עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by galai198777,

תקציב: (הסכום אותו תרצו להשקיע בקניית מארז).400 במידה ויש, מהי החריגה המותרת? האם תהיו מעוניינים לבצע OC? אין לי מושג אם כן, לאיזה חלק אתם מעוניינים לבצע את הOC? האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לבצע ממנה את הרכישה? לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי אזור מגורים, באיזה עיר אתה גר? בני ברק יש באפשרותך לבצע את הרכישה מחנות רחוקה? מפרט נוכחי של המחשב: ספק כח Windows 10 Pro 64-bitיע"מIntel Core i7 3770 @ 3.40GHz 46 °CIvy Bridge 22nm טכנולוגיתRAM‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 802MHz (10-10-10-30)לוח אםASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-M PRO (LGA1155) 34 °CגרפיקהHISENSE (1920x1080@60Hz)2047 מ"בNVIDIA GeForce GTX 750 (ASUStek Computer Inc) 42 °C אבל אני קונה כרטיס מסך GTX 1060אחס…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. פירוט המערכת ath' 64, 4200X2 am2 500 gb/ 32mb seagate לוח אם ga-m55plus-s3g am2 עומד בפני שידרוג של זיכרון מאחד גיגה 667 לשני גיגה של 800 וכרטיס מסך gf9800GTX אין כוונה ל oc עד 500 ש"ח האם יספיק ספק של 450 או צריך 550?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. מחפש מארז מרווח עם זרימת אויר טובה, היום יש לי את המארז של קורסאייר אובסידיאן 800D אבל הוא שוקל בערך טונה וחצי ואני צריך מלגזה בערך כדי להזיז אותו ממקום למקום, אני מחפש מארז TOOLESS ללא כל השטיקים כמו חלונות ונורות לד וממטרות וודקה, מישהו מכיר מארז טוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by boazmo,

אני עומד להרכיב את המחשב הבא.. המחשב מיועד לעריכת וידאו כרטיס מסך- GIGABYTE GeForce 9500 GT 512MB 128-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI מעבד-Intel Core 2 Duo E8500 זיכרון - CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 לוח אם - ASUS P5Q LGA 775 Intel P45 רציתי לשאול- איזה ספק כוח הכי מומלץ- אשמח לדגמים ספצפים.. איך מחשבים איזה ספק כוח צריכים? תודה רבה.

5. האם יש תוכנה שמציגה את עבודת הספק? שתציג כמה מתח הספק מספק בעת צריכת אנרגיה מרובה וכאשר המחשב צורך אנרגיה מינימאלית. טמפרטורות וכדומה. -תודה!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by ofirr,

מה אתם אומרים על הראש בראש בין הארבעה : COOLERMASTER STACKER 830/831 EVO CoolerMaster Cosmos THERMALTAKE EUREKA GIGABYTE 3D AURORA 570S (ה570 ה'רגיל' לא קיים בארץ) למישהו יש כאן ידע מספיק רחב ואיכותי כדי להכריע ולהשיב על השאלה איזה מהמארזים המומלץ ביותר? נכון לרגע זה אני יודע שהאירוקה עדיף על הסטאקר830 מבחינת קירור, הוא מן הסתם בעל יחס עלות-תועלת עדיף על הסטאקר. אך איפה נכנס כאן הקוסמוס, ואיפה האאורה. נוציא את עניין המראה(טעם אישי), הפרמטרים הם : פוטנציאל קירור, מרווח, שקט, איכות בנייה(ושיהיה פירוט מה בידיוק מיוחד באיכות בנייה), אחר/מיוחד. קישורים להשוואות,סיקורים וביקורות אובייקטיביות ומקצועיות על המארזים יתקבלו בברכה. המחירים (בש"ח): Eureka - כ850. Stacker 830/831 - כ16…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by ac1240,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש (ראו מפרט): Case - Cooler Master HAF 932 AMD full tower Special Edition Motherboard - Gigabyte PH67A-D3-B3 CPU - Intel Core I7 2600K 3.4GHz 8MB 1333 RAM - G.Skill ripjwas X DDR3 42x2GB 1600MHz ... Hardisk - Seagate 1 Tera ST31000528AS VideoCard - Gainward GTX 570 Phantom 1280MB GDDr5 PowerSupply- Enermax Naxn 750W Screen - LG IPS3321 23 inch Mouse - Razer Naga 5600 Keyboard - SteelSeries Shift אני מחפש לקנות UPS שמתאים לו (במחיר סביר - כמובן שעם המחיר שעלה לי המחשב אני מוכן להשקיע אבל אני לא צריך מפלצת בחדר, המטרה שאני מכוון אליה היא שברגע שנפל החשמל יש לי מספיק זמן לצאת מהכל ולכבות את המחשב, אין לי שום צורך בלהמשיך לעבוד בזמן הה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arkadur,

בעקבות פרוייקט חדש, על מארז TT מוצארט אני זקוק לספק כוח נוסף, מכיוון שבמארז שוכנים להם 2 מחשבים אומנם אין מקום ייעודי עבור הספק השני, אך בין המודים שהמארז יעבור, אני אכין גם מקום עבור ספק נוסף לכל המעוניין, בסקירה ראשונית על המארז, מוזמן להכנס לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325335.0 הדרישות שלי מהספק הם שקט אני לא בטוח שכדאי לי להשקיע בספק פאסיבי מבחינה כלכלית, לכן אשמח לקבל המלצות לגבי 2 הסוגים אני לא זקוק לספק חזק, מכיוון שהספק למערכת הראשית הוא ליברטי 500W. ואני מאמין שזה די והותר לרכיבים שישבו עליו..

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by iamuser,

אני מעוניין לקנות מחשב וקצת הלכתי לאיבוד בנושא של מארז+ספק המפרט בו אני מעוניין כולל מעבד AMD triple core 440, כרטיס מסך משולב וכדו' (מפרט הדומה למפרט משרדי מינימלי) בהמלצות השונות מצאתי כי ספק של כ- 350W יספיק לצריכם שלי אני מעוניין במחשב שקט למדי (סולם 1-10 יהיה בערך 7) וכמובן שיהיה זול! האם קייםים מארז+ספק העונה על דרישות אלו, כלומר: ספק כ- 350W ושקט מארז שקט מחיר מינימלי האם ישנו מארז עם ספק משולב העונה על דרישות אלו (בד"כ המשולבים יותר זולים)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NOVA,

אהלן, אני שוקל קניה מחנות מחשבים קטנה. המארז היחידי למיטב ידיעתי שהבנאדם נותן הוא TZAG-ELITA BA630A. ראיתי את המארז אבל לא הצלחתי להתרשם מהבניה שלו (לא שהייתה רעה, פשוט לא מכיר את התחום ולא הצלחתי להתרכז במה שחשוב). בגרסא הלבנה יש מאוורר 120 מ"מ. בגגסא השחורה 80 ס"מ. מוזר לא? בקיצור, יש למישהו ניסיון עם המארז וספק הכוח ויכול לזרוק מילה (טוב או רעה!)? מבחינת שקט מבחינת קלות הרכבה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Check_Point,

שלום. שמתי לב שכמעט בכל הספקים החדשים יש מאוורר 12" בספק למעלה. איך זה בדיוק מסתדר עם העובדה שבמארזי midi (נקח לדוגמא את המארז הזה : http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8#) הספק צמוד לחלק העליון של המארז? תודה

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by r1plet,

שלום, ברשותי ספק PC Power & Cooling Silencer 500W, כאמור המאוורר בו עובד על ACTIVE PFC, אך אני לא רואה שום קריאת RPM לספק הכוח בEVEREST, מה שגורם לי לחשוב שהספק עובד על RPM קבוע תמיד (אני אף פעם לא שם לב לרעש מתגבר ממנו גם במשחקים הכי כבדים או בבדיקות מאמץ), האם זה תקין ואמור להיות כך? יש סיכוי שפספסתי חיבור מסויים ללוח אם מספק הכוח? המפרט בצד, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by THE FOX,

מחפש המלצות למארזי מחשב HTPC שקטים, ברמה של המארז ANTEC P182. עם מרחב מתאים להתקנת כרטיס מסך גדול כמו NVIDIA 280GTX, לוח אם ATX וקירור מעבד כדוגמאת OCZ Vendetta 2.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by dantitan,

קודם כל אני ממש לא מבין במפרטים.. הסתכלתי על המפרט המומלץ הזה והחלטתי לקנות אותו http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ הרכבתי אותו ממש אחד לאחד בKSP, ומצאתי את כל החלקים, חוץ מהמארז. Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan השאלה שלי היא איזה מארז אני יכול לקחת מKSP ויתאים להכל? KSP.CO.IL המארז חייב להיות כולל ספק..לא חשוב לי בכלל היופי שלו.. תודה לעוזרים! עריכה: התקציב למארז וספק בערך 400 שקל, אם חייבים 450.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by swisaman,

המפרט בחתימה,הכרטיס מסך ישודרג לGTX670. אשמח לדעת אם הספק מספיק למפרט הנ״ל.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by compman12,

Intel C2D e2180 2GHz Gigabyte GA-P35 DS3L Corsair 2GB DDR2-800 CL5 C2G800 HD2900PRO 2X250gb WD Big Typhoon רגיל לא VX CM690 האם הספק של HEC 400W יחזיק את המערכת? האם אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך ולמעבד הספק עדיין יחזיק? תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. כוננים קשיחים מעבד וכיצד אני יכול לדעת אם הספק יהיה מספיק חזק על מנת להחזיק אותם יחד עם כרטיס מסך חזק? למשל 8800GT או HD3870.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by nir8e,

עיקר הרעש אצלי מגיע מהספק האם מישהו מכיר ספק חיצוני פסיבי (ללא מאוורר) למחשב נייח?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  19. אני כרגע מתכנן מערכת חדשה, וכבר בחרתי את כל הרכיבים שארצה חוץ מהמארז והקירור למעבד (שאמור להתאים למארז שכזה). בידי כבר לוח miniITX ואליו הוסיף את כל השאר.. בכללי אני צריך אותו שקט, ובעל יכולות איוורור טובות.. ומאוד חשוב לי שלרוב יציאות האוורור יהיו מסנני אבק נוחים לניקוי. הקירור כנראה יהיה "אוויר", Kotetsu או D-14, תלוי במקום שאצטרך במארז.. הבעיה היא שמארז שקט = מארז סגור = אוויר חם מהמעבד בתוך המארז, ככה שלא יודע אם כדאי לי להשקיע עוד כ-500 ש"ח בשביל קירור מים. המארז שלדעתי הכי מתאים לצרכיי הוא Fractal Design Define R5.. שקט, בעל אוורור טוב יחסית לשקט שהוא מעניק. אשמח אם תוכלו להמליץ על משהו שלא יעלה על המחיר של ה-R5, כי במחיר שלו או מעל, אעדיף כבר לקחת אותו (שזה 620 ש"ח…

20. Started by jabbahutt,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת הכרטיס (HD5850). המארז שיש לי הוא ה-NZXT HUSH. רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה להתקין אותו (כיום מותקן לי HD4870). תודה, נמרוד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, ני מתכנן לבנות מחשב סטנדרטי מחבינת ביצועים, אפילו ללא כרטיס מסך מיוחד, רק עם Ssd, אני ראיתי את המארז הזה - http://ksp.co.il/?uin=26837 רציתי לשאול האם יש דגשים מיוחדים או רכיבים נוספים שאני צריך לשים לב אליהם כשאני בונה מחשב בתצורת Mini Itx. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by emperor,

שלום, היום נשרף ספק הכח במחשב. הספק בן פחות משנה ולכן יש עליו אחריות, הבעיה היא שרכשתי אותו אצל נעה מחשבים שכידוע פשטה את הרגל. האם מישהו יכול להמליץ לי איך ניתן לממש את האחריות על הספק, אם בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני גם כפי שנראה אשתמש במחשב לתפעול של 2-3 מסכים ברזולוציות שונות, כשאני לא משחק... המארז הזה נבנה על ידי yz101 ואני רק מתלבט לגבי המארז. Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪952 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 מאוור Co…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by talevi,

איך המארז הזה? והאם נכנס בו 8800gts ?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by Thadar,

שלום, אני צריך המלצה לספק למערכת במפרט מימין, הספק צריך להיות בעל חיבור 6 פינים לכרטיס מסך. בנוסף הכ.מ ישודרג בקרוב, ויש סיכוי סביר שגם הלוח+מעבד+זכרונות צריך לקחת בחשבון... עוד כמה שעות אני יוצה לחנות, אז בבקשה, להשתדל לענות מהר תודה!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.