עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Night_Fox,

צריך המלצה על מארז ב300 שקל בערך אני חבתי לקנות אפולו ב320 שקל מה דעתכם הוא שווה? אשמח לעוד המלצות מחפש שיהיה מספיק שקט וגם יקרר מספיק כרטיס מסך שלי נכנס לכל מארז וגם כמובן לא מכוער כמו של HEC איך האפולו? אמרו לי שהאלפה באותה רמה איתו

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by gomunkul,

שלום! שאלה פשוטה, האם הספק הנ"ל מדליק ומסובב את המאוור שלו כשמחברים אותו לחשמל ומדליקים? (כשהו לא מחובר ללוח אם ולדברים אחרים?)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קניתי את המחשב שלי לא מזמן מאתם-יכולים-לנחש-לבד והסיבוך של הכבלים ממש לא מתאים לי, אני חייב סירקולציה טובה... אז החלטתי שאני עושה לזה סוף, ניתקתי את הכבלים של הכפתורים, הלדים, הUSB, HDD הכל הכל! והתחלתי להוציאותם אל מחוץ למארז דרך החור, חיברתי את כולם... והפלא ופלא, אני לא יכול לסגור את דלת המארז למרות שהכבלים לא הכי גדולים, מסתבר שזה צריך להיות ממש צמוד... אני שונא את אתם-יכולים-לנחש-לבד.... גם גיליתי שהטכנאי שלי להם חיפף עם חיזוק הברגים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום רב! האם יש למישהו UPS מסוג line interactive שעובד בצורה טובה עם ספק כח תומך Active PFC יש לי את ה Enermax Modu82+ Series (EMD525AWT) 525W PSU ובאתר הם אומרים שרק UPS אונליין יתאים. אבל קראתי שיש כאלה שקנו UPS מסוג אחר וזה עדיין עובד להם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by xgamer,

שלום, אני מחפש לקנות מארז + ספק בתקציב של 500-600. המארז הוא בעיקרון לילד (בן 14), ככה שעדיף שהמארז יהיה טיפה מצועצע (לא מחייב). הרעיון שלי הוא לקנות עכשיו מארז + ספק בתקציב הנ"ל, לתת לאחי את הספק שיש לי כרגע (ENERMAX 365P) ולקחת את הספק החדש שרצוי שיהיה עדיף בכמה מונים, על מנת שבשידרוג הקרוב שלי לא אחליף ספק. אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by EITANPP0,

אני מחפש ספק עד 450 ש"ח שירזיק בקלות את ה HD4850 או HD4870 וE8500 מ ww.iqpc.co.il

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kamikazie,

**בשילוב עם CM690

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by benma,

שלום לכם. קניתי מחשב לפני יותר משנה, ואחרי מספר חודשים המאוורר של ספק הכוח התחיל לעשות רעש חזק ומעצבן כשמפעילים את המחשב. אחר כך הרעש מפסיק, ואם לא, אז אחרי מכה קלה הוא מפסיק. לאחרונה הרעש מופיע גם כאשר המחשב פועל מעל יום ברצף, ואז הזזה קלה של המחשב פותרת את הבעיה על להרעשה הבאה. יש מה לעשות עם הספק, או שחייבים לקנות חדש? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by benma,

שלום לכם. ספק הכוח שיש לי התחיל להרעיש חזק. אם אני רוצה להחליף, איזה מהבאים עדיף: HEC-500TD-TF TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) thermaltake chieftec GPS-450AA-101A תסתכלו בבקשה גם על מפרט המחשב שלי בשביל לראות אולי לא כולם מתאימים. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by kobi63,

אני וחבר התערבנו על משהו וגם התווכחנו האם הספק הזה מסוגל לייצר 72A בארבעת מסילות ה12V שלו. אז ככה, לי יש אותו ואני לא בטוח שהוא מחזיק את ה4870 למרות שאמרו לי שהוא יחזיק בלי בעיות גם CF. ג'נרי או לא, זה עדיין 1050W וממה שאני קורא על הקופסא של הספק(יכול להיות שהם כתבו משהו לא נכון בכוונה?) שיש 4 מסילות של 12V שבשתי הראשונות זה של 20A ובשניים האחרות זה 36A. אני לא ממש יודע איך לקרוא את זה אבל זה מה שרשום בOUTPUT על הקופסא של הספק ב- CURRENT COMBINED WATTAGE. עכשיו, זה מה שגורם לי לבעיות עם ה4870 והאם הוא באמת מייצר כמו שהוא כותב שהוא מייצר?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zaroor,

האם מישהו יודע מה תפקיד של השקע הראשי של 20 פינים שבא ללוח אם ...מתח\מינוס וכו' אבל יש עוד 4 פינים צמודים שאפשר להצמיד ולהפריד בתקע כי חלק אומרים שזה לא שימושי כיום.....אז אם יש בלוח 24 פין וגם בספק לחבר אותם ?? או לא ולמה הם משמשים ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. אני מעוניין ליקנות מחשב חדש. פעם קודמת שקניתי מחשב קיבלתי ספק כוח ביצור אפגאני שדפק לי את המחשב ואני חס וחלילה לא מעוניין שזה יקרה שוב. אז זה המפרט של המחשב שאני מעוניין ליקנות, שימו לב שיש 2 כרטיסי מסך אפשרים שאני אקנה. שאלתי היא : האם אפשר לבטוח במארז הזה, שהספק כוח בו יהיה יציב,האם המארז הזה נחשב לשקט? אם הוא טוב תגידו לי, אם לא ,אבקש לקבל חלופות בתקציב של עד 450 שח למארז. תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח: 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - West…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. מחשב שאני בקרוב יקנה.... חלקיםבשביל לדעת איזה ספק מתאים צריך לדעת רק אם המעבד,כ.מסך,לוח אם??) אם כן, אז הינה- כ.מסך -Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail מעבד - Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn לוח אם- ASUS P5Q-E אין לי מוסג בספקים אז בבקשב בבקשב עיזרו לי...

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. סיפור קצת ארוך: לפני איזה חודש-חודשיים, הייתה לנו הפסקת חשמל בבית, וכשהדלקתי את המחשב אחריה, גיליתי שהקשיח של ה-320GB של WD מת (חשבתי שהוא מת בגלל שלא ראו אותו בביוס, וחיבור מחדש גם ל-SATA וגם לחשמל לא עזר). קיבלתי עליו אחריות מ-IQPC, חיברתי את החדש והוא עובד. עכשיו, לפני חודש בערך הדלקתי שוב את המחשב, וראיתי שרק הקשיח החדש מופיע בעליה, ולא ה-80GB של Western Digital ולא ה-500 של Seagate. אמרתי לעצמי "אחד מת - קורה. שניים מתים באותו זמן - לא הגיוני". פתחתי את המארז, וראיתי ששני הקשיחים שנראו לי מתים מחוברים לאותו כאבל ולספק הכוח. הזזתי את הכאבל למקום אחר בספק (הספק מודולארי) שאליו אפשר לחבר את הכבלים של ENERMAX, וכשהדלקתי שוב את המחשב הוא ראה את כל הקשיחים. כרגע מאוחר מדי…

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  15. שלום! מבקש עצות בנושא... לא צריך ספק חזק במיוחד - 350W יספיק לדעתי. מדובר במערכת שמורכבת מATHLON 5200X2 דיסק קשיח אחד וכרטיס מסך היידיפינישן ONBOARD של ATI יש לי אנרמקס קצת מיושן ואשתי הטילה וטו על הרעש... תודה!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by mano4now,

שלום אנשים, לפני כחצי שנה , רכשתי ספק זלמן מSKYPC לאחר שראיתי שהמון חבר'ה כאן קנו משם והיו מרוצים. כעת שאני נזקק לשירות שלהם, הם טוענים שאין החלפה של הספק 1 ל 1 , אלא שהם ישלחו את זה ליבואן ויבדקו את זה שם וזה תהליך שיארך כשבועיים. המלצתם שארכוש כעת ספק חדש. האם זה נשמע הגיוני ? האם ככה זה אצל כולם ? אני מצפה שרכיב תקול עם אחריות ל3 שנים יחליפו לי אותו בחדש בתחום תקופת האחריות בכלל ובטח שבחצי שנה הראשונה בפרט. מצפה לתגובותיכם ונסיונכם בנושא. מנו

• 50 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by asilbob,

שיהיה מארז שיהיה שקט נוח יפה וקל לנקוי ......... אני רוצה את כול אלו בגלל זה אני משקיע הרבה כסף ... יש לי עכשיו מארז הכי מכוער בעולם ........ עושה הרבה רעש אני פותח תמארז כול המארז אבקקק קשה לנקות אותו ......... לא נוח להרכבה קיצר לא אוהב אותו אני רוצה משהו איכות שגם יהיה לו מראה של מארז יפה ..

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by (G),

אני מתעניין במארז הזה - Thermaltake DH101 HTPC ATX Case VF7001BNS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=20680 לפי הביקורות ברשת הוא איכותי מאוד אך יקר, התוכלו להמליץ לי על עוד כמה מארזי HTPC שלא נופלים ממנו? תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by GODFATHER500,

איזה מארז לדעתכם עדיף מבחינת שקט/אמינות/קירור ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ofir38,

האם הוא יחזיק Q9450+HD4870 כמו שצריך? (יש מצב לOC במעבד אבל גם לא משהו ממש משמעותי אולי 25%)

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by AloNs01,

אם אפשר גם איזה מאוורר צד זה יהיה נוח.. הכי חשוב שיהיה איכותי. ולא צריך ספק.

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  22. צריך ספק כוח שיחזיק לי CF HD4870 Q9550 ועוד חלקים חזקים??? 700 ש"ח בערך...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש ספק טוב שיחזיק לי CF של 4850 וE8400 ב OC תקציב בשבילו 600-700 שקל חשבתי על הCorsair 650TX או Thermaltake Though Power 650W Seasonic S12 SS-650HT אוPCPOWER&COOLING S75QB QUAD Silencer ואני פשוט לא יודע מה עדיף וגם מארז שיחזיק את החומרה בתקציב של 400-600 שקל עדיף מארז כמה שיותר גדול עדיף מארז פול טאוור ומאוורר (לא אכפת לי משקט) בקשר למארזים הCM690 נראה סבבה אבל אני חושש שהוא יהיה קטן מידיי וצפוף ככה שלא יהיה הרבה מקום ואני לא אוהב את זה. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) + AC Freezer 64 pro Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP דרישות נוספות מהספק: מעל 80% נצילות (תקן 80plus) שקט חשבתי על CORSAIR 450 ועל ה-PCP&COOLING SILENCER 500W שמשבחים אותו הרבה לאחרונה. אשמח לדירוג קצר של ספקים אלו(ועוד מומלצים במידה ויש) עם ציון יתרונות וחסרונות של כל ספק. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חברה אני צריך עזרה - אני צריך להעביר לחו''ל מחשב נייח ( יש לי עד יום שישי לסיים עם הכל - אז הזמן די ללוחץ עלי... ). המחשב כרגע נמצא במארז ממתכת די גדול,ודי כבד דבר שיקשה על העברתו. תקציב די גמיש - ~400 ... אני מחפש מארז שיהיה יותר קטן אם אפשר - אבל עדיין שיהיה מקום לאיזה שני מאוררים שקטים ( העדפה ל120 אבל זה תלוי בגודל המארז כמובן ...). המטרה שלי היא היא שאני אוכל להעלות את המחשב איתי למטוס ולא עם המזוודות - כי אז אני לא יודע באיזה מצב זה יגיע. השקט חשוב - כמו שציינתי , כי המחשב ידלוק כמעט תמיד. נראה לי שאני גם אחליף את הספק הג'נרי למשהו קצת יותר טוב - אם יש הצעות אני אשמח. טוב אז פרטים על המחשב ( תגידו לי אם צריך עוד פרטים ) : לוח אם : intel corporation D850MV , מעבד: פנ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים