ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם ובוקר טוב.. ברשותי המפרט הבא: לוח אם Asus P5QL-EM מעבד E8400 3.0 mhz זיכרון פנימי Geil 2x2gb 800 mhz כרטיס מסך Geforce 9800gt Point of view וספק של 500 השאלה שלי כזאת... האם המפרט יתאים למארז הזה? Thermaltake Spedo Series Edition Full Tower Black Case VI90001W2Z האם להשים את המאווררים האופצונליים? האם אצטרך להחליף ספק? (לא יודע אם זה חשוב.. אבל אני מתכנן OC בעתיד) תודה לכל העונים.
- 

- 5 תגובות
 - 843 צפיות

- 

- 

- 

שלום, בקרוב אקנה מחשב חדש. המפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - Gigabyte GA-B75M-D3H זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk השאלה היא אם הספק SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk יתאים למפרט? או שצריך לקחת ספק חזק יותר, ואם כן איזה ספק? לא מתוכנן OC. תודה מראש.
- 

- 3 תגובות
 - 864 צפיות

- 

- 

אם אני משתמש בספק גבוהה 900 WAT אז הצריכה של החשמל שלי תעלה באופן דרסתי גם אם אני לא מעמיס על המחשב אני ינסה להסביר יותר פשוט אותו מחשב עם ספק 500 וספק 900 יקחו אותו חשמל?
- 

- 11 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום ראיתי באתר של החנות הזאת את המארז הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=473 המארז טוב? והספק? איך הספק 500W של NZXT?
- 

- 7 תגובות
 - 853 צפיות

- 

- 

שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש. בגדול AMD AM2 (לא החלטתי איזה, אני מקוה שזה לא רלוונטי כדי שתעזרו לי). 1GB DDR2 800MHZ X 2 לוח אם Asus M2N-E כרטיס מסך 2600XT אני מחפש מארז+ספק (שיבואו ביחד או בנפרד, עם עדיפות לביחד, ז"א באנדל) ע"פ הקריטריונים הבאים: א. שקט שקט שקט. ממש חשוב לי, אני יכול לשמוע את המאוורים עובדים להם וזה מציק כי מהרגע שאני מודע לרעש הזה אני לא מצליח להתנתק ממנו.. ב. טווח המחירים הוא עד 500 ש"ח. וזה נובע משיקולי התקציב שלי, שאני מנסה להגביל. ג. חברות: בעדיפות גבוהה לחברות הבאות Arctic Cooling Compucase NZXT Gigabyte. ד. אני לא עושה OC או מתכנן מודינג - שום דבר כזה ולכן אין חשיבות גבוהה לקירור כל עוד הוונטילציה המינימלית מתבצעת (מבחינתי שיהיה מאוורר אחד). ה.…
- 

- 5 תגובות
 - 670 צפיות

- 

- 

e6300 GA-965p DS-3 G.Skill 1gb [512x2] 800mhz pk x1950xt WD 120 Hec 525w הציעו לי ב370 באיזה חנות ת Coolermaster Ammo533 משו כזה מעבר לזה יש עוד הצעות ?- לא מבין בתחום הזה ממש...
- 

- 5 תגובות
 - 961 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני משדרג את כרטיס המסך ועל הדרך קונה גם ספק נורמלי. הנה המפרט: מעבד - E6400 לוח אם - Asus p5vd2-mx 2 ג'יגה ראם כרטיס מסך - אני קונה את ה-4850 או 9800GT (איזה מהם עדיף דרך אגב?) לא מתוכנן OC. הספק הזה יחזיק את המפרט? אם לא, איזה כדאי לקחת? תודה רבה
- 

- 4 תגובות
 - 685 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מחפש ספק למחשב HTPC. התכונה החשובה ביותר עבורי היא השקט שלו. יש לי מארז של Silverstone (דגם 17C אם אני לא טועה). כבר כמה חודשים שאני לא מעודכן. בעבר המלך היה Enermax Liberty. האם יש מלך חדש? ראיתי גם ספק של Silverstone, דגם Strider SST-ST40F. איך ביצועי הרעש שלו? בקיצור, מה מומלץ בשביל ספק שקט עבור המערכת הבאה: לוח 780G של Gigabyte מעבד 5400 AMD 2G זכרון Hauppauge 150 2 דיסקים קשיחים + צורב DVD כרטיס מסך וקול - על לוח האם תודה
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי סטרימר TVIX S1DUO והמאוורר שמותקן בפנים מרעיש. פתחתי את המארז וראיתי שם מאוורר Silenx 40mm. מאיפה רוכשים כזה בארץ? מצאתי באתר היצרן כי הם מיוצגים ע"י פנדה, אשר פשטו רגל. מי משווק את זה כעת? לחילופין, מאיפה רוכשים את זה ברשת, במחיר כדאי? חשוב לי שהמאוורר יהיה ש-ק-ט מ-א-ד. אגב, הסרתי את המאוורר כרגע, וישנה הודעת שגיאה שהמאוורר לא תקין. האם אפשר לחבר רכיב (נגד וכו') בין המגעים, כך שהסטרימר יחשוב שהמאוורר מותקן? תודה.
- 

- 2 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

- 

אני מחפש מארז חדש למחשב, ורציתי לדעת מה דעתכם על המארז הנ"ל. ראיתי שמוכרים אותו ב TMS במחיר סביר. ראיתי שבכל התמונות כשהמארז פתוח יש איזשהו בלוק שחור במקום של הארדיסקים (שנראה ניתן לפירוק), האם מישהו יודע מה זה? [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 858 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני בונה מחשב HTPC שישמש גם למשחקים, המארז יהיה NSK2480 של אנטק. אני רוצה ספק איכותי שיהיה כמה שיותר שקט, ושיהיה מספיק חזק כדי להתמודד עם OC למעבד ולכרטיס המסך וגם מוכן לשידרוג בעתיד לכרטיס מסך יותר תובעני. התקציב הוא עד 450 ש"ח אבל אשמח להוציא פחות במידה ויש משהו משתלם. המפרט המלא הוא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪976 כמות:1 ht…
- 

- 4 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אשמח קצת לייעוץ ברצוני לקנות מארז עד 500 שח מאוד חשוב לי כמה דברים 1-שלא יכנס אבק או מינימום 2-כפתורי גישה מלמעלה 3-שקט מצא חן בעיני cm90 אבל יש עליו ביקורות כי מכניס הרבה אבק גם sniper אבל מחירו יקר ספק כוח חשבתי על 620W של seasonic או enermax אשמח להמלצות תודה מראש רון
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום אני מעוניין לקנות ספק חדש. המפרט שלי זה לוח אם:Asus p5b כרטיס מסך:Msi nx8800gts 320mb מעבד:Core 2 duo e6400 ובתכנון להחליף את המעבד ל-Quad core Q6600 אני חשבתי על ספק של Enermax וחשוב שיהיה גם שקט ושיחזיק את המחשב טוב תודה מראש לעוזרים
- 

- 1 תגובה
 - 793 צפיות

- 

- 

אני לקראת קניה של ספק חדש, 620W המתמודדים הם : sl 1211 seasonic antec neo eco 620w השאלה האם להוסיף קצת ולקחת גרסה מודולרית? כמה זה מוסיף? אשמח לתשובות מכם חברים תודה
- 

- 0 תגובות
 - 850 צפיות

- 

- 

מעבד ליבה כפולה של amd 3800x2+ לוח אם n2n-e כרטיס מסך 7950gt 512mb extreme ladteke 2 גיגה בייט 667 מגה הרצ של twinmos מארז ridmax seagate קונן קשיח 1 נפח של 250 גיגה בייט סאטא 2 צורב דיוידי קיורור zalman 9500 am2 למעבד מערכת איוורור מארז הכוללת מאוורר 80ממ+ממ120+פנל תצוגה ושליטה. המפרט מיועד לאוברקלוק+משחקים והתקציב הוא עד 6000 ש"ח מ iqpc!
- 

- 5 תגובות
 - 781 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. הזמנתי מחשב ועכשיו התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין את המארז הזה במלאי. אני צריך להחליף אותו במשהו אחר בערך באותה רמה. מחפש מארז שיהיה שקט, לא מצועצע, בלי לאדים, עיצובים מיוחדים וכ'ו. שיהיה שחור, אלגנטי ואיכותי.
- 

- 3 תגובות
 - 847 צפיות

- 

- 

אהלן. אני מחפש (שוב) מארז שקט, איכותי, לא צובר אבק (יחסי), ולא פולט חום בצורה מחרידה. ראיתי את המארז המעניין הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1267 שגם משנה צבעים, יש קונטרול לאיוורור וכו'.. מה אתם אומרים? במחשב הנוכחי שלי יש: 3 כוננים קשיחים 1 כונן דיסקים כרטיס מסך GTX 470 של NVIDIA 4 גיגה ראם כרטיס טלוויזיה מעבד 9500 של אינטל וכדומה
- 

- 87 תגובות
 - 10.9k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, ברשותי: E8500(ללא OC) 2 HD 3 מאווררים 120 ממ והספק כוח hec 500td-tf.(שנמכר בKSP) האם הוא יחזיק את הכרטיסי מסך הבאים: 8800gts 512 260gtx 896 hd4850 512 תודה על עזרה.
- 

- 2 תגובות
 - 957 צפיות

- 

- 

איזה אל-פסק מתאים למחשב Dell OptiPlex 7080 SFF? אני באזור שסובל מהפסקות חשמל וגם שינויים במתח החשמל. רוצה אל-פסק שבהפסקות חשמל ישמור קבצים פתוחים ויצא באופן מסודר מחלונות. ויגן על המחשב (והמסך) בעליות מתח. איזה אל-פסק מתאים?
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

השאלה בכותרת. אני בונה מפרט לשדרוג הנוכחי, והחלטתי לרכוש מארז משתיק (המחשב יוצב בחדר שינה). מלבד המארזים של ANTEC לא מצאתי עוד משהו שעונה על הדרישה, מישהו אוליי מכיר? המחיר כרגע לא רלוונטי, תודה לעוזרים.
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום חבר'ה, אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. אני עוד לא סגור לגמריי מה הולך להיות פנים, אבל המעבד יהיה מרובע ליבות של I5, ככל הנראה ללא OC. וכ.מסך כנראה משהו בסגנון 6850 אולי קצת יותר טוב 6870 או GTX 560 הסתכלי קצת על הצריכה והבנתי שספק 400W יספיק למערכת, מפה שאני רוצה לקנות ספק איכותי ולא בעל הספק גבוה. בנתיים יש 3 ספקים שאני שמתי עין עליהם. + S12II-520/M12II-520 של SEASONIC + HCG-520 High Current Gamer של ANTEC + Enermax Pro 82+ 425Watt מי מהם עדיף לדעתכם? מי יהיה הכי שקט? * יש עכשיו גם את ה S12II-620 במבצע שעולה כמו ה520W אבל אני די מפחד שבעומס קל הנצילות שלו תהיה לא טובה. נ.ב מי יודע איפה אפשר לקנות את Antec TruePower New TP-550 550W במחיר שפוי?
- 

- 4 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

היי האם מישהו יודע מה מחירי הספקים בארה"ב ביחס לארץ והאם היא כדאית לא יהיה בעיה לגבי ה 110 וולט נכון? כי יש מתג אדום אני יודע שניתן לשנות ל 220 .. תודה
- 

- 12 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי מחשב שלHP Pavilion HPE h8-1200ejעם לוח אם של SandyBridge H67 2AB5 וקניתי כרטיס מסך חדש R9 280X וצריך אליו מארז חדש. וטכני של אייבורי אמר שזה לא אפשרי, בדקתי באינטרנט וראיתי שזה אפשרי להפוך את הלוח למארז רגיל של MID /MICRO TOWER. אפשרי להחליף?
- 

- 9 תגובות
 - 1.4k צפיות

-