ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום. איזה מארז מומלץ לקחת בתקציב שרשמתי בכותרת? השימושים יהיו גיימינג וכנראה במארז ישב GTX580 וCORE I7 2600. אם אפשר שיהיו מעל 3 מאווררים או 3. אין אפשרות לחריגה! תודה. לגבי ספק. לGTX580 וI7 2600 איזה ספק מומלץ לקחת? בוא נאמר בעד 350 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך המארז הזה ?Thermaltake Kandalf VA9000BWS? 865שח או זה?Thermaltake Armor Jr VC3000SWA? 650 שח
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב ישן (נקנה לפני 6 שנים, ושודרג רבות) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות בהדלקתו. נראה כי תחילה הספק אינו מספק מספיק מתח לרכיבים, ואפילו מאווררי המארז אינם נדלקים. אחרי המתנה של 5 דקות, LEDים המחוברים בUSB מתחילים לרצד, וכיבוי והפעלה של המתג האחורי של הספק גורם ללדים לפעול כרגיל. כשהלד של העכבר דולק בצורה רציפה המחשב יכול להידלק. הספק בן 3 שנים. בעומס מלא הספק מתפקד מצויין. מה יכולה להיות הבעייה? בברכה, אור כהן
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הידיד שלי עבור לגור לבריטניה והוא מעוניין לקחת את המחשב השולחני שקנה בישראל. השאלה היא, לא תהיה בעיה תאימות לספק הכח שקנה בישראל ויתאים באנגליה? אם נדרשים להחליף את הספק הכח, לא תהיה השפעה בחומרות האחרות שנקנו בישראל? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחר אני הולך לקנות את המחשב החדש שלי ב FOX PC ;D אבל לצערי אין להם במלאי ספקים של CORSAIR ושל ENERMAX עולים יותר מדי כסף רציתי לדעת אם הספק הזה טוב ואיכותי Cooler Master 650W Real Power Pro בבקשה לענות מהר אני רוצה לקנות מחר!!!!!!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני הולך לשדרג בקרוב את המחשב, ואני מתלבט לגבי הספק. הספק שיש לי כרגע הוא Ocz Modstream 520W שנחשב לספק לא רע בכלל, אבל בפורומים שונים בחו"ל ממליצים על ספקים חזקים ממנו למחשבים מבוססי C2D באוברקלוק. אולי תוכלו לתת דעה נוספת. המפרט למחשב כנראה יהיה משהו בסגנון - C2D 4300\4400 מומהר ל3000 - 3500 מה"צ, 2-4 ג'יגה של DDR2, ו 8800GTS. יהיו בו שני כונני SATA של 250 ו 160 GB, צורב DVD, וכרטיס קול חיצוני. חשבתי על ספקי HIGH END באיזור הW520 של חברות כמו CORSAIR או Silverstone. המחיר הוא די גמיש אבל מן הסתם אני אעדיף לחסוך כמה שאפשר... מה דעתם?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מכונה שתריץ מכונות וירטואליות(לימודי ניהול רשת) מבוסס מעבד 4790K i7 . קיימים גם כונן קשיח וכונן דיסקים שלא מופיעים במפרט למטה. הייתי רוצה המלצה על סמך ניסיון למארז+ספק שקט ככל האפשר עם פילטרים במסגרת התקציב. רצוי עם כניסות usb3 מקדימה. יד שנייה גם הולך. תקציב גמיש 400+- שאר המפרט כאן: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - Intel LGA1150 Z87-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel Z87 chipset - Dual channel DDR3 up to 2933 MHz memory - Integrated Graphics with HDMI, VGA, DVI video outputs - HDMI-In Port - 2 PCI Express x16... שלוש שנים אחריות - מבצע עד גמר המלאי …
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום! רכשתי את המארז nzxt switch 810 שאגב זה מארז מדהים פשוט חשבו בו על הכל פצצה של מארז!! יש לי לשאלה לגבי מאווררים המארז מגיע עם 4 מאווררים יש לי אופציה להוסיף עוד שתיים בגג המארז עוד שתיים בתחתית המארז ועוד אחד בקדימה של המארז לפי מה שראיתי עד עכשיו ואני חושב יש עוד כמה מקומות חח יותר מידי. רציתי לשאול האם כדאי להוסיף עוד מאווררים ואם כן איפה? ואיפה אוכל להשיג את המאווררים כמו אלו שמגיעים אם המארז? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב של אחותי לא מגיב ללחיצה על כפתור הדלקה , עד אז במשך כחודש היא היתה מנתקת מהחשמל לכ 10 שניות ואז מחזירה חשמל והוא היה מגיב ומתחיל לפעול. לאור הסיפטומים האלה אני מניח שמדובר בספק כוח שהלך לעולמו (למרות שזה ספק טוב - globalwin saf eleel 450W שנקנה בזמנו מ TMS , אני מעריך שלפני כ 4 שנים ) בכל מקרה , כיום המחשב אצלה ולא מתאמץ יותר מדיי , בעיקר אינטרנט , win7 וכו' . מה שכן , הוא מריץ כ.מסך HD4850 של powerColor . אני רוצה להזמין את הספק הזול ביותר שיעשה את העבודה , ככל הנראה בקרוב אמכור את המחשב ואקנה חדש. תודה רבה על העזרה חברים עריכה : שכחתי לכתוב שכל חנות אונליין עם משלוח יכולה לעזור חוץ מ KSP שוב תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה. אני מחפש UPS חדש למערכת הביתית (שני מחשבים). המטרה של הUPS היא בעיקר להגן על המחשבים אין צורך בעבודה ארוכה ללא חשמל. מספיק כמה דקות בשביל שנוכל לסגור את המחשבים בצורה מסודרת. מחשבים: 1. מחשב גיימינג בינוני - מעבד i5 וכרטיס מסך Mid-Range - ספק של 500 או 550. מסך 23". 2. מחשב עריכה בינוני - אותו מפרט בערך - ספק של 700. מסך 23". ציוד היקפי כמו ראוטר מודם מדפסת לא חייב להיות מוגן (יהיה נחמד אבל לא חייב). כרגע, האופציות הן: 1. שני אל פסק Advice 800VA PRV850 UPS Line Interactive 2. אל פסק Advice 800VA PRV850 UPS Line Interactive למחשב העריכה והחלפת סוללות בGamatronic Smart Compact 650VA למחשב הגיימינג. שאלות: 1. האם לקחת אל פסק אחד שמתאים לשניהם או לקח…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז Silentium T1, המארז מגיע אם 4 מאווררים שהבקר שלהם נמצא בתוך הספק, לאחרונה קורה משהו מוזר המאווררים הפסיקו לעבוד, אך מפעם לפעם הם פתאום מתחילים לעבוד לאיזה 5 שעות ועוד פעם מפסיקים לאיזה 4 ימים. הדבר משפיע על הסירקולציה של האוויר בתוך המארז מה שגורם להתחממות. מישהו ניתקל בבעיה כזו? האם למישהו יש פתרון? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: E8500 MSI P35 Platinum 4GB OCZ 500GB Seagate HD4870X2 המפרט עתיד להשתדרג ל-CORE I7 870 כמובן עם לוח וזכרונות בהתאם לכך. השאלה שלי היא איזה ספק עדיף מבין השניים ? הקורסייר 750 איננו מודולרי מצד שני מעט יותר חזק, הייתי רוצה לדעת מה עדיף לי? מה ההבדלים ביניהם ואיזה טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC או Thermaltake THOUGHPOWER 650W 4X 12V RAILS , 52A/12V, 2.2 VERSION, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V , 2X PCI-E , ACTIVE PFC QUIET FAN MODULE הייתי רוצה לדעת במה שונים שני הספקים הללו ומי יותר מומלץ !
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1045 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 ASUS P5ND 750I SLI ¤830 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1113 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB X2 SLI ¤1520 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1101 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤445 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 SonyNEC OPTIARC AD-7200S SATA DVD-RW 20X ¤159 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=887 מסך מחשב Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms ¤1469 http://www.f…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה זה בערך המפרט שלי: (הדברים החשבוים) Intel Core 2 Duo E6400 Asus P5LD2-SE Twinmos 512mb 667Mhz X2 ובקשר לכרטיס מסך, יש כמה אפשרויות: PowerColor X1900GT Connect3D X1800GTO Gigabyte Geforce 7600GT SilentPipe- מקרר טוב מאד. עכשיו זה עיקר המפרט. אני מחפש מארז שיש בו זרימת אויר טובה ושיהיה מעוצב יפה יש לי שלוש אפשרויות שחשבתי עליהן: 1. RaidMax Scorpio 868 אבל ראיתי שקטלתם אותו לגמרי, אבל האם זה באמת משנה? אני לא הולך לעשות שום OC.. אז אם זה לר כל כך משנה אני מעדיף אותו. 2. Sunbeam Transfoormer שצריך להחליף לו את המאווררים+לקנות קתודות אז זה יוצא קצת יקר אבל האם הוא שווה את זה? כי לפי התמונות באינטרנט הוא נראה גדול מדי ומגושם. 3. Sunbeam Smurai או איך שלא כותבי…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, המערכת שלי בגדול היא : I5 2500K 2X 6850HD 1 WD BLACK HDD התכנון שלי הוא להוסיף עוד הארדיסק (אולי שניים) בעתיד. אני צריך ספק שייתמוך בהכל, לא חייב להיות מודולרי, אמנם כתבתי שהתקציב הוא עד 600, אבל לא הייתי רוצה להשתמש בהכל, לעומת זאת אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר, אין לי בעיה להוסיף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תוכל להמליץ לי על ספק כוח חדש בסביבות ה300 שח למערכת הזאת: כרטיס מסך - geforce 9600GT מעבד - אינטל Core 2 Duo 8500 לוח אם - Gigabyte ga-ep45-ds3l זכרון 2gb תודה מראש :-)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט עוד לא סגור לגמרי אבל אם שום דבר קיצוני לא יקרה הוא יהיה כזה: Q9300 לוח אם של אסוס P5Q וכרטיס מסך 4850 אם ירצה אלוהי הגרפיקה. עכשיו, פתחתי כבר ת'רד על הNZXT DUET שלדעתי פשוט יפייפה אבל הבנתי שה4850 פשוט לא יכנס בו. השאלה היא האם ה4850 יכנס לי בMOZART? (אני מדבר כמובן על מארז הHTPC לא הTX העצום או משהו אחר). ואם לא, למרות שבדקתי ואין עוד אפשרויות, איזה מארז HTPC מומלץ למפרט כזה של משחקים כבדים? ולפני שתציעו לי מארזים רגילים, אני די סגור על HTPC כי זה הכי מתאים לי, אז מה אומרים על הMOZART? עוד דבר, איזה ספק יתאים למארז הזה ובכלל למפרט? לדעתי אני צריך 550-600 וואט אבל אני לא יודע איזה חברה כדאי. התקציב לספק הוא על 500 אבל גמיש אם יהיו מציאות.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
Asus Maximus extreme 2048mb DDR3 1600mhz Q9450 be OC @ 3/3.2 Segate 500gb HD4870 TT big typhoon ואם לא יחזיר אז מה כן יחזיק ולא בהפרש גדול מדי מהמחיר של ה modu82+
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
-
החלטתי בע"ה לקנות מחשב חדש ומפאת חוסר בתקציב כל חודש אקנה חומרה +- 900 הזמנתי אנרמקס ליברטי 400 וצורב lg וקיבלתי אותם לפני כ שלוש שעות התקנתי אותם והיו לי שתי בעיות : 1.פעם הייתה בעיה בפנטיום הזה שהיינו צריכים ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב אבל שלחנו בזמנו לתיקון כללי ותוקן הדבר - משום מה חזרה הבעיה איך שהחלפתי לאנרמקס - ואני צריך ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב 2.המחשב זיהה את הצורב אבל את ההרדיסק לא זיהה(גם בביוס) עשיתי שתי נסיונות : א.ניתקתי את ההרדיסק וחיברתי את הצורב לפריימרי - המחשב לא זיהה את הצורב (גם בביוס ) ב.חיברתי את ההרדיסק והצורב לסקנדדרי ג'מפרתי סלייב ומסטר והפלא ופלא המחשב עובר כמו תותח השאלה שלי יכול להיות הגיוני שמהתקנה אחת נהרס …
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה ההספק המינימלי של הספק למפרט זה, ספק זול וטוב... בתקציב מינימלי Memory Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory TWIN2X2048-6400C4, 240-Pin, SLI Certified 119$ Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R LGA775 169$ Cpu cooler Cooler Master Hyper TX 2 CPU Cooler 25$ Cpu Intel Core 2 Quad Q6600 283$ Case 384 ש"ח Nzxt Apollo Silver Case Fan Thermaltake Combo Cool DIY Series Silent Cat Fan 10$ Part PCI_-E Vga eVGA GeForce 8800GTS PCI-E Video Card 640 373$ Dvd Burner Black ASUS LightScribe 18X SATA DVD Burner DRW-1814BLT 40$
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, המארז אצלי כבר חודש, עם המחשב החדש, ולכן מגיע לכם סיקור. אז בואו נתחיל. מראה חיצוני - המארז מאוד יפה, מסוגנן, אין פינות חדות, נוח. בנייה פנימית - חומרים די פשוטים, הספק למטה - אהבתי, סידור כבלים ממוצע. קירור - קירור מצוין, המארז עצמו קר וה6 מאווררים באמת עובדים מעולה, אוויר חם לא ישאר שם. שקט - המארז טיפה אקוסטי ולא בנוי מחומרים מבודדים, הוא לא מרעיש, אבל לא הייתי יושן איתו. אבק - פתרונות האנטי אבק לא עובדים כל כך טוב, ויש לו נטייה לאבק אבל על המארז בלבד, בפנים עוד לא ראיתי באמת אבק. מקצועיות - המארז לא ברמה עולמית, אבל תועלת VS מחיר, אחלה של דבר. אשמח לתת עוד תגובות ותשובות לשואלים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כחצי שנה , רכשתי ספק זלמן מSKYPC לאחר שראיתי שהמון חבר'ה כאן קנו משם והיו מרוצים. כעת שאני נזקק לשירות שלהם, הם טוענים שאין החלפה של הספק 1 ל 1 , אלא שהם ישלחו את זה ליבואן ויבדקו את זה שם וזה תהליך שיארך כשבועיים. המלצתם שארכוש כעת ספק חדש. האם זה נשמע הגיוני ? האם ככה זה אצל כולם ? אני מצפה שרכיב תקול עם אחריות ל3 שנים יחליפו לי אותו בחדש בתחום תקופת האחריות בכלל ובטח שבחצי שנה הראשונה בפרט. מצפה לתגובותיכם ונסיונכם בנושא. מנו
-
- 50 תגובות
- 6.1k צפיות
-