNPS7000A-Cu מאוורר מעבד SAPPHIRE ati x1600pro 256mb agp ENERMAX EG365P-VE-FCA 350W SILENT POWER אני חושב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=15001 מאווררים שקט מאוד ויותר מספר מאווררים

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by haimamazavs,

שלום, בגדול אני די נעול על Corsair air 540. אבל אם יש הצעות מעניינות יותר או זולות יותר אני אשמח לשמוע. חשוב שיהיה שקט יחסית, שחור ומאוורר בגלל זה ה540 קורץ לי. כרגע יש לי Corsair obsidian 550d.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by puvsc,

חשבתי על MID ... שישרת אותי מספר שנים - ולא אצטרך להחליף אותו שאחליף לוח אם, שיהיה יחסית מודולרי, עם מקום ל SSD לא מעניין אותי לדים וכאלו (אם יהיה לא אתנגד ) מה שחשוב - שתינוק לא יכול לגעת בכפתור כיבוי בקלות, קלות נקיון - ושיהיה עם מסננים, מאוורר - ורחב מספיק - כרגע המארז שלי ממש צמוד לכרטיס מסך... אשמח לתשובות . תודה....

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by SouLhA,

כותרת ^^ חשבתי על הטמפסט או הLexa יש הבדלים בניהם ? ואני עושה OC אם זה עוזר תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים