עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Zander7,

יש לי UPS חדש מסוג PC650U של "אדוויס" וכל פעם שאני מפעיל את 3DMARK או משחק קצת "כבד" הוא מצפצף לי ורשום שיש עליו עומס יתר... גם שניתקתי את המסך ממנו... זה אמור לקרות??? המערכת שלי: Q6600 8800GT OC MSI N6 SLI

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by shady121,

הספק יחזיק בקלות? ספק CORSAIR VX 550WATT E6600 2.4 OC TO 3.6 P5B DELUXE HD3870X2 OC 4GB RAM CORSAIR 800MHZ CL4 2XHARD DISK 250 GB 7200RPM 8 מאווררים 2XFLOPPY DVD-+RW

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by Baruchg,

לכל המעוניינים הזדרזו להזמין לפניי שיבצעו תיקון באתר אייבורי עשתה טעות ותמחרה באתר שלה את המארז ANTEC P280 ב 390 שקל ! אתמול שמתי לב לטעות וניגשתי לסניף שלהם כדי לרכוש. בעת הרכישה הוא אמר לי שהמחיר 550 שקל, הפנתי אותו לאתר ואכן הוא ראה את הטעות והיה חייב למכור לי במחיר הנמוך. מדובר בהנחה של 160 שקל למארז המעולה הזה ! מהרו להזמין לפניי שהם יתקנו את המחיר מצורף קישור http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7014 ותמונה למקרה שכבר יעדכנו את המחיר... תתחדשו 8) נ.ב. מקווה שלא עברתי פה על איזה חוק בפורום, אבל הייתי חייב לשתף את הידיעה כדי שעוד אנשים יוכלו להנות מהמארז המדהים הזה במחיר הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני רוצה לדעת איזה ספק כח רצוי לקנות ללו אם ASUS P5QC היה לי ספק לפני אבל הוא לא מתאים הוא חלש מידי. איזה ספק רציני אני יכול לקנות ב 400~450 שקל בערך. יש לציין ללוח אם יש חיבור של 8 PIN ולא של 4 PIN ואני לא מתכוון ל 24 PIN שגם אותו אני צריך. תודה לעוזרים פשוט אני לא יודע איזה ספק נחשב לטוב לפיע הביקורות. מפרט מעבד: E8400 ספק:אין מארז :COSMOS 1000 לוח אם: ASUS P5QC כרטיס מסך:260GTX GAINWARD RAM:2X2DDR OCZ 1333MHZ HDD:2X160 WD

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cyanide,

קניתי את הספק של Corsair VX550 וגיליתי שהכבל שמחברים איתו את הספק לחשמל מגיע עם שני "פינים". האם זה בסדר? ראיתי בביקורות על הספק HX520 שהספק מגיע עם 3 "פינים".

6. Started by טל טויוטה,

בשבוע הבא אני נוסע לאילת וחשבתי להתחדש במארז חדש. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני הרכישה. נכנסתי קצת לאתרים של KSP ואייבורי כי הם היחידים באילת שגם יש להם רשת ואחריות ארצית וגם אם אין בסניף מקסימום אפשר לקחת מסניף אחר במרכז. אשמח להמלצה למארז עד 400 ₪. חשוב שיהיו חיבורי USB3,יש לי שתי צורב די וי די,שתי הרד דיסקים רגילים ואחד SSD. ספק של זלמן 500 וואט, כרטיס מסך GT220 2GB שגם בקרוב ישתדרג(במידה ושלי ימכר), חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ולא ירעיש. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הבעיה שלי שקניתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי שום אביזרים למארז . משמע, אני לא יכול להרכיב דיסק קשיח חדש כי אין לי אפילו מסילה אחת נוספת. אודה מאוד לכל אחד שמוכן לעזור לחבר לפורום ולמכור או לתרום לי מסילות שהוא לא צריך שיתאימו. אני פשוט אובד עצות ???, אשמח לכל עזרה והצעה תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני לא יודע איזה ספק לקנות למחשב שלי, יש בו מעבד מרובע ליבות Q6600 וכ.מסך 2900XT ובין השאר דברים רגילים (צורב , דיסק קשיח וכו') חשבתי על הספייר עם ה600 W כי הוא יחסית לא נורא יקר ובמחשב שלי יש עכשיו ספייר והוא מצויין (סידור כבלים יוצא מהכלל) האם הספק הזה טוב? אם לא מה אתם ממליצים? (זה צריך להיות מKSP ולא להיות יקר נורא עדיף 500 ומטה)

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by elior021,

היי אני מחפש מארז עד 400 שקל לא ל OC אבל מארז מאוד מאוורר שישמור על טמפרטורה תקינה כי החדר מאוד מאוד חם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by Googleness,

אז ככה יש לי את המפרט שמופיע בפרופיל. אני משתמש באל פסק של ADVICE מדגם PRD750. כשאני מחובר לחשמל ישירות (עם מגן ברקים או איך שלא קוראים לזה) המחשב עובד חלק בלי בעיות. כאשר נאי מחובר עם האל פסק המתח בצג הדיגיטלי מדלג בין 204 ל245 V בצורה רנדומלית, המחשב מציג פעם שאני מחובר רק לסוללה ופעם שאני מחובר גם לחשמל. יש לו גם שגעונות שהוא מכניס לי את המחשב למצב שינה. הUPS הנ"ל כבר היה בתיקון ששם כפי שנאמר לי החליפו לו את הסוללות. שוחחתי היום שוב עם ADVICE והם אמרו שייקחו אותו שוב פעם לתיקון ובדיקה במעבדה אבל מה שמעניין אותי שנאמר לי שאל פסק מקבל טווח זרם קטן יותר מהספק של המחשב ולכן המחשב כאשר מחובר ישירות לחשמל מושפע פחות מהתנודות בזרם מאשר האל פסק ומצד שני אין לו AVR או מה שזה ל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מארז שלא שוקל הרבה, יש לו אוורור טוב ולא מעל 350 ש"ח +-. תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by sashakrik,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב HTPC, מאוד אשמח לשמוע על חנות או חנויות שיש להם מבחר גדול של מארזים אופקיים. תודה !

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  13. רציתי לדעת כמה מאוררים יש במארז הזה ובאיזה קוטר: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1603&Pname=SIMBADDA ולזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1602&Pname=SIMBADDA ואיך הם ישמרו על קירור במערכת שלי... ז"א לאיזה טמפרטורה המחשב יגיע במאמץ וברגיל זה המפרט שלי (בנהחה שאני לוקח את המארז הראשון): מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2V מחיר: ¤453 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 א…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by normanush,

אוקי אז כרגע בלי לפתוח פה הכל עובד טוב. אבל מחר אני רוצה לקנות מעבד חדש וכנראה שאני לא יוכל לעשות זאת בגלל שהספק שלי הוא רק 400W. אני יביא לכם את המפרט שלי נכון לעכשיו ואם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי אם אני יוכל לקנות את המעבד או לא. הספק: Enermax liberty - ELT400AWT לוא אם : ga-965p-s3 מעבד : Intel core 2 E6420 כרטיס מסך : HD 4890 Vapor-x הארד דיסק 1 של 250GB 2 זכרונות של 1GB ram בסה"כ - 2gb ram יש כונן תקליטורים ו2מאווררים + 4לדים בכל מאורר. המעבד שאני רוצה לקנות זה :Intel Core2 Quad Q9450 @ 2.66GHz יש לו צריכה של 40W יותר מהמעבד שיש לי עכשיו אז יכול להיות שזה לא יתאים. השאלה אם לקנות את המעבד או לא מבחינת צריכת W ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by eyalha,

הם מתומחרים באותו מחיר, מה ההבדל ביניהם ומה עדיף?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by or_azu,

איזה מארז עדיף http://skypc.co.il/pl_product~RC-690~6~0.htm# http://skypc.co.il/pl_product~ECA5001-BS~6~0.htm עדיפות גבוהה לשקט ולזרימת אוויר (שיהיה קריר) מי מהם יותר שקט? ואצל מי זרימת האוויר יותר טובה (אני מניח של קולרמסטר בגלל ריבוי המאורירים לא?)

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. החוברת לא מוסברת וסתם ככה זה לא יוצא באופן שאני לא אשבור אותם.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by mega1234,

כעיקרון חשבתי על ה6A21 אבל הוא 460mm בגובה שזה קצת גדול מידי בשבילי, יש אולי המלצות למארז קטן מזה (בגובה) ושעדיין יהיה איכותי ? חשוב גם שה88GT או 1950XT ייכנסו בו. תודה, שבת שלום.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by asaf556,

נשרף לי ספק הכוח ואני צריך חדש המחשב לא חדש או חזק והוא לא זקוק לספק חזק אני צריך ספק ב150 שח שהיה טוב ושיחזיק הרבה זמן תודה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  20. יכול להיות שספק חלש יאיט את הפעולות בווינדוס או שאין קשר?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  21. המיפרט שלי : Gigabyte M52L-S3 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+2700 MHz Corsair 1024*2 INNOVISION Geforce 9800GTX+ FREEZER EDITION 512MB DDR3 PCI-E--אני מעוניין ליקנות אותו עוד לא קניתי Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS אני מעוניין לדעת האם המארז ‏Achilles-MI2 ATX Black/Silver, Window יהיה מתאים ביגלל הכרטיס מסך שאני מתכנן ליקנות ואיזה ספק יחזיק טוב את המפרט תקציב עד 400 שח. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  22. אני מניח שגודל פיזי אבל אשמח לשמוע על עוד פרמטרים .

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by KF,

שלום לכולם, האם הספק הבא יוכל להחזיק את המערכת ללא שום בעיות ? http://tms.co.il/product/6108 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כרטיס מסך: Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden sample כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by okarmi,

שלום, אני רוצה לוודא שאני עומד לחבר נכון את ספק הכח ללוח האם ולא לשרוף שום דבר בטעות לוח האם DH67CL של אינטל וכאן מפורט חיבורי הכח שלו http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006631.html ניתן לראות שיש לו כניסה של 2X2 ספק הכח הוא Antec VP600P ואלה החיבורים שלו http://www.antec.com/connectors.php?ProdID=11282 אני מניח שאני אמור להשתמש בATX 4+4 ולחבר אותו ל2X2 אבל באיזה צורה? האם לשים את הרביעייה הימנית, האמצעית או השמאלית? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by אדן,

שלום רב רציתי לדעת מהי הדעה הרווחת לגבי מארז טלסטאר איקס.האם יש משהו מעבר ליופי הרב?התציב הוא 400 והטלסטאר פשוט יפהפה.האם הוא טוב בהתאם

• 4 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.