עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לי מחשב ישן שמשמש כשרת https מזה שנים. אנחנו מדברים על מחשב בן 10, מעבד Athlon 1GHz ולוח בהתאם וכו'. מזה זמן מה ספק הכוח החל להרעיש (אם עוצרים לרגע את המאוורר, הרעש יורד מאוד משמעותית מתחת לרמה הסבירה מבחינתי). אני רוצה להחליפו - כאשר הדרישות שלי הן שקט, ואני מקווה למצוא משהו במחיר נמוך. הגבלת 250 ש"ח היא השאיפה שלי - אחרי הכל זה מחשב ישן מאוד - אבל אני מניח שיש לי גמישות אם זה ממש מקטין את הרעש. הערות/שאלות: - לפי המחשבון כאן, הצריכה שלי היא עד 250W ומומלץ לי 300W. בפועל זה כנראה יותר נמוך כי לא מופיעים במחשבון הזה מעבדים ישנים כמו שלי. - גם למעבד יש מאוררר, אני לא חושב להחליף אותו. - המארז הוא ישן ופשוט, לא משהו שממסך רעש, אבל הצלחתי לחיות עם זה עד לאחרונה. - המארז נ…

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by manrot44,

יש לי ספק כוח של MUSTIFF 450W לא יודע בדיוק איזו גירסא והיום קניתי חלקים חדשים למחשב שם לי אותם והתקין הכל והמחשב עובד....אבל אני לא יודע מה יקרה כשאני יפעיל משחקים כבדים כמו BATTLEFIELD 3 האם הספק יצליח להחזיק ולא ישרף? מעבד : INTEL I5 3550 3.3 GHZ קירור למעבד:ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV .2 לוח אם : ASUS P8Z77-M LGA 1155 RAM: CROSAIR VENGEANCE LP 2X4GB DDR3 1600 MHz כרטיס מסך: NVIDIA GTS 450

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  3. שלום. מחשב משרדי. שמתי לב שהספק כוח (בהתחלה חשבתי שזה המאוורר של המעבד) עולה ויורד: ז"א, הרעש (או המאורר) עובר מרועש, לשקט. ולעתים קרובות מאוד. האם זאת בעיה? האם סימני חיים אחרונים? במידה וכדאי להחליף ספק, אשמח מאוד אם אוכל לקבל המלצה על ספק כוח זול ואמין (חברה טובה). אציין שאני מתגורר ליד אייבורי מחשבים - אז אולי עדיף משם. מדור על מעבד חד ליבה, מחשב סופר בסיסי, עם 2 גיגה זכרון. והרדיסק קטן תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  4. שלום אני על סף רכישת מחשב חדש. הכוונה הייתה ללכת על הAntec SONATA 3, אבל בגלל שאזל המלאי מצאתי הרבה בקורות טובות על המארז הזה: Fractal Design Arc http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811352007 התקציב הוא 400 המערכת תכללו כרטיס מסך מסוג: Ssapphire Radeon 7850 2GB GDDR5 DP Version Retail שיחסית מאוד ארוך וצריך לקחת את זה בחשבון. אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by tamir950,

בוקר טוב, יש לי שאלה שאולי תגידו שהיא מפגרת אבל בכל זאת היא מטרידה אותי.. ברשותי המארז lancool k59b , זה מארז שבפורום מאוד ממלצים עליו (גם ברחבי הרשת), המארז משרת אותי מצויין הוא מקרר טוב והוא די שקט. מה שמטריד אותי הוא שלמעלה יש פתחי אוורור, ודברים מסוכנים לחומרה כמו מים יכולים להיות מאוד נגישים לחלקים עצמם.. אני לא אוכל או שותה ליד המחשב אבל נגיד אני מוציא את המחשב לינקוי במרפסת מספיק טיפה של מים שנכנסת מלמעלה וזה אסון. השאלה שלי אם עשיתי טעות שקניתי את המארז הזה (למרות ההמלצות עליו), האם כדי לי להחליף אותו או שיש איזו אפשרות להגן על המארז מלמעלה. אתם תגידו שאני פראנוייד אבל המחשב הזה כל כך יקר אז דברים כאלו מדאיגים אותי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ויש לי מפרט די סגור שכולל מארז fractal design r4 אני מתכנן לקנות את המחשב מTMS, ויש להם שם באנדל עם ספק שהוא די אוברקיל לצרכים שלי ולמערכת שהרכבתי, אבל הוא יותר טוב מהספק שתכננתי לקחת והוא גם מודולרי. לצורך העניין - הספק שתכננתי לקחת הוא SeaSonic S12II 520W והספק שבא בבאנדל הוא SeaSonic x-660 660W ההבדל במחיר יוצא 2 שקלים בערך לטובת הבאנדל. השאלה שלי היא האם יש חיסרון ללקיחת ספק כזה שהוא אוברקיל (גם את ה520 שבחרתי די לקחתי עם מרווח ביטחון)? האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי? או שבהתחשב במחיר זה משתלם ומשאיר לי מקום לשדרוגים עתידיים והוספת רכיבים?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  7. היי, פורום מארזים נראה לי הכי מתאים לשאלה... אני קונה ANTEC P280 ששוקל יותר מ-10 קילו וברוחב 24 ס"מ. אני מתכנן לשים אותו על הרצפה, אבל האם מישהו מכיר מתקן להעמדת מחשב בגודל/כובד הזה (כדי שיהיה ניתן לנקות את הרצפה) יש את המתקן דמוי X מפלסטיק עם גלגלים אבל נראה לי שהוא לא יחזיק. תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! עשיתי סידרתי לכבלים במארז בזמן שהמחשב היה דולק ובטעות נגעתי עם אחד הכבלים של המאוורר במאוורר של הכרטיס מסך הם זה נורא? ???

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  9. שלום. הלחצן של ההדלקה/כיבוי במחשב הנייח שלי נשבר. כרגע אני עם שני חוטי ברזל חשופים, ולמרות שזה לא ממש מפריע לי, הייתי רוצה פתרון יותר רציני. רעיונות? כל לחצן שסוגר מעגל יעשה את העבודה, אני מניח. רק שאין לי רעיון מאיפה וכיצד. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by spider272,

הספקים האלו יתאימו למארז או שהמארז קטן? ספקים: http://ksp.co.il/?uin=14245 http://ksp.co.il/?uin=9814 מארז:http://www.powerhousepc.com.au/index.php?productID=226 רשום עליופרטים קצת למטה.. ואיזה ספק יותר טוב ומומלץ..תנו דעות גם

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by rafi1212,

שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-H77-D3H Kingston 4GB 1600 Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black Asus Xonar D2x ולהשתמש במארז ( NZXT Tempest AirFlowKing ) והספק Pc Power 610w שקיימים אצלי כ 3.5-4 שנים . http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest http://www.pccenter.co.il/product/%D7%A1%D7%A4%D7%A7-pc-power-s61eps-eu-610w-sli ורציתי לדעת האם המארז מתאים לצרכים של היום מבחינת ביצועי קירור + גודל המארז שיכלול את המפרט החדש + יציאות חדשות ? והאם הספק שלי יחזיק את המ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by spider272,

ENERMAX NAXN ENP550AWT האם הוא ספק טוב ואיכותי?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by shainov,

שלום רב, ברצוני להתייעץ לפני רכישת ספק Seasonic GOLD 660W (סניף אילת),כרגע מותקן S12-II 550W של אותו היצרן על המערכת: I5-3570K/OC-4.4GHZ+NACTUA D-14 CRUCIAL M4 128 SSD SEAGATE 1TB HDD GTX 260 XXX OC 670MHZ DVD-WR 6 מאווררים120מ"מ +1 של 140מ"מ ברצוני להשתדרג לאחר כי המערכת עתידה לקבל כרטיס GTX 670 שיומהר גם כן ביחד עם המעבד. סיבות לשדרוג:ניצול עדיף של חשמל,חיסכון בחשמל,יציבות במערכת תחת עומס,שידרוג עתידי של כ.מסך.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by Mancha,

שלום כולם קניתי את המארז Antec Two Hundred tower Gaming רציתי לדעת איך הוא ואם יש לו זרימת אוויר טובה? זה המערכת שלי : כרטיס מסך: Nvidia Gtx 550 ti לא OC. מעבד : amd phenom ii x4 965 3 4ghz לוח אם : http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#CPUS השאלה במארז הקודם שלי שהוא היה מארז של EZCOOL מארז לפני 5 שנים שאני משחק במשחקים אז הכרטיס מסך ממש חם ויענו המארז לא מקרר במארז החדש שקניתי יש שני מאווררים וגם קניתי עוד של של 12 סמ"ר של TT אז הוא יקרר טוב? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ToMeRv32,

שאלה - איך מחברים את הפאנל הקדמי של מארז בו יש USB3 ללוח אם בו אין USB3? החיבור זהה? (הפאנל הקדמי יעבוד אך במהירות של USB2) או שיש צורך במתאם כלשהו? (כמו שמצויין שמקבלים עם המארז Antec One:י "USB 3.0 with included USB 2.0 adapter")

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

עשיתי חיפוש והשאלה נשאלה ב 2010.... תקציב עד 1000 ללא ספק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  17. שלום, לנוכח המבצע המעולה של אייבורי, אני שוקל לקנות את ה-פרקטל R4 ב-395 ש"ח. השאלה היא עד כמה זה כדאי? כיום יש לי כמעט שנה את הקולר מסטר HAF 932 ואני באופן עקרוני מרוצה ממנו, הדברים היחידים שמציקים לגביו שהוא שואב אבק, לא צבוע שחור מבפנים ואין לו חלון צד נורמלי (יש לו חלון פיצפון ומושחר). אני לא יודע כמה אני רוצה להיכנס לפרוצדורה של צביעה וחיתוך חלון. בגלל זה ה-R4 מאוד קרץ לי, הוא אלגנטי, אפשר להכין לו חלון ביתר קלות (דלת שטוחה, אבל יכול להיות שאנקוט בשיטה שונה), הוא מעט קן יותר (בעיקר נמוך) ואפשר להכניס בו קירור מים בקלות יחסית. אני יכול למכור את המארז שלי באותו מחיר הקנייה של ה-R4 אין השקעה נוספת, כבר יש לי קונה.\ האם ה-R4 יהיה עדיף על ה-932 מהבחינות הבאות: קירור מים. פ…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by nirgn975,

היי, ברשותי ספק כוח מסוג Corsair TX650M. וכרטיס מסך מסוג Sapphire HD 6850 1GB. כעת יצא מצב בו אני יכול לקבל עוד כרטיס מסך מאותו סוג בידיוק, והתחלתי לחשוב על לחבר את שתיהם במערך Crossfire. - האם הספק יצליח לספק כוח לשתי הכרטיסים? נ.ב. אני לא יודע אם שאר המפרט משנה, אך במידת הצורך אכתוב פירוט מלא. בברכה, ניר גלאון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Oranl,

כבעל המארז בגרסתו הראשונה אני יכול להגיד שזה אחד המארזים הטובים שנתקלתי בהם, אולם לא שידרגתי ל-CM690 II כשזה יצא לפני כשנה. האם יש כוונות או שמועות על CM690 III? נתקלתי בהודעה הזו ממאי השנה, מתוך צ'ט עם נציג החברה (הודעה שנייה מהסוף).

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  20. שלום חברים ! אני מתכוון להרכיב מחשב שיכלול את השילוש הבא: i3-3220T + DQ77KB + 180GB SSD 520 series לבחור זיכרון, מסך, ומערכת הפעלה זאת לא משימה קשה, אך אין לי מושג ירוק בנוגע למארז וספק מתאימים למערכת הנ"ל. הדרישות מהספק הן שיהיה שקט ואיכותי. הדרישות מהמארז הן שיהיה לא רחב,שקט, יכלול מקום לצורב פנימי ורצוי שיכלול יציאות USB3. התקציב: 800 ש"ח אשמח לקבל הצעות לדגמים שיכולים להתאים תודה מראש למשיבים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Pr0Xy,

שלום רציתי לקבל המלצה על UPS בשביל המחשב הזה. המארז שייתווסף לו הוא FRACTAL R4. לפני שאתם שולחים אותי לעשות חישוב באתר זה רציתי לציין שלא כך הבנתי את דרך החישוב, אז אם תוכלו לחשב עבורי אני אשמח.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yakir4u,

אני מחפש ספק שקט ואיכותי בערך 500-550W מודולרי המפרט המתכונן הוא I5 3570K HD7950 או HD7850 עם CF עתידי OC בינוני לשניהם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. פעם היה פה איזה סטיקי של "מארזים מבפנים".. נראה לי שזה נעלם אי-שם בנבכי הפורום. בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם על המערכת החדשה שלי (מפרט בצד). איך נראה הסידור מבפנים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מארז + ספק שלא יהיו רועשים, שיחזיקו IVY BRIGDE I3 + 4GB DDR3 ? שלא יעבור 300 ש"ח אם אפשר , שיהיו שקטים יחסית תודה!

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  25. SeaSonic 860W Platinum יתאים ויכנס במארז שלי? המארז שלי הוא: Thermaltake Commander MS-I Snow Edition כרגע יש לי במארז את הספק כוח HEC WIN+ 550W והוא נכנס ומתאים למארז שלי, גם SeaSonic 860W Platinum יתאים ויכנס במארז שלי? בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה לקנות והוא לא יתאים תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי

• 4 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.