עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אני עומד לרכוש מחשב מבוסס מעבד i5 2500k ולוח אם ga h67a udh3 b3 (או כרטיס דומה מבוסס z68). המחשב לא יכלול בשלב ראשון כרטיס מסך מעבר לזה המובנה בלוח האם. דיסק קשיח: wd black sata III. אן לי כוונה לבצע OC למעבד. ביקשתי המלצה בחנות למארז + ספק. המוכר המליץ על sonata 3/4 באופן חד משמעי. אני מודה שגם לאחר קריאת המדריכים המפורטים בפורום זה אני מתקשה להעריך את הכדאיות ברכישת ספק ו/או מארז מדגם זה או אחר. אודה לחוות דעתכם.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי חבר'ה, לאחרונה סיימתי לבנות סטודיו לצילום בבית של ההורים. הבית כבר עומד 30 שנה, ובוא נאמר שלא חשבו על הכנות יותר מדי, אין כלכך אפשרות להעביר חשמל מהלוח אל הסטודיו. החשמל של הסטודיו מגיע ממפסק שאחראי על הסלון (סך הכל טלויזייה וכמה אורות - למזגן שם יש מפסק נפרד). הבעיה שלי היא חיבור של מזגן לסטודיו (מזגן 1 ורבע כ"ס), כי אין אפשרות שיקבל חשמל ממפסק נפרד. אין לי כרגע ברירה אחרת אלא לחבר את כל המכשירים כולל המזגן לאותו מפצל\שקע בסטודיו. מבחינת עומס אין בעיה, אבל הבנתי שבכל פעם שהמדחס של המזגן יתחיל לעבוד ישנן קפיצות במתח שיכולות לגרום נזק למכשירי החשמל כשכולם יושבים על אותו המפצל. הבנתי שאת הבעיה של קפיצות מתח ניתן לפתור בעזרת אל-פסק שאליו אני אחבר את כל הדברים החשובים…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Symphozis,

רציתי לדעת עם המארז הזה http://skypc.co.il/pl_product~7328~6~0.htm יוכל להכניס את כול המפרט בצד כשבמקום ה 88GTS יהיה HD2400 + כרטיס טלויזיה ? והאם הספק יחזיק את המפרט?

4. Started by Gil28,

נראה מעניין מאוד, מה אתם אומרים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=8651

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מארז לפנטיום 4 שבעתיד הקרוב יוחלף למחשב חדש. התקציב הוא 200 ש"ח. אם יש משהו הרבה יותר טוב, אני יכול למתוח את התקציב עד 300 ש"ח, אבל מעדיף שלא. אני מתכנן OC קל. חשוב לי שהמארז יהיה מספיק מאוורר ואם אפשר אז כמה שיותר שקט. המראה החיצוני לא חשוב לי. הדגמים שמצאתי עד עכשיו: Compucase 6A19 Compucase 6C28 Cooler Master Elite 334 Foxconn TLA002 אין הגבלה לרשימה או לחנות מסוימת. תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה ואת ההצעה שלכם עבור קניית ספק איכותי וטוב עבור מערכת שיש לי כיום , הרכיבים הם כאלו : מעבד - AMD Phenom II x4 965 3.4 BE לוח אם - Asus Crosshair IV Formula זכרון - OCZ 4GB Kit (2x2GB) 1600 דיסק קשיח - 160 ג''ב לא זוכר איזה , אבל זה לא כזה משנה נכון צורב דיוידי וכרטיס מסך בינתיים Nvidia GeForce 8600GT או 8800GT לא זוכר איזה יש , יכול ליהיות שבעתיד הוא יוחלף ביותר טוב משהו מהכרטיסים הבינוניים כמו 6850 או יותר חלש כי במערכת הזו ישוחקו משחקים קלים עד בינוניים גג , לא משהו כבד ובכלל המערכת תיהיה לשימושים סטנדרטיים כמו גלישה באינטרנט , צפיית סרטי HD ומשחקים מה שציינתי קודם , יכול להיות יעשה למערכת אוברקלוק בעתיד אבל לא בטוח . אז כמו שאמרתי א…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by איתמר,

אני רוצה לעשות חבור SLI ואני לא יודע איזה ספק אני יצטרך ויכול להיות שבעתיד אני יוסיף עוד HD וגם עוד כונן אז משהו יכול להביא לי המלצה על ספק עד 600 שקל אפשר לחרוג ככה ב20 שקל

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by LOLFTW,

[ATTACH=CONFIG]6274[/ATTACH] האם ספק הכוח הזה יוכל להחזיק את המערכת הבאה בצורה תקינה?: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400 לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: ATI Radeon HD4850 512MB זכרונות: (DDR2 4GB (2GBx2 דיסק קשיח Seagate 500GB מדובר בספק כוח שהגיע יחד עם המחשב של אחותי, מחשב זול מאוד ובסיסי. הוא יכול להוות סכנה לחומרה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by eranmo,

שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב סלוני חדש שישמש גם כמארז שולחני בעתיד אך כשבדקתי מארזי HTPC בארץ (ללוחות ATX) גיליתי שהם מאד יקרים ולא מצדיקים את המחיר שכן הם בנויים כמו מארזים רגילים רק פי 5 יותר יקרים עם פנל תצוגה שלא מוסיף דבר שפנל תצוגה 5.25 ב 80 ש"ח לא ייתן (שם השיר או סרט שמתנגן, שליטה על מאווררים, טמפרטורה וכו..). שאלתי היא כזו, האם ניתן להשכיב מארז שולחני, או להיפך... האם כונן קשיח צריך תמיד לשכב בצורה הטבעית שלו או שהוא יכול גם לשכב על הצד והאם זה משפיע על חיי המנוע והצילינדר שבתוכו שמסתובב בצורה שלא מוגדרת כנורמלית, כנ"ל לגבי הספק ושאר הרכיבים הסטנדרטים. אני יודע שקיימת בעיה לגבי הכונן DVD אך זה לא קריטי מכיוון שאני לא משתמש בכונן כזה כבר 5 שנים. אני רוצה גם לבקש…

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  10. אהלן חברים, הזמנתי עם המחשב החדש את המארז LANCOOL K60, לאחר בירורים נאמר לי שאין במלאי וכרגע גם אי אפשר לדעת מתי יהיה. לעומת זאת הציעו לי את הK62 בעוד 50 ש"ח (כלומר 450), מלכתחילה בחרתי בK60 כיוון שאין לו חלון - אין לי צורך בחלון, המחשב צמוד לצד שמאל ככה שגם ככה לא אראה את החלון. ** למי שלא מכיר את המארז: http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=15&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62 האם יש אלטרנטיבה אחרת עד 450 שקל? ------------------------------------------------------------------------------------------------------- שאלה נוספת: האם הספק Seasonic SS-600HT יחזיק את המערכת הבאה? (עם OC בינוני) i7 930 GA-EX58A-UD3R 6GB DDR3 1600 CL9 HD5850 INT…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עדיף מKSP. מחפש ספק להחליף ספקים פשוטים שנשרפו ו/או רועשים. צריך להחזיק מפרט של: P4 3GHZ 1.5GB DDR1 ב4 DIMM דיסק קשיח אחד ושני כוננים אופטיים. כ.מסך כמו 5200 / 5600. כל השאר מובנה בלוח. עדיף שקט, שיחזיק את המערכת ושלא יהיה מספקי ה80 שקל שעושים יותר נזק מטוב. איך הספק של JSP TECH PS-05 450W? עולה 155 ש"ח. האם מדובר במשהו טוב/סביר/גרוע?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  12. שלום אני העלתי פה כבר את המפרט אבל הבעיה הרצינית היא הספק והמארז. תראו אני הזמנתי את המפרט כבר לפני יומיים ואני רוצה מחר ללכת לסניף לשנות את המארז והספק כי אני רואה שזה ממש לא טוב לפי התגובות פה. תראו את המפרט: 8800GT 512 MB OC E6750 1333FBS C2D ? מאוורר למעבד זכרון- 2G דיסק קשיח: 250 לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 1 GLAN ועכשיו הספק כוח: LED 12CMF500W REAL EZCOOL מארז: LED+25CM FAN BLACK SILVER אני חיב אבל ממש חיב משהו שיכול להציע לי ספק כוח ומארז שבערך באותו מחיר אבל חברה אחרת ואותם ביצועים ומשהו שבאמת מבין!!! מחר אנחנו הולכים לסניף בשביל לשנות אז אני חיב למחר...

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. יש לי מחשב חדש במארז מדהים, Antec P180. מרוצה מכל חלק שלו, באמת מארז על רמה.. השאלה היא - איך מוציאים את הפילטרים של האבק מקדימה?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by davidzada93,

יש לי מחשב ישן משנת 2006 והוא עושה רעש חזק מאוד מהספק כוח שלו והוא גם מתחמם אבל לא נכבה, ואני רוצה להחליף ספק כוח. רשום על הספק כוח שהוא 500 וואט. אז מה אני עושה בוחר ספק כוח רק לפי הוואטים שלו ולהחליף או שיש עוד פרמטרים אחרים?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Psychopath,

Asus Striker Core 2 Duo E6400 Asus EN8800GTS 320MB GeiL DDR800Mhz 4-4-4 2x1GB אני רוצה לקנות את ה-Enermax Liberty המודולרי האם 400W יספיקו ?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by BrutalBun,

שלום, אני מחפשת ספק 18 ואט שיתאים לי לראוטר, חנות באיזור הרצליה,רעננה,כפה"ס, ת"א בגדול הרצתי חיפוש בגוגל אבל אני מעדיפה חנות אמינה שאתם מכירים ויכולים להמצליץ.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by ben060,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239&Pname=NZXT הוא עדיף על פני ה CM532? והאם הוא שקט?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by eliXir,

תכננתי לקנות את האפולו של NZXT אבל מסתבר שחסר במלאי. איזה מארז חלופי כדאי לקחת? (לא מ-NZXT)

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by SUPER300,

אני מחפש תאורה למארז שלי (כמובן עם חלון פתוח, שתאיר את כל המארז מבפנים בצורה טובה. על איזה סוג תאורה אתם ממליצים? לד? נאון? אשמח גם אם תפנו אותי לחנות שמוכרת תאורה כזאת או למוכר מומלץ בeBay. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום רב, יש ברשותי ACER REVO 3610 בסלון ולצרכי צפייה ישירה זה מספק אותי למחשב בחדר עבודה אני זקוק למחשב חזר יותר (לא יודע בכמה - אשמח להעזר בפורום מפרטים) אך יש לי בעיית מקום פיזי אני מעוניין לבנות/לרכוש מחשב שולחני בגודל פיזי כדוגמת ה ACER אך עם ביצועים חזקים יותר(עריכת תמונות/צפייה/אינטרנט/OFFICE) איזה מארזים מתאימים להגדרות הנ"ל? נ.ב. - אני מעדיף לרכוש משהו מוכן אך תחושת הבטן שלי לאחר שיטוט וצפיה בפורום מפרטים היא שמרבית ההצעות לא נותנות יחס עלות תועלת אמתית האם בכלל קיים משהו כזה? רצ"ב קישור לACER http://www.amazon.com/Acer-Aspire-REVO-R3610-U9012-Ultra-slim/dp/B002QQ3VE8

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yonir,

מה ההבדל ומה עדיף בין שני הספקים הבאים: HEC WIN 385W (שייך לסדרה הנקראת windmill pro) http://www.skypc.co.il/pl_product~WIN-385PRO~24~0.htm HEC 400TRT 400W http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-400TRT~24~0.htm מבחינת ההספק שניהם בכל מקרה מעל הדרוש (כרטיס מסך מובנה), וההבדל במחיר זניח אז השאלה היא אם יש הבדל באמינות/ אורך חיים וכו'. תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by ron11,

אני צריך בישביל מערכת חדשה לחשב כמה וואט אני צריך ואז לדעת איזה הספק של ספק כוח לקנות (כול רכיב ורכיב בניפרד אני יודע שבאתר החברה כתוב אבל זה בערך אני צריך את ההספק המקסימלי שהרכיב צורך בעת מאמץ מקסימלי ) לא כולל OC וכולל OC ליפני ואחרי האתרים שיש באתר כאן לחישוב הם ישנים ואין שם חומרה חדשה תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. הי אנשים אני בונה מפרט מחשב שמיועד לאנימציה ועריכת וידאו.כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט(משמש גם להקלטה). יש המלצה למארז שקט ומאוורר שיעשה את העבודה? האם נכון (כמו שהמליצו לי) לקחת מארז גדול יותר בשביל האוורור? אם יש פרטים שהחסרתי כאן ורלוונטים לבחירת המארז כמובן שאשמח להשלים (אני לא מבין גדול בתחום). מבחינת תקציב - פשוט מה שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף . תודה!

24. Started by bati6,

מה חשוב בספק? איך יודעים להתאים אותו לחלקים האחרים במחשב? למה הוא צריך להיות מותאם, האם רק למעבד? או גם למעבד וגם לכרטיס מסך? וכו'.... מה הפרמטרים שחשובים שם, ואילו חברות מובילות היום? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום אני צריך מארז+ספק בסביבות ה400 שקל פלוס מינוס, ושהספק יחזיק X1950XT או 8800GTS (אני קונה אחד מהם עדיין לא סגור). תודה מראש...!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.