עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מה הכי חזק כאן לתארכת דיי כבדה? THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W W0103 CORSAIR VX 550WATT CORSAIR HX 520WATT E6600 OC TO 3.6GHZ 3870X2 4G RAM

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. שלום, יש לי את הספק הבא: http://www.chieftec.com/smart-power.html גרסאת ה550W.. והמעבד נמצא על מתח של 1.48 (e4400 שמומהר ל3330 בדרך קבע).. ועכשיו אני עם 8800GT כונן קשיח אחד ושני כוננים אופטיים. השאלה היא האם הכרטיסים הדו ליבתיים יעבדו עם הספק.. דוגמאת ה4870X2 או ה9800GX2.. בכל מקרה זה שה4870 יעבוד לבד זה די ברור.. ומה בנוגע לX260 ולX280 יעבדו? תודה..

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  3. מה הכרטיס מסך הכי חזק HEC TRT 400 יכול להחזיק לא משנה התקציב

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  4. שלום רב, פעם ראשונה שאני נעזר בשירותי הפורום יש ברשותי את המערכת הבאה i7 960 3.20 12gb ddr 1333 nvidia gt420 רציתי לשאול מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות שהספק כוח הנוכחי יחזיק? (אני כרגע דל תקציב ואם אני אצטרך לשרדג את הספק כוח זה יפגע באופן משמעותי ברמה של הכרטיס מסך שאני אקנה) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שאר המערכת המתוכננת: הרד-דיסק אחד רגיל כרטיס PCI SB i5 2400 לא מתוכנן OC בכלל חשוב שלא ירוץ על 100% במאמץ. ושוב, בבקשה להתייחס לשני המקרים כשבאחד יש 8800GT ובשני אין. מבקש גם המלצות למארז בכ200-220 ש"ח, שקט, עם פילטרים לספק הכח ומקדימה. תודה

6. אני מחפש מארז Full Tower שיהיה לו את הקירור הכי טוב! יהיה שקט! ויהיה נקי מאבק ואני לא רוצה לחסוך בכסף אם זה יפגע לי בדברים האלה, אני מתכוון לקנות את המארז בעוד חודש בערך מקליפורניה, ראיתי שיצאו כמה מארזים חדשים עכשיו, לא הכפת לי אם דגם מסויים לא הגיע לחנויות עדיין, עוד חודש הוא בטוח כבר יגיע, אז אם יש איזה דגם שאתם חושבים שהוא הכי טוב והוא עדיין לא יצא לחנויות אפילו בחו"ל תמליצו עליו בכל זאת..

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by Respect,

הייי נגיד ואין הגבלת תקציב מה המארז הכי איכותי שיש לדעתכם למשחקים ??? אשמח לקבל גם לינקים להצעות שלכם תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Discreet,

HTPC תקציב משהו כמו 200-300 ש"ח

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by carock,

מה המארז הכי קריר עד 400 שקל..? לא משנה שיהיה קצת רועש אבל חשוב שיהיה קר ואני גמיש אם התקציב(550 גג) חשבתי על שתי מארזים..(אבל אם יש יותר טובים תציעו אני עם ממש ראש פותח..) APOLLO VS I SOLO.. מה יותר קר..?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Intel core2quad q8300 geforce 9600 1gb 4gb ram ddr3 לוח אם משהו של אינטל שמו לי huntkey Cp 300 v 2.3 לא יודע אם זה מספיק

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5999 על פניו נראה לא רע, הספק גבוהה, 80+, APFC למה המחיר האובר-נמוך?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב אני קונה את המחשב הבא: לוח אם Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L מארז מחשב NZXT M59 דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Black WD5001AALS זכרון Kingston HyperX KHX8500D2K2/4G דיסק קשיח חיצוני WD דגם My Book Essential נפח 1000GB מאוורר למעבד The rmaltake V1 CL-P0401 Retai צורב LG GH22LS50 DVDx22 כמובן שלמחשב יהיה מחובר כל הציוד הבסיסי ההיקפי יחובר כניראה עוד הארדיסק מעבר לאלה הנמצאים ואולי יתתווסף בעתיד כרטיס מסך לתוכן HD השאלה שלי היא מה צריך להיות הספק של ספק כח (אני לא הולך על ג'נרי אלא על חברה ידועה) שיחזיק את המערכת? תודה מראש, דימה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, למשפחה די מעוטת יכולת שסופרת כל שקל נשרף הספק הג'נרי שהיה להם במחשב בגלל איזה קפיצת חשמל או משהו כזה. לפני שהם קונים עוד אחד ג'נרי ב-60 ש"ח, רציתי לדעת מה הספק הכי זול שלא נחשב ג'נרי. יש להם איזה P4 ישן עם כ. מסך מאוד בסיסי (אולי אפילו O/B) ככה שלא נראה לי שיש דרישות מאוד גבוהות מהספק בכל מקרה. (חוץ מהדרישה שלא יתפחם כל פעם שהחשמל מגהק) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zionzion,

אהלן, חבר שלי קונה את הכרטיס 6850 והוא קצת לחוץ בכסף, איזה ספק כוח הכי זול יוכל להחזיק לו את הכרטיס? ​באתר של AMD רשום שכרטיס צריך ספק של 500W - האם של 400/450 יעשה נזק? או שהדרישות הם הדרישות האמיתיות? מעבד - Dual Core E5300 2.6GHzRAM 8GB האם החברות הבאות נחשבות "זבל סיני"? - ippon/infinity/ Mustiff/Solid Pro/Golden Tiger/Toocool/ZUMAX/Zeus/Cooler Master/EZcool/Raidmax

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. מה הספק הכי יעיל מבחינת עלות/ביצועים בטווח של 400 שח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by blacks,

מה הספק האמין הכי זול שיתאים למערכת פשוטה עם E8400 וHD4770?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  17. מחפש ספק שקט עד 500 ש"ח. כמה שקט?? הייתי מעדיף ספק פסיבי אך הם יקרים מאוד. הספק לא חשוב לי כי המינימום של 300W גם טוב לי. שמעתי את ENERMAX LIBERTY 400W והוא לא שקט מספיק...יש יותר טוב?? הכי חשוב לי שקט - יש לי היום 475W HEC עם שתי מאווררים והוא לא שקט מספיק ואני מוכר אותו.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Amd 4200 7800GTX 1024mb בנוסף מחובר למערכת שני דיסקים קשיחים ועוד 2 מאוורים חדשים לכרטיס מסך ולמעבד. HEC400TRT יצליח להחזיק את המערכת או שכדאי להשקיע יותר כסף למשהו יותר טוב? (Liberty 400 למשל) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. שלום לכם! זה עתה רכשתי את הכרטיס הנ"ל (יופי של כרטיס) אך יש לי ספק ג'נרי חלש ביותר (300W). הייתי רוצה לדעת מהו הספק המינימלי שצריך לרכוש על מנת שירוץ ללא בעיות (לא מתוכנן OC). רצוי כמה שיותר זול ושקט. מערכת: core 2 duo 6300 2 GB RAM MSI motherboard תודה רבה תמיד כיף לראות את תגובותיכם המיקצועיות.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות כ. מסך ATI HD3650. הבנתי שמומלץ לפחות 400W בספק כח מחברה לא גנרית, האם זה נכון ? בכל מקרה אני מחפש המלצה לספק איכותי במחיר זול שיוכל להחזיק הכרטיס הנ"ל במחשב הבא: AMD AM2 3600 1GB X 2 DDR2 OCZ GOLD 667MHz תודה

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  21. שלום, אני החלטתי שנמאס לי מזבל סיני במחשב שלי, בכל זאת זה הדבר שאני משתמש בו הכי הרבה... מגיע לי קצת השקעה בו. מבחינת חומרה מה שיש לי כרגע מספיק (אתם יכולים לראות את המפרט בצד) מסך/מקלדת/רמקולים כבר שדרגתי לכאלה שהם 200%, עכשיו תור המארז והספק. עכשיו אני מתכנן לקנות ספק איכותי והכי חשוב שקט. אני רוצה שהמחשב יהיה מספיק שקט כדי שאם אני יכבה את המסך אז לא ישימו לב שהמחשב דלוק ממרחק סביר.. ושלא יחפור לי כל היום. אני גם מתכנן לקנות מארז חדש וגדול (כרגע החוטים של הספק נכנסים במאוורר של המעבד מרוב שאין מקום) עם דלת שקופה, אני כבר דיי נעול על NZXT Alpha בגלל העיצוב (היחיד שאהבתי את האמת) והמחיר, אלא אם כן תביאו לי סיבות ממש טובות למה לא, ולכן אני מעדיף ספק מודולרי כדי שמהדלת …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב! לפני כשנה+ הזמנתי מחשב הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B75M-D3H[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪332[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למארז[/TD] [TD=width: 35%]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪28[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון[/TD] [TD=width: 35%]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪467[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2, align: left]סה"כ:[/TD] [TD=align: center]3[/TD] [TD=align: center]₪827[/TD] [/TR…

• 48 תגובות
    • 10.1k צפיות
  23. שלום רב כמו ששאלתי בכותרת, מה תיהיה צריכת החשמל האמיתית במאמץ מקסימלי במערכת הבאה: pentium G3220 msi h81m-e31 4GB ddr3 120GB ssd 2TB 2.5 external HDD - usb 3.0 ברצוני להפוך את המחשב לhtpc + שרת קבצים/plex , וכחלק ממעבר למארז מינימלי שקלתי לחבר את המחשב לpico psu + שנאי 90W של מחשב נייד אגב מה דעתכם על המטען\שנאי הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7146

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המעבד הוא AMD Ryzen 2200g אני אף פעם לא הרכבתי מחשב, ועכשיו השגתי כמה רכיבים אבל מה שנותר לי להשלים את המחשב זה מארז וספק. לפי PC PART PICKER, תצרוכת החשמל הכולל היא בסביבות 340 וואט. (יש גם כרטיס מסך שמעלה את התצרוכת, אם אני לא משתמש בו אז התצרוכת היא רק 190W) פשוט אני מחפש את הרכיבים הכי זולים כי אין לי כסף להשקיע יותר מידי במחשב ואני לא משחק יותר מידי, זה יותר מחשב לעבודה. מצאתי מארז ממש יפה, אפילו עם חלון שקוף: Antec NX100. עולה רק 129 ש"ח.. יש איזה קאץ'? אולי בידוד רעש לא טוב? אני פשוט לא מבין במחשבים נייחים. ואם יש במארז הזה בעיה אשמח להמלצה למארז אחר, שיהיה כמה שיותר זול אבל גם שקט אם אפשר, ועוד מה שצריך בשביל שמארז יחשב טוב …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by hz707,

מה הקשר בין LIAN LI ל- LANCOOL ?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים