עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מחפש ספק ומארז 350 שקלים מ sky מחשבים שיחזיק כרטיס מסך כמו 7600 gt ומעבד amd 3800

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by ROEY--1,

היי רציתי לשאול אם יש למישהו מושג מה ההבדל בין המוצרים הללו HEC WIN 420 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WIN420&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# HEC 450TDT http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=557 HEC 450 TRT http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_477&products_id=4288 מה ההבדל בין כל ספק וספק...חוץ מהוואטים...המחיר מדבר פה? מה שיקר יותר שווה יותר? על מה אתם ממליצים.... מבין שלושתם...או שבתווך המחירים חברה אחרת? למרות שאני מעדיף אותה.... תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by ElemenTal,

המארז GIGABYTE 3D Aurora (הרגיל) נחשב מארז שמאוורר טוב ושקט ? אם לא, יש מארז שאתם ממליצים אליו במחיר הזה (600 שקל) ושיהיה גם יפה ?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by AmL1,

יש לי מארז LEXA של NZXT והצג הקדמי שמראה את הטמפ' ממש חלש...יש אפשרות לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, קניתי מארז לפני 3 שבועות מארז של THERMALTAKE SOPRANO VB1000BNS מהחנות גולטופ. ואני מאוד לא מרוצה מהם! לא לקנות מהם שירות לא טוב וגם הספקה איטית! עכשיו שברתי את 2 הקליפסים שיש בצד המארז... לא יודע איך אבל שברתי! עכשיו היבואן אמר שאין אחריות .... כי זה נזק פיזי.. מה אני עושה עכשיו ? אין לי דלת ... אני לא יכול להרכיב תדלת בלי 2 הקליפסים הקטנים בצד! וגם קיבלתי מארז עם דלת מכוסה ולא שקופה ! הייתי אמור לקבל דלת שקופה? ויש לי אפשרות רק ל2 מאוררים ! קדימה ואחורה ... חשבתי שיש על הדלת עוד אחת ... זה המארז : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422657 הם כבר הפסיקו למכור אותו בחנות מעניין למה השאלה אם אני יכול עכשיו בכלל להחליף לדלת שקופה אתם חושבים יש אפשרות?..…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by RoNeR,

http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=PS-01-Sprite&affiliate=zap הספק הזה יחזיק 8800 ?!?! ועם לא יש ספק אחר שמומלץ עד 200 שקל + -?! (חשוב לציין אני חושב שאני מתחיל ללמוד אוברקלוק פה ושם אז אני מחפש ספק טוב בשביל זה...)

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by alergic,

למישהו יש ספק במפרט בכותרת שהוא קנה בארץ? או חנות בארץ שמוכרת ספק במפרט הנל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tavor21,

שלום המפרט של המחשב הוא: q8400 4gb g41 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה sata 2 500gb sata צורב הספק שאני מקבל איתו זה 350 וואט האם זה מספיק ? סה"כ מאוורים שיהיו זה 3-4 ללא המעבד.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  9. שאלה-האם הספק כוח הזה יהיה מספיק חזקק?? זה כולל גם מארז ‎HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver‎ להחזיק intel e6600 וכרטיס מסך עקכםרבק 8600gts????

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  10. המפרט שלי הוא : לוח אם של GIGABTYE מהסדרה של ה P35 8800 gt OC e8400 6 מאווררים 2 כונני SATA ועוד אחד חיצוני דרך USB , מתכנן אולי להוסיף עוד כמה בעתיד. 4 GB RAM אני מתכנן OC, רציני למדי. חשבתי על הספקים הללו : ThermalTake ThoughPower 600w HEC Cougar 600 Antec TruePower Trio 550w האם כל הספקים האלו יספיקו ? ואם כן, איזה עדיף? אני מזכיר, התקציב שלי הוא 500 שקל גג. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by asaff74,

חברים יש לי התלבטות בין שלוש ספקים מה יותר טוב? יותר עמיד? [h=1]SeaSonic 620W M12II-620 Retail או Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC או SeaSonic 650W SS-650HT OEM תודה לעוזרים[/h]

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by GPS,

היי אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת: E7200 P43-DS3L 2GB HD4850 HD- 320GB קחו בחשבון שבעתיד אני כנראה אוסיף עוד 1\2 ג'יגה זיכרון ואולי גם מאוורר למארז. אני מבקש שהספק יהיה במלאי של foxpc תודה רבה!

13. חבר הביא לי מהעבודה אל פסק משומש, אדוויס SL1000 (גל סינוס טהור) שעובד עם 2 מצברים של 12V 7 AH. חיברתי לחשבל הוא לא נדלק בכלל. האם זה בטוח שצריכים לשים מצברים חדשים? אצלי באל פסק שלי, גם שהמצבר היה "מת" הוא היה נדלק ומעביר חשמל. לא רוצה לקנות מצברים לחינם. תודה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Netanel o_0,

איזה ספק של 420-450W הוא הכי שקט?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by MAChaifa,

שלום רב, בקרוב אני רוכש מחשב חדש ואיתו את המארז CM Elite 334. אפשר לדעת אם כמה מאווררים הוא מגיע? [אני רוכש את המחשב מKSP] יש אפשרות להוספת מאווררים? תודה ושבת שלום, אסף.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by vantic,

שלום. רציתי לשאול לגבי רמת השקט המשולבת של המארז CM Stacker 830 Evo ושל הספק Thermaltake Toughpower 850W, או אולי 750W. האם הם נחשבים שקטים במידה טובה? או לפחות סבירה/נסבלת? מדובר במערכת עם לוח אם 680i ותכנון ל-SLI בעתיד (כרגע רק כרטיס 8800gtx אחד), ובכלל חוצמזה אני רוצה להבטיח לעצמי שקט נפשי לעתיד, בידיעה שיהיה לי ספק קיים שיוכל להחזיק רכיבים רבים וחזקים גם בעתיד. אז לכן חשבתי על ה-TT TP 850W, או אחיו ה-750W שהבנתי שהוא יותר שקט ממנו. האלטרנטיבה יכולה להיות מארז Antec P180B עם ספק Corsair HX 620W, עבור שקט מקסימלי, אבל זה לא מכסה אותי מבחינת הכוח של הספק והאיכות של מארז הסטאקר. והבנתי שה-HX הוא גבולי מאוד לצורך ה-SLI, ובכלל כשמדובר במערכת עם הרבה רכיבים חזקים. חוצמזה, מב…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  17. אני יודע שהספק הוא 80PLUS CERTIFIED. אבל אני לא מוצא את הטבלה שמציינת את האמפרג' על מסילות ה12V שלו. רק צריך לוודא, למרות שאני בטוח שכן, הספק הזה יחזיק: E7400+freezer 7 PRO EP43-S3L כן לא DS3L 2X2GB DDR2 800MHZ VALUE OCZ GIGABYTE 9600GT ZALMAN FANSINK W.D 500GB LG H22 יחזיק בלי למצמץ נכון?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. בזמן החלפת הספק שלי קרעתי את החוטים המזינים את המאוורר מהספק, המאוורר חובר לאספקת מתח מהספק באמצעות קונקטור מולקס (3 פינים לכיוון המאורר) שהולך לחיבור 4 פינים של הספק. יש לי חיבור מאורר של 4 פינים על לוח האם אך חיבור המאוורר הוא 3 פינים, יש כבל מתאם? לא מצאתי דבר כזה בזאפ משום מה...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. המארז הוא מארז HTPC יחסית קטן למארז של גיימניג ממוצע ומן הסתם זה משפיע גם על הסירקולציה במארז. מבחינת שימושים של המחשב זה יהיה משחקים כבדים על רזולוציה גבוה 1080P וסרטים. אני לא מתכנן OC כרגע אולי בעתיד שאני ירגיש שצריך את זה וגם אז זה לא יהיה רציני משהו בקטנה. זה המארז: http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001364&id=C_00001366&name=DH202&ov=&ovid=&parent_cp=#P_00002086 המעבד יהיה כנראה I5-760 או AMD Phenom II 965 בקשר לכרטיס מסך אני מאוד רוצה את GTX470 אבל אם לא תהיה ברירה בגלל גודל המארז והחום שהכרטיס הזה פולט אני יקח את 6870 שהוא קריר יותר. מה דעתכם ? אני גם אשמח לשמוע על המלצות אחרות של מארזים בסגנון הזה, בעיקרון אני מוכן …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by kfirkb,

האם צריכת החשמל של הספקים השונים נמדדת לפי ההספק של כל ספק או לפי המערכת שהם מחזיקים? אני אמקד את השאלה: האם ספק של 800W צורך יותר חשמל מספק 520W גם אם שניהם מחזיקים מערכת דומה?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by FPSbanana,

ספק שיחזיק 88GTX או X29XTX

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by EAD,

אני חושב שאלך על המארז הזה, כלומר אקנה אותו. הבאסה היחידה (טוב שתי באסות) זה: 1) מחיר - גבוה מאוד, אבל בשביל איכות משלמים 2) זמן המתנה - יקח זמן עד שהיבואן יביא אותו לארץ מה דעתכם עליו? אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם לאחרונה האל פסק הקודם שלי (Advice 750a) שווק חיים, וברגע שקופץ החשמל הוא נכבה בעצמו. הבנתי שיש אפשרות להחליף את הבטריות, אבל מכיוון שקניתי מסך חדש אני חושב שכדאי אלפסק חזק יותר. האל פסק צריך להחזיק את המחשב שבמפרט בצד ימין + מסך 32 (lcd samsung לא זוכר דגם מדוייק) + ראוטר, מודם ומודם של טלפון (HOT). חשבתי על Advice 1000V מ ksp, עולה כ785. מה דעתכם? זה טוב? יחזיק? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by rotemab,

שלום כולם! לאחר חיפוש מייגע בפורומים לא מצאתי את התשובה.. הזה הנה העניין. מפרט המחשב: ספק כוח TOPOWER SilentEZ 700w מעבד Core 2 Quad Q9550 @2.83Ghz מעבר לזה יש לו שני מאווררים במארז, 6 ג'יגה ראם, והארד דיסק אחד. כל זה בן 3 וחצי שנים, עבד נפלא תמיד. לפני כמעט שנה שידרגתי את הכרטיס הקודם (QuadroFX1400) לכרטיס מסך eVGA Nvidia GeForce GTX570. הכל עבד נהדר בתקופה זו עד שלפני יומיים בעת הרצת FARCRY3 (שעבד לפני זה) פתאום המחשב נתקע עם BSOD, וסרב להעלות את מערכת ההפעלה כאשר מדי פעם בעת ניסיון ההדלקה הכרטיס מסך עשה רעשים משוגעים. המסך של הBIOS עולה וגם מסך ההתחלה של ווינדואוס - ואז זה קורס. עשיתי מספר בדיקות: * העברתי את ההארדיסק מהמחשב הבעייתי למחשב אחר - והכל עבד מצויין. * העברת…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.