עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. בדרך לקנות מחשב, שיהיו בו 4 דיסקים, צורב, כונן דיסקטים, כונן CD, וכרטיס מסך 7600GT. האם ה-SONATA2 וספק הכח שלו יספיקו לי? האם כדאי להוסיף לו אחד או יותר מהמאווררים האופציונליים שלו מעבר למעאורר הסטנדרטי? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yfital,

היי, אבא שלי קצת לחוץ ושהיה לו בעיות עם המחשב לא היה לו סבלנות לחכות והוא הלך וקנה אותו מחנות מקומית. הבקשה היחידה שלי ממנו הייתה שיבקש שדרוג ספק+מארז למשהו קצת יותר נורמלי ( 250 שח~ ). הוא קיבל ספק סביר אבל מארז נוראי, ללא קירור לHDD. יש שם מקום למאורר 80, אבל ששמים אותו הלחץ על הקדימה של המארז שהוא פח טהור מרשרש ומגרגר לו. ניסתי עם קצת פלסטיק ושאר דברים להרגיע את זה, לא ממש הלך לי, ומכיוון שאני יודע שזה ממש משגע אותו, החלטתי לקנות לו לשנה החדשה מארז. המפרט שלו הוא: Intel E7400, 2.8 ASRock G31M bla bla Nvidia 9400GT Passive 2 HDDs נדמה לי שהוא עם מאוור סטנדרטי של INTEL לא חובה ספק, כי תאמת, אין ממש צורך בשביל המפרט הזה משהו מעבר, אבל אפשר. ברפרוף זריז, ראיתי…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שמבוססת על מארז Gigabyte MIB T5140 ולוח אם Mini ITX עם Atom המארז מגיע עם ספק חיצוני של 60W ויש לו מקום לשני דיסקים קשיחים 3.5 וכונן אופטי 5.25. האם מחשב כזה יעבוד בצורה תקינה עם ספק של 60W?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מארז חדש, במקום ה-CM690 שיש לי כיום. הדרישות: 1. מסנני אבק טובים - הכי חשוב. אני פשוט שונא שנכנס לי אבק למחשב ולכנפיים של המאווררים. 2. שקט - די חשוב לי שהמארז ישכך כמה שיותר מהרעש של כרטיס המסך בזמן שהוא במאמץ. 3. אוורור - אני מתכנן על OC קל עד בינוני, מה שאפשר מבלי להעלות מתחים. כרגע יש לי OC לכרטיס המסך (6950), אולי בעתיד אעשה גם קצת OC למעבד. בעיקרון התלבטתי בין שני מארזים: Define R4 ו-Nanoxia DS1. הייתי הולך על ה-DS1, אבל הבעיה היא שהוא גבוה יחסית ועלול להיות גבולי מבחינת מקום (יש בשולחן שלי מגירה שהקצה שלה נמצא מעל המארז, וזה יוצא מאוד גבולי). כך שלצערי נראה לי שאוותר עליו. האם ה-R4 נחות בהרבה מה-DS1? האם יש מארזים אחרים שעונים …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. קודם כל תודה רבה לidanmal על הכרטיס 7970, רכשתי ממנו את זה אתמול. מכיוון שהכרטיס Zotac GTX580 1.5GB הגביל אותי כבר, במיוחד בכמות הזיכרון, חיפשתי כרטיס מסך יותר טוב. idanmal, ממנהלי פורום זה, מכר לי את הכרטיס שלו מדגם MSI 7970 3GB עם קירור ARCTIC Accelero Xtreme השקט להפליא. הרכבתי את זה במארז, לא לפני שהייתי צריך להסיר את כלוב הקשיחים (היה מחובר עם ניטים, הוצאתי עם צבת). הקירור הזה הוא פשוט ארוך ענק וכבד, אך הוא עושה את עבודתו נאמנה. ככיוונתי את פרופיל המאוורר דרך MSI AfterBurner על 100%, המאווררים לא נשמעו כלל מעבר לדלת המארז. הביצועים במשחקים, בעיקרון לא עשיתי בדיקות עם FRAPS, אך כן צירפתי תמונות מ3DMARK 11 על ברירת המחדל של 720P. מפרט המחשב המלא הוא: Intel Co…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by gavrielo,

שלום חברים, יש לי מארז מחשב THERMALTAKE V3, במארז אצלי מותקנים שני מאווררים,אחד קדמי(מכניס אוויר) ואחורי (מוציא אוויר), במארז קיימת אופציה לשני מאווררים גם בחלק העליון,אני לא הוספתי כי זה מיותר לדעתי. כרגע יש מצב שיש לי רשת אוורור עליונה ללא מאווררים שחושפת את המחשב לאבק בכל זמן נתון, שמתי לב שהאבק מצטבר מהר מאוד בתוך המארז בגלל הפתחים העליונים המיותרים. השאלה היא, אם אני יכול לאטום עם ניילון את הפתחים העליונים כדי למנוע כניסה של אבק? צרפתי קישור למארז... [h=1]http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001579[/h]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שאלה בכותרת, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Sgt_Daniel,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... לקנות כרטיס מסך Geforce 8800 ומעבד כפול ליבה E6300... אני גם אצטרך להחליף את הזכרונות והלוח אם... עכשיו השאלה היחידה היא אם אני אצטרך להחליף גם את הספק?? יש לי כרגע hec 400W... האם הוא יחזיק את המערכת החדשה או לא?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  9. שלום לכולם האם הספק:סאנשיין 480W יספיק למערכת הזאת: מעבד E6400 לוח אם ASUS P5B DELUX זכרונות 2GB 800MHZ . האם הוא יספיק ללא אוברקלוק? והאם הוא יספיק גם לאוברקלוק? בתודה מראש שי בהנחה שהוא לא יספיק על איזה ספק הייתם ממליצים לי לקחת?<גם לאוברקלוק>

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by topcat115,

מחפש מארז הכי קטן שמתאים ללוח בגודל 30.5 על 22 ס"מ.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by etain2,

שלום, אני קונה כרטיס מסך חדש בקרוב ועם הכרטיס אני צריך לשדרג ספק.(עדיף שהספק יהיה מי Skypc) מפרט:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-G882DDC~8~0.htm - כ.מסך Intel DQ965GF Motherboract 2 GB זיכרון WD 160GB עדיף פחות מ250 אבל עם אין ברירה אפשר לעלות טיפה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  12. איזה מהמארזים הללו יותר טוב? מיועד למחשב שמטרתו עבודה משרדית. ps09 יותר יקר מעט, אבל זה לא ביג דיל. קישור למארזים : http://www.tms.co.il/product/12359 http://www.tms.co.il/product/13281

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Fir3DragoN,

שלום, אני קונה מערכת מחשב חדשה, ונתקלתי בבעיה בתקציב אז מצאתי אפשרות לתקן אותה. מארז זול- JSP זול מאוד בין 120-160 זה המחיר שלו. האם הוא מספק את הביצועים שלו לקור? האם הוא עמיד ולא מוליך חום? JSP-TECH H-550 יש לו חלון עם מאוורר בו של 25 ס"מ כל השאר אני לא יודע..... אין ממש תמונות עליו. אני צריך חוות דעת של מישהו שיש אותו או ראה אותו או לפחות מבין בו.... כי זה בין הפתרונות היחידים שלי..... אני צריך מארז שיהיה מעוצב, מקורר היטב , מרווח. אני כנראה קונה איתו את הספק LIBERTY 400W. מה אתם חושבים על המארז? http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by DrStyle,

אני צריך ספק בתקציב 400-500.. האפשרויות אני חושב זה Cougar Hec 550W TT600 Corsair 520 המפרט שאני יקנה: E8400 + אוברקלוק בינוני EP43-DS3L 4GB RAM 500GB Hard Disc HD4870 1GB CM690 monitor T220P צריך שהספק יהיה עם אפשרות לשיפורים עתידיים

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by d-undertaker,

הוא יחזיק את המערכת הבאה 4200x2 ga-m61sme-2sl 8800gt 512 ?? אם אפשר ספק אחר שיספיק בתקציב 200-250 שקל תרשמו..

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  16. Started by ori_ab,

היי, צריך עזרה בהחלפת הספק הגנרי בן ה-4 שלי. לא מעוניין לחרוג מ-200 ש"ח. הבנתי שבתקציב הזה מומליצים ספקי FSP. הבעיה היא שאני לא יודע מה ההבדלים ביניהם וגם האתר של FSP לא כ"כ עוזר בנושא. אז מה עדיף ? (עדיפות לשקט,שקט,שקט...) ATX400-PNR או 400W 60THA Noise Killer? ואולי 300-350 יספיק? מפרט : E2200@3.2, שני כוננים קשיחים + צורב DVD, כרטיס מסך 8600GT PCIE. תודה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. קודם כל אני רוצה להתייעץ ולהבין יותר. איך אני יכולה לדעת איזה ספק סוג ספק יהיה טוב בשבילי? המחשב שלי משמש לי להכל: משחקים, גראפיקה ועיצוב ורוב הזמן פתוחים לי במחשב המון דברים. על מה כמות הוואט משפיעה? אם אני קונה ספק אני חייבת להחליף גם מארז? אני אוכל לחבר את הספק החדש בבית או שיצתרכו לעשות את זה בחנות? הספק שיש לי כרגע מת אחרי בערך שנה וחצי של שימוש. יש אפשרות להימנע מזה בעתיד? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by PuLsE,

שלום רציתי לברר האם כרטיסי מסך מדור הdx10 כגון הgtx וה R600 יכנסו במארז הזה ללא חיתוכים למיניהם? כי שמתי לב שפה אין כלוב להרדיסקים שאפשר להסיר ..?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by avichaisH,

אוקיי הנה המפרט של המחשב שאני בונה: i5 3570k DZ77SL-50K intel ssd 180GB 520 series WD caviar blue 500GB 2X4GB kingston 1333 DDR3 MSI 6850 1GB GDDR5 מארז NZXT source 210 elite צורב DVD של סאמסונג אני צריך להתאים לו ספק טוב. חשבתי על Antec HCG-520 מה דעתכם? מיותר?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by adirze,

הספק יכול להחזיק מערכת עם מעבד E6600 וRadeon X1950XT ? תודה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. האם הספק ENERMAX MUDU+82 425W יחזיק את המערכת הזו: Q9300 8800GTS G92 GIGABYTE EP35-DS3L OCZ 4GB RAM אם לא, איזה ספק כן? (500 ש"ח מקסימום) (עדיף מאתר KSP)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by idanshir,

שלום מחפש מארז שיהיה בו קורא כרטיסים חיבור Firewire 1394 יורכב בה מן הסתם לוח אם עם יציאת firewire לדוגמא ‏P5QL-E של asus על איזה מארז אתם ממלצים תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by golde,

במארז http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4059 הלוח ממוקם עם המעבד כלפי מטה הספק גם למטה וכרטיס המסך למעלה ! האם משהוא התנסה ? האם שוב חוזרים למצב שבו האויר החם מהמעבד מגיע לספק ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב חזק של גרפיקאי עם הספק הזה : SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ומסך של סמסונג 23" אינטש. איך אני יוד איזה אל פסק מתאים ? האם צריכים ספק עם גל סינוס ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  25. Started by ori-silver,

אני עכשיו קונה מחשב עם לוח אם שתומך ב-sli וכרטיס מסך פשוט ב-100 שקל עד שיצאו ה-g90 של ניווידיה. שיצאו הכרטיסים החדשים אני יקנה אחד ואחרי שנה אני יקנה עוד אחד שהמחיר יהיה זול יותר ואני יחבר אותם בו זמנית איזה ספק יהיה טוב לחיבור שתי כרטיסי מסך של ניוידיה בו זמנית ובנוסף יהיה גם מעבד q6600?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.