עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Mozeliko,

שלום למארז שלי (Antec NSK 4480 ATX Mid Tower) יש מאוורר מובנה והוא די רועש, ניתקתי אותו ועכשיו המחשב שקט שקט כמו שאני אוהב. כמובן שעל המעבד (Amd Athlon64X2 (AM2) 6000) ישנו מאוורר ( Arctic Cooling Alpine 64 ). השאלה היא עד כמה חשוב המאוורר של המארז והאם ישנה סכנת התחממות בלעדיו ?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by CrueL,

Thermaltake Amor Junior מחיר:612 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=938&Pname=THERMALTAKE האם אפשר להביא בתקציב זה מארז יותר טוב??? האם יש לו קירור טוב? האם 8800 ניכנס בוא????? בבקשה עזרו ליי..

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  3. אני הולך לקנות מחשב חדש מעבד http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ9550~3~0.htm מאוורר http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Freezer-Xtreme~18~0.htm לוח http://www.skypc.co.il/pl_product~39455~10~0.htm + 2 הארדיסקים שאני מוסיף אחד של 200 GB IDE ועוד אחד 160 SATA ואולי בהמשך אני יוסיף עוד איזה אחד של 500 GB אשמח עם תמליצו לי על מארז עם חלון שקוף ללא ספק וחשוב מאוד בשבילי: ללא דלת קידמית (כלומר דלת לכוננים) והכי הכי חשוב: שיהיה כמה שיותר גדול (כדי שהכל ייכנס) עריכה: כדי שאני יוכל להכניס בקלות את ה GEFORCE 9600 GT סכום: עד 400 שקל

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by ShakedEX,

אתמול כשבאתי להדליק את המחשב יצא ניצוץ מהספק כוח, הספק כוח כבר ישן והגיע הזמן שלו ללכת. אני חייב ספק כוח חדש דחוף, ואני חייב משהו שנמצא במלאי. הספק שאני צריך חייב לעבוד על מערכת עתידית של קונרו ו- 1900XT שאני קונה באוקטובר, בדקתי וראיתי שלנועה יש במלאי ליברטי 400W. בנתיים זה הספק שאני הולך אליו, אלא עם יש לכם הצעות לספקים טובים באותו טווח מחירים שנמצאים במלאי. ועוד שאלה: הניצוץ שהיה בתוך הספק שנגרם בהפעלת המחשב יכול להרוס חומרה שהיתה מחוברת אליו? (כרטיס מסך,מעבד,כוננים קשיחים,לוחאם) ואם כן, איך אי יכול לבדוק מה נהרס לפני שאני מזמין . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחפש אל פסק זול וקטן לחבר ללפטופ שאין אפשרות לחבר לו סוללה ככה שהמחשב יוכל להיכנס למצב הייברנייט במידה והחשמל נופל. זה מה שמצאתי באיביי (אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו ולהמלצות אחרות :-) ) http://www.ebay.com/itm/Eaton-3S750-Desktop-mini-tower-9400-5002-00P-UPS-750VA-450W-120V-10-Outlets-NEW-/272428811103?epid=168657957&hash=item3f6e05c35f:g:WbkAAOSwKytZHMdI

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by t-macc,

האלן 9800GTX עם PEHNOM 9550 תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. סליחה על הקיטור, אבל ממש נאחס הבילד הזה. כל מה שאני רוצה אין. לוח אם - עוד לא הגיע לארץ. מעבד - בשבוע הבא כנראה בכלל ההכרזה שלו. ועכשיו - הקש האחרון - המארז. התפשרתי כבר על לוח האם, התפשרתי על המעבד, אבל עכשיו iqpc הודיעו לי שאין אצל היבואן את ה-Antec P183 V3. עכשיו, יש לי את המארז הזה כבר כמה שנים במחשב שלי (לא את ה-V3, את הוורסיה הקודמת) ואני פשוט מת על המארז הזה. הוא גם לא גדול מדי, ויושב על כזה מין מעמד (stand) שהוא נכנס אליו בדיוק, וששומר אותו שהוא לא יהיה על הרצפה ומצד שני לא יעבור בגובה את השולחן. אמרו לי לקחת במקום זה את ה-P193 V3, אבל זה מארז הרבה יותר רחב ועמוק, ולא יכנס לי במעמד. אז מישהו מכיר מארז איכותי כמו ה-P183 ובערך בגודל שלו? (המימד החשוב - הרוחב צריך לה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב. יש לי בעיה ממש מוזרה עם כונן קשיח עם חיבור SATA. כשאני מחבר אותו, הוא עובד בהתחלה בסדר..אבל אחרי רבע שעה-חצי שעה, פתאום הארדיסק נתקע ולא מגיב..אחרי זה אני עושה ריסטרט, וזה מגיע לי לחלון שזה טוען את מערכת ההפעלה XP, אבל המערכת לא עולה..בקיצור, לאחר מכן אני מחליף את הבקר SATA בלוח אם לבקר אחר (יש לי 4 חיבורי SATA בלוח אם) אחרי שאני מחליף לבקר אחר, מערכת ההפעלה פתאום עולה..אבל שוב אחרי רבע שעה-חצי שעה חוזרת שוב הבעיה שזה נתקע..וברגע שאני עושה ריסטרט זה טוען את הווינדוס ולא עולה..ושוב אם אני מחליף לעוד בקר ואחרי זה לבקר האחרון, זה עדיין עושה את אותה הבעיה שאחרי רבע שעה-חצי שעה זה נהיה איטי ולא עולה יותר.בהארדיסק בחיבור IDE אין לי את הבעיה הזאת..זה טוען חלק ולא נתקע ב…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

צריך שיהייה שקט, אמין בעל נצילות גבוהה כמוהו. צריך שהספק יהייה מהחנות pandas.co.il ואין להם את הseasonic התקציב עומד על עד כ 300 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by Leo101,

למחשב חדש יש לי התלבטות קשה.... 1.NZXT HUSH + ספק כלשהו עד 400 ש"ח 2.ANTEC SONATA 3 מה יותר מומלץ? לפי מה שהבנתי הhush שקט יותר? ועל הדרך איזה ספק ממולץ עם הhush בהנחה שאני לוקח אותו... הhush עולה 450 ש"ח והסונטה 750 עם ספק 500W... בגלל זה אני רוצה גג להשקיע עוד 400 ש"ח... תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by base1,

חוות דעת על המארז ? THERMALTAKE ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש עקב כמות המאווררים שיש לו)? או מארז הזה THERMALTAKE EUREKA ALUMINUM BLACK + Window איזה מין המארזים הנ"ל יותר מומלץ? מארז חייב להיות עם FIREWARE,USB,AUDIO החומרה שאמורה להיות בו היא: המפרט הוא: ------------------------------------------------------------------------- מעבד - Q9300 QUAD CORE 2.5G--TRAY--6MB 95W 775/1333 מאוורר למעבד - ZM9700L ZALMAN 9700 LED לוח אם - GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 זכרון - Corsair 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15 DDR2 800 דיסק קשיח - Seagate ST3500320AS 500GB 32MB כרטיס מסך - BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail …

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by ben672,

צהרים טובים לכל הגולשים היקרים. אני כרגע מחזיק ספק של-ezcool 400w אם אני לא טועה מסידרה PS-1000 כבר לפני כמה ימים ראיתי בפורום ועוד הרבה מקומות שהספקים שלהם ג'נרים (יש לציין שהוא כבר מחזיק אצלי קרוב לשנה וחצי) השאלה שלי היא כזו על איזה ספקים אתם ממליצים? מפרט טכני: phenom x3 8450 2 giga ram דיסק קשיח של 360g לוח אם:asus m3a78-emh hdmi לאחרונה הוספתי גם כרטיס מסך:8800gt 512mb ועוד דיסק קשיח של 500gb וכנראה שבקרוב אני יוסיף עוד 4 ג'יגה של זכרון אני צריך ספק לעוד מחשב המפרט הטכני שלו: q6600 4 giga ram ati 5750 1gb דיסק:1tb תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב.אם אפשר להמליץ על ספקים טובים אבל לא יקרים מדי. תודה רבה לכם!!!!!

13. יש לי מסך 20 אינצ' של lg מעבד : 7400 , לוח אם אינטל Q43 , כרטיס מך שאני עומד לרכוש : HD8450 איך הספק הזה בשביל הכרטיס מסך הזה: COOLERMASTER EXTREME POWER 500W יחזיק את המערכת?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by slimshady21,

אני צריך המלצה לאל-פסק למערכת עם ספק כח של ~450W. תודה.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by cOiNfLiPeR,

אני מחפש מארז בטווח מחירים של הכותרת. חשוב לי שיהיה אפשרות לסידור כבלים לסירקולציה נוחה ושמירת טמפרטורה מינימלית עד כמה שאפשר. מפרט המחשב: ספק: Seasonic 620W active PFC לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel Quad Core i5 2320 קירור מעבד: Zalman 7000V AI SI edition fan control זיכרון (2 יחידות): Crucial 4GB DDR3 - 1333 כ.מסך (2 יחידות): Sapphire ATI 6850 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP כמו שרשמתי למעלה, חשוב לי מאוד שמירה על טפר' נמוכה וסידור כבלים. חשבתי על המארז Gigabyte luxo x10: Gigabyte LUXO X10 Black Aluminium+Metal ,Tool-free, no PSU, 3X 120mm, USB3.0, Audio & speaker | GIGABYTE | מארזים למישהו יש ניסיון עם המארז הזה? אשמח לתגובות וחוות דעת על המארז שציינת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by natgun0,

שלום, האם בזמן ששמים את המחשב במצב שינה הוא מפיק רעש כלשהו,זאת אומרת האם המאווררים עדיין פועלים/הספק/הכרטיס מסך ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by Internal,

יש לי שאלה לחבר שלי יש פנטיום 4 לא חדש יום אחד נישרף לו הספק היה לו גינרי 350וואט החלפנו לו לגינרי אחר 300 ועבד אחרי שבוע נישרף הספק השני הוא כבר לא בטוח אם ללכת לקנות חדש או שהבעיה נובעת מהלוח אם או מהשקע , אין מספיק כוח לספקים הגיוני??? גינרי??? עד אז הספק הראשון עבד 5 שנים..

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by iakovl,

יש לי צורך באל-פסק פשוט בשביל למנוע כיבויים של המחשב שלי כתוצאה מהפסקות חשמל (מה שקורה בזמן האחרון בגלל מזג האוויר) אלא יאפשר לו לכבות את עצמו באופן מסודר (האל פסק צריך לתת הוראה כזו) המערכת שלי משתמשת בספק 450W ויש לי מסך 17" CRT.... איזה אל פסק אתם ממליצים לי? התקציב הוא נושא כאוב (ראה ערך משכורת חייל) אבל אין לי מחיר יעד העדיפות היא לאל פסק עם היחס באיכות/מחיר הטובים ביותר למערכת פשוטה וקלה יחסית

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by XD-DRAGON,

היי, מעוניין לקבל המלצה לאל-פסק זול אבל טוב. המטרה - שהמחשב יבצע כיבוי נורמאלי במצב של הפסקת חשמל/ברקים. תקציב - עד 400 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Mr44,

היי שבת שלום. - אני חדש כאן, מקווה להשתלב, אם טעיתי בכתיבת האשכול אשמח להערה ואתקן כנ"ל לגבי חוסר פרטים.אני כבר מיואש ואין לי מושג מי צודק. שהתייעצתי לראשונה לגבי הספק, נאמר לי שהוא יחזיק את המערכת שלי והוא כביכול איכותי. לאחר הקנייה, חבר שהתעניין במפרט אמר לי שהספק על הפנים ולא איכותי בכלל, בדקתי בפורומים נוספים לדוג' - Toms hardware , וגם שם שאלתי ונאמר לי שהספק הזה הוא tier 4 כדאי לא להתקרב אליו. מה אתם חושבים? זה באמת נכון לגבי הספק הזה של FSP ?שמעתם על נפילות שלו? האם כדאי לי להחזיר אותו, להזדכות ולהוסיף כסף לספק "איכותי"? המפרט - Intel Core I5 6500 Skylake 3.2GHz -MSI B150M PRO-VDH-16GB Transcend DDR4 2133MHz-Gigabyte GTX980 TI G1 6GB 1190MHz-A…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לאחי מחשב עם לוח אם הנ"ל וספק כח הנ"ל (ג'נרי, קנה אותו ב100 שח באיזו חנות סטאר בדיזינגוף סנטר קיצר יש לו איזו תקלה ברגע שמחבר הארד דיסק נייד לחיבור של היו אס בי המחשב פשוט קורס, נכבה זה קרה גם פעם אחת עם דיסק און קי שחברה שלו חיברה אבל שהוא חיבר לא קרה (לא אותו דיסק און קי) וכל עוד מחובר הנייד אי אפשר להדליק את המחשב וגם צריך לכבות את הספק כח מאחורה בשביל שיהיה א פשר להדליק שוב על הדרך הנפילת מתח הזו גם גבתה עוד קורבנות דפק לו את הווינדואז קצת וגם משום מה הווליום של הסאונד נמצא על אפור וגם במנהל ההתקנים האודיו על אפור... יכול להיות שהקריסה היאבגלל הספק הג'נרי? התקן אחר (קורא כרטיסים) עובד וגם דיסק און קי עובד אז בעיה ביציאה של הUSB זה לא מפרט המערכת Asus P5vd2-mx int…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. טוב, אז לגבי המארז! אני מרכיב מערכת חדשה על בסיס מעבד FX-8320 וכ.מסך GTX750ti/960 אשמח להמלצה בתקציב כמה שיותר נמוך עם הפרמטרים הבאים: שקט - כמה שיותר במסגרת התקציב. קירור - קירור שיאפשר OC למעבד לאזור ה4.5 ויוכל להסתדר במדינה החמה שלנו בקיץ. מימדים - כמה שיותר קטן, אבל עם מספיק מקום לשני כ.מסך,קירור כמו הMUGEN2 ואפשרות לסידור כבלים מאחורה. עיצוב - מומלץ חלון צד(אגב, האם חלון כזה משפיע על הבידוד מרעשים?) ובצבע שחור/לבן. חיבורים - USB 3 מומלץ. מארזים שחשבתי עליהם עד עכשיו: -Antec GX500 -Antec P100 -zalman z9, Zalman Z11 , Zalman Z1 שאלה נוספת היא לגבי ספק הכוח למערכת: הספק שלי עכשיו הוא S12II-430BRONZE האם הוא יספיק למערכת הנ''ל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מחשב די חזק, I7 965 וכרטיס מסך GTX480, לוח האם זה EX58 EXTREME ואני צריך מארז חדש, בתקציב של עד 900 שקל. חשוב מאוד שהמארז יהיה מקרר מאוד ושקט. התקציב גמיש במידה ואכן יש צורך. אין בעיה של גודל של המארז אבל רצוי שלא יהיה בגודל של מכונת כביסה. מתלבט בין DF-85 ו-Twleve Hundered , אשמח אם תגידו לי מה עדיף. כמו כן אני בטוח להצעות בנוגע לדגמים אחרים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. האם המארז והספק יחזיקו את ה 8800 320 MB כולל 5600+ הארדיסק של WD 250 GB וצורב LG H30 ו 2GB זכרון

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by yaniv15,

שלום, אני מקווה שיש פה אנשים יצירתיים שיוכלו לעזור לי. אני צריך לקרר ארון תקשורת קטן סטנדרטי שיש בו מודם-ראוטר שמתחמם, וחשבתי להרכיב מאוורר של מארז. המאוורר צריך להיות מספיק חזק וגם שקט ושיהיה אפשר לחבר אותו לשקע AC עם שנאי. אני אעשה חור בדלת וארכיב/אבריג עליה את המאוורר ולכן גם צריך איזה רשת חוסמת כדי שילדים לא יוכלו לדחוף אצבעות. גודל הארון 45*25*9.5(עומק), והמאוורר יצתופף עם הראוטר כך שישאר לו 2.5-3 ס"מ. תודה.

• 3 תגובות
    • 10.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.