עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by NadavAfuta,

בקניית מחשב חדש, שיכיל Q6600 ו 8800GT\GTS בOC, האם FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC יחזיק את המערכת?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by lipa,

למערכת : מעבד 930D + כרטיס מסך 8800GTS תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  3. שלום! אתמול הזמנתי מחשב מ-OMC, הנה המפרט: מעבד q9550 לוח אם ep43-ds3l כרטיס מסך hd4850 לבסוף החלטתי ללכת על מארז coolermaster RC334 elite וספק coolermaster 600W extreme power. הספק עלה רק 300¤ לכן "תחקרתי" את האיש מכירות עד שפחות או יותר הרגשתי שנכון ללכת על המארז והספק האלה. יש לציין שהוספתי מאוורר 12 סמ למארז (יש שניים). אז אני אשאל כאן כמה שאלות: 1. איך המארז עצמו מבחינת שקט וקירור? האם הוא מספיק מרווח? 2. האם הספק טוב ויציב? לקח לי הרבה להשתכנע שאין שום דבר חשוד במחיר נמוך שלו. איש המכירות אמר לי שהוא נמוך מכיוון והיבואן של החברה דיי חדש בארץ בתחום הספקים ואין לי ממה לחשוש, הוא יחזיק לי את המערכת מעולה בלי שאני ישים לב. 3. איך אני יכול למנוע חדירת אבק? תודה רבה לכולם…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  4. שמות המארזים בכותרת. המפרט הוא: I5 2500 Scythe KATANA 3 Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 4GB DDR3 1333(פעמיים 2X) Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 GTX570 1280 MB GDDR5 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אני מעוניין לדעת באיזה מארז יש סירקולציית אוויר טובה יותר? החיבור USB3 הקדמי(ב-K57), לא יוריד את המהירות הרגילה של החיבור(האם בכלל אפשר להביא לשם חיבור USB3 עם לוח כזה)? איזה מהם יותר נוח באופן כללי? איזה מהם מרגיש יותר איכותי(ניראה)? אשמח לתשובות. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by snir0,

u]המפרט שלי: core 2 duo e6400 2.13GHz GIGABYTE GA-965P-S3 KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 samsung 971p 19'' enermax liberty 400w אני מחפש אל פסק למערכת הזאת. איזה כדאי וכמה עולה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by noob^,

בגלל שבKSP אין כלום סתם רציתי לדעת אם זה יחזיק Q + 88GT וכרטיס קול מאווררים וכו' הוא יותר חלש מהליברטי 400 ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. שלום לכולם! המפרט שלי << עם ספק 400W של HEC שבא עם המארז. האם אמורה להיות לי בעיה להוסיף עוד הרדיסק SATA (500-640GB)? האם יש עוד משהו שכדאי לדעת? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by prince hadev,

קניתי ספק כוח של thermaltake החדשים 1275 פלטינום מחבר אותן לחשמל המאוורר לא עובד ו הנוראה של standby דלוקה יש בעיה בספק?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  9. שלום, אני מחפש ספק שיתאים לי למפרט הבא: AMD Athlon 64 bit 3400+ Gigabyte GA-K8N Ultra SLI עם כרטיס מסך X800 (לא זוכר את שאר הפרטים) 1 ג'יגה DDR II. מארז מידי סטנדרטי. אשמח לקבל הצעות, אם יש עוד שאלות לגבי המפרט אשמח להוסיף. הדר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כרגע: פנטיום 4 2x2gb g.skill 1 h.d. 320gb 1 h.d. 500gb gt 6600 256 mb כרגע ספק של jsp-tech 450w בתכנון להוסיף בימים הקרובים 4870 1gb 1 h.d. 500 gb corei7 מחפש ספק שקט במיוחד. תודה לכל העוזרים והממליצים.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  11. מארז וספק כוח ביחד למחשב סטנדרתי הכי זול שאפשר באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ita123,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המאוורר שבא עם הקירור שלי XIGMAGTEC BLACK KNIGHT בגלל שהוא מרעיש כבר תקופה ארוכה , גם לאחר שפירקתי אותו נקיתי ושימנתי את המאוורר. רציתי לדעת אם משתלם להחליף למאוורר הבא http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6634 איך הוא מבחינת שקט/אורך חיים? תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  13. מעוניין במארז בתקציב הנ''ל חשוב לי הקירור של החלקים במחשב תמיכה ב-usb3 מתכוון להכניס במארז את 560gtx ti תודה וערב מצויין

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by Mesatla,

אני מתכנן לקנות את המארז הזה רציתי לדעת אם הכרטיס יכנס בו.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by ofirr,

ידוע לי ששני המארזים מצויינים. השאלה מי עדיף מביניהם מבחינת פוטנציאל קירור, איכות בנייה ושקט?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by purpleman2k,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מארז HTPC בטווח מחיר סביר שיכול להכיל לוח אם מסוג ATX (לא מיני, לא מיקרו). כרגע מצאתי רק את המארזים LC10 ו-LC17 של SilverStone ועוד מארז (מכוער ממש) של חברה שקוראים לה Frontier. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המחשב בתכנון שלי הוא כזה: e6600 Gigabyte 965P-DS3 8800GTS 320/640 Twinmos 1024MB DDR2 667MHZ x2 אני מניח שאלו הפרטים החשובים. אני לא רוצה לשרוף כסף על ספק מפואר, אבל אני מחפש משהו שיחזיק את המחשב. ראיתי את הספקים של Jsptech באזור ה-200 ש"ח, הצצתי קצת באתר שלהם ורציתי לשמוע התרשמות שלכם מהם, כי המחירים שלהם אטרקטיביים יחסית (בדגש על הPS-1000 450W או הPs-800 450W שלהם). האם הם יחזיקו מחשב כזה? במידה ולא, ובמידה ואני מעדיף לא להוציא הרבה יותר מזה על ספק, יש לכם אלטרנטיבות אחרות? בנוסף, במידה ויתוכנן בעתיד אוברקלוק קל (נניח העלאת הFSB ל400, או המהרה קלה של כרטיס המסך), לאיזה כיוון וטווח מחירים של ספקים אני צריך להסתכל? עריכה: אם יש מארז באזור ה-600 ש"ח עם ספק מתאים בבאנדל, אנ…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Bartleby,

מה ההבדלים בינהם? האם גרסת ה-nvidia באה עם התושבת המיוחדת ל-raptor של WD או שצריך לרכוש בנפרד? תודה.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by arialstrol,

שלום לכולם אני רוצה לעשות SLI עם 2 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4872 ויש לי כבר קנוי קירור של כולר מסטאר V8 וכתוב על גב אריזה צריכה 180 W לא כולל מעבד 100 W ו6 מאוררים של 15 W אני מודאג אם יספק ספק כוח מ800W של http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7073 לכן אני שואל יש צורך בספק חזק יותר או לוותר על SLI ?? או יספק או שצריך לקנות ספק יותר חזק עוד כסף אני רוצה כבר להרכיב ואני מודאג בקשר לכוח הנדרש אשמח לעזרה או מישהו שכבר הצליח לבנות משהו דומה אם ספק 800W תודה רבה למי שיתמוך

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  20. מחפש מארז + ספק בתקציב של עד 400 שקל. המחשב מיועד לאינטרנט אופיס וצפיה בסרטים חשוב לי השקט.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Syspot,

אני מעוניין במארז חדש, תקציב: 700 ש"ח לערך. הדרישות שלי הם: - מארז גבוהה ורחב (עד גבול הטעם הטוב), - איכות חומרים מעולה (שירגישו את זה), - אם אפשר - דלת צדדית ואף דלת קדמית (עדיף אלומיניום חזק וקשיח - שירגיש ככה), - הרבה הרבה מקום ומרווח (כמו-כן הרבה מקומות למאווררים וקירור מים - בעתיד), - עדיף שכולו יהיה אלומניום, - שקט שקט שקט שקט שקט שקט ועוד פעם שקט! - מתוכנן אוברקלוק על הרכיבים, - מתאים למערך SLI חזק, - שיחזיק לכמה שיותר זמן, אם אפשר תמונה יפה וברורה של המארז. תודה רבה לכם, ומצטער על כל הדרישות. עריכה: מה דעתכם על ה Gigabyte 3D Aurora Silver GZ-FSCA1 ?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by mc_elad,

קניתי מחשב יחד אם על פסק ובהתחלה הכל היה טוב הוא שמר על המחשב מהפסקות חשמל..ולאחרונה הוא לא מצליח "לסחוב" את המחשב .. יכול להיות שצריך להטעין שוב את האל פסק? ואם כן האים זה שונה מהטעינה הראשונה?.. אשמח לעזרה בנושא תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by צפיד,

חבר קנה ספק שלא מתאים לו (בעיות תאימות ): CORSAIR 750 RM http://ksp.co.il/?select=.1108..140..112..558.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21430&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הציע לי להחליף הספק שיש לי כרגע SEASONIC X 650 http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142..555.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי מה שאני קורא סדרת הX GOLD של סיסוניק היא מעולה , השאלה אם שווה הכאב ראש להחליף עכשיו ספק בשביל עוד כמה וואטים שגם ככה אין להם משמעות כי המחשב סוחב מצויין במידה וכן- האם הספק מתאים פיזית למארז אצלי? GIGABYTE GA-Z87X-OC http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום חברים , לפני התלבטות קשה אשמח לדעתכם בענין ברצוני לרכוש מארז COOLER MASTER COSMOS II כרגע אני רוצה לעבוד איתו עם המפרט הקיים שלי די צנוע ובעתיד לשדרג למפרט רציני בהרבה חשבתי על זה שהמארז הוא הבסיס להכל ובדרך כלל אני מחפש את הטוב ביותר קונה מוכר קונה מוכר וכו' אז נכון המערכת שלי צנוע אבל זה לקנות לפעם אחת משהו מצוין ודי ההתלבטות היא בגלל שהבנתי מאנשים שהמארז הנ"ל מתאים לפלטפורמות אקסטרים בלבד??? והם אומרים שזה מצחיק להלביש פלטפורמה כמו שלי על מארז שכזה למרות כך ראיתי תמונות מבלוגים רבים וסרטונים ביוטיוב עם נתונים דומים מה דעתכם ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שמעו, זה כבר משהו לא נורמלי.. אני נכנס למשחק פשוט כמו ASSASSIN'S CREED וזה קורס! המפרט שלי: Radeon HD4850 (Gigabyte) Motherboard: GA-P35-Ds3L CPU: E8400 CPU Fan: Vig typhoon עכשיו אבא שלי קנה לי ספק סתם חרא... לדתעי זה עושה את הבעיה, מה אתם אומרים? הספק הוא: LC-B500E אין לי אפילו מושג של איזה חברה זה! אם הספק לא טוב מספיק, וזה מה שגורם לקריסות, תוכלו להמליץ על ספק טוב וזול ובמחיר ד 350 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.