עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. איזה ספק עדיף ?? ‏PurePower W0121 600W (24pin) ‎ ‏ToughPower W0103 600W PFC (24pin)‎ שניהם של Thermaltake הפרש המחירים הוא מזעיר 20-30 ש''ח

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by zipdrive,

שלו םלכולם, אני שוקל לקנות מארז למחשב חדש, ורוצה מארז שנוח לשימוש, לא יקר וגם בכל פילטר אבק ניתן לשטיפה. כרגע יש לי את ה Comucase 6A19 ואני מרוצה, אבל חשבתי לגוון. הצעות באותה סביבת מחיר?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by naord,

אני קונה מחשב i5 2500 לא מתכוון לעשות אובר קלוק אני לא ממש גיימר אבל אני אקנה איזה כרטיס מסך סבבה, משהו ממוצע - יהיה במחשב דיסק קשיח אחד כונן סידירום וכמה מאוררים איזה ספק כח אתם ממליצים לדרישות הללו? יש טעם להשקיע במותג? אשמח לשמוע המלצות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by broshg,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות. יש לי מארז הכי זול והכי פשוט שיש ב 80 שקל - אין בפנים כמעט מקום, למרות שלדעתי האוורור בפנים מצוין: 1) יש מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר. 2) באמצע יש את המאוורר האדיר שלי למעבד שיושב על הצד, זאת אומרת הוא מביא אוויר מקדמת המארז (מהמאוורר הראשון) לאחורה של המארז. 3) שם נמצא עוד מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר מהמארז. הקו הישיר הזה בין 3 המאווררים פתוח לחלוטין מבחנית מקום במארז, כלומר כל מאוורר מעיף אוויר בדיוק על השני. העניין הוא שאני לא מבין כלום באוורר מבחנה מקצועית, ככה שה"לדעתי" הזה שלי הוא... לא אמין בלשון המעטה. אם אני קונה מארז, 90% שזה יהיה ה ANTEC 300, השאלה היא האם אני בכלל צריך מארז חדש?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  5. כותרת.. מפרט- e8400,p5qpro,ocz 2x2gb,segate500GB 32mb ati 4870

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני רוצה לקנות מארז חדש ו-UPS. זאת המערכת : Core 2 Quad Q6600 B3 ASUS P5K-E/WiFi-AP Edition (P35) Tuniq Tower 120 WD 250GB 16MB SATA2 WD2500KS WD 250GB 16MB SATA2 WD2500YS Gigabyte Geforce 6800GS 256MB OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel 2x1gb OCZ2P800R22GK 4-4-4-15 LG DVD-ROM GDR-8161B NEC DVD-RW ND-3520AW FSP 400W (Version 2.0) אני צריך מארז שיהיה מאוורר ונוח , יש לי Tuniq 120 והמארז שלי כרגע לא נסגר בנוסף אני רוצה גם UPS שיחזיק את המערכת שלמעלה עם Samsung 226BW LCD 22" Switch Edimax 8ports Modem Aztech תודה רבה !!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by EricPo,

שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של החברים פה לגבי בחירת מארז וספק מתאים לחלקים הבאים שנמצאים אצלי. Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition Asus X79-DELUXE Intel® SSD 530 Series 240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC Crucial 16GB kit (8GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-14900 memory module EVGA GeForce GTX 780 Ti Superclocked, 3GB [h=2]Intel RTS2011LC CPU Water Cooler[/h] אני צריך להכניס את הדברים האלו לקופסא, לשמור עליהם קרירים ולתת להם מתח. * בעתיד הקרוב ארצה לעשות להם גם OC. אשמח לעצות לגבי מארז טוב, רצוי שקט(יותר מאווררים של 140 מ"מ מאשר 120 מ"מ - רצוי מאוורר של 200 מ"מ שיהיה במארז אבל לא מחייב). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by חגי7,

ראיתי שהיו כאן בפורום דיונים לגבי UPS עם ספק עם PFC. לא הבנתי מה השורה התחתונה - simulated sine wave עובד עם ספקים כאלה? (ספציפית seasonic/corsair, earthwatts) עובד ולא יפגע בהם, עובד אבל עלול לפגוע בהם, או בכל מקרה לא יעבוד ויגרום לכיבוי מיידי של המחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by esm,

שלום לכולם, אני בטוח שכבר עסקתם בשאלה שלי בעבר אבל לא מצאתי התייחסות אליה בשום מקום בפורום. עמכם הסליחה אם אני מציק בנושא שכבר נטחן. לאחרונה הפכתי למפונק יותר בנושא הרעש שהמחשב שלי פולט, בין היתר בעקבות הזדקנות ספק ה-Zalman שהתחיל לעשות קצת יותר רעש ממה שהוא אמור. ואז חשבתי לעצמי - למה בעצם צריך ספק כוח אקטיבי? הרי קיימים בשוק ספקי כוח פאסיביים, רק שיש להם בעיות התחממות שדורשות התייחסות עדינה לטמפרטורה של המארז כולו. אז קודם כל - האם למישהו כאן יש ניסיון עם ספק כוח פאסיבי במחשב בתצורה סטנדרטית של i7? קראתי ביקורות על ספקים כאלה אבל אשמח לשמוע דעות אישיות. השאלה השנייה היא למה בעצם צריך ספק של ממש. בכל מקרה אני מעוניין לחבר את המחשב ל-UPS שכבר ממיר את זרם החילופין לזרם ישר…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by koof,

שלום כולם רכשתי מחשב עם המארז הזה. הרעש הרגיל שלו שקט מספיק בשבילי (כשפתאום מבינים עד כמה הכוננים רועשים כשהם תוחנים ) אבל - וזה אבל די קטן - יש רעש תקתוק מיותר. פתחתח את המארז - ועצרתי את המאוורר הראשי מאחור. הרעש נפסק - אבל אז חזר בתור תוספת כוח למאורר - שהרביץ קפיצות קטנות למרות שעצרתי אותו. הרעש קיים גם אם המאוורר לא מצליח להסתובב. מי יודע מה זה ומה עושים נגד - או שזה המצב (שאינו נורא גם כך)?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  11. Started by harrygol,

רכשתי מחשב הכולל: לוח אם asus p5b (965) מעבד core 2 duo e6300 צורב dvd x18 LG כונן דיסקטים 1.44 דיסק WD 250GB כרטיס מסך Innovision inno3D geforce 7600GT זכרון 1Gb 800hrz של OCZ במארז מותקן ספק של 350watt. האם זה מספיק למחשב הנ"ל כרגע? האם יספיק הספק לתוספות בעתיד, כגון עוד כונן דיסק קשיח, עוד כונן dvd וכדו'? האם אני צריך לדרוש שידרוג הספק ל-500watt?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by hai97,

שלום! אני מחפש ספק כח ומארז שיפעילו ויכילו מעבד מרובע ליבה וכנראה CF של 4850HD תקציב משותף: 600 ש"ח דרישות: חשוב לי מארז יפה ולא "רגיל", קירור סביר ושקט בינוני המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by aboren,

יש לי מחשב בדגם הזה ומתברר שהספק שלו הוא 300W ולכן אני לא יכול להחליף לו כרטיס מסך. אני רוצה להחליף את הספק למשהו שקט ושיתן לי מספיק כח. מה ההמלצות שלכם? מבחינת השקעה. מה הכי זול ואמין ושקט שאפשר למצוא. חשבתי סביבות 250-350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by StrikeEagle,

המארז צריך להיות מפלונטר משום שהמחשב מוזמן משם. זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=8C-P4NL1-WUB או זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FD-CA-CORE-3000-U3-BL בתשובה התייחסו בבקשה לקירור ולשקט. אם יש מארז יותר טוב עד 450??

• 27 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by integral,

http://www.hardwaresecrets.com/article/900/9

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. איך המארז והספק המוצע עם המחשב הבא CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU Intel® Core2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L זיכרונות איכותיים Geil GX21GB6400DC Cas Latency CL-5-5-5-15 Capacity 2GB 1BX2 Speed DDR2 800MHz PC6400 Twintech3D 9800GT XT OC 512MB CoolerMaster Vga Cooler צורב DVD-RW בחיבור SATA Samsung HSH223Black דיסק קשיח גדול ושקט Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII Sata -2 7200RPM 16MB Buffer Memory מארז איכותי עם ספק כח 420W CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, יש לי מחשב עם חומרה ישנה שאני רוצה לארוז אותה באריזה קומפקטית, קלה, נוחה ושקטה ככל הניתן על מנת שישמש כ-HTPC. יש עם זאת, כמה "סוגיות" שהמארז החדש יצטרך לתת להן מענה: תאימות ללוח אם Full ATX תאימות לכרטיסי הרחבה הניצבים ב-90 מעלות ללוח (לחילופין, אם יש מאריכי PCI-E ו-PCI שיכולים "לשבור" את הזוית ולהעמיד את הכרטיסים במקביל ללוח על מנת לשמור על פרופיל נמוך, מה טוב!) כולל ספק כוח שקט(!) זול מספיק כדי להצדיק רכישה כזו עבור חומרה ישנה האם יש דבר כזה בשוק? אם יש, מהו ומה מחירו? *אני מתכוון לזרוק פנימה לתוך המארז לוח אם, זכרונות, מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ודיסק קשיח בלבד. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש מארז ל-htpc שיוכל להחזיק לי כמה שנים טובות ושאני יחליף רק את הבפנים . מה שאהבתי בינתיים זה את mozart VC4001SNS כי הוא כבר מגיע עם תצוגה ושלט והוא גם נראה טוב. מה דעתכם עליו??? ואם יש עוד מארזים טובים עד תקציב של 1000 ??? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  19. בעיקרון שניהם מתאימים לי מבחינת שאר החומרה אבל אני נוטה יותר ללכת ללינק הראשון. אשמח להמלצות. http://ksp.co.il/?uin=21497 http://ksp.co.il/?uin=18116

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום קניתי חלקי מחשב והלוח הוא ASUS MAXIMUS VII RANGER (LGA 1150, Z97, ATX) אין לי מושג איזה מארז אני צריך אני יודע שאני מכניס שם 1 TB של זיכרון 3.5 ועוד כנראה זיכרון 256 GB 3.5 וכן SSD כרטיס מסך בשלב זה עדיין לא איזה מארז מומלץ? שיהיה זול שקט קטן כמה שאפשר ומאוורר ככה שהמחשב לא יתחמם וכן איזה ספק מומלץ? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by DorM,

איזה שילוב יותר טוב? אשמח לתגובות. צריך להחזיק קואד עם 8800GT חשוב שקט.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by fizban,

אני קונה שבוע הבא מחשב חדש ובניתי לי את המפרט הנ"ל: (שימו לב שחסר לי ספק עדיין.. ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450418.0 אני לא סגור עדיין לגבי המעבד אם אני מעוניין ב 965 או ב955 מכיוון שחדי העין בינכם ישימו לב שהדגש שלי בבניית המפרט הנ"ל היה השקט וה965 הוא צרכן רציני ביותר.. מה שיחמם את המחשב ויגרור עוד הוצאות קירור = רעש. אז מכיוון שאני לא ממש מבין בספקים, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספק שקט! שיתאים לצרכים של המערכת הנ"ל. בנוסף, אין לי ניסיון של ממש עם המארז SOLO הנ"ל אבל אחרי מחקרים רבים ברחבי האינטרנט הבנתי שהוא תחליף טוב מאד ל P182 של אנטק.. מה אתם חושבים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by BigBird,

היי מחפש ספק כח במחיר סביר (לא יותר מ-500 שקל) שיספיק למפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח ASUS P5Q זכרון 8GB DDR2 800 כ. מסךGeforce 9600GT 2 הארד דיסקים SATA תודה

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  24. הספק צריך להחזיק את המערכת שלי עם אובר קלוק למעבד שבין 25%ל-40% כמו כן מחוברים למחשב 4 מאווררים 3 HD 1 DVD RW במקום שני הכרטיסים 8800GT יש כרטיס חדש 285GTX כל שאר המפרט לא הישתנה למעט הארדדיסק פה ושם. התקציב שלי הוא שאין תקציב אבל כמה שפחות כך יותר טוב הספק צריך להיות איכותי כמו שרק חברי הפורום יודעים להמליץ בברכה ארז

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  25. המערכת שאני אקנה תהיה בערך: Conroe E6600 Geforce 8800 GT Leadtekk 2gb 677-800Mhz Ram לוח אם, משנה? משהו של אינטל...שמתאים.. ממ.. זהו... אז תנו לי כמה הצעות לספקים איכותיים עד 500 שקל עם חריגה אפשרית של משהו ממש מפתה עד 100 שקל, בעיקר למשחקים, לא מתוכנן שום אוברקלוק... תודה רבה, Aviko

• 6 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.