עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤976 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤642 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1777 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤716 תמליצו לי על מארז +ספק בסביבות ה700 שקל. שיהיה שקט עד כמה שאפשר, יופי פחות חשוב. מה אתם אומרים על הסונטה? ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU ¤763 האם הוא מתאים למפרט שלי? הוא שקט??? הספק שלו איכותי מספיק?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  2. נכון שבבלק בירד אז הספק כוח נימצא למטה וקירור מים נמצא למעלה כניראה שמי שעשה את זה ממש לא יודע פיזיקה (אני לא פרופסור..) כי למדתי בפיזיקה שחום עולה למעלה וקור יורד למטה אז למה המפגרים שמו את הספק כוח למטה כדי שיחחם עוד קצת את הכרטיסים שנמצאים מעליו ? ושמו את הקירור מים למעלה והמאוררים של הקירור מים שואפים אוויר מלמטה כלפי מעלה זאת אומרת שהם שואבים את כל החום של המארז ובמקום שהאוויר הזה יקרר את הנוזל שמקרר תה מעבד והכרטיסים אז הוא מחמם אותו מה אתם אומרים ??

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by utz,

היום קניתי רכיבי מחשב לבן הקן שלי (בין היתר מארז Z9 של זלמן) וכמובן שהייתי צריך לרכוש גם ספק כח .. אבל כשהגעתי הביתה הרכבתי את כל החלקים, שפצרתי כבלים, סגרתי הכל ו....המחשב לא נדלק החלפתי לספק הישן שלי והכל עובד, כלומר הזלמן החדש והיקר (כ-450 שח) לא תקין והוא היה סגור בקופסא חדש דנדש. חוסר מזל או שכדאי להחליף למשהו אחר? בעסה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  4. המחשב של ההורים שלי לא נדלק. למרות זאת, הפד לעכבר עדיין מאיר כשהמחשב מכובה (לדים בצדדים) וכשאני מנתק ומחזיר מספק הכוח את כבל החשמל, ומנסה להדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מסתובב לשנייה ומפסיק. האם הבעיה בספק? האם הלוח מקצר? תודה על העזרה

5. Started by 3liran,

רציתי לדעת האם הספק ליברטי 400 מסוגל להחזיק 2 כוננים קשיחים, כונן DVD, וכרטיס מסך מסדרת 8800 בו זמנית? או שיש סיכוי שהוא יקרטע? תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. מה הכי חזק כאן לתארכת דיי כבדה? THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W W0103 CORSAIR VX 550WATT CORSAIR HX 520WATT E6600 OC TO 3.6GHZ 3870X2 4G RAM

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by ShahafH,

תראו אני מתכוון לקנות את הספק הבא: http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=8633 השאלה שלי האם הוא יכול להכנס למארז שלי? כרגע יש לי ג'נרי פשוט.. ושמתי לב שבתמונה רואים שהמאוורר למעלה למרות והמאוורר בג'נרי באחד מצלעות המארז? איך אני יכול להראות לכם האם זה מתאים בגודל ובעוד דברים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kip,

מצטער על ה reposting. לא קיבלתי התייחסות אז אני אפרק את השאלה לגורמים פשוטים יותר. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הספק - מה טוב. gigabyte PoweRock 500W http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3338#sp סקירה- http://www.giga-zone.com/files/download.php?filename=100929Testing_Report_PoweRock.pdf אם לא, אשמח להערכה על פי הנתונים. אני לא מוצא מי מייצר אותו. אשמח גם להתייחסות לגבי המארז NZXT GAMMA http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/gamma

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Ym92,

אחלן זה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 256 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1665 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מתוכנן OC! (אין ספק) ההתלבטות: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails http://tms.co.il/product_…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  10. מערכת ASUS P5 6600Q 8800GT 4GB 1T HD+- מבחר כל כך גדול של ספקים מה עושים? מה לבחור? מי הכי שקט ומצדיק את המחיר?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי, היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לשמוע רעשים מוזרים. פתחתי את המארז וגיליתי שהרעשים מגיעים מספק הכוח. הספק שלי Seasonic S12II מה הבעיה ? צריך לממש אחריות ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Сorsair TX650W V2 (CMPSU-650TXV2EU) Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/psu/c80086/page=2;producer=corsair%2Cseasonic;sort=cheap/ Seasonic M12II-620 (SS-620GM) Сorsair TX850W V2 (CMPSU-850TXV2EU) Corsair CMPSU-620HX 620W ככל הנראה SLI CF לא יהיה המערכת תהיה כזאת I5 2500K MSI P67G45 GTX 560TI 900 GHZ כונן קשיח ודיוידי 1 המעבד יעבוד בOC של 4.5 בערך מה הספק הטוב ביותר למערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Sinos,

לא אכפת לי כמה זה עולה העיקר שיהיה שקט ככל האפשר. ואם אפשר המלצות לפתרונות קירור למארז בכלל ולמעבד בפרט. תודה, איליה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  14. מניסיון מר בעבר הלא רחוק בקשר לבחירה של אל פסק החלטתי לשאול קודם ניסיתי 3 סוגים של אל פסק על המחשב...ואף אחד מהם לא הצליח להחזיק את המחשב שלי במאמץ למרות המחשב שלי לא מטורף או משהו ... (אגב במאמץ אני מתכוון שאורטוס פתוח כדי שהמעבד יעבוד על מקסימום) יש לציין ששלושתם לא היו של חברת advice אז ככה...יש מישהו שיכול לומר לי איזה אל פסק יהיה מתאים למחשב שלי - מפרט בצד... קחו בחשבון שעם האל פסק אני אקנה גם ‏Phenom II x4 Quad-Core 965 תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום. מחפש 4 כאלה עבור המארז העירום שלי (: מתגורר בארה"ב וכמו תמיד, תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. זקוק להמלצה לספק שקט 650-700W . תודה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  17. שלום, אני הולך לרכוש את המחשב הבא: לוח אם - Gigabyte P43 מעבד - e7300 כרטיס מסך - hd4670 דיסק קשיח - wd 500gb זיכרון - kingston 4gb האם הספק שצוין בכותרת מספיק טוב עבור המערכת? האם יש לכם המלצה על ספק אחר, טוב יותר, עבור מחיר של 300-400 ש"ח? תודה!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  18. [glow=red,2,300]?? ?? ?? ?? ??[/glow]

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  19. חשבתי על משהו ואני לא יודע אם יש בשוק מארז שמיישם את זה. הרי להרבה מארזים, במיוחד האיכותיים שבהם, יש מבפנים פילטרים על פתחי האיוורור (בעיקר על פתחי היניקה, לא הפליטה). זה טוב כי זה מונע התמלאות של המארז באבק (טוב, לא ממש מונע, יותר מאיט). אבל בינינו, למי יש כוח לפתוח את המארז כל כמה חודשים, לפרק ממנו דיסקים וחלקים שונים כדי להגיע לפילטרים ולנקות אותם ? אולי בהתלהבות של ההתחלה אבל אחר כך הפילטרים לאט לאט נסתמים והאיוורור של המחשב הולך ודועך. אז למה שלא יוציאו מארז שבו הפילטרים נמצאים מבחוץ ? נכון שזה פחות אסתטי אבל אם מעצבים אותם כך שיהיו חלק מגוף המארז ותופסים אותם עם קליפסים או משהו אחר שיקל על ההסרה שלהם אז משימת הניקוי שלהם תהיה קלה להפליא ולא תהיה בעיה לנקות אפילו פעם…

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by kotvana,

בקיץ, לפני חצי שנה אתר AnandTech המליץ על מספר ספקים - http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3359&p=2&cp=2 רוב הספקים האלה אפשר להשיג בארץ, אבל במחירים שגבוהים ב-50% ולפעמים גם ב-80% (ואנחנו עוד חצי שנה קדימה, כך שהמחירים ירדו מאז) ובכלל, אני נתקל פה ושם בספקים שנמכרים פה ב-500 שקל ובחו"ל לא יותר מ-70-80 דולר שלא לדבר על ספקים מעולים שנמכרים בחו"ל ב-50 דולר... זה לגמרי לא ברור לי הקטע הזה. למה בנאדם צריך להוציא בארץ כל כך הרבה כסף על ספק? הרי בתחומים אחרים של מוצרי מחשב אין כאלה פערים. לא ברור לי..

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  21. שלום לכולם ושבוע טוב ברצוני להתחיל פרויקט מודינג ואני רוצה לקנות מארז שעליו אני יעשה את הפרויקט. יש כמה דברים שחשובים לי : 1. שהמארז יהיה מאלומניום (ליאן לי או אנטק מסדרת הP או כל מארז שיש אבל שיהיה מאלומנים) 2. שהפנים של המארז יהיו חלקים בלי יותר מדי קישקושים ושהגודל פנים יהיה מעל 210MM 3.יש עדיפות שלא יהי חלון אבל גם אם יש אז לא נורא תביאו בכל מקרה 4. שמחיר המארז לא יהה מעל 700 שקל גג 750 שקל תודה רבה שקד נעים וראיתי שהביאו מארזים חדשים של ליאן לי בIQPC במחירים זולים אבל תראו אפ יש שם איז הדגם טוב כי אין לי כל כך ידע במארזים

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by natan805,

לפני כשנה וחצי המליצו לי על המארז הזה > http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1645 ועד היום אני חולם לקנות אותו ולא יוצא לי ,השאלה האם הוא עדיין נחשב להכי טוב לתקציב שלו? (לפני כשנה וחצי הוא עלה בסביבות 650 ש"ח)או שיש לכם להציע משהו אחר טוב יותר. אני רוצה מארז לא פחות גדול מהמארז שלי 6a19b ולא ענק מידי . חשוב לי איוורור טוב ,פירוק נוח בעיקר, מארז שלא מתלכלך מהר עם הרבה מסננים (ממש חשוב לי),וגם שיהיה יפה,ואמין. זכור לי שהמארז הנ"ל ענה לי על הדרישות השאלה היא אם הזמן אם לא יצא משהו טוב יותר. ואגב אין לי עניין להשקיע כלכך הרבה כסף אם יש מארז זול יותר שעונה לי על הדרישות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by crowbar87,

שלום יש לי מארז antec p182 וכרטיס מסך 4850X2. כפי שכולכם בוודאי יודעים הכרטיס מרעיש מאוד, גם במנוחה. אני מעוניין לקנות את הערכה הבאה: http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=3992&PHPSESSID=ab09c170c6882ca9525cc48564b35ad3 יש למישהו כאן נסיון איתה? חשבתי לקנות שתי ערכות כאלה ולהדביק שתי שכבות. עד כמה היא תעזור למזער את הרעש מהכרטיס מסך? שאר המחשב מאוד שקט. תודה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by Wormy,

הרבה אנשים בפורום הזה הציעו את הספק הנ"ל בגוגל לא מופיע עליו כל כך הרבה מידע הוא ספק איכותי בכלל? לא מצויין אלו חיבורים יש לו אפילו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yoav1000,

איזה מארז עד1500 ש"ח כולל את הקירור הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.