עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by D-Bang,

אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך שלי לאחד משני אלה הספק כח שלי יחזיק בלי בעיה את המחשב עם אחד הכרטיסים או שמומלץ לשדרג גם אותו?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by m159,

אני יודע ממה שראיתי בפורום שספקי JSP הם לא שוס גדול, שהם ג'נריים וכדומה אבל מה מבחינת המארז ? האם המארזים שלהם שווים משהו - איוורור הגיוני, כמות מאווררים ? אשמח אם מישהו יוכל להמליץ\לקטול ולעזור לי להחליט. בנוסף, אני עומד בפני רכישת מערכת חדשה. ומבחינה תקציבית המארז והספק הם החלק הכי חלש. אני צריך מארז וספק 400W (מינימום) באזור ה420-470 ש"ח אשמח להמלצות.

• 50 תגובות
    • 7.2k צפיות
  3. Started by redti,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2170 איך השילוב הנ"ל ? והאם זה מספיק 430WAT למחשב שיכלול HD4850 512MB E8400 500 GB SATA 2 16 MB 4GB DDR 2 800MHZ

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by Toxic321,

אהלן, יש לנו בבית 2 מחשבים בבית במרחק של 8 מ'(מדוד עם כבל רשת שעובר) בין האחד לשני. אני מעוניין לקנות למחשבים אלו אלפסק אחד אם יש אפשרות או במקרה וחייבים שניים אז נקנה שניים. אשמח להמלצה איזה אלפסק לקנות? מפרטי המחשבים: Intel i5-760@2.8 GHZ |Gigabyte GA-P55-US3L | 2x2GB G.SKill DDR3 | GTX460 | LanCool K58 | SeaSonic 620W Intel core 2 duo E8400 ASROCK G31M-S 2GB DDR2 . ספק ג'נרי 550W תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by UrielZ,

AMD 64 4200X2 939 Zalman 7700Cu DFI Infinity NF4 SLI PQI Turbo 1Gb DDR 400 512Mb x 2 Dual Ch. 2-2-2-5 Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250 GB YS Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio זה המפרט... אבקש רק לדעת אם זה מספיק או לא, פשוט אני יכול להשיג אותו מחבר. אם לא, מה יספיק ב-200 שקל?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  6. נתחיל מהמארזים : אני מתלבט בין : CM690 : http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?products_id=458 צריך מחיר מדויק שלו בשוק בבקשה. לקסה אלומיניום : http://www.skypc.co.il/pl_product~nzlexa~6~0.htm האורורה עם רשת : http://www.skypc.co.il/pl_product~40700~6~0.htm מבחינת מארזים אני כמעט נעול על CM690. איזה ספק כדאי לי לקחת בתקציב של עד 600 שקל? הבנאדם שאני רוצה לקנות ממנו אין לו תמארז צ'קרה של אנרמקס ואמר לי שהוא עובד עם קולרמאסטר אז אני אקח ככל הנראה CM690 אבל מה עם ספק? קרוסאייר 450W VX הוא אמר לי שאין לו והוא לא יכול להשיג, נראה לי גם שאת הליברטי 400W אין לו אז איזה ספקי כוח אתם מציעים לי בתקציב של עד 600? המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 h…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הזמנתי מחשב מ-KSP CORE2DUO E6400 זיכרון 1 ג'יגה של TWINMOS הרד דיסק WD 160GB כרטיס מסך ג'יגה בייט 7600GS ואני מוסיף עוד הרד דיסק 80 ג'יגה מהמחשב הישן שלי, ואולי בעתיד אוסיף עוד הארד דיסק וזיכרונות, ואולי אשדרג את הכרטיס מסך. המארז הוא COMPUCASE 6A21 כרגע הספק שהחנות (KSP) הציעה לי הוא: Chieftec ?550W (320 שקל). לדעתכם הוא יספיק למחשב שקניתי ולדברים עתידיים, או שכדאי לשדרג לספק אחר? מוכן להשקיע עד 400 שקל, מהעמוד הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?cat=1009

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by חן מ,

שלום אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד i7 וכרטיס מסך ככל הנראה 570gtx... כרגע אני עם ספק seasonic 500 w,שהבנתי שהוא לא הכי מתאים מבחינת כוחו לכרטיס המסך הזה.זה נכון? ואם כן,איזה ספק צריך?600 w זה כבר מספיק? אשמח לקבל המלצות לספק טוב לדרישות תודה

9. אהלן אני מחפש כבר לא מעט זמן את המארז האופטימלי ודי עושה רושם שהלכתי לאיבוד מהמבחר. נתחיל בזה שכמובן הקריצה הראשונה הייתה ה-R4 אבל מאז עברו הרבה מים בירדן ולהוציא מעל 550 ש"ח על מארז נראה לי "קצת" מיותר. בכל אופן אני מחפש שילוב של שקט + אוורור (כן כן כמו כולם...) כשהצורך בשקט הוא בעדיפות קצת יותר נמוכה מכיוון שהמארז בסלון אך בכל זאת אין לי צורך בטרקטור הלוח הוא (ATX (Asrock Z68 Pro3 לכן האפשרויות קצת יורדות. אני עדיין מתלבט בין ה-Corsair 200\300 לבין ה-Core 3000. ראיתי המלצות טובות לגבי ה-200R אבל נפילה אצל ה-300R, יש אמת בדבר? אין לי בעיה גם לקחת מארז קצת פחות שקט ולהחליף לו מאוורר או 2 אם זה יוצא משתלם בצורה כלשהי. (קיים גם בקר מאווררים ככה שאין בעיה לקחת משה…

10. האם יש סטיקי או דיון כלשהו שמסביר על UPS-ים - יכולות/מומלצים וכו'?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by card,

שלום מישהו יכול להמליץ על ספק 400W שיהיה שקט לגמרי? ובמחיר סביר.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by דני אופיר,

אני קונה מחשב חדש ולמחשב הישן אני צריך ספק... מה שיש במחשב זה: intel 3ghz 1024 ddr 7800gt 160GB בקיצור רציתי לדעת אם אחד מהספקים האלה יעשה את העבודה ?? COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC - זה ג'נרי וגם עוד שאלה יש מארז שנקרא A-TOP GLADIATOR SILVER + 500W PFC PSU והוא בא עם אחד כבר זה גנ'רי... אגב זה החשבון של חבר שלי... אם יש לכם עצות למארז אגב שבא עם ספק והוא טוב ישמח להמלצות... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם יש לי מארז COOLERMASTER K280 ואני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם שהמאוורר הקדמי מכניס. עכשיו הקטע הוא שהמאוורר הקדמי מותקן עם המארז. הוא מאוורר של 1200RPM עם CFM של 37.5 אני לא יודע אם זה טוב או לא אבל אמרו לי שהוא לא מכניס מספיק אוויר יחסית למאוורר שהתפקיד שלו זה להכניס אוויר. ויש גם מסנן אבק למטה שגם מכניס אוויר אבל הוא בעיקר מסנן אבק אז הקטע שאני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם כי המארז שלי מתחמם מהר, אבל מצד שני אני לא רוצה שיצא מצב שהמאוורר האחורי יוציא את כל האוויר שנכנס כי אמרו לי שעדיף שיהיה אוויר מאשר שלא יהיה בכלל. זה המאוורר האחורי שאני מתכוון לקנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים, אני חושב שבשביל מישהו שרוצה לקנות ספק ורוצה לראות אותו מאנשים בפורום, אז זה מעולה שיהיה פה אפילו סטיקי של תמונות של ספקים שחברים בפורופ קנו ופירסמו, אין כמו תמונות... למרות שיש הרבה בגוגל וכ"ו, אבל כשמישהו שאתם סומכים עליו כמו האנשים פה בפורום מפרסם אותם, זה הרבה יותר יעיל נוח וכיף... אתם רוצים תמונות!?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קניתי מארז ולוח אם חדשים.בלוח אין יציאת Firewire אבל התקנתי כרטיס PCI. איך אני מחבר את היציאה הקדמית על המארז לכרטיס? במארז ליציאה יש כבל שבסופו מחבר שחור שטוח שנקרא 1344 אבל בכרטיס אין מחבר דומה. המארז הוא GIGABYTE 3D AURORA 570 תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by 3emi,

אבא שלי יהיה באילת יום חמישי מסתכל במלאי של KSP הייתי רוצה קורסייר אבל אני רואה שיש גם אפשרויות אחרות אף פעם לא הלכתי על חברה אחרת בספקים יש המלצות מהדגמים שנמצאים כרגע במלאי? הספק אמור להחזיק GTX 760 ומחשב קליל בעקרון צריך משהו במחיר הגיוני באזור 400 רצוי מתחת לינק למלאי בסניף אילת http://ksp.co.il/?store=eilat&select=.1108..140.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. במחשב לא מפוצץ זה קריטי?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  18. אז ככה. יש לי 5 מאווררים. שקיבלתי עם המארז והם מסודרים כך: 2 למעלה מוציאים אויר מהמארז אחד בצד מכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך אחד מאחורה מוציא אוייר ואחד מקדימה מכניס אוויר אני רוצה לסדר אותם כך שהם יצרו לי זרימת אוויר מייטבית במארז. אם הכרחי להוסיף מאוורר\ים בנוסף לאלו שקיימים זה מקובל עליי. תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  19. ^ יש לציין שהדגם הוא http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 ויש לי קירור דיי גדול של TT בנוסף, ברצוני להניח על המחשב LCD 37 או גדול יותר. מה ההמלצות שלכם?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אז ככה. דבר ראשון אציין שהמחשב הוא לא שלי, P4 2.8, עם ספק ג'נרי. מה שקורה שהמחשב נכבה מדי פעם, באופן אקראי, לפעמים אחרי פעילות ממושכת, לפעמים אחרי מעט פעילות ואז צריך לנתק את הספק מהחשמל, לחכות, להחזיר ורק אז הוא מסכים להדלק שוב והוא יכול לעבוד פתאום 12 שעות כמו שצריך. אני בטוח ב99 אחוז שזה הספק, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין עוד בעיה לפני שאני מחזיר אותו. חוץ ממכשור אלקטרוני שבודק ספקים (שאין לי) יש עוד דרך לבדוק תקינות? נכנסתי לבדוק את המתח בביוס והוא קצת נראה לי לא תקין אבל זו רק השראה, הוא השתנה כל כמה שניות והיה נמוך מהרגיל. אשמח לדעת אם יש תוכנה או איזושהי דרך לאמץ את הספק ולבדוק תקינותו. תודה לעוזרים, כרגיל יש על מי לסמוך.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  21. Started by reiematza,

צריך ספק ומארז למחשב מ300-350 ש"ח תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Tal-T,

ספק ג'נרי 450W מחר אני יביא עוד פרטים עליו, יחזיק כזאת מערכת: CPU: E5200 2.5 Ghz RAM: 2048MB 800Mhz Monitor: Samsung T190P GPU: Connect3D HD4670 512MB DDR3 Motherboard: Gigabyte GA-G31-S2C מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. זה הספק איתו קניתי את המחשב ורציתי לדעת האם זה מספיק טוב?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by menahem,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות אל-פסק של APC, לפי האתר שלהם אני צריך לפחות 1200va, במחשב שלי השקעתי בשביל שיהיה חרישי. האם גם ה אל-פסק חרישי? ראיתי שיש מאווררים, מתי הם פועלים? תודה מנחם (פוסט ראשון, מזל טוב לי )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.