עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, מצורפת תמונה של הרכבת המארז שלי ANTEC P8. כרגע המאווררים מסודרים כמו שהגיע המארז(2 מקדימה אחד מאחורה). כדאי לשנות את הסידור? לדוגמא להעלות את אחד המאווררים מקדימה שיוציא אוויר מלמעלה? או כל סידור אחר? תמונת הסידור: https://imgur.com/a/7c3MSmC

2. Started by גד :),

טוב? לא טוב? מסכן את המערכת, סביר, או יעיל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Kitt0s,

שלום חברים אז הספק הישן שלי שבא עם המארז מת....... (Sunshine-Comma 520W) שלא היה בידיוק משו טוב... לכן אני צריך ספק חדש.. יש לי AMD64 3000+ עם Gigabyte K8NS-Ultra ושאר שטויות (SATA HD, AGP) ואני מחפש ספק כוח בסביבות ה200-350 ש"ח.. השאלה שלי היא איזה אני צריך? של כמה? 500W כמו שהיה? אני יכול להסתפק ב300 או 400 או 470 ? עדיף של חברה ידועה.. נמאס לי מגנרים מסרחים.. תודה מראש :]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by David Ell,

שלום לכולם, ראיתי ביוטיוב כמה בנצ'ים על כרטיסים ומעבדים וראיתי מארז שהוא לא בדיוק מארז, יותר קופסה שאין לה פאות אלה רק מוטות ברזל שמחזיקות את המערכת וזהו, שזה כאילו מארז פתוח כזה. חשבתי לקנות אותו ולשים עליו מאוורר, פשוטו כמשמעו. כדאי לקנות מארז כזה? איך קוראים לסוג הזה בכלל?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by fondi,

אני רוצה לקנות ספק כוח בערך בסביבות של המחיר 100-250 שקל. המפרט של המחשב שלי הוא כזה : 2.4GH 1GB Ram 2 Hard Disc GeForce FX 5500 איזה ספק אתם ממליצים לי לקנות?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  6. שלום למומחים, האם קיים הבדל בשימוש קבוע לזמן ארוך בין מצב עמידה (מאונך | ) למצב שכיבה (מאוזן --) במארז ה-DUET? האם זה יכול להוות בעיות מבחינת הנטייה של הכוננים (HD, DVD) להעמיד אותו לאורך זמן רב (לתמיד, בעצם) במצב מאונך? תודה,

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by andrei21,

שלום אני מתכוון לרכוש לוח asus z87 deluxe ומעבד 4770k דרך הנחה באינטל. האם אני צריך מארז full tower atx או ש midi atx יספיק? בנוסף לכרטיס מסך gtx770\670 האם ספק כח של seasonic בסביבות ה300+ שח יעשה את העבודה? אשמח להמלצה לספק ומארז ... תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by idDFdd,

יוכל להחזיק SLI של 560TI? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by windows31,

הספק הנוכחי -JSP-TECH 450W 12CMF REAL EZCOOL- עושה יותר מדי רעש (רעש תקין אבל מפריע קרוב לאוזן). אני מחפש ספק שקט מאוד. לפי חישוב נדרש בערך 450W . מוכן לשלם עד 400 ש"ח. אני חשבתי על seasonic s12ii bronze 520w modo או enermax modu82+ 525w אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת שלכם או המלצות אחרות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kartoshka,

שלום לכם, אם במקרה למישהו יש איזה ספק כוח ישן שהוא לא צריך לא משנה איזה מחשב, על מנת לבצע ניסוי אשמח אם תתרמו לי אותו :] תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by allammo,

יש צליל של כאילו זמזום של דבורה וכל פעם שאני נוגע במארז זה מפסיק, המארז: antec slk300 תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  12. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. אני עובד עם Board של אסוס P4B533 ולכן חייב HTPC לגודל ATX רגיל. בינתיים מצאתי את הSilverstone LC17 מעל 650 וזה טיפה יקר לי. לגבי ספק בדקתי את הרשימה של SPCR בכתובת http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html ומצאתי שני ספקים טובים בארץ בתקציב: Zalman ZM460-APS שעולה 380 Antec NeoHe 430 שעולה 540 מה דעתכם על הספקים והמארז שבחרתי והאם יש לכם אלטרנטיבות שקטות עבור מחשב HTPC שבנוי על ATX בגודל רגיל ולא מיקרו ושיחסכו לי קצת כסף? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yaricohen,

אהלן, ספק הכוח במחשב של אמא שלי הלך. מדובר בקורסייר CX430M. יש לה נטייה להשאיר את המחשב פועל 365 ימים בשנה, כך שאני מניח שייתכן שעשוי להיות מקום דוקא לבחירה בספק כוח חסכוני? ואולי לא - אשמח לעצתכם. בסה"כ השימושים שלה משרדיים בלבד (אופיס, דפדפן, סרטונים, תוכנת ניהול כלשהי לצימרים, שפתי סליקה לאשראי). למחשב יש כונן SSD ושני כוננים רגילים. בנוסף קיים צורב. מבחינתי סימן השאלה היחיד הוא האם להסתפק בכונן הפשוט ביותר (מבית טוב) או שמא יש מקום לנדוד למחוזות הטיטניום וכולי מאחר והמחשב דלוק *כל השנה*. ואולי הגיע הזמן שתאמץ הרגל לכבות את המחשב בסוף יום עבודה? אשמח לעזרה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  14. שלום אתמול קניתי כרטיס מסך חדש: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 עכשיו אני צריך ספק כוח חדש עד 220 שקל בערך שיחזיק אותו ושיהיה עם 6 פינים כדי שאני אוכל לחבר את הכרטיס...תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Advertise,

רציתי לדעת האם הוא מרעיש והאם הספק שבא איתו לא ג'נרי... למען האמת, אני מעדיף LIBERTI, אז ישנה אפשרות לקבל רק את המארז?

16. 1. seasonic M12 ll -620w active pfc modular +80 bronze הספק השני 2. seasonic s12G 650 w 80 plus gold

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by CRT,

מארז ראשון: * מאוורר טוב * ספק למטה * USB 3.0 * שקט (7/10), שלא יפריע לשינה ובמהלך עבודה (גלישה\תכני HD). * חלק עליון חלק, שיהיה אפשר לשים מעליו משהו (סגנון CM 690/590) לא מפריע החורים של יציאת אוויר, העיקר בלי ידיות למיניהם. * רצוי פלטרים * רצוי כפתור ריסט תקציב עד 400 ש"ח מארז שני: *מאוורר טוב * שקט (6/10) * פנל עם יציאות USB בקידמת המארז בחלק העליון. (לדוגמא ELITE 370). תקציב עד 300 ש"ח רצוי לחסוך. למארז הראשון אני הסתכלתי לכיוון 690 ביסיק, אבל חסר לי שם USB 3.0. למארז השני הסתכלתי לכיוון ELITE 370 אבל הפח שם מאוד דק. אשמח לדעת על אלטרנטיבות. נ.ב עם דרושה חריגה בתקציב שתשנה משמעותית את רמת המארז הראשון אני פתוח להצעות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ערב טוב לכולם החלטתי לשתף אתכם בהתלבטויות שלי בנוגע לשידרוג עתידי של המחשב שלי ולשמוע את דעתכם בנושא. המערכת הנוכחית שלי מזה כחודשיים-שלושה נמצאת במכת שידרוגים מתמשכת - תחילה התחדשתי ב-HD7950 משופץ מפלונטר: לאחר מכן החלפתי את המעבד והלוח (i3-2120+H61M msi) בצמד ASRock B85 Killer ו- i5-4690K. אליהם הצטרפו 12GB זיכרון פנימי שכבר היה לי: כך נראת המערכת כרגע: עכשיו הגיע תורו של מארז. הנוכחי CM335 קטן מדי על המערכת הזאת, ולא מסתדר כל כך עם כמות החום של הרכיבים החדשים שהוא מארח. יש בתכנון גם OC בינוני (שכבר בתהליכים) למעבד וכ.מסך, שבוודאי יגבירו את החום הנפלט. בעיה נוספת שגם הספק שלי די גבולי על החומרה הזאת, בטח ובטח כאשר אני אמשיך להתקדם באוברקלוק. מדובר בסיס…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by tovtov,

שלוםת האם הספק הוא עם 20 פינים או 24 פינים? תודה, יוסי

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  20. מה עדיף מארז raidmax apex \ antec 200\ antec 300 עם ספק seasonic et 500w או מארז אחר עם ספק מובנה? השאלה מבחינת ביצועים שקט ועלות? אני מדבר על מערכת core i 70 tray, hd 4770, 4GB

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  21. שלום לכולם קניתי היום ספק ENERMAX MODU82 425W. והמאוור שלו הוא 120 מ"מ המארז שלי הוא יחסית קטן אז התקנתי אותו למעלה עם המאורר כלפיי מטה לכיוון המעבד. והבעיה היא יש לי קירור של המעבד ARTUC FREEZR 7 PRO ובין המאורר של הספק לגוף קירור יש אולי ס"מ 2 רווח בלחץ האם זה נורא?

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  22. המיפרט: 1. מעבד E6600 2. לוח אם ASUA P5B Deluxe 3. זיכרון 2GB מהירות 800MHz 4. כרטיס מסך 8800GTS 320MB 5. דיסק קשיח 320GB עם באפר 16MB 6. צורב/קורא DVD כל דבר יתאים 7. מארז Gigabyte Aurora. 8. קרור למעבד Zalman 7700Cu 9. ספק 500-550W ולשאלה למה 500-550 וואט ל8800GTS? אשז בעתיד אני כנראה אשדרג לכרטיס חזק וזללן יותר תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by ran8,

שלום, רציתי לדעת איך המארז הזה ראיתי אותו והבנתי שהוא מעולה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_404&products_id=21940 האם הוא באמת מצדיק את המחיר?? ואיך זה מולו ?? http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=310

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shmil.t,

היי, אנחנו עובדים בשני חדרים סמוכים בבניין בתוך בית-חולים, וברשותנו מספר מחשבים (משהו כמו 5). בשנתיים האחרונות הלכו לנו שישה כוננים קשיחים (כל פעם במחשב שונה, וחלק מהם באותו המחשב). ניסינו לחשוב מה הסיבה, ואחת ההשערות שעלו זה שעקב חוסר יציבות (או משחק מכוון לשם בדיקות המערכת של הבניין) ברשת החשמל בבית החולים, הכוננים מתקלקלים. חשבנו על החלפת ספקי כח (כרגע יש לכל המחשבים ספק גנרי) או התקנת מייצב זרם, או UPS. האם לדעתכם הנושא של קפיצות במתח יכול להיות קשור, ואם כן - על מה תמליצו? (המערכות שלנו משרדיות לחלוטין כך שאין לנו צורך בUPS שיחזיק את המחשבים עובדים בכל מחיר). תודה!

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by 246810,

קניתי אתמול ספק כח של חברת EZCOOL וכרטיס מסך GEFORCE 9600GT הדגם של הספק זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 איך הדגם? דרך אגב יש ריח קצת שרוף מהספק מה זה אומר?.כדי להתקשר לשאול? ולפעמים יש רעש מעצבן מתוך המארז זה יכול להיות בעיה עם הספק?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.