ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק PCPOWER&COOLING Silencer 750 Quad (Black כבר 3.5 שנים קניתי אותו באריזת RETAIL בקבלה לא רשום אחריות אבל דיי בטוח 5 שנים מישהו יכול לאשר? מה קורה במידה ואין בחנות את הספק הזה ? מה יחשב ספק באותו רמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד וכרטיס המסך שהם הזוללים העיקריים יהיו QX9650 ו-9600GT. המסך כרגע הוא LCD 20". נראה לי ש-UPS בסדר גודל של 800VA יחזיק כזה דבר בכיף (לא חשוב לי זמן ריצה ארוך, רק שייתן מספיק זמן לכבות בצורה מסודרת). עם זאת, כדי להשאיר מקום לשדרוג לכרטיס מסך חזק יותר או מסך גדול יותר בעתיד - אולי יש טעם ללכת על קיבול גבוה יותר? יש עדיפות לחיבור USB למחשב (לא COM, שכן COM לא קיים כבר בלוחות החדשים). כמו כן, רצוי חיבור pass-through לייצוב מתח בלבד. בשום פנים לא ארצה להוציא יותר מ-1000 ש"ח על ה-UPS, ועדיף בכלל משהו בסביבות 600-700. ראיתי ש-Advice מומלצים ויש להם 2 סדרות - ה-PRPC וה-PRD שיקרים משמעותית בקיבול נתון. מה יש להם שמצדיק את ההפרש במחיר? פתוח להצעות נוספות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מארז בסביבות 400 ש"ח 120 מלפנים ומאחור עוד מאוור מהצד וגם אחד מלמעלה עם חלון שקוף 1. האם המאוורור העליון כזה משפיע על קרור המארז (חום עולה למעלה) ??? 2. במידה ולא אמצא את מה שחיפשתי.. מה יותר קריטי שאין מאוורר למעלה או בצד ??? מה האפשרויות שלי ? עדיף לא מפלסטיק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכי חשוב לי שהוא יהיה מקורר כמו שצריך (אלומיניום יותר מקורר נכון?) ,שיהיה שקט מאוד ושיכול להכיל כרטיס Gtx .
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן. אני קונה מחשב מבוסס Athlon II x4 Quad Core 64 לוח משולב של גיגבייט -880GM (לוח משולב עם הכל עליו עם כ מסך 4250 און בורד) ושתי גיגה זכרון 1333, ו500 גיגה הרדיסק. המחשב ישמש לשימושי אנטרנט בסיסים, מוזיקה, מקסימום סרטים באיץ די. האם המארז והספק הזה יתאים לכל העסק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2247&products_id=22885 לא יהיו עוד כרטיסים מאיצים והתקנים נוספים על המחשב, כך שלא דרושה לי מקום לעוד סלוטים ודברים שכאלו. אני גם לא משתמש במחשב בצורה אנטנסטבית. האם המארז מתאים ללוח? האם הספק יריץ את המערכת סבבה? (אומנם 300 אבל לא גנרי) והאם המערכת תוכל לשבת במארז כמו שצריך? נא לא לשכוח, אין לי שום יומרות למודינג אוברקלוקינג או משהו בסגנון, לא צר…
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~612WB~6~0.htm האם המארז הנ"ל שווה את מחירו? כי דיי אהבתי אותו. לא מחפש חלופות כי אני יודע מה יש בשוק ולזה יש יחסית הרבה מאווררים. והאם Evga 8800GTS 320 MB יכנס? ליאור.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בהמשך להודעה הזו וההודעות שלפניה, צילמתי תמונות להמחשה: אלו הפיוזים המדוברים, לצידם גופי קירור, תכף אכתוב מדוע ציינתי זאת: להלן תקריב על הפיוז הראשון: להלן תקריב על הפיוז השני (היה קשה לגשת אליו, מקווה שרואים משהו): בחלק האחורי ניתן לראות שהפיוזים מולחמים בצורה כזו שאי אפשר פשוט למשוך ולהחליף : לצד הפיוזים (צד ימין למעלה בתמונה) זיהיתי קצת צבע חום שמעיד אולי על התחממות של גופי הקירור: והנה קצת יותר מקרוב: כאמור, ניסיתי לקצר עם מברג את הפיוז השרוף ויצאו קצת ניצוצות ועשן אז הפסקתי. השאלה אם יש מה להציל פה, או ישר לפח? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כל המאווררים שכוללים איתו הם 17dBA-19dBA. אם אני אוסיף 3 מאווררים פנימיים של 24dBA המארז יקטין מעט (או לא מעט) את הרעש? כי אני רוצה שהוא יהיה מאוד מאוד שקט. כמו כן, האם יש איזשהו מוד שאני אוכל לעשות לו כדי שיבלום רעשים פנימיים טוב יותר (כמו לשים איזה ספוג על דלת הצד, קופסת ביצים ריקה או כל דבר אחר שידוע בתור בולם רעשים)?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4870 RAEDON השאלה לי שאם הספק שבא יחד עם המארז אותו אני רוצה לקנות יספיק למפרט שלי כי לי הציעו לי להחליף ספק של 625W הבעיה שזה עוד 690 שקל . מדובר על מארז (Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS ) הספק שבא איתו הוא 400W אני באמת אשמח לעזרה תודה..... מפרט:CORE 2 QUAD Q6600,EP45-DS3R 1600MHZ,OCZ 2X2GB DDR2 1066MHZ,HD 4870 512MB SAPPHIRE,Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני מכשירי אל-פסק של אדוויס. האחד חדש, דגם PRV700 שאליו מחובר המחשב. השני ישן יותר (החלפתי בו סוללה) שאליו מחובר מסך. בהיותי מחוץ לבית, הייתה הפסקת חשמל שאמנם לא הייתה ארוכה מדי, אך עדיין מעבר ליכולת הגיבוי של המצבר. לכן כאשר חזרתי, המחשב היה כבוי. מצב כזה מפספס את המטרה העיקרית ברכישת מכשיר ה-UPS, שהיא למנוע כיבויים בלתי צפויים של המחשב. ה-UPS מגיע עם תוכנת VIEW POWER,שלפי הבנתי ניתן להגדיר באמצעותה לוח זמנים לכיבוי מסודר של המחשב. השאלה היא לאיזה זמן לקבוע את הכיבוי, מרגע שהמכשיר עובר לשימוש במצבר? מצד אחד, לא הייתי רוצה לקבוע זמן קצר מדי, כדי שהמחשב לא יכבה מכל הפסקת חשמל רגעית. מצד שני, אם הזמן יהיה ארוך יותר ממשך הגיבוי שהמצבר יכול לתת, אז שוב יהיה פה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מהיכרותכם את המארזים/ההספקים הבאים, מה עדיף מבין השלושה, ובאילו לא לגעת עם מקל...? מארזים: 1) COOLERMASTER (CM-690) 690 2) Thermaltake Element S (VK60001N2Z) Pro Quiet Case - Black 3) Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black ספקים: 1) Enermax PRO82+ Series (EPR525AWT) 525W PSU 2) Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 3) HEC - 550W ACTIVE PFC - ATX 2 - BULK
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חברה מזה נכון שאם יש לי חיבור של 24 פין ומחובר ספק רק של 20 פין אז הרכיבים במחשב לא מקבלים את החשמל בצורה נכונה והמחשב עובד יותר איטי? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להסב את המחשב שלי ל- HTPC יש לי לוח אם MSI N1996 MS-7505 ומעבד Intel Core 2 Duo E6550 אני חושב להשתמש במארז Antec NSK2480. מהניסיון שלי עם Antec יש להם מארזם טובים ואייכותיים, אני רק חושש שהוא יהיה רועש מידי (יש בו 2 מאווררים 120 מ"מ + מאוורר של הספק + מאוורר של המעבד). בנוסף הגודל שלו נראה לי מעט מוגזם למרות שזה פחות מפריע לי. מה דעתכם? המארז יתאים, האם הוא באמת טוב? מה לגבי הרעש? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1 גיגה לוח אם msi 845 pro ver 1 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי את המערכת הנ"ל: לוח: Abit KN9S. מעבד: 4200+ X2. כ. מסך: X1900GT 1G זיכרון 250G דיסק קשיח וצוררב... מה שכן... יש לי ספק 400W של SPIRE... במעבדה שם (אני מניח שלפי החברה אתם יודעים לבד ממי קניתי, אני לא רוצה לפרסם...) אמרו לי שזה בסדר... ושהספק יחזיק לי את המערכת... המחשב יחסית איטי ומה שעוע, המקלדת והעכבר שלי הם של MICROSOFT אלחוטיים ןמתחברים דרך USB ויש לי בעיות קליטה. האם בעיות אלו נובעות מהספק? נ.ב. שמתי את המקלדת והעכבר אצל מחשב של חבר ועבד מצויין.... תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם הספק הזה יעבוד טוב ויחזיק עם המפרט שיש לי בצד? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2551 או שיש המלצה לספק יותר טוב בתקציב של 300 ש''ח תודה לעוזרים,אופיר
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הי, זה המפרט שהמליצו לי בפורום מפרטים: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 1060 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 רציתי לדעת אם יש שילוב אחר של מארז+ספק שיהיו זולים יותר, בדגש על שקט.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
איזה ספק כוח יתאים ל8 פינים במעבד ו12 פינים PCI-E משהוא טוב וזול בסביבות ה 150 שקל פלוס מינוס שיחזיק 3 -4 הרדיסקים וCD ומעבד I7 תודה לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אם הבאנדל הזה http://tms.co.il/product/10126 קישור לספק http://tms.co.il/product/6850 הבעיה ואפשר לראות זאת גם בתמונה באתר, שאני לא רואה את המתג האדום (שבדרך כלל ליד כניסת כבל החשמל) שאמור להיות מכוון ל230V. זה ספק אוניברסלי או משהו? או שאני פשוט צריך לפרק את הספק מהמארז ולחפש עוד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר הגיע המחשב החדש שלי, עם מארז Compucase 6A21. יחד איתו הגיעה קופסא עם מסילות לחיבור כונני 5.25 אינץ' נוספים, וזהו. האם המארז לא מגיע עם עוד תוספות? ספציפית מה שחסר לי זה ברגים לחיבור דיסקים קשיחים נוספים. למי שלא מכיר את המארז, אלו ברגים מיוחדים, שכן הם עוברים דרך בולמי זעזועים מגומי, להשתיק את הדיסקים. הדיסק הקשיח שהגיע עם המחשב היה מחובר עם הברגים האלו, אבל לא היו ברגים נוספים. יכול להיות שהיו ברגים כאלו ובחנות לקחו אותם לעצמם? ובכל מקרה, איפה משיגים ברגים כאלו? מור
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
לפי הנתונים שבאתר CORSAIR, שני הספקים מספקים את אותו מס' אמפר בשלושת מסילות ה-12V, מה אמור לגרום לי לקנות את גירסאת ה-620W, או במילים אחרות, מה ההבדל?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהכותרת מספקת מידע טוב ואפשרי לקבלת עזרה. לעיניין- יש לי ספק כוח בשם- SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET הסבר- לפני שלושה חודשים התחיל להשמיע רעש מציק ומרגיז לאוזן, כי זה פשוט חופר :\ (ולמחשב בן 3 שנים כמעט זה מוזר- דור חדש יחסית). רועש כמו מכונה לעשיית מסטיקים תעשייתית (געקרגעקרגעקרגעקרגעקרגעקר שלא נגמר- כשמכבים את המחשב ממשיך לאיזה שניה ונרגע- במצב כבוי/מצב שינה אותו עיקרון) עכשיו אני גם רוצה להפסיק את הרעש המציק, אך עם זאת אני גם רוצה לשדרג כרטיס מסך, לכן אני פונה אליכם. כרטיס מסך נוכחי- Sapphire Radeon HD 6850 1 GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מה כדאי, להגיע לחנות שממנו קניתי את המחשב: כדי לשלם שיפסיקו את הרעש המציק, או…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נתקלתי במשהו דיי מוזר, לוח אם gigabyte תושבת 775 שמסיבה לא ברורה קורס כל כמה דקות, בדקתי את כל האופציות, טמפרטורה תקינה, החלפתי זכרונות, דיסקים נותקו, החלפתי מעבד, בקיצור כל מה שיכולתי בדקתי והחלפתי, לבסוף החלטתי להחליך ספק לבדיקה, הבאתי ספק חדש של קורסאייר vs350 והוא לא הדליק אותו, נדלק וכבה מיד, והספק הגנרי כן מדליק, בדקתי והספק תקין (עובד עם לוח אחר ונבדק בחנות) הבאתי ספק אחר חזק יותר vs450 למרות שאין כל סיבה שהקודם לא מספיק או משהו, עדיין, אותו הדבר.. יש רעיונות ממה זה יכול להיות? לוח מקצר? מה יכול לגרום ללוח לא לעבוד ככל עם ספק מסויים ועם אחר כן, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-