ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הוספתי עוד כמה כוננים קשיחים ונגמר לי המקום במארז שלי, יש לי מארז סטנדרטי מעצבן ומאוד קשה לסדר בו את הכבלים ואני מחפש מארז גדול יותר ונוח יותר למפרט הבא: מעבד שעליו קירור MUGEN2 2 כונני SSD 5 כונני HDD כונן DVD כרטיס מסך GTX 460 I-Chill ספק כוח כמובן.. אני מחפש מארז ללא דלת, עדיפות אם יכולות אוורור טובות... אשמח להמלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את שניהם ביחד במחיר טוב?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
למה כולם מדברים על הליברטי 400 .מה רע ב- 500 ??!! אני דווקא רוצה לקנות את ה-500
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מפרט: i5 3470 8GB RAM HD7850 השקט לא הכי חשוב לי אבל אני בטוח שהוא לא ירעש כמו טרקטור, אבל שתהיה רמת שקט די טובה. מארז מרווח, כרגע יש לי מארז קטן והכל צפוף וזה מעצבן, שיהיה מקורר כמו שצריך ושתהיה אופציה לסידור כבלים טוב מעדיף מארז עם חלון בצד. עד ה-400 שח בערך.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 200 שקל+ ואני צריך ספק כוח למערכת INTEL P4 , HD3850, GEIL 2GB, SATA 160GB. יש לי ספק כוח ג'נרי ואני מעוניין להחליף אותו. חיפשתי בכמה חנויות ואני יכול לקנות רק בIQPC ובKSP. אז עכשיו השאלה, איזה ספק יותר טוב, והאם ה HEC שווה את ה40 שקל. FSP 400W ATX400-PNR , 120mm FAN, SATA X 2 P.PFC או HEC 400TRT-F
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני המלצתי לחבר שלי לשדרג לQ6600 G0+GB P35+2GB DDR2 667MHZ ויש לו 7300GT במערכת וספק 400W גנרי. אני מניח שזה אמור להיות בסדר(לפני כן היה לו PD 3.0GHZ), אבל אני יהיה יותר בטוח אם אני אשמע דעות כאן. תודה
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והשארתי את הספק כח מהמחשב הקודם שלי (CORSAIR 450). התייעצתי עם חברה בפורום, לגבי האם הספק יחזיק את המערכת או לא, ולא הגענו להחלטה חד משמעית. עכשיו, בעומס מלא המחשב פשוט נתקע. האם זה יכול להיות בגלל הספק? מה קורה כשהספק לא מספיק חזק למערכת? האם זה פשוט נתקע? REBOOT? מסך כחול? מה אמור לקרות? תודה. נ.ב. כל פרטי המערכת רשומים בפרופיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע פעם ראשונה שהספק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים, אחרי פתיחת המחשב שמתי לב שהמאוור הפנימי של הספק מקרטע ורעש עצבני יוצא מהספק. מאז הבעיה צפה מספר פעמים, הבחנתי שזה בד"כ קורה כשהמחשב תחת עומס (משחקים לרוב) או אחרי הרבה זמן ללא כיבוי. הבעיה מסתדרת זמנית בכיבוי המחשב, והדלקה לאחר מס' דקות. עכשיו שהתופעה חזרה על עצמה מספר פעמים אני משוכנע שיש תקלה כלשהי בספק, השאלה מהי התקלה והאם יש לה פוטנציאל הרסני (הכוונה לא רק לספק, אלא לשאר המחשב). הספק שלי הוא HEC 500TD-TF ויש לו אותו באזור השלוש שנים (פלוס). לגבי שאר המפרט שלי - מה שנמצא בפרופיל מעודכן. אני אשמח אם למישהו יש מידע כלשהו לגבי התופעה ומוכן לשתף. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מארז רגיל,פשוט שחור משהו סטנדרטי וחבר שלי אמר שה8800 לא ייכנס אליו בגלל שהכרטיס גדול נורא וגם יש לי ספק ג'נרי 500וואט,האם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס ואם לא תוכלו לתת לי רשימה של ספקים זולים וטובים שיחזיקו אותו טוב?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך Gigabyte GV-R465OC-1GI Radeon HD 4650 למיטב ידיעתי הוא צריך ספק כח של לפחות 450W כרגע יש לי של 300W שיהיה מחברה טובה ולא יותר מידיי רועש הטווח מחירים שלי עד 400 ש"ח עדיף כמה שפחות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש מארזים שמגיעים עם..לא בדיוק תיק, אבל לא ידעתי איך לקרוא לזה, לנשיאה שלהם. יש אפשרות לרכוש משהו כזה בארץ? מישהו נתקל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארזי מחשב - מארז עם ספק Six-Hundred-A550 - Antec - Six Hundred v2 gaming case - With Antec VP-550P 550W Bottom-mounted power supply - Hot swap 3.5 inch SATA hard drive dock - Cable management compartment - Front-loaded HDD cage for up to 6 hard disk d... שנה אחריות למארז ושלוש לספק כמות: - 1 - 389/381 ₪
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
בנוסף צריך שיתאים לכרטיסי מסך החדשים מבחינת גודל ומקום. תודה!
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי עכשיו ספק כוח 500W של OZcool, עכשיו אמרו לי שהספק הזה גנרי ומוציא רק 250W בערך. רציתי לדעת אם זה נכון? מה הסכנה לחלקים בשימוש בספק גנרי? ואם צריך להחליף אותו לאיזה (חברה ודגם)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי ספק הזה: Rosewill 530W Bronza בגלל שאיני מכיר את החברה אשמח לשמוע האם היא מומלצת.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו המערכת שאני רוצה להזמין,לקחתי יחד איתה את הספק הזה - Thermaltake W0165I 400W http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2525&CatCode=409 האם הספק הזה יחזיק את המערכת? אמרו לי שהספק הזה הוא ג'נרי סתם עם מדבקה של Thermaltake ועדיף כבר לקנות ספק ג'נרי יותר חזק.. INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX GIGABYTE GA-73PVM-S2H KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM LG DVDRW GH22-NP X20 - BLACK - SATA SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שלום ישלי ספק 520 וואט גי'נרי, ואני מתכנן לשדרג תמעבד, כרגע ישלי AMD X4 620 HD5770 4 גיגה ראם דיסק קשיח אחד ולוח אם די פשוט.. רציתי לשאול האם אני יכול לשדרג למעבד AMD X4 955\940 או משהו בסגנון והספק יחזיק או לא ? יש לציין שעל הכרטיס נעשה OC די מכובד ואם צריך אפשר להוריד אותו. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי את הספק HEC AcePower 580W ורציתי לדעת האם הספק הנ"ל יספיק ע"מ להחזיק שני כרטיסי Geforce 9600GT? ]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אומר? רציתי לקנות כרטיס מסך ואמרו לי פה שהספק שלי ג'נרי.. שאין לי מושג מה זה.. הספק הוא:fox-p p4 500w sata
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Antec TruePower Trio 430W האם הוא טוב יותר מ NOISETAKER 420W? ואיך הוא בהשוואה ל LIBERTY 400?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה ספק עדיף יותר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_500w_stealthxstream_power_supply או http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=697# שניהם נעים סביב ה 400 ש"ח.... אם יש לכם הצעות כדאיות יותר...אז בבקשה...
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מעוניין להחליף את SPIRE 550 מסדרת JEWEL (ספק אמין מאוד ואיכותי מאוד! אני לא מבין למה אתם נגדו!) אני פשוט מוכר אותו ואת 4850 לחבר, וצריך ספק חלופי. כרגע אני עם 260GTX ולא 4850 כמו שרשום בצד. שאר המערכת כתובה בצד, אשמח לתגובות! -נ.ב. - אני מעוניין גם באוברקלוק. חג שמח וכשר!!!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים מה דעתכם על המארז הזה : Enermax Chakra (לא גרסת ה- uber ) ? האם הוא שקט, איך המאוורר שלו ? בעד\נגד ??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם כדאי לשם פילטר מבחוץ על הפתח של מאוור הספק בכדאי למנוע אבק.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-