ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף מבחינת קירור ושקט? ורציתי לדעת אם הכרטיסי מסך החדשים לא יעשו בעיות עם האורך
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם . בקרוב אני קונה מחדש כמו שרשום פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364097.0 יכול ליהיות שהכרטיס יהיה 4870 (ולא 4580) איזה מארז עדיף ? (משעה עד 350ש"ח) ראיתי את ה NZXT CM590 משהוא כזה. איך הוא ?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני המארזים איזה מארז עדיף בהיבט שקט וקירור עבור המפרט הבא: כמו כן האם הספק המוצע יתאים בהיבט שקט? מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GM-S2H ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי היא האם הספק שיש לי מספיק חזק למפרט הזה? CPU: INTEL CORE 2 DUO E6600 2X4MB CPU Fan: SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm Motherboard: ABIT AW9D-MAX Power supplay: CORSAIR 520W HX RAM:CORSAIR DOMINATOR DUAL CHANNEL 800Mhz 1G X4 Hard Disk: SATA2=> SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB X2 GPU: ATI SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E Sound Card: abit Audio MAX HD 7.1 KeyBoard: Logitech G15 Gaming Mouse: Logitech MX Revolution Case: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מבקש עצה טובה למארזים וספקים לציוד המארז והספקים צריכים להחזיק את ה 4850 ו ה E8400 ו DDR2 4096 מה ההמלצות על ספקים: SEASONIC 500 W CORSAIR CMPSU 520 W HIPER HOC PU425 כמו כן אם יש המלצה למשולב ANTEC SONATA 3 EC 500W התקציב סדר גודל של כ 600 ש"ח + מקס' חריגה של 10 % תודה וחג שמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קודם כל לילה טוב ושנה טובה =] כרגע יש לי מארז SUNBEAM SAMURAI ואני מרגיש שאני יושן באיזה בסיס של ח"א... והייתי רוצה לשנות את המצב, בנוסף לרעש הייתי רוצה לשנות גם את המראה אז כבר החלטתי לקנות מארז חדש, אבל ישנם כמה דגשים. 1. על המארז להיות מאוד שקט, הייתי מעדיף שני מאוררי 12 מאחורי ו1 מקדימה שלא יעשו הרבה רעש (כרגע יש לי מאורר של 8 מקדימה שממש מרעיש, מאורר של הBIG TYPHOON מאחורה שהוא שקט לגמרי ומאורר של קירור סטוק ממאבד של AMD [ממש מרעיש]) 2. מבחינת עיצוב א. המארז צריך להיות שחור. ב. גדול (יש מצב לכ.מסך גדול) ומאוורר, ועדיף שיהיו פילטרים שאפשר לנקות אותם בקלות (אם יש פילטרים נשלפים אז זה מצוין). ג. בשום פנים ואופן לא תהיה דלת קדמית למארז (אלא אם היא עשויה מאלומיניום וחזקה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש מחשב חשבתי ללכת על ספק של 500W HEC אבל שמתי לב שהם נותנים אחריות לשנה. לעומת אחרים שנותנים 3 .5 שנים. השאלה שלי האם כדאי בכל זאת ללכת על ספק של HEC או ללכת על ספק אחר באותו מחיר? תגובות והמלצות בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
הוא יריץ את המערכת שיש לי מפרט בצד + כרטיס מסך HD4870 512 MB במקום מה שיש במפרט עכשיו?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם קיים משהו טוב בתקציב הזה? הספק גם צריך להיות מחברת TMS.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.האם הכרטיס יכנס במארז? 2. הספק כח יחזיק עם הכרטיס וE8400? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2655&products_id=19392 הזמנתי את הספק דרך האתר. מה דעתכם על הספק, והאם כדאי להחליפו, התקציב שלי בסביבות 400 ש"ח נועד בשביל כרטיס מסך ATI Radeon 4850 בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
למי שיש את ה-ANTEC SONATA-III 500W עם הספק - ea 500 שלהם אני אשמח לקבל דעות ולגבי הספק הזה ואמינותו ואיפה אני יכול להשיג באזור ת"א תודה.. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15137#
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזהו הפורום הנכון, אם לא מנהלים בבקשה העבירו למקום הנכון. החורף מגיע ואיתו הפסקות החשמל. רציתי לדעת האם אפשר שלאחר הפסקת חשמל המחשב ישאר כבוי? עובד עם מחשב דואל קור של אינטל ומ"ע XP sp3 . בנוסף, מה ניתן לעשות ע"מ להגן על המחשב, החומרה ומסך lcd מנזקי הפסקות חשמל מלבד ups? תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני ממש לא מרוצה מהספק 500W של EZCOOL אמרו לי שהוא ספק טוב ביחס למחיר לא ג'נרי ומתאים למפרט שלי עכשיו יש לי בעיה איתו וזה הרעש בדקתי והוא זה שעושה רעש שאר הקירורים שקטים מה אני עושה? בנוסף אני רוצה לדעת האם הוא מספיק בכלל למערכת שלי (בצד) כי יש משחקים שאני מפעיל לוחץ על אחד הכפתורים להתחיל משחק והוא עושה לי ריסט שאלה אחרונה נראה לכם שאני יכול להחזיר אותו לקבל זיכוי ולקחת אחד אחר או שמאוחר מידי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עד היום היה לי ספק גנארי של 500W ועבד טוב והחזיק יפה אבל כאשר הוספתי לו כרטיס מסך ומאוורר גיליתי שהוא לא מצליח לסחוב אותם(המאוורר צריך דחיפה קלה)... אני רוצה לקנות ספק כוח של חברה טובה אבל אין לי מושג מה ההספק האמיתי שאני צריך בספק ממותג ואיכותי, נכנסתי לאתר http://extreme.outervision.com/PSUEngine והזנתי לו את המפרט של המחשב לי והוא חישב לי 259W שנראה לי מעט מידי לכן אני רוצה להתייעץ איתכם המפרט שלי הוא: לוח אם סטנדרטי לא זוכר בדיוק את הדגם אם זה קריטי אני אתאמץ יותר מעבד Intel Core 2 Duo E6300 1860 MHz Conroe/Allendale זיכרון ocz 2G DDR2 כרטיס מסך ATI Radeon HD 2600 XT 256MB שלושה מאווררים 1Fan 80mm; 1 Fan 92mm; 1 Fan 120mm כונן קשיח segate250GB 16mb איזה הספק של ס…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מכיוון שלקנות מחשב חדש זה קצת מעבר ליכולותיי הכלכליות כרגע, אני שוקל לשדרג רק את הכרטיס מסך ולעשות OC. מהר מאוד הבנתי שהספק שלי כרגע לא יעמוד בזה, אז תהיתי במידה ואני הולך על כרטיס כגון NVIDIA 9800GTX+, גם עושה OC (לא משהו מטורף) + וגם מחליף את המאווררים במחשב ואולי אפילו מוסיף מאוורר... כמה כח אני צריך? ואיזה דגם אתם ממליצים? אני מאוד מקווה לא לעבור את ה-400ש"ח, אבל גם לא לקנות משהו שיתקלקל תוך 3 חודשים. כרגע יש לי 500w ג'נרי, ואני דיי בטוח שהוא לא יעמוד בזה. יש לי את המפרט בצד (לשים לב שיש לי גם כרטיס קול ב-PCI, ו-2 כוננים קשיחים, אם זה משפיע). תודה מראש, וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספק למחשב HTPC. התכונה החשובה ביותר עבורי היא השקט שלו. יש לי מארז של Silverstone (דגם 17C אם אני לא טועה). כבר כמה חודשים שאני לא מעודכן. בעבר המלך היה Enermax Liberty. האם יש מלך חדש? ראיתי גם ספק של Silverstone, דגם Strider SST-ST40F. איך ביצועי הרעש שלו? בקיצור, מה מומלץ בשביל ספק שקט עבור המערכת הבאה: לוח 780G של Gigabyte מעבד 5400 AMD 2G זכרון Hauppauge 150 2 דיסקים קשיחים + צורב DVD כרטיס מסך וקול - על לוח האם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק modu82+ 525w Enermax דף המוצר באתר החברה http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=92 השאלה שלי אם אני יכול לעשות איתו SLI עם 9600GT...
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
נראה מארז מעולה, אולי מישהו שיש לו את המארז יכול להביא חוות דעת עליו? הנה הפרטים: NZXT, a company built on realizing the dreams of gamers worldwide, is proud to announce the Whisper, a gaming chassis designed for the enthusiast who isnt willing to sacrifice silence for performance. The Whisper features the following cutting-edge features: Silent Performance 10mm noise dampening foam pads both side panels and the top panel, rubber grommets reduce vibration noise on the Hard Drives, and a padded PSU holder dramatically reduce acoustic levels within the chassis Maximum Expandability - Space for 9 hard drives and a total of six 5.25 bays with ample …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המארז הוא Thermaltake Xaser III Skull Case (VM3000A) יש מישהו שמוכר לי אותו ב300 שווה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איך המארז וכמה מאווררים הוא מגיע ואיפו הם נימצאים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שהיה כמה שיותר שקט. כעיקרון הוא מיועד למחשב ישן, אבל אני רוצה שהוא גם יתאים לשנה, שנה וחצי הקרובה שאני ישתדרג.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
משכורת הגיעה אז החלטתי קצת לשדרג את החלקים וצריך להחליף את הקופסאת פח שאני קורא לו מארז אני מחפש מארז בלי ספק ושתהיה אפשרות למאוורר 120MM ומעלה על הצד התקנה ללא מברג זה בונוס נחמד וגם מגש MB נשלף יהיה חביב (אם אי אפשר להכניס מארז נורמלי עם 2 אלה אז אולי אני אוכל להכניס איזה חריגה... תלוי כמה) ושאלה-האם הברגים (ספייסרים לMB,כוננים קשיחים וPCIE SLOTS וכל אלה) באים עם המארז?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-