עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by gtx980sli,

ספק [h=1]Corsair CP-9020098 VS650 VS Series 650W יספיק לMSI R9 290[/h] ומעבד I5 4570 ושש מאוררים? וNZXT HUE ושני פלורסנטים קטנים ושני HDD

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

המחשב במפרט. קניה בארץ כי אני בלי מחשב ואני צריך אותו (משמש גם לעבודה).

3. לאחרונה החלפתי את הספק הקודם ב-Seasonic x-850. הכל עובד מצוין, אבל כשאני מכבה את המחשב (רגיל, לא בכיבוי כפוי) אני צריך להמתין כ-10 דק' לפני שאפשר להדליק מחדש את המחשב. זה תקין לדעתכם? יש לו איזשהו מנגנון הגנה מוזר שכזה?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מחפש מארז שיוכל להכיל לוח אם בגודל E-ATX ושני כוננים קשיחים שני ssd ושני כרטיסי מסך חשוב לי חלון צד וקירור טוב+ יש לי רדיאטור אחד בגודל 120 ראיתי את המארז Fractal Design Arc XL Window Black איך הוא מבחינת זרם אויר? אם יש עוד המלצות אשמח

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ilanb0,

המארז הזה אינו חדש. בימים האחרונים החלה תופעה של כיבוי המחשב. ביצעתי היום נקיון אבק עם שואב אבק דוחס ובדקתי מאווררים - * מאוורר של לוח אם - פועל. מאוורר של המארז - פועל. מאוורר של ספק כח - לא עובד. האם המאוורר של הספק הזה אמורלעבוד מייד עם עליית המחשב, או רק כשהמחשב מתחמם? כי אם צריך לעבוד מייד - הבעיה היא בספק.

6. בזמנו המארז היה נחשב HIGH END, סירקולצית אוויר מעולה שלי אישית שיפרה את הטמפרטורות של המערכת בכמה עשרות מעלות. המערכת החדשה תיהיה עם קירור מים, ולכן חשוב לי שהמארז יתאים, מה דעתכם? אם כדאי לרכוש מארז אחר, מה תמליצו בסביבות ה500-600 ש"ח?

7. אודה לעזרתכם בהתאמת מארז+ספק למפרט הבא: מעבד: i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray לוח אם: Z170-P - ASUS - Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset ראם: KVR21N15D8-8 - Kingston - 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - KVR21N15D8/8 כרטיס מסך: NITRO-R9-380-4G-D5 - Sapphire - בדקתי זה 190W אחסון: SDSSDHII-240G-G25 - Sandisk מאוורר למעבד: SCASR-1000 - Scythe כונן DVD. ההספק של הספק אמור להיות טוב למפרט המתוכנן + אופציה לשדרוגים בקטנה כמו הוספת זיכרון פנימי, החלפת כרטיס מסך יותר בזבזני בהמשך. אשמח שתגידו לי כמה צריך להיום מבחינת הספק וכמה כדאי לקחת ספייר בשביל העתיד. קישור למפרט המת…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Lirux,

אני מחפש מכשיר שישמש לניקוי אבק ממחשבים. כרגע מצאתי את אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694485 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767671 האם קיים משהו יותר מומלץ (וזול)? יש למישהו ניסיון עם הדגמים האלו?

9. יש לי מחשב שיושב בתוך מארז z3 mid atx zalman: i5-4440 עם מאורר freezer 13 של arctic cooling , לוח אם micro atx ספק כוח 400w של antec כרטיס מסך geforce 750ti דיסק קשיח 7200rpm דיסק ssd רגיל פרט לזה אין כוננים או כרטיסים נוספים. המחשב נמצא בסלון, והוא די מכער אותו. הוא נמצא בצמוד לשידת טלויזיה עם הרבה מקום פנוי (אבל לא מספיק כדי לדחוף את המארז הגדול פנימה 9. אני מתלבט בין האופציה הפשוטה של לקנות מארז htpc, לבין לחבר את החלקים ישירות לחלק פנוי בשידת הטלויזיה ואז להסתיר את הכל מקדימה עם איזו רשת שתראה דקורטיבית אבל תעביר אוויר. אפשר לעשות משהו כזה? אני מוטרד מ: 1. קירור אפקטיבי. 2. רעש מוגבר כי הרכיבים לא בתוך מארז. 3. פגיעות יותר גדולה של הרכיבים (לדוגמה הדיסק הקשיח). תוד…

10. Started by yakir8,

שלום, לאחר בדיקות אני חושב שהספק שיש לי היום לא עומד בעומס בזמן משחקים. חשבתי להחליף אותו בספק הזה SeaSonic 600W 80+ SS-600ET האם הספק הזה יחזיק ומומלץ? המפרט שלי. עבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

שלום רכשתי מחשב לפני מספר ימים מ-STARTPC הנהדרים והמארז שלקחתי (NZXT S340) מרגיש קטן מדי והסירקולציה שבו לוקה בחסר. אושר לי להחליף מארז בתוספת תשלום מה שאני מחפש במארז הוא: סירקולציה טובה. שקט. מתאים לקירור NH-D14 איכות חומרים. גודל המארז - גדול ככל האפשר. סידור כבלים טוב נראה טוב המארז שבחרתי שווה כ-400שח אני מעוניין להוסיף עוד 100שח. חשבתי על: NZXT Phantom 240 NZXT Phantom 410 Corsair Graphite 230T Corsair Carbide 400R Zalman Z11 PLUS NEO אני חייב להחליט עד מחר.

12. מפרט עתידי (עוד שנתיים שלוש) i7 6700k overclocking Nvidia 970 GTX שנים כאלו! asus z170 pro gaming 4X8Gb RAM 256/512Gb SSD מה גודל הספק הדרוש כדי שיעבוד בצורה נוחה 800W או יותר ואיזה דגמים מומלצים יש? וגם עצות בנוגע למארז שקט ויעיל יתקבלו בשמחה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by VegansXe,

איך המארז הזה לעומת הP100 מבחינת אבק? (עולה חצי ממנו) http://ksp.co.il/?select=.1041..130.&list=2&sort=2&glist=0&uin=28515&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה

14. שלום חברים בימים הקרובים אני מזמין את המפרט הבא : מעבד: - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: - Gigabyte GA-H170-D3H S1151 זכרון: - 8GB Hynix DDR4 2133Mhz כרטיס מסך: - Sapphire R9 390 8G DDR5 NITRO Tri-X OC דיסק קשיח: - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda קירור אוויר למעבד: - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 אז עכשיו נותר לי רק להוסיף מארז + ספק, שזה בערך התחום שאני הכי פחות מבין בו, אני אשמח לספק כוח איכותי, אפילו אם אפשר tier 1 מהרשימה הבאה https://i.imgur.com/tgrbCnr.jpg ולגבי מארז, אני רוצה משהו שקט, מינימליסטי ולא מצועצע, מאוד אהבתי את הfractal design r5, הבעיה שהוא קצת יקר לי, אשמח…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by tomerzz,

מת לי אתמול הUPS הדיי חלש שהיה לי לא מעט שנים (optiups 480va) - לאחר לחיצה על בדיקה עם מחשב דולק ומחובר לחשמל, המון צפצופים ונפילה + ריח שרוף. מסתבר שהדגם הזה עובד מצוין עם ספקי מחשב מודרנים ומדמה גל סינוס בצורה טובה. המחשב שלי דיי ישן והספק מקסימלי שהוא דורש 350W , הספק Seasonic X560 80+ gold (קצת אוברקיל) ועוד מסך 19 אינץ. מחפש תחליף ראוי, כרגע נוטה לכיוון Rostec 1200D שלפי המפרט שלו מגיע עם 2 סוללות והמחיר שלו סביר לגמרי. למי יש נסיון עם הסדרה הזו בספקי APFC?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המפרט בצד, אני שוקל לשנות את כרטיס המסך ל GTX 970, האם הספק יספיק? לא מתכוון לעשות שום OC והמאמץ הגדול ביותר שלו יהיה Battlefield 4 או 5 בעתיד מחוברים גם: SSD & HDD אחד מכל אחד. Intel i5 6600EVGA GTX 960HyperX DDR4 16GBsitting on MSI H170 PC-MATEsupplied by Corsair 430W Modularin Fractal Design Define R5

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב נייח עם לוח אם Micro Atx ועם כרטיס מסך GTX 960, אני רוצה להעביר אותו לסלון כדי שיתחבר לטלויזיה אבל לא בא לי לשים מארז גדול ומגושם בסלון, אני מחשב מארז מספיק קטן כדי שיוכל לשבת בסלון בלי לכער אותו ושיהיה מספיק גדול בשביל להכיל כרטיס מסך מתקדם, אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zabal12,

שלום , המאוורר הגדול של המארז שלי 12 אינץ נהרס . אני מחפש מאוורר חדש שקט יחסית ואמין לא משהו יקר בטירוף . יש המלצות ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by sayroni,

מעבד 6700K כרטיס מסך gtx980 ti לוח אם z170 מתכנן לעשות OC בלי מערך SLI , ספק בסביבות ה750W אני חושב יספיק גם לשידרוגים יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by leahd3,

מה קורה? אני הולך להזמין סט EXTANSION למחשב שלי מישהו רוצה להיכנס איתי ונחלק בדמי המשלוח?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום לחברי הפורום לקראת שידרוג המחשב, מחפש להחליף את המארז הישן שלי מסוג Hec Compucase שמשרת אותי שנים רבות וכבר עשיתי עליו הרבה שידרוגי מחשב. הדרישות שלי מאוד בסיסיות: אין לי כלל כרטיס מסך, אין לי צורך בקירור מיוחד, אבל צריך מקום להרבה דיסקים קשיחים. יש לי לוח אם ATX מלא, עם 6 חיבורי SATA - אז נדרש מקום ל-6 כונני 3.5. אני מבקש מיבנה קלאסי ("מקרר") שחור, ללא חלון צד וללא לדים ושאר ניצנוצים. ללא ידיות, בליטות וכו'. חשוב לי מאוד הרכבה נוחה של כוננים קשיחים, ללא ברגים. בחיפושי ברשת הגעתי להתלבטות בין 2 המארזים הנ"ל. ה-ANTEC P9 ניתן להשיג סביב 300 ש"ח, ה-NZXT H230 סביב 400. ה-NZXT נראה יותר אלגנטי, אבל אני אצטרך להוסי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Dor Cohen,

הספק: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NE550M המפרט: i7 6700 GA-H170-D3HP 660 gtx hdd ssd 16g ddr4

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Dor Cohen,

לא מזמן קניתי מחשב חדש, הספק הוא ne550m של antec צלמתי סירטון כדי שתבינו על מה מדובר: https://vimeo.com/174831796 *צריך להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע.. מצטער על האיכות אני חייב לציין שהמיקרופון של הפלאפון היה ממש צמוד לפתח איוורור של הספק. כשאני מול המסך הרעש לא חזק במיוחד. הרעש נשאר זהה גם במשחקים וגם שאני סתם גולש. זה רעש נורמלי של ספק כוח?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Seasonic X-560 80+ GOLD - מחיר 431 (3 שנים אחריות, לא 5) או Antec VP-700P 700 Watt ATX12V v2.3 PSU - מחיר 341 ( או Antec VPF650 650W 80 Plus Bronze PSU - מחיר 341 המחשב בגדול... Core i5 4460 SSD Samsung Evo 500GB 1TB WD Blue RX 480 8GB Sapphire חנות Wellcom חולון. מה עדיף חבר'ה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Orenk9,

שלום, אשמח לעזרה איזה אלפסק אני צריך לרכוש בשביל להגן על מקרר ביתי. המקרר הוא גדול יחסית וקצת יקר, וגם מאחסן תרופות חשובות, ולכן חשיבות גדולה להגן עליו ככל הניתן מנפילות מתח, נחשולי מתח, וכל מיני "פינוקים" חשמליים כאלה ואחרים. האלפסק צריך להחזיק את המקרר במקרה של הפסקת חשמל כחמש דקות, היות ויש בבית גנרטור חירום אוטומטי שנכנס לפעולה תוך דקה-שתיים. כל הפוסטים באינטרנט מדברים רק על אלפסק למחשבים, ואני לא יודע איך מחשבים איזה אל פסק צריך למכשירי חשמל קצת יותר גדולים. המידע היחיד שאני יודע על המקרר הוא צריכת אנרגיה של 672 קוט"ש. האם המידע הזה מספיק? אנא עזרתכם.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים