ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את המארז ויכול לתת לי חוות דעת על המארז הנ"ל (ThermalTake Tai-Chi Aluminum Super Tower VB5000SNA ) מבחינת שקט,גודל,איוורור,סידור כבלים וכו'... http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=787 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז שקט שקט שקט, וספק כוח, שישמור על טמפרטורה נמוכה ולא יעשה בעיות לטווח הרחוק. מעבד i5 כרטיס מסך gtx 275 896MB או gtx 260 לא מתכנן OC או מתיחות כאלה או אחרות. ב500 ש"ח +- לשני הרכיבים אני מניח משהו כמו 200-300 ש"ח לכל פריט (מארז, ספק) אשמח לתגובה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מבחינה פיזית ומבחינת ההספק (מגיע ספק מקורי עם המארז של 380W)? אין בעיה לחרוג מעט אם זה משתלם. תודה ((:
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים. אני מחפש מארז (במחיר של עד 650 ש"ח לא כולל ספק) אשר אפשר להכניס לתוכו לוח ATX gigabyte 965p-s3 וכרטיס מסך nvidia 8800gt. תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המארז הזה מה דעתכם עליו? האים יש מארזים יותר זולים בעלי התכונות האילה כמו של המארז הזה? Silverstone KUBLAI SST-KL03S SILVER No PSU קישור לאתר היצרן למי שלא מכיר את המארז http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=kl03&area=usa התקציב שלי עומד על 600 ש"ח לא יכול יותר מעוניין בעיקר במארז אלומיניום אני מעדיף גם יכולת של הסתרת החוטים במערז לא סובל בלאגן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מארז חדש שיהיה יחסית גדול ומרווח חוסם רעשים ומונע אבק ברמה גבוהה, עם הרבה מקום מרווח שיהיה נעים להסתכל פנימה וחיצוני כמובן כי זה נמצא בחדר שינה ולא תמיד בא לי לכבות אותו.. קל לסידור של כבלים כי זה הרבה מעצבן.. אני לא כ''כ משתמש ב USB 3 כי אין לי עם מה אבל USB 2 חשוב שיהיה מקדימה בקשר לספק אין לי מושג מה צריך לבחור והאמת ששלי עושה את העבודה נאמה כבר שנתיים וחצי אבל אשמח להתייעץ לגבי חדש.. יש לי מעבד I5 4430 HASWELL 3.0GHZ כרטיס מסך R9 270 GAMING 2 GB וקירור למעבד אני רוצה לקנות Corsair hydro h55 quiet תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
להמלצתכם האדיבה רכשתי UPS 800VA של Ippon. רק כאשר הוא הגיע לביתי גילתי שהוא מסוגל לתקשר עם המחשב רק באמצעות חיבור RS232. לוח האם שלי אינו בעל חיבור כזה, ולכן רכשתי במיוחד (ב-80 ש"ח) מתאם USB to RS232. התקנתי את הדרייברים המתאימים, שהגיעו עם המתאם, וחיברתי את הUPS למחשב. לאחר מכן התקנתי את התוכנה מהדיסק שהגיע עם האל-פסק, Winpower, אך לתוכנה אין מושג שמחובר למחשבי אל-פסק (UPS Status - No Connection). ניסיתי גם להוריד מאתר התוכנה את גרסתה החדשה ביותר, אך אין שום שיפור. כל העניין הזה מתסכל למדי, ויוקל לי מאוד אם הבעיה תיפתר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך ספק שיחזיק את המפרט הזה : מעבד אינטל 6550 לוח אם תואם זכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך : 8800GT הארדיסק + צורב. ללא שום אוברקלוק וללא כלום , פשוט ספק שיחזיק את המפרט ללא בבעיות . האם יש ספק כזה בתקציב של עד 300 ש"ח ? ואם לא מה המומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המליצו לי כבר על מארזים של Antec כמו P180 ו 182 תגידו מה דעתכם ולמה אתם חושבים שכדאי לקנות את המארז הספציפי הזה. עדיף בלי ספק כי יש לי ספק טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אצל אח שלי במחשב שהוא בן איזה 5 שנים נשרף הספק כח המפרט דיי ישן ולכן לא נראה לי צריך משהו מטורף... לגביי הרעש גם לא צריך להיות שקט מדיי.... העיקר שלא ימות עוד חודש... המלצות? אגב עדיף מ IQPC לדוג' מהכי זול להכי "יקר" http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=836&Pname=שונות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=675&Pname=HEC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2924&Pname=JSP-TECH
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני מצטער שאני מעלה את הנושא שוב אך לאחר שסחטטי עוד קצת כסף מדודי אז הוא הסכים לשלם לי 1000 שקל למארז. אני לא רוצה את המארז הsatrker כי הוא לא נרא לפי דעתי חיצונית יפה /ואני לא רוצה את האנטק 900 אלא אני רוצה מארז איכותי ואני מטלבט בין האורורה 570/p180./מארז של לין לי או כל מארז אחר תודה לעוזרים המערכת שלי היא\: 8800gtx 620hx p5deluxe 2giga 2*250 הרד דיסק 1*74rptor ומערכת קירור ממים/tuniq tower
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת (ואם כן האם יהיו בעיות אם אעשה אוסי ל940 ? ) שאר המערכת בצד ימין והאם יש דרך לגלות כמה המערכת לוקחת מהספק ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום. לצורך השאלה אני אשתמש בספציפיקציה של ה- Lian Li PC-P80. בעמוד של המארז באתר הרשמי, כתוב ש- Dimensions: 320x633x610 WxHxD אז רציתי לשאול - לאיזו יחידת מידה הם מתכוונים? סנטימטרים זה לא, וגם לא מטרים אז מה כן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות בפורום רכשתי את המודו 425 ויש לי שאלה בקשר להתקנה שלו. יש לי כבל של מאוורר שיוצא מהספק. האם צריך לחבר אותו ללוח אם? ואם לא אחבר אותו, האם המאורר יעבוד תמיד במקסימום, או שעדיין הוא יווסת את המהירות לפי החום? תודה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי אני מחפש ספק שיתאים ללוח הנ"ל קראתי על Enermax MODU82+ 425W רציתי חוות דעת נוספת כי לא מצאתי אינפורמציה לגבי תמיכה בלוחות (גם לא הפוך - איזה ספקים מתאימים ללוח) וחוץ מזה בחנויות המחשבים שביקרתי אין להם מושג על מה אני מדבר ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=251 ראיתי את הספק הבא: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?CatCode=113&v193=966&ftl=1&ParentID=34 האם הם מומלצים? מה עדיף מבינהם? המארז שלי מלפני 3 שנים- האם זה משמעותי? יש ספק זול יותר שגם יהיה איכותי?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה להביא אותו מ670 GPU ו972 זכרון ל800\1000 אני כרגע תחת אוברקלוק למעבד מ2.66 ל 3.33 הספק שלי הוא corsair truepower vx450w אוברקלוק נוסף לקיים הוא מה שדורש עוד קירור כמובן, לכן אני שואל האם הספק יחזיק את הקירורים\מעבד וכרטיס מסך המומהרים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הי כולם, אני צריך להחליף את המארז שלי, מה-P180 האימתני למשהו קטן יותר. האתגר הוא גוף הקירור של המעבד - Thermalright Ultra 120 (בן כ-6 שנים אבל עושה את העבודה), שבגובה של 16 ס"מ מעל לוח האם. השאלה היא האם מארז סטנדרטי יוכל להכיל אותו - ניסיתי משהו אלמוני שהיה לי בסביבה והוא היה גבוה מדי. האם מיד-טוור סטנדרטי כמו ה-Antec ASK-4000 יספיק? הרוחב שלו הוא 185 מ"מ לעומת ה-205 מ"מ של ה-P180, אבל גם אם זה גבוה במילימטר זה לא יתאים... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו גלשתי באתר של אנטק, וגיליתי שה p190 יצא... הוא יצא מזמן?! קישור: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81900#
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין באל פסק למחשב חדש.בעיקרון מה שיהיה מחובר לו זה המפרט הזה Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Gigabyte GA-B75M-D3H ZALMAN CNPS5X SI EDITION Seasonic 520W 8Gb KINGSTON WD 1TB Sata 3 Caviar Blue Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM ועוד כל השטויות.. אני צריך את האל פסק רק על מנת לבצע כיבוי מסודר למחשב ושלא ייגרם נזק למערכת בעת הפסקות חשמל. תקציב-בהתאם לדרישות,המינמום שיענה לדרישה -דקה על מנת לכבות את המחשב באופן מסודר ושלא ייגרם נזק.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני צריך המלצה למארז אלגנטי (פשוט, שחור-אפור) בלי לדים, אורות, חלקים שקופים ושלא יראה כמו חללית חייזרים... למחשב עם SLI של 9600GT או 8800GT ומעבד Q עם OC שיהיה יחסית שקט ויאוורר את החום בצורה טובה + כמו כן ספק מומלץ למערכת הזו אם יש טיפים נוספים אשמח לקבל תודה לכולכם.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, מהי הדרך הכי טובה לבדיקת מאמץ לספק הכוח (מניח שתוכנתית, כי אין לי את המכשירים אשר מבקרי הספקים משתמשים בהם לבדיקות כאלו)? יש לי את הספק FSP Everest 700W, כבר כ- 4 שנים. בזמן האחרון אני חווה קריסות תכופות של משחקים, בעיקר כשהמאמץ על שני הכרטיסים שלי ועל המעבד גדול. במשחק עם כרטיס יחיד (ניסיתי את שניהם לחוד) זה לא קורה, לכן החשד שלי הוא שהקבלים בספק התיישנו והוא כבר לא מצליח להחזיק את המערכת שלי. שאר המערכת: AMD 955 @4GHZ SLI GTX 560 Gigabyte 990XA-UD3 8GB RAM בשני סטיקים שני HDD רגילים, SSD אחד, ומערכת קירור מים סגורה TT Water 2.0 Pro. תודה.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי! קיבלתי את הספק הזה... ואין לי מושג כמה הוא שווה נכון להיום? ראיתי בכמה חנויות שהוא עולה בין 760 ל-820 ש"ח. למישהו יש רעיון? המשך יום נעים.. NIKILLER
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום , אני צריך אל-פסק טוב , יש לי לפעמים הפסקות חשמל ואני לא רוצה שיקרה משו למחשב שלי . המפרט מחשב שלי : :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W בינתיים היה כמה הפסקות חשמל והמחשב עדיין עובד אבל אני רוצה למנוע נזק עתידי שיכול לקרות . תודה מראש , אבי
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy efficient 65Watt Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk X16 Western Digital 160GB 3.5 7200RPM 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Twinmos 1Gb PC6400 DDR2 800MHz LEADTEK WinFast PX7300GT TDH 256MB PCI-e תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-