עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by mano4now,

הי, איך אתם בודקים ספק לתקינתו ? ניתן עם תוכנה או שצריך לפרק אותו ולחבר למכשיר חיצוני ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bm1125,

היום קיבלתי את המחשב החדש. קיבלתי את הספק כח עם חלק דפוק שבגללו היה הרבה רעש בגלל התחככות של המאורר והחלק הזה. הנה תמונה , לדעתכם יש צורך להחזיר את זה לחנות בשביל שיתקנו ? ה"רשת" הזאת נמצאת מתחת לספק והיא כאילו מקבעת את המאוורר למקום. עריכה: זה ספק של cooler master תודה.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  3. כמו שכתבתי בכותרת, יש לי לוח אם (משהו מוזר של IBM [שונא אותם, ציינתי את זה פעם?]) שחריצי ההרחבה בו נמצאים מעל כל היציאות / כניסות של הלוח אם. לחילופין, הלוח נורמלי לחלוטין בהנחה שמחברים את הלוח אם לצד ההפוך של המארז ואז המארז נפתח מהצד השני (צד ימין שלנו, אם אנחנו מסתכלים על המארז מקדימה) לעומת מחשבים נורמליים. אין לי דרישות נוספות בנוגע למארז, אני מעוניין בסתם זבל זול, אבל שיתאים ללוח אם המוזר... בהתאם, אני לא מעוניין / צריך משהו שקט / איכותי או כל דבר אחר, סתם כזה שיתאים (לפחות בתור דרישה התחלתית) תודה מראש... נ.ב. אם לא הבנתם על מה אני מדבר אני יכול להעלות תמונה של הלוח אם, אבל אני לא חושב שיהיה בכך צורך

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by rafi_d,

לאחר ביקור באייבורי - נתנו הצעה עם ספק "טוב יותר" (ובמחיר "טוב יותר" ...) - Thermal Take TR2 400W. מה דעתכם ? ביקשתי PSF 350W. מערכת בהזמנה : C2D E2800 , לוח DS3 GB, כרטיס גרפי sapphire 2600XT תקציבית. OC מתוכנן - סטוק ל3G. אגב, מישהו מכיר את המארזים ה"גנריים" של IVORY ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by matanya,

מערכת חדשה i7 920 עם כרטיס מסך פשוט (אסוס 64 ביט קירור ללא מאוורר), אפשרות ל OC 5 דיסקים תקציב עד 300 שקל. מאוור שקט 12 סמ. האם שווה לקנות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=990 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 האם הוא יותר טוב מה Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail (מעיון מאתר היצרן נראה שהוא פסיבי??) ומה בקשר ל: Delta GPS-450AA-100A 450W ver 2.0 Active PFC http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22815#details

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by Keman,

הי לכולם. אני רוצה לקנות מחשב בעוד כחודשיים, וצופה ובוחר בעדינות ובקפידה רבה כל חלק וחלק. בזמן אחרון נפגשתי באחד האתרים עם המארז הזה : http://www.baby.co.il/product.php?sku=sh-nighthawk ויש לומר, כי הינו נראה טוב, גם מבפנים. אומנם, הוא לא מגיע לרמות של COSMOS 1000, אבל תסכימו - יש על מה להיסתכל. רציתי לשאול, אולי למישהו יש ניסיון איתו, אולי מישהו נפגש איתו פיזית, ויכול לומר דבר-מה עליו. תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by sigma,

מארז אלומיניום יותר יקר ממארז פח. אילו יתרונות יש למארז אלומיניום ?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה נוספת, הפעם בנושא UPS. למה בעצם צריך UPS שעולה מאות שקלים אם ניתן לרכוש בחנויות כמו ACE ו - HOME CENTER מגן מתח שמיועד למכשירי חשמל ובהם מחשבים, שעולה 70 שקלים ועושה את העבודה ? יש לי כזה בבית, אני די מרוצה, ורכשתי אותו בהמלצה של טכנאי מחשבים מקצועי וישר, שאיתו עבדתי שנים והמליץ לי על זה כששאלתי על UPS. אז בעצם מה היתרון של UPS על מגן שכזה, הרי חייב להיות יתרון כלשהו ?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by darkie,

http://www.nzxt.com/products/pp500/ יש שם את הספקס שלו, האם הוא יוכל להחזיק מערכת כזו: E8400 MB P43 HD4850 2GB MEM 320GB HD ואילו אלטרנטיבות יש ב200-250 ש"ח? תודה.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by stingeR-,

לעיונכם! : http://www.guru3d.com/article/cooler-master-690-ii-advanced-review/1 אין לי ספק שמדובר באחד המארזים הטובים ביותר שייצאו בתקופה האחרונה, הם לקחו את כל מה שהיה טוב ב690 המקורי ושיפרו אותו, גימור יותר + שחור בפנים, סידור כבלים הרבה יותר נוח ומתאים, SCREWLESS משופר, מקום ל6 הארדיסקים ולא 5 כמו בקודם. בכל מקרה, תקראו את הביקורת.. המארז הושק בחו'ל במחיר של 100 ש"ח, זה אומר שבארץ הוא יעלה איזור ה450 שקל בהתחלה שלדעתי זה מחיר מצויין לכזה מארז... הגיע לעיר מתחרה ראוי ביותר לLANCOOL K60/K62.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by t-mac1,

שלום, אני מתכנן לקנות X1950XT 256MB , ואני כמעט בטוח שיש לי ספק 400 ג'נרי. מה יקרה אם אני לא אחליף אותו וישים את הכרטיס הנ"ל? תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by DarkLloth,

יש ברשותי ספק HX520 , במקרה בדקתי את הטמפ' שלו (ע"י מגע) ונראה לי שהוא די חם , האם זה תקין ?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by nzxt,

טוב אני רוצה להחליף את הספק כוח שלי HEC 300W למשהו יותר טוב המערכת שלי היא E4500 8600GT 4 HDD 3 מאווררים מחוברים אליו וצורב

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by mos86,

שלום, אני מעוניין לקנות את הספק הזול ביותר שאפשר, אין לי בעיה להיכנס למעט סיכון למערכת כי היא ישנה. האם הספק הזה יספיק? FSP FSP300-60HCN OEM המפרט שלי: (במחשבון הכח של אנרמקס המפרט דורש 231W) Intel Quad Q6600 GO 2.4Ghz 2GB 800Mhz DDR2 RAM Intel DG31PR Motherboard דיסק קשיח סאטא2 רגיל GT220 תודה!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by Kukishin,

האם THERMALTAKE TR2 POWER W0093 500W SILENT 24 PIN יספיק לי לקונרו6600 + 8800GTS\X + 2GB 800MHZ +לוח P5B DELUXE ASUS?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  16. אני מייבא חלקים מיבואן בארץ שמחזיק את הדגמים[table] [tr] [td]OPTI TS1000B UPSOPTI TS650B UPS השאלה אם הם משמשים כמגן ברקים? או שאני צריך לקנות מגן ברקים בנפרד?[/td] [/tr] [/table]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ZeppeliN,

שלום, כיום יש לי את המחשב שרשום בצד, עם ספק ג'נרי. אחרי 3 שנים שיש לי אותו אני חושב שהגיע הזמן שאני אפסיק להתסמך עליו ואני רוצה לקנות ספק יציב חדש, בעיקר בגלל שאני עומד לקנות עוד HD של 500GB. אני צריך ספק זול שיחזיק את המחשב הזה. אם יש משהו יותר טוב ששווה עוד 50-100 ש"ח תגידו לי בבקשה. אגב, על כל ספק שאתם ממליצים, תוכלו להגיד לי אם הוא יוכל גם להחזיק מערכת בעלת 8800GT (GPU) Q6600 (CPU) 3*SATA +2*IDE (4HD + 1DVDRW) 2*120 3*80 (FANS) תודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by broken,

שלום, המערכת היא: e5200 asus P5KPL-CM 4gb 800mhz צורב כלשהו wd 320 gb ראשית, מי מהשילובים עדיף מבחינת איכות המארז (פילטרים, שקט) והספק? שנית, ההתלבטות בין 2 הfsp נובעת מגודל המאווררים: ב300W יש 120 מ"מ: http://tms.co.il/product/4573 ב350W יש 80: http://tms.co.il/product/6218 משמעותי מבחינת רעש?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  19. אני צריך לבחור מארז, ואני לא יודע מה מהם עדיף מבחינת קירור (ואולי יש עוד בחינות.. לא יודע..) Supertalent או Chieftec ?? אני גם צריך לבחור ספק, ונתנו לי ב KSP-- ZUMAX 400W הוא טוב, או לפחות סביר למחשב בסדר גודל של 4200 שקל ? ? תודה MORIEL

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by pApi,

איזה חברה יותר טובה enermx or crosair ? אני רציתי לקנות 550 enermax אבל אמרו לי לקחת crosair אפשר לדעת למה.?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. מפרט: amd sempron 2800 64 socket 754 ON OVERCLOCK leadtekk winfast A7600GT AGP ON OVERCLOCK 2X ide hard drive =120GB 1Xsata hard drive = 160GB 2X dvdrw 2X fan 2X 1GB memory stick ON OVERCLOCK floppy Creative audigy 2zs (no front) usb2 pci card יש לי כרגע ספק של fsp300 היה לי פעם כרטיס מסך FX5200, המחשב החזיק סבבה בלי בעיות. ברגע שהרכבתי את ה7600GT, פתאום הכרטיס קול התחיל להשתגע, היציאות סאונד שלו התחלפו, יש קפיצות ולפעמים המחשב נכבה. אני מתכנן קניית מעבד חדש למערכת - amd athlon 64 3200 שבטח ובטח יצרוך יותר חשמל מהגרוטאה שיש לי עכשיו ולכן אין מצב שהספק יחזיק את זה. אני ממש דל תקציב, אשמח שתמליצו לי על ספק שיחזיק אותי בלי בעיות, ובלי נזק לכיס. מחיר 200~300 ש"ח. אם אפשר גם א…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by ofer1928,

THERMALTAKE MAMBO BLACK 120mm FAN או http://www.tzag-elita.co.il/product.asp?ProID=108 לכל אלה שמוכנים לי להציע לי מארזים אחרים וואלה תודה רבה אתה באמת מלכים עם כל העזרה , אבל באמת, רק מעונין לדעת מה עדיף מבין 2 אלה כי מה שעדיף אני קונה, תודה אחים שלי

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by atiasdudi,

אני לפני קניית מחשב חדש, הייתי נעול על הסיסוניק מההתחלה אבל עכשיו ל IQPC יש גם את ה OCZ המפרט יהיה Phenom II X3 720 MA770-UD3 Sapphire 4870 Toxic מה יותר כדאי? או שעדיף לחסוך 50 ש"ח ולקחת את ה Seasonic SS-500ET שיותר ישן מ S12II

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  24. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם, רכשתי את ספק הכוח הנ"לATX 500W 24P LC8500BTX ושמתי לב כי המאוורר שלו הנו מאוורר גדול אני חושב 12' זריקת האויר החוצה היא צדדית ולא אחורית כנהוג בספקי כוח רגילים שאני מכיר ,שהשקעים וזריקת האויר היא אחורית, שאלתי היא האם הוא מתאים למארז רגיל וכן איך להתקין אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  25. בתמונה מצורף...מחפש אחד כזה ולא מוצא... מישהו יודע אוליי מאיפה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.