עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by nsbar,

זה המפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 804 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 241 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 42 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ¤ 308 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 כנראה שאני אלך על ה mozart tx v1000 השאלה שלי אם הוא בא בלי ספק ואם הוא בא בלי …

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. נכון לעשות אני קונה 3750 X2 ב Crossfire. מתוכנן OC. אבל תלכו רחוק-צריכת חשמל של 2900 ב cross-עדיין לא החלטתי. מתוכנן לקנות q6600 עם oc רציני. חשבתי על tough power 850W או ENERMAX GALAXY 1000 זה מספיק? או שאצטרך קצת יותר? התקציב בצד כרגע.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by redead,

השאלה איך אני יודע לזהות שאני לא מקבל את הדגם הזול יותר? תודה..

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום רב HWzone פניתי לקהילה שלכם מכיוון שאני יודע שבנושא הזה אתם טובים מאוד אחרי ויכוח מסוים עם מישהו שאני מכיר , אני צריך מספר הוכחות (ואני מדבר על התאמת אמפר ומסילות למערכת) למערכות ששני הספקים יחזיקו אני מקשיב לכם ומאמין שה Q66+88GTS יוחזקו ע"י הליברטי ללא שום חשש לעומת זאת הוא אומר שתהיינה לא פעם אחת ולא פעמיים קריסות מערכת שאלה שנייה E8400+8800GTX , גם פה בדיוק כמו למעלה , אני מאמין עקב זאת שאני חושב שההבדל בצריכת החשמל בין ה 88GTS ל 88GTX לא גדול כמו ההבדל בין ה Q66 ל E84 , אבל הוא לא מסכים איתי שגם המערכת הזו תוחזק ע"י הספק אשמח להוכחות מאותו סוג גם פה ולדילמה האחרונה לגבי ה ThermalTake ThoughPower 600W , המערכת היא E8400+9800GX2 בדיוק כמו שאר ההוכחות תודה ענקית מר…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. שלום אני מרכיב מחשב ב RSM, המחשב הוא מחשב משולב למשחקים ולעבודה ומבוסס על i5 2500k ו p8h67 של Asus אני אקנה גם קירור למעבד (משהו בסיסי למדי, בטח בגודל סטנדרטי) בנוסף היה לי גם כרטיס מסך בינוני (עדיין לא בחרתי, אבל כנירא גם משהו בגודלל סטנדרטי, אני לא גימר רציני) אני צריך מארז בגודל המתאים, מעדיף מארז שקט, אחד עם פילטר אבק שניתן להוציא בקלות ע"ם לנקות אותו (יש המון אבק בבית לצערי) התקציב למארז הוא עד 1000 ש"ח (מעדיף עד 800) לא כולל ספק השקט כן חשוב, אבל כמו שרשמתי, המערכת לא מיועדת ל OC ולא רצינית יותר מידי ולכן כנירא לא תרעיש יותר על המידע בנוסף אני צריך גם ספק מתאים על הדרך (לא יודע אם זה מאוד משנה, אבל כבלי החשמל בבית ישנים וכנרא שהמתח לא הכי יציב בהם) תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by MC Misha,

שלום! מישהו יכול להמליץ על מארז טוב עד 400 ש"ח תודה!!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by dor123,

שלום. החלפתי במחשב של אבא שלי את ספק הכוח הגנרי הקודם שלו, SAMA, בספק Enermax NAXN 450W שעלה במעבדת אסטרון בסביבות ה-300 ש"ח כולל רכישה והרכבה, כיוון שרציתי להתקין את כרטיס המסך שהיה מותקן בעבר במחשב שלי, Nvidia Geforce GT 220, כי המנוע הגרפי Doomsday Engine שדרכו אני משחק בדום, עשה בעיות והיה נתקע בעת שינוי רזולוציה או מעבר מחלון למסך מלא, עם ה-Intel HD Graphics המובנה שבמעבד שיש במחשב, וחששתי שהשארת הספק הגנרי הקודם לאחר התקנת הכרטיס, שהבנתי שאף אחד פה בפורום לא מכיר את הספק, יגרום לספק להתחיל להרוס דברים במחשב. האם הספק שהתקנתי הוא טוב בשביל המפרט הנוכחי של המחשב של אבא שלי? מארז: SAMA גנרי. ספק כוח: Enermax NAXN 450W לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4. ערכת שבבים (צ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ashand,

מחפש מארז atx ללוח atx אבל שיהיה קטן מימדים,מקום ל-7 הרדיסקים + צורב ...יותר מידי הא? יש דבר כזה מיועד ל-NAS/server

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. החווד למטה! המפרט שלי: Asus m2n-e Amd 630 seasonic 500 ac freezer 7 rev2 HD4850 vapor-x 2 מאווררים של ac pwm שקטים אז אחרי שכל הניסיונות להשתיק ולקרר את המחשב כראוי עם המארז הנוכחי (compucase 6c28) כשלו. החלפתי גוף קירור למעבד, שני מאוורים בטכנולוגית PWM שעובדים רק כשצריך ונחשבים שקטים וניסיונות אוורור שונים ומשונים. הגעתי למסקנה שצריך להחליף מארז. התקציב הוא בסביבות 300-400 ש"ח. אני ממש לא רוצה להשתגע. החשיבות העיקרית שלי היא קודם כל שיהיה שקט. שמתי לב שרוב המארזים האיכותיים בטווחי המחירים האלו כיום הם די מאווררים ומקוררים. אז שקט זה הפקטור העיקרי. לדלתות/אורות לד/עיצובים שונים אין שום דיבור אליי. לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה. אני רק לא רוצה משהו מצועצע מדי. והדרישה היח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by danielzy,

שלום לכולם היום בבוקר התחילו לי בעיות בשני אל פסק של Advice.. אני יודע שהם לא משהו אבל הם משרתים אותי יפה כבר 3+ שנים. מדי פעם הם מתכבים ברנדומליות, ממש כאילו כיביתי אותם בעצמי מה שגורם לקריסה של כל המחשב. מצד שני יש גם בעיות עם חברת חשמל, מדי פעם האל פסק מפסיק לקבל מתח וגם האור בחדר מהבהב כזה. מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by Mazumotte,

intel P4 3.0Ghz 1GB DDR400 HD 160GB 7200 SATA יחזיק?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by ata01,

אני מתכוון לרכוש מחשב מבוסס P45\Q9550. האם הספק (500W) המסופק עם המארז הנ"ל יחזיק את המערכת עם כל כרטיס מסך הקיים היום? האם המארז אכן שקט והאם ישנן בעיות\מגבלות שכדאי לדעת עליהן לגביו?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

חבר שלי הזמין מחשב מKSP ודחפו לו ספק של GOLDEN 450W הצעתי לו להחליף ספק והוא הסכים. אני לא ממש זוכר את המפרט, אבל הוא לא גבוהה במיוחד. איזה ספק אתם ממליצים בסכום של 250 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by kip,

פירוט המערכת שלי מימין. יש לי UPS חדש מדגם PRPC650 ואני מעריך שהוא של אדוויס (אין מדבקה). http://advice.co.il/data/files/specifications%20partnerpche.pdf אני משתמש כרגע במסך CRT 19. לפי מחשבון http://extreme.outervision.com/PSUEngine המחשב צורך 335W. ה UPS הוא W360 כמדומני. האם לחבר גם את המסך? אפשר לשמוע חוות דעתכם על הדגם? האם ההגנות מספקות? מה החיבורים הנדרשים? הגנת קו טלפון- החיבור שלי הוא של הכבלים. איפה לחבר את האלפסק? לפני המודם? לפני המחשב? האם לא תהיה הפרעה בקו? האם מתאים לספק עם PFC? ו... שאלת תם... נוספת... האם צריך לטעון UPS חדש לפני חיבור המחשב? בהנחה שהוא עמד ללא חיבור לחשמל מספר חודשים... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם. ברצוני לרכוש ספק למחשב בתקציב של 400 ש"ח מקסימום. על הספק צריכה להיות תמיכה של 2 חיבורי PCIe, ושקט. יבוצע עליו אוברקלוק, במערכת של Q6600, 8800GT. בינתיים, חשבתי על הEnermax Liberty 400W אשר ידוע במודולריות שלו וחיבור 8+6PIN לכרטיס המסך, עם הספק של 30A לכל מסילה, או Seasonic S12-II 430W אשר ידוע בשל 5 שנות אחריות, וחברת הספקים של קורוסייר, בעל חיבור 6+6PIN, שקט במיוחד והספק של 30A בכל מסילה. שני הספקים הנ"ל עולים בדיוק 390 ש"ח. אשמח לעזרה, אור כהן.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by ArielBiMBa,

טוב,אני בונה מפרט מחשב משרדי לאמא שלי ב1800 שקל בערך וזאת האפשרות הכי זולה בערך שראיתי בTMS שהיא לא ג'נרית. דבר ראשון,רציתי לדעת האם הספק הנ"ל יחזיק את שני המפרטים הבאים(אני עדיין בהתלבטות לגבי המפרט): 1.מפרט Intel(שאני נוטה אליו): מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Retail כמות: 1 מחיר: ¤265 מארז: Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤266 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤64 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤254 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 מחיר: ¤125 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. תקציב לספק ומארז ,קירור למעבד הוא 700 - 800. בעקבות הדיון בפורום מפרטים. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335480.0 וכמו כן בקריאה נוספת החלתי לקחת את הספק הזה. http://www.skypc.co.il/pl_product~450VXEU~24~0.htm וחברה שנותנת על מוצריה 5 שנות אחריות נחשבת בעיני אמינה ביותר. אבל אשמח לשמוע על הצעות אחרות. עדיפות לנות בלינק מהסיבה שהיא קרובה לבית. עכשיו נשאר לבחור מארז וקרור טוב למעבד. חשבתי על זה אבל אני לא בטוח. http://www.skypc.co.il/pl_product~2508~6~0.htm עדיפות היא למארז מסיבי וגדול ושקט. אסתיטקה עדיפות לצבע שחור אבל שלא יהיה בסתירה למסיבי ושקט. תקציב למארז והקירור למעבד הוא 400 -450 שקל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. זה יתרון? או אפשר שלא להתעקש על זה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shimtey,

אני מעוניין לרכוש את המארז הזה . http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1605 איך הוא מבחינת קירור ? והאם יש לו פילטרים?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by Drazick,

שלום. סתם מעניין אותי. בעבר הכריזו על התקן שיחליף את ה- ATX המיושן: BTX Form Factor השאלה שלי, היכן המאזרים שתומכים בתקן? היכן לוחות האם שתומכים בו? מדוע כל זה לא מתממש? מה דעתכם? האם כבר לא מיצינו את התקן הישן?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by Trin1ty,

שלום ,מכיוון שלא קיבלתי תשובה מספיק ברורה בדיון הקודם , אני פותח חדש . אני לפני קניית ספק חדש ואני צריך את עזרתכם : המערכת : Intel Q6600 2.4 Gigabyte P35-DQ6 GTS450 1GB G.Skill 4 GB התקציב הוא עד 300 ש''ח *הספק חייב להיות 450+, מכיוון שהוא ימשיך איתי למערכת הבאה החזקה יותר . *לא מתוכנן OC *עדיפות לספק עם סליבינג *חנויות- עדיף באזור המרכז ( R.S.M לדוגמא ) אך לא שולל משלוחים. שמתי עין על 2 אלה, אך לא מצאתי עליהן שום ביקורת : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1103 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9043 תודה , אור

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by Epsilon,

שלום, המערכת שלי : מעבד Phenom x6 1090 // כ.מסך Radeon HD4650 // לוח אם : גיגהבייט 990xa-ud3 // ספק hec 450vn ללא PFC (http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v22/#vnrx) מסך : LG575LM 15inch LCD // כולל חיבור מודם כבלים. מעוניין באל פסק שיחזיק את המערכת(ללא OC) לפחות 3 דקות לפני shutdown . (בדקתי שהמערכת שלי צורכת בסביבות ה 250watts) תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום רב. Celeron G550, כרטיס מסך ללא חיבור חשמל יעודי (אני חושב שקוראים לכרטיס Verto GT430), וכרטיס קול מבית Creative (גם הוא ללא חיבור חשמל יעודי). אני מחפש את הספק האיכותי ביותר במחיר הזול ביותר (נו, אלא מה?) תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן, קניתי לאחרונה את רכיבי המחשב הבאים: לוח אם ASUS ROG Strix X470-F Gaming מעבד AMD Ryzen 5 3600X ספק Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W 80+ Gold Smart Zero 256-Color כרטיס מסך ASUS GeForce RTX 2070 Super Overclocked 8G EVO כונן קשיח WD Blue 4TB PC Hard Drive - 5400 RPM זכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 ssd - כרטיס samsung 970 evo 500 gb אשמח להמלצה למארז שיתאים לחומרה הנל, עם תקציב של ~300 שח בנוסף, אשמח לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות קירור נוסף, או שהמאווררים שמגיעים עם החומרה שקניתי יספיקו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. תוכנת UPSMON אומרת לי שכרגע ה Load Level שהמחשב עושה על האל-פסק הוא 17%. האם זה אומר שאם ההספק של האל-פסק הוא 720W, אז המחשב שלי כרגע מנצל 17% מ 720W, שזה יוצא 122W ???. שאלה נוספת: כאשר יש הפסקת חשמל, פתאום התוכנה UPSMON מדווחת שה Load Level עולה ל 34%, איך זה יכול להיות ?, הרי בין אם יש חשמל או אין חשמל, המחשב צורך את אותה הכמות של חשמל, אז מדוע ה Load Level משתנה (ועוד מכפיל את עצמו!) ?.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.