עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by aboren,

יש לי מחשב בדגם הזה ומתברר שהספק שלו הוא 300W ולכן אני לא יכול להחליף לו כרטיס מסך. אני רוצה להחליף את הספק למשהו שקט ושיתן לי מספיק כח. מה ההמלצות שלכם? מבחינת השקעה. מה הכי זול ואמין ושקט שאפשר למצוא. חשבתי סביבות 250-350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by fizban,

אני קונה שבוע הבא מחשב חדש ובניתי לי את המפרט הנ"ל: (שימו לב שחסר לי ספק עדיין.. ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450418.0 אני לא סגור עדיין לגבי המעבד אם אני מעוניין ב 965 או ב955 מכיוון שחדי העין בינכם ישימו לב שהדגש שלי בבניית המפרט הנ"ל היה השקט וה965 הוא צרכן רציני ביותר.. מה שיחמם את המחשב ויגרור עוד הוצאות קירור = רעש. אז מכיוון שאני לא ממש מבין בספקים, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספק שקט! שיתאים לצרכים של המערכת הנ"ל. בנוסף, אין לי ניסיון של ממש עם המארז SOLO הנ"ל אבל אחרי מחקרים רבים ברחבי האינטרנט הבנתי שהוא תחליף טוב מאד ל P182 של אנטק.. מה אתם חושבים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  3. הי חברה קיצר מחר אני קונה מארז חדש כי יש לי עכשיו משהו מסריך יש לי תקציב של 200 ש"ח. אז רציתי לשאול איך המארז HEC 66RC? והאם הקרור SCYTHE MUGEN2 ניכנס בו עם מאווררים עליו? איך המארז סבבה לאוברקלוקינג סביר וסידור חוטים? איך הסירקולציה? יש לכם להציעה לי משהו יותר טוב בתקציב? והכל ניכנס שם נכון? GA-EP45-UD3LR Q6600 scythe mugen 2 kingston 4gb ram HD5770 1GB CORSAIR VX550W HDD wd 160gb 8mb תודה אתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לי!!!

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by אהוד,

שלום חברים. אני רוצה לדעת את מה דעתכם על 2 המארזים הנ"ל. קראיתי מלא ביקורת על המארזים ושניהם מצוינים. חשוב לי שהמארז יהיה שקט זה מאוד מאוד חשוב לי. קראיתי בביקורות שה‏Thermaltake‎ מייצר 17 db רעש בעוד שהAntec מייצר 25 db. האם זה הגיוני? מה אתם אומרים מי שקט ועדיף? אהוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קניתי ספק כוח של corsair 750tx מחול הוא מקולקל יש אפשרות להחזיר אותו ולקבל אחרי חודש ואז אני אמכור אותו ביד 2 עכשו ההיטלבטות שלי לקנות את הספק שקניתי בחול בארץ או להביא ספק פחות טוב כמו corsair 620hx

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  6. זה תקע של ארה"ב http://img362.imageshack.us/img362/4466/img1809nc0.jpg וגם בליברטי שחלפתי היה תקע כזה , מה עושים ???

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by EzE126,

אני צריך ספק שיחזיק מערכת עריכה. תקציב עד 300 ש"ח. מפרט: מעבד E6400 לוח אם Gigabyte ga-965p-s3 זיכרון Geil 1GBx2 667Mhz כ.מסך Powercolor ATI X1950 pro Extreme דיסק קשיח WD2500YS 16MB צורב LG gsa-h22nk מארז Hec 6920 המליצו לי על ה-hec 400TRT ועל ה-FSP 350-60GLN מה עדיף? ל-FSP יש יעילות של מעל ל-85% בעומס מלא לעומת 70% ב-Hec באתר של Powercolor כתוב שצריך מינימום 350W לסידרת 1900 מה לבחור?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by CocaCola,

חבר שלי רוצה להחליף את הספק שלו,אשמח אם תמליצו על ספקים טובים בטווח של עד 350 ש"ח. הספק צריך להספיק לATIX1950PRO ודואל קור D830,בנוסף שיתאים גם לשדרוגים נורמליים עתידיים. המלצות? מישהו מכיר אחד מאלה ממליץ? http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=128 http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3 http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=264&k_id=4&language=uk תודה מראש

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  9. המארז הנוכחי שלי הוא מארז ישן של IVORY ששפצרתי והגיע הזמן להיפתר מהתועבה הזאת. מערכת: core i5 4590 Arctic alphine 11 msi b85m-p33 R9 280x WD caviar blue 1T samsung 840 evo 120GB seasonic s12ii 620w תכונות שאני מחפש: גודל Midi שיתאים גם לשדרוגים בעתיד במידה ובא לי ללכת על SLI/CF איכות חומרים (במיוחד פילטרים איכותיים שניתן לשטוף) תומך בלפחות שני מאווררי 120mm בחלק העליון ולפחות אחד מקדימה + אחד מאחורה (עם פילטרים כמובן) לפחות 2 חיבורי USB מקדימה מרווח אחורי לכבלים הרכבה נוחה של כוננים וכמובן תמיכה לפחות בשני כונני 3.5 ושני כונני 2.5 מקום לכרטיסי מסך ארוכים (35 ס"מ) מראה פשוט ולא מצועצע תקציב: 300-400 ש"ח תודה למסייעים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by thedarkman,

nzxt tempest evo Antec 902 CM690II איזה מארז הכי טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים הכי טובים והכי איכותיים,מקרר הכי טוב,מרווח,סידור כבלים טוב ונוח,בקיצור איזה מארז עדיף מכל הבחינות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ShAkRa,

קראתי בכמה נושאים שאנשים פתחו של הספקים של THERMALTAKE לא מומלצים מישהו יכול להסביר לי למה?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by TAMIRRR013,

תיראו יש לי שאלה אני הולך ליקנות מחשב חדש עם מארז nzxt tempest וספק corsiar 550wtt וכתוב ב ksp שהספק מגיע עם מאוורר של 12cm fan(אני קונה מ Ksp) והשאלה שלי היא: אם המארז nzxt tempest מגיע גם עם מאוורר אחורי אז איך יהיה מקום לשתי מאווררים מאחורה גם לספק וגם למאוורר של המארז כי לפי מה שידוע לי תקנו אותי עם אני טועה עם מיסתכלים מאחורי המחשב אז המאוורר של הספק שם הוא מוציא את האוויררר אז לא הבנתי יש מקום לשתי מאווררים מאחורה?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  13. מעבד E6300 זיכרון KINGSTON 2X1024 667 דיסק 250GB 16MB צורב DVD לוח INTEL 965P כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB כרטיס טלויזיה FLY VIDEO COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN א)האם המארז מתאים למערכת הזו? ב) האם הספק מסוגל להפעיל אותה כמו שצריך? ג) אם מישהו יודע, איזה יציאות יש למארז מקדימה, הייתי שמח לדעת. תודה. אם מישהו מכיר ספק + מארז פשוט שמתאים לי בסביבות 500 ש"ח שימליץ לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  14. שלום האם הספק הבא יחזיק לי מחשב עם: מעבד E8400 לוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT G.Skill 2GB 800MHZ http://skypc.co.il/pl_product~RAPTOR-R450~24~0.htm תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by tal_m9,

האם ספק גנרי רגיל (500-400 WATT) מספיק למערכת הבאה? Intel Dual Core E4300\E6300 או Intel D 915 Asrock 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP Twinmos 2X512 667mhz Geforce FX5600 WD 80gb ATA

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  16. נשבר לי החלק שמכניסים אליו את האוזניות והUSB שבקדמת המארז הוא נשבר כשהיו מחוברים אוזניות זזתי עם הכיסא וזה פשוט עקר את כל החלק הירוק של האוזניות והן לא עובדות יותר בקדמת המכשיר זה החלק : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us אפשר לראות שהירוק שבור , והחזרתי אותו כשניסיתי לסדר בכל מקרה אפשר לרכוש את החלק הזה אפשהו ?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by onlyhuman,

אני מתלבט בין שני המארזים האלה למחשב שאני קונה. שניהם כמעט אותו מחיר וזה לא משנה. אני מעוניין שיהיה כמה שיותר גדול ונוח,וגם שקט ואיכותי. יש הבדל משמעותי? בכל מקרה אני קונה כרטיס Gigabyte g1 gaming 970gtx לוח אם Gigabyte H97 GAMING3 גוף קירור Scythe Mugen 4 וספק Corsair 750W RM GOLD ואם לא הם,יש מארז יותר מומלץ בסביבות המחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by b_e_n_i,

אני לא יודע אם ערכתי נכון תכותרת אם לא תגידו אני חדש פה טוב אני רוצה מארז עד 450 עדיפות להרבה מקומות למאווררים. ראיתי אותו ופשוט התאהבתי בו http://tms.co.il/product/8152 גם יש לו חלון וגם הוא טולס כאילו בלי כלים וזה משהו מאוד טוב לפי דעתי אז יש מארזים יותר טובים מימנו בתקציב? אפשר לחרוג קצת זה לא בעיה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by agishron,

בתקציב שלי יש שני ספקים שניראים לי. CORSAIR HX650W או SEASONIC 750W שניהם מודלריים ושניהם בדרגת SILVER שיהם בעלות זהה. החומרה שלי כוללת: אינטל I7 860 8 גיגה זיכרון 1600 5 דיסקים קשיחים GTX285+עוד כרטיס מסך בסיסי (למסך שלישי) כרטיס E-SATA וכרטיס PCI אלחוטי מה דעתכם, איזה ספק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. נקנה מחשב עם QUAD 6600 והשאר לא צרכנים רציניים. הספק שהוזמן היה TRT אך אינו נמצא כרגע בחנות בתמורה לו הציעו לי את ה TDT,ניסיתי למצוא נתונים טכניים להשוואה בין שניהם באתר החברה אך נכנסתי לסלט כי השמות של המוצרים לא תואמים. אם תוכלו לתת את דעתכם על שאלתי ורצוי מזה להפנות אותי לדפי המוצר באתר של HEC. (לא הצלחתי למצוא כמה אמפר כל אחד מהם מספק על מסילת/מסילות ה-12V) תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by דניאל סלומון,

אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיפעיל לי את כל המשחקים : COD:MW3/2 , AVA , BF:BC2, BF3, APB עכשיו... אני רציתי לקנות מחשב נייד כדי שאני אוכל לקחת אותו למקומות .. אבל..... אין ל מספיק כסף. אז חשבתי אולי אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן... אז אני רוצה לדעת אם אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן כמו זה, זה ישפיע על איכות החומרים??: Thermaltake ARMOR A30 Mini Black Case (No PSU) תודה ושנה נפלאה לכולכם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by davidreznic,

שלום אני צריך את החוות דעת שלכם על הספק ‏Zeno 650W Power SP-ATX-Z650W‎ של SPIRE הספק צריך להחזיק: 880GTS 320MB, E6750, שני כוננים קשיחים,2/3 מאוררים וצורב אחד.... תודה

23. Started by shayw,

ישנו אחד בקדמת הכלוב של הקשיחים ששואף אוויר פנימה (וכנראה מקרר את הכוננים יותר מאשר את הלוח על כל רכיביו) ואחד מצידו האחורי של המארז שנושף החוצה סה"כ נותרו 4 תושבות ריקות ל 120mm\140mm, זוג בדלת המארז וזוג בתיקרה היכן תמליצו למקם 2 מאוורריי SCYTHE MINEBEA 120mm תוך כדי שמירה על שקט יחסי ויצירת זרם אוויר בריא יותר?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עכשיו ואני מחפש מארז וספק איתו, כרגע זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי שאליו אני צריך שהספק יתאים: מעבד: Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore או Athlon 3800 לוח אם אסוס: M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 2x1GB Kingstone כרטיס מסך Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI דיסק קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II עכשיו שהכנסתי את המפרט חשבתי לקחת אותו ביחד עם המארז הבא : HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver והספק הזה: ספק ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W אבל אני ישמח לקבל הצעה אחרת לספק ומארז יותר טובים, האנרמקס אני יודע שהוא טוב אבל בקשר למארז אני לא כל כך מכיר... הסכום כמו שכתבתי הוא 660 (כרגע 420 ש"ח ל…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by cablord,

היי, אני מחפש מארז (MIDI ATX, לא FULL ולא מיני, אני חושב שככה קוראים לזה ) שיאכלס לוח ATX עם GTX970 של GAINWARD (גרסאת PHANTOM) וNOCTUA DH14. חשבתי על Fractal Design ARC Midi R2 או על הCore3300 (אני קונה בplonter).לא מתכנן OC, הייתי שמח לאחד שקט יחסית ומאוורר טוב. תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.