עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אתחיל ואומר שהמחשב ההזוי הזה הוא לא שלי מדובר במחשב שהלך לו הספק. הספק שהתקלקל היה 700W של חברת FOEM, מישהו מכיר המפרט שלו הוא: לוח: Asrock X58 Extreme מעבד i7 930 זיכרון: 2GBx6 DDR3 667 סה"כ 12GB. כרטיס מסך Radeon 7800 דיסק: 760GB WD Green. איזה ספק מתאים כאן? בטוח ש700W זה אוברקיל רציני, אני טועה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Mike_Shinoda,

שלום, בן דוד שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך כרגע המערכת שלו זה Intel I5 3330 עם 4 ג'יגה ראם ודיסק קשיח אחד בקיבולת של 250 ג'יגה. הכרטיס מסך הנוכחי שלו זה HD5770 והספק כח הנוכחי הוא Enermax Liberty ELT 400 הוא רוצה לשדרג ל- HD7970 3GB (http://www.tms.co.il/product/11397) אני מניח שהספק הנוכחי שלו לא יספיק (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן המלצתי לו לשדרג אם את ספק הכח. השאלה היא איזה על איזה ספק אתם ממליצים שיספיק לו לשדרוג בתקציב של עד 300 ש"ח? (אם צריך לחרוג אפשר עד 350 ש"ח) נ.ב קחו בחשבון שיש סיכוי שהוא ישדרג בעתיד זכרון ל- 8 ג'יגה ואולי גם יקנה בעתיד עוד דיסק קשיח או SSD. אז עדיף שיהיה קצת אקסטרה מבחינת ההספק/זרם וכו'. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by bbking,

שלום לכם אני צריך עזרה בבחירת ספק כוח ומארז למחשב חדש המפרט הוא מעבד i7-4960x לוח אם asus x79 deluxe והשאר לא קשור לכן אני לא מביא תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dor123,

שלום. החלפתי במחשב של אבא שלי את ספק הכוח הגנרי הקודם שלו, SAMA, בספק Enermax NAXN 450W שעלה במעבדת אסטרון בסביבות ה-300 ש"ח כולל רכישה והרכבה, כיוון שרציתי להתקין את כרטיס המסך שהיה מותקן בעבר במחשב שלי, Nvidia Geforce GT 220, כי המנוע הגרפי Doomsday Engine שדרכו אני משחק בדום, עשה בעיות והיה נתקע בעת שינוי רזולוציה או מעבר מחלון למסך מלא, עם ה-Intel HD Graphics המובנה שבמעבד שיש במחשב, וחששתי שהשארת הספק הגנרי הקודם לאחר התקנת הכרטיס, שהבנתי שאף אחד פה בפורום לא מכיר את הספק, יגרום לספק להתחיל להרוס דברים במחשב. האם הספק שהתקנתי הוא טוב בשביל המפרט הנוכחי של המחשב של אבא שלי? מארז: SAMA גנרי. ספק כוח: Enermax NAXN 450W לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4. ערכת שבבים (צ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by aboren,

יש לי מחשב בדגם הזה ומתברר שהספק שלו הוא 300W ולכן אני לא יכול להחליף לו כרטיס מסך. אני רוצה להחליף את הספק למשהו שקט ושיתן לי מספיק כח. מה ההמלצות שלכם? מבחינת השקעה. מה הכי זול ואמין ושקט שאפשר למצוא. חשבתי סביבות 250-350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. סליחה על הקיטור, אבל ממש נאחס הבילד הזה. כל מה שאני רוצה אין. לוח אם - עוד לא הגיע לארץ. מעבד - בשבוע הבא כנראה בכלל ההכרזה שלו. ועכשיו - הקש האחרון - המארז. התפשרתי כבר על לוח האם, התפשרתי על המעבד, אבל עכשיו iqpc הודיעו לי שאין אצל היבואן את ה-Antec P183 V3. עכשיו, יש לי את המארז הזה כבר כמה שנים במחשב שלי (לא את ה-V3, את הוורסיה הקודמת) ואני פשוט מת על המארז הזה. הוא גם לא גדול מדי, ויושב על כזה מין מעמד (stand) שהוא נכנס אליו בדיוק, וששומר אותו שהוא לא יהיה על הרצפה ומצד שני לא יעבור בגובה את השולחן. אמרו לי לקחת במקום זה את ה-P193 V3, אבל זה מארז הרבה יותר רחב ועמוק, ולא יכנס לי במעמד. אז מישהו מכיר מארז איכותי כמו ה-P183 ובערך בגודל שלו? (המימד החשוב - הרוחב צריך לה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by kalda01,

מישהו מסוגל להסביר את המידע המופיע באתר פלונטר לגבי מארז ARC MINI R2 של FD. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FD-CA-ARC-MINI-R2-BL המחיר והתמונה מתייחסים לדגם הישן שאינו R2. האם מדובר בטעות והמוצר אינו גירסת R2 ? דרך אגב, מישהו יודע איפה ניתן להשיג מארז של CM דגם N200 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by captaincaveman,

2-3 כרטיסי מסך (כנראה 290X). מעבד, כרגע 2600K, כשיצא HASWELL-E אחליף מעבד לוח וזיכרון (הכיוון הוא 32GB DDR4, אבל אולי אתפרע וזה יהיה 64GB) חוץ מזה, 30 + מאווררים, שתי משאבות, AQUAERO 6 ולפחות בינתיים רק SSD ו-HD מכני אחד.

9. Started by ElroyD,

תקציב: 100$-200$ מהי החריגה המותרת? 20$ האם תהיו מעוניינים לבצע OC? כן האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לבצע ממנה את הרכישה? אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי אזור מגורים, באיזה עיר אתה גר? יש באפשרותך לבצע את הרכישה מחנות רחוקה? אני כרגע בחו"ל וקונה בחו"ל Los Angeles, Orange County מפרט הנוכחי של המחשב: http://pcpartpicker.com/p/QyQ2bv המארז הנוכחי: אין הערות ובקשות מיוחדות: פילטר אבק, חלון צד, לדים(לא חובה), שיהיה עם סידור כבלים, איורור מאוד מאוד טוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by רמילוי,

CoolerMaster http://us.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/haf-xb-evo.html לא הבנתי איזה קירור ניתן להכניס קורסיר 110 ? או I100 ? כמה כוננים פנימיים נכנסים ? רשום 2 5.25 ו-3.5 נכנסים 4 או 2 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי אל פסק לא צעיר, והוא עבד מצוין, עד שלאחרונה המחשב שלי אחת לכמה ימים מתכבה בפתאומיות. ספק הכח שלי חדש. היום הוא התכבה לפתע, ולא התעורר על אף נסיונות ההחייאה - בלחיצה על כפתור ההדלקה של המחשב. אין חשמל. חשבתי שמדובר בבעיה בספק, אך בכל אופן ניסיתי לכבות את האל-פסק ולהדליקו מחדש, וראה זה פלא, המחשב חזר לחיים והסכים להידלק. מישהו מכיר כזאת בעיה? האם זה מחייב להחליף את כל האל-פסק, או חלקים מתוכו? אשמח לשמוע ולהתעדכן. שם האל-פסק [אם זה אומר משהו...] TOROID INSIDE

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mMmSaK,

יש לי מארז corsair 330R ואני מעוניין לדעת איך אוכל לגרום לקירור יותר טוב.. יש לי למעבד מאוורר scythe katana 3 cpu coole כרטיס מסך R9 270 GAMING למארז עצמו יש קירור אחורי וקדמי.. עד שאני אמכור אם בכלל את המארז הישן לקחתי לו את המאווררים שהיו עליון ואחורי ושמתי את שניהם למעלה במארז 330R למישהו יש המלצות איך כדאי לסדר את שני המאווררים שלמעלה? אחד 120 בטוח והשני פחות ממנו לא זוכר כמה.. מה עדיף שיהיה הסדר? האחד גדול שיכניס אוויר והקטן יוציא? או שמא עדיף ששניהם יכניסו או ההפך?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by eins,

שלום, האם R4 עם חלון בצבע שחור נמכר בארץ ? בהסתכלות מהירה באתרים השונים לא ראיתי את המארז עם החלון אשמח לדעת אם יש ואיפה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by samuelro,

היי כולם אני בונה עכשיו מחשב חדש, והיום הגיע אליי הספק.. הספק הוא של חברת ACBEL של 500W אם אני זוכר נכון.. יש עליו מן סוויץ' אדום כזה שאפשר להזיז ובטעות הזזתי אותו ואז החזרתי אבל אני רוצה לוודא שזה אמור להיות ככה.. זה סוג של ממיר מתח או משו סוויץ אדום כזה.. על כמה הוא אמור להיות יש למישו מושג ? הוא כרגע על 230V

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by sdodly,

שלום לכולם. אני בונה מפרט למחשב לפיתוח תוכנה. המפרט מבוסס מעבד i5, לוח אם בסיסי, הארד דיסק, צורב + אופציה ל- SSD בעתיד. שאלתי: לגבי הספק, איך ניתן לדעת כמה וואט אני צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by borat1924,

שלום לכולם. ב10/9 אלך לKSP, ואשנה את כל המחשב שלי, אבל לא אפרט.. השאלה שלי היא כזאת: האם הקירור הזה: http://ksp.co.il/?uin=18496 מתאים למארז הזה? http://ksp.co.il/?uin=23829 לפי מה שאני ראיתי כן, אבל אני רוצה להיות בטוח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by etlsh,

היי, אני מחפש מארז טוב ושקט עד 450 שקל, זה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - Intel LGA1150 1 - GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... 292/286 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 364/357 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA 1 - CT256MX100SSD1 - Crucial - 256GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/330 MBps Read/Write... 556/545 ₪ מארזי מחשב - מארז עם ספק 1 - P100-400W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower 400W -…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by roey312,

שלום לכולם! אני מחפש כבר כמה זמן מארז שיתאים לי לסלון, ואני אסביר נכון להיום המחשב שלי מורכב בתוך מארז HAF932 גדול כבד ושחור. אני מעונין להעביר את המחשב למארז בצבע לבן חלק בלי חלונות או ציורים ושיהיה קטן יותר אם אפשר. המפרט שלי : לוח אם- H87-D3H-CF כ.מסך-R9 280X ספק - לא סגור על זה אבל די גדול אם יש עוד מידע רלוונטי אני אוסיף כל מה שתבקשו, תודה רבה על העזרה

19. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם יש לי מארז COOLERMASTER K280 ואני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם שהמאוורר הקדמי מכניס. עכשיו הקטע הוא שהמאוורר הקדמי מותקן עם המארז. הוא מאוורר של 1200RPM עם CFM של 37.5 אני לא יודע אם זה טוב או לא אבל אמרו לי שהוא לא מכניס מספיק אוויר יחסית למאוורר שהתפקיד שלו זה להכניס אוויר. ויש גם מסנן אבק למטה שגם מכניס אוויר אבל הוא בעיקר מסנן אבק אז הקטע שאני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם כי המארז שלי מתחמם מהר, אבל מצד שני אני לא רוצה שיצא מצב שהמאוורר האחורי יוציא את כל האוויר שנכנס כי אמרו לי שעדיף שיהיה אוויר מאשר שלא יהיה בכלל. זה המאוורר האחורי שאני מתכוון לקנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EladZone,

שלום, אני לא מרוצה מעוצמת הרעש של המאווררים שמגיעים עם המארז: http://www.nzxt.com/product/detail/95-phantom-410-mid-tower-case אשמח לקבל הצעות להחלפת המאווררים בשקטים יותר, המארז מגיע עם שלושה: FRONT, 2x120mm or 1 X 140mm (1x120mm included) REAR, 1 X 120mm (included) SIDE, 1 x 120mm or 1 x 140mm TOP, 2 X 120/140mm (1 x 140mm included) אין לי בעיה להחליף את שלושתם, אלא אם כן יש משמעות מיוחדת להוסיף עוד. תודה מראש אלעד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by phanatic89,

אהלן! אני משתמש היום בCorsair 200R ואני רוצה להחליף אותו. ה200R אחלה מארז, די גדול ורחב, אבל אין מספיק מקום לסידור כבלים מאחורה, המערכת שלי מלאה בכבלים, בגלל שני בקרי מאווררים בעיקר והספק. בנוסף הוא לא מבודד רעשים בצורה טובה בגלל פתחים מרובים מדי למאווררים. אני מעדיף FULL TOWER, שיהיה מספיק מקום לשדרוג עתידי, אולי הוספת כ.מסך נוסף.. אני מתלבט בין Fractal ARC XL, XL R2, אולי R4 או NZXT 630, H440, H630 או Zalman H1 אם יש לכם רעיונות אחרים אני אשמח. תקרת תקציב פחות או יותר 900...וגם זה די גבוה

22. Started by kadosh360,

שלום, אצטרך המלצה שלכם לספק כח שיחזיק לי את המערכת שלי. המפרט הינו: i5 3570 asrock u3s3 h61 GTX680 2GB ANTEC DF85 אשמח לעזרה בנושא, חלק אמרו לי לרכוש את ה Seasonic 620 וחלק אמרו לי ללכת על 750 לפחות. בנוגע לתקציב אפשר להשתגע אבל כל עוד אפשר משהו במחיר נורמלי אני ישמח. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by adi518,

טוב נו, אין ספק שמחלקת השיווק שלהם עשתה בשכל, ניצלה את הייפ ואת חודש הקניות הגדול בעולם כדי לשחרר רויזיה חדשה לדיפיין הפופולרי. שוחרר היום במלוא הדרו.. גם בניוזלטר של פרקטל למי שרשום וגם בכל הערוצים הפופולרים ביו-טיוב. לא אכביר במילים. זה אותו מארז, עדיין אחלה מארז ברמת מחיר זהה לקודמו. הוסיפו שיפורים ניכרים כמו תמיכה טובה (הרבה יותר) באפשרויות לקירור מים. אפשר לשים מגוון גדול של רדיאטורים בגג ובחזית המארז. הצירים של דלת המארז ניתנים לפירוק והעברה מצד לצד. יש פילטר אחד גדול בתחתית המארז שנשלף מהצד הקדמי שלו. יש כמובן, עוד כל מיני שיפורים קטנים. להלן, מקבץ סרטוני סקירה ראשונית + סקירה יותר לעומק של OC3D: קישור לעמוד המוצר באתר של פרקטל: http://www.fractal-design.com/home…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Emmanuell,

נדלקתי על המארז הזה , נראה לי שקט , איכותי , עם קירור טוב וסידור כבלים נחמד . יש למישהו ניסיון עם המארז הזה ויכול לתת חוות דעת ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by cyberX,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1004 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Fractal Design Core 1500 USB3.0 Black כמות: 1 - מחיר: ₪359 ספק כוח: SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only כמות: 1 - מחיר: ₪306 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB - משומש,אחריות עד 01.12.16 כמות: 1 - מחיר: ₪748 סה"כ: ₪3055 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.