ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מאז שהגיע פנטיום 4, יוצאות מהספק 2 צמות שמתחברות אל הלוח צמה אחת זאת הצמה הגדולה והרגילה ויש עוד צמה קטנה יותר, 4 גידים... מה המטרה שלה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש מארז (כולל ספק כח) שמתאים למפרט הבא של Xtract, המארז המוזכר שם לא עונה לחלק מהדרישות הבאות: 1. אוורור (המחשב נמצא בחדר בלי מזגן) - לפחות 120מ"מ מקדימה ומאחור 2. חיבורים מקדימה ל- audio + USB 3. תקציב סביבות 500 עד 900 אבל היתי מעדיף לא להגיע עד לתיקרת התקציב 4. היה מאוד נחמד אם המארז היה מוצע למכירה ב tms.co.il 5. אופציונלי לפי סדר עדיפויות: LCD עם תמפרטורות הרכיבים חלון בצד המארז
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המארז.בפורום מפרטים ביקשו שאגיע לכאן, על מנת שיעזרו לי בבחירת ספק אחר מזה שיש למעלה.הטענה הייתה שהוא חלש מידי ולא איכותי. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של חברת msi 9800GT ב-680 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 ויש לי ספק כוח 520 watt של gyro כדאי לי להחליף ספק ?אם כן איזה? האם הספק הזה טוב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5409 או שעדיף לי לקנות hd4670 של msi ב-420 שקל ? ההבדלים בין הכרטיסים הם משמעותים?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
-
בכותרת
-
- 38 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מצטערת על הכותרת הלא אינפורמטיבית אני פשוט ממש לא מבינה בזה. יש לי שני מחשבים חדשים, מחשב אחד עובד עם שני מסכים ומחשב שני עם מסך אחד. אני רוצה שהם לא יתפגרו מבעיות במערכת החשמל. מה ממומץ לרכוש? המון תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בעיקרון לקחתי את המארז: Antec Three Hundred... לפי ביקורות של אנשים שקראתי הוא מארז טוב+.... התג מחיר שלו זהה ל- CM690 וגם ל CENTURION 590... יש לי התלבטות לגבי השלושה, כרגע זה בהזמנה ככה שיש לי אפשרות לשנות... אשמח לעזרה ממכם, תודהה רבה. אגב שהדרישות מהמארז הם: טיפה שקט ( לא מחייב כל כך,סירקולציה טובה,אפשרות גישה נוחה לחלקים במארז ז"א מארז גדול+-). התקציב 350שקל, המוצר נרכש מ SKYPC. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קונה השבוע מעבד וכרטיס מסך והשאלה שלי היא עם הספק מספיק חזק דיסק קשיח: WDC WD3200KS ספק : gyro ps044 500w כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 7300 LE זיכרון : 1gb ddr2 (מתכנן ליקנות 2gb) לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 מסך:nu 19 כרטיס מסך 9600gt http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=CGNX-G962DDC שעולה: 670 שקל Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3Mb קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1476 שעולה: 615 שקל !
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
למפרט הבא מה איזה ספק הייתם מתקינים לוח P45 E8400 חמישה!!! דיסקים של 1 טרה שני כונני DVD_R וכרטיס 4830
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ברשת אייבורי מוכרים ספקים של spire, ברשת קי אס פי, מוכרים ספקים של CHIEFTEC. זה נראה כמדובר על אותו ספק רק עם מדבקה שונה, אך במשרדים שלי בחול, איש המחשבים משתמש רק ב chieftec והוא מאוד אוהב אותם, והם מאוד פופלריים באירופה וידועים כספק טוב ואיכותי. האם שווה לקנות ספק של CHIEFTEC? כי המחיר הוא מאוד מפתה? מה דעתכם עליהם
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan רציתי לשאול אותכם ( המנוסים ) האם יצא לכם להתעסק עם הספק הזה והאם הוא מספק מתח כמו שצריך ... איך הוא בכללי ? והאם הוא יתמוך לי במפרט הבא מעבד Core 2 Quad Q6600 לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L זיכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800mhz כרטיס מסך Sapphire HD 4870 1GIG GDDR5 כונן קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA קירור מעבד Thermaltake Blue Orb II Silent מארז NZXT GUARDIAN 921 שלוש מאווררים 120 מ"מ + אולי עוד אחד מסך SAMSUNG T220P 22'' LCD 5ms DVI WideScreen האם הספק יספיק למפרט כזה ? מיועד OC קטן עד בנוני תלוי .. ( אגב לא מבקש חוות דעת על המפרט רק על הספק והאם הוא יחזיק אותו ) תוד…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הספק הכי זול שאפשר שיענה לדרישה הזות . עדיף גם בפחות כי היום אני חנוק כלכלית וגם כך זה לא בישבילי .
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! אתמול הזמנתי מחשב מ-OMC, הנה המפרט: מעבד q9550 לוח אם ep43-ds3l כרטיס מסך hd4850 לבסוף החלטתי ללכת על מארז coolermaster RC334 elite וספק coolermaster 600W extreme power. הספק עלה רק 300¤ לכן "תחקרתי" את האיש מכירות עד שפחות או יותר הרגשתי שנכון ללכת על המארז והספק האלה. יש לציין שהוספתי מאוורר 12 סמ למארז (יש שניים). אז אני אשאל כאן כמה שאלות: 1. איך המארז עצמו מבחינת שקט וקירור? האם הוא מספיק מרווח? 2. האם הספק טוב ויציב? לקח לי הרבה להשתכנע שאין שום דבר חשוד במחיר נמוך שלו. איש המכירות אמר לי שהוא נמוך מכיוון והיבואן של החברה דיי חדש בארץ בתחום הספקים ואין לי ממה לחשוש, הוא יחזיק לי את המערכת מעולה בלי שאני ישים לב. 3. איך אני יכול למנוע חדירת אבק? תודה רבה לכולם…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2386&CatCode=409 הספק אמור להספיק גם לשדרוגים עתידיים(כרטיס מסך אולי). תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי שאלה בנוגע לספק כוח. קניתי ספק כוח שעושה לי בעיות במחשב - מחשב נכבה שניות ספורות אחרי הדלקה. בדקתי את כל הרכיבים בנפרד - הכל עובד תקין: זיכרונות בעזרת memtest86, כרטיסים, דיסיקים (אותם בכלל ניתקתי). בעיה נשארה - מחשב נדלק, מאווררים מתחילים להסתובב והכל נכבה אחרי מספר שניות (לפעמים מגיע לטעינת BIOS ולפעמים לא). בדקתי מתחים של הספק בעזרת מד מתח - תקין. החלפתי את הספק - הכל עובד!!! החשד שלי שהספק לא מוציא את המתח הדרוש תחת עומס. איך אפשר לבדוק זאת בתנאים ביתיים? גם כשבאים למעבדה לבדוק, הם מחברים את הספק לאיזה יחידה עם נוריות ואם נוריות כולן נדלקות אז מסיקים שהכל תקין, משהו אומר לי שזה לא בדיקה מספקת. מה ניתן לעשות ע"מ לוודא את התקלה בספק. תודה מראש לכולם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עריכה/גרפיקה עד 4300 שקל ככה +- יש לי כבר מפרט אבל משומה בחברה שאני קונה ממנה אין את המארז והספק שרציתי .. אז שינתי קצת במפרט וזה המפרט הנוכחי,והבנתי שהמארז והספק לא משו.. אשמח אם תעזרו לי ...! (במארז וספק יותר טובים) .. מעבד אינטל Q9550 CORE 2 QUAD לוח אסוס P5QL PRO P43 מארז SILVERSTONE סלוני LC17B שחור ללא ספק ספק כח EZCOOL LED 12CMF400W REAL זכרון ULTRA DUAL 4G KIT DDR2 800MHZ GEIL 2 יחידותדיסק קשיח 640GB 16MB SATA2 Western Digital כ.מסך SAPPHIRE X2400PRO 512MB ATI PCIE צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקי המארז GUARDIAN 921 של חברת NZXT אני כנראה קונה אותו רציתי רק לשמוע אולי יש עוד אנשים שקנו אותו ואני צריך ביקורת קטנטנה http://www.nzxt.com/products/guardian_921/ קצת פרטים עליו יש לו 3 מאווררים 120 מ"מ מקדימה בצד ואחד לפליטה מאחורה יש לו גם מד טמפרטורה ( שגם לפי מה שראיתי די מדויוק וטוב ) אז אפשר לדעת מה הולך שם ואם הכל מתבשל כמו שצריך העיצוב שלו גם יפה מאד ואהבתי את הפרצוף שלו מקדימה אז אם למישו יש מה להגיד חופשי המחיר שלו סבבה 430 ( ושלי 450 )
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את המפרט הבא במארז HTPC כלשהו [מעדיף את הMOZRT SX של THERMALTAKE] גם אם זה כולל מוד כלשהו: -לוח-אם:Asus P5K Pro -מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 -כ.מסך:BFG nVidia GeForce 8800GT OC2 -זיכרון:OCZ 2GB 800MHz -ספק כוח:520HX [לא זוכר של מי...] -כ.קול: Asus XONAR D2X במידה וישנה אפשרות לשים את החלקים על לוח-אם אחר או לעשות מוד כלשהו, או אפילו הוראות לבניית מארז HTPC באופן עצמאי אשמח לקבל עשות ודעות. בתודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש הבדל מחירים של +-800 שקל. השאלה מה ההבדל (הם נראים אותו דבר) ביניהם ומה יותר משתלם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איך הספק הזה? http://www.myg.co.il/uploads/phpEo2N3Z.JPG יכול להחזיק מערכת של: מעבד קור טו דו לא יודע איזה דגם 1G ראם .. בתכנון לקנות עם הכרטיס מסך עוד 1G או 2G. כרטיס מסך http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710954 ( זה מה שמתוכנן לקנות למערכת פשוט בגלל זה אני שואל על הספק ) לוח אם: GA-8VM800PMD-775-RH מחשב לא נמצא באוברקלוקינג פשוט ביקשו ממני לברר אם הספק הזה יכול להחזיק מערכת כזו... אז פניתי אליכם אל הגאונים... =]
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב ההתלבטות שלי היא בין THERMALTAKE 750W המודולרי לבין TOPOWER SILENTEZ 800W שהוא גם מודולרי לשניהם ארבעה ריילים וניצולת של 80+. כרגע יש לי TT TP 600 שאני מרוצה ממנו (אז בלי לכלוכים על TT בבקשה) אבל CF בOC ושיהיה יציב אני לא יכול לדרוש ממנו (בטמפרטורות גבוהות מרגישים את קצה גבול היכולת שלו) ובכל מקרה מדובר במערכת עתידית שתחזיק יותר מכרטיס מסך אחד. ידוע לי שTOPOWER מייצר לOCZ (ה600W SXSשלהם ככל הנראה זהה ל600 לזה של TOPOWER וגם MOD EXTREME שלהם מיוצר שם) ולCORSAIR כמו כן ידוע לי שהTT מיוצר על ידי CWT (ושהגרסא של CWT יותר איכותית רק לא ניתנת להשגה כאן). מדובר פחות או יותר על אותו מחיר 660-670 ש"ח, מה שכן יש בהחלט פחות חוויות משתמשים מהTOPOWER ברשת ובכלל. כך שאודה מאוד ל…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בעזרתכם בניתי מפרט וכעת כל מה שנשאר הוא בחירת UPS מתאים. לאחר קריאה בפורום הבנתי ש750VA אינו 750W אך אני לא יודע להגדיר מה בדיוק ההספק הנדרש עבור המפרט. ציינתי במפרט את כל מה שיחובר לUPS. אשמח לעזרה. מעבד: Intel Q6600 לוח: ASUS P5Q Pro כ.מסך: ASUS HD4870 זכרון: 2*2Gb OCZ El Platinum CL5 ד. קשיח: Seagate 1TB, WD 500Gb, 2*WD 250Gb מארז: Cooler master CM690 ספק: Corsair VX 550W מודם 56K מסך: LG 1970 19' מודם ADSL: BFocus 270 ראוטר: Edimax BR-6204 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים\יות, בבעלותי ספק Enermax שקניתי לפני כמעט 4 שנים, מדגם Noisetaker 420w. לינק: http://www.xoxide.com/enegsf42nopo.html הייתי מעוניין לדעת האם אני אוכל להמשיך להשתמש בו גם אחרי שאשדרג את המחשב, למפרט הבא: כ.מסך: Geforce 8800GTS 640mb מעבד: Q6600/E8400 לוח אם: Asus P5 (אחד מהם) 2 הארדיסקים וצורב לא מתוכנן OC nVidia אומרים שכרטיס המסך זקוק ל 26A, אם אני קראתי נכון הספק שלי אמור לספק 32A, אבל אני לא ממש יודע אם זה בסדר או לא. אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-