עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Pierot,

היי. חבר שלי רוצה לקנות מארז בטווח המחירים של המארזים האלו, ואחרי בדיקה, הגעתי לשני המארזים האלו כמארזים מומלצים [המלצתי לו על P150 כי הוא קונה גם ספק אבל הוא מסרב בתוקף]. עם הלקסה יש לי ניסיון ואני יודע שזה מארז בנזונה למחיר, לעומת זאת עם הארמור אין לי ניסיון וקראתי רק ביקורות, שד"א היו מצוינות. שניהם קרירים, שניהם שקטים בצורה סבירה בהחלט, שניהם מרווחים מספיק - בלי בעיות גודל. מבין שני אלו אני ממליץ על הלקסה.. אבל רק מפני שיש לי איתו ניסיון, לכן אני ישמח לדעות נוספות לפני שאני ילך אליו עם תשובה [ד"א לא לנסות לדחוף מארז אחר בתקציב בבקשה].

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם הספק הזה של חברת CHIEFTEC נחשב לספק טוב? ׁׁ(חברה טובה) ‏650W Modular 14cm fan, Active PFC, (24pin או 750W http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=320&Itemid=586〈=EN

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  3. ראיתי את V9 של TT והוא ממש משך את העניים שלי ואהבתי אותו מאוד ואני רוצה לקנות אותו .. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2659 הבעיה היא שיש לי ספק עם מאורר 120 מ''מ ולפי החישוב שלי אם אני ישים אותו במארז אז המאורר יהיה כלפי מטה וטהחוטים כלפי פנימה שזה לא טוב כי המאורר לא יקרר את הספק האופציה השניה היא לשים את הספק הפוך עם המאורר כלפי מעלה.. אומנם החוטים יהיו לצד החלון אבל זה עדיף.. לפני שאני קונה רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות כזה ולהפוך אותו אולי בעזרת מוד קטן או משהו .. ואם מישהו כבר ניסה לעשות את הדבר הזה.. ואם זה אפשרי ביכלל כי זה קצת מדאיג אותי ... תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by regev_k,

שלום לכולם , רכשתי לא מזמן מארז CORSAIR 4000D לבן לאחר העיצוב והדיגום שלו אתמול נשברה לי דלת צד הזכוכית של המארז :-( היכן או אם בכלל אפשר להשיג דלת חדשה כזו גם בתשלום , מין הסתם שלא יעבור את מחיר המארז כולו. תודה מראש לעונים.

5. למחשב הנוכחי שלי יש מארז CM690 ואני רוצה שבמחשב החדש יהיה לי מארז ברמת שקט זהה. אני לא רוצה שהמארז יהיה יקר. אם יש מארז ברמת שקט כמו של ה-CM690 ובמחיר של עד 400 שקלים, אשמח לשמוע. אם אין אלך על ה-Fractal Design R3 בלית ברירה למרות שהוא מארז יקר. חשוב לי בנוסף לציין שהמחשב יעבוד 24/7 והוא נמצא קרוב מאוד למיטה שלי לצד הראש ובגלל זה השקט חשוב. בנוסף חשוב לי לציין שהמחשב הנוכחי עם OC ויש בו משהו 9 מאוררים כולל הכל וה-CM690 הוכיח את רמת השקט שלו, פשוט אני לא רוצה אחד זהה כי הוא די קשה לניקוי מבחוץ בד״כ בגלל שהוא מחורר כזה. במחשב החדש אני לא מתכנן לעשות OC שכך כמות המאוררים פוחתת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי מחשב שגודל המארז שלו לא מתאים למקום שיש לי בשבילו. המקום הוא בתןך ספריה מעץ ויש לי גובה של 45 ס"מ. האם יש מארז שמתאים מבחינת הגודל. לפי מה שראיתי אין הרבה מארזי Midi בגודל של 43 ס"מ. האם כדאי להגיע לגדלים קטנים יותר?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by ronenwe,

שלום לכולם יש לי היום במחשב את הספק הבא: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=697 הוא מחזיק יפה מאוד AMD 8450 ATI 4850OC מה אתם חושבים על הספק? יש סיכוי שהוא יחזק CrossFire ? במידה וכן? עד איזה כרטיס (בנוסף ל 4850 שכבר קיים) במידה ולא, איזה ספק מומלץ ? האם יש סיכוי למצוא ספק שיעשה את העבודה עד 500 ש"ח? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x1GB Kingston HyperX CL4 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE אני רוצה מארז עם אודיו + USB קידמי

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by core_i7,

core i7 920 d0 gainward gtx260 (55 nm) hdd: samsung hd103uj 1tb antec p182b וצורב מה הדרישות המינימליות של watt עבור המערכת הנ"ל? ובמידה ואני לוקח בחשבון תוספות עתידיות של דיסק קשיח נוסף או שניים וכרטיס מסך נוסף, ספק של כמה watt עלי לקחת כדי להיות עם "ראש שקט" לקראת שידרוגים עתידיים?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by zahi,

יש לי בחירה בין שני ספקים האחד HEC COUGAR 750W או OCZ GameXStream 700W SLI מה יותר יציב ויותר טוב גם oc

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by quantoM,

באוגוסט האחרון קניתי מחשב וחדש ומארז CM690. מהתחלה היו לי בעיות עם מאורר הצד של המארז.. הוא זמזם וזה קרה עם כל מאורר שהצמדתי לפאנל. אז לא מזמן החלטתי לעשות משו בנידון, ראיתי שCM מוכרים פאנל צידי עם חלון במיוחד לCM690 וראיתי שהרשת של המאוורר[החורים הקטנים על הפאנל] שונים בצורתם מאלו של הפאנל המקורי. אז החלטתי לנסות, עלה 93 ש''ח בזיגזאג - וחברים, זה פותר את הבעיה. סתם רציתי לעדכן אותכם ואני בטוח שיש עוד כמוני עם המארז הדיי מוצלח הזה שמתעצבנים מהבעיה הזאת. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=7753

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by Slim9,

היי. רציתי חוות דעת על המארזים הבאים: nzxt h230 ו antec p100 אנ רוצה שיהיה מארז מרווח וגדול מספיק לכרטיס מסך gtx970. שיהיה בצבע שחור ושלא יראה "מפלצתי" אלא אלגנטי כזה. רעש מדורג ב 7 מ 10. לא חובה אבל רצוי .כמו כן אני צריך המלצה לספק טוב של 550watt. בנתיים מהדעתכם על s12g 550 gold seawonic? התקציב הוא כ 700 שקל למארז וספק כאחד.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

למערכת של i5, רדאון 7950 3gb, ו8gb זכרון, איזה מארז+ספק כיום הכי משתלמים? לא מתוכנן אוברקלוק, לא חשוב הלוק, וכל מה שמעניין שהוא יריץ וישמור על הרכיבים בבטחה חשבתי על הippon והseasonic 600et ב440ש״ח מtms, יש עסקה יותר משתלמת?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by baruch_555,

יש לי את המארז של Thermaltake דגם VB1000S קישור למוצר: http://www.thermaltake.com/XaserCase/soprano/bws/bws.htm וקיבלתי עם המארז את הדבר הזה שאני לא יודע מה עושים איתו: מה זה? האם זה נחוץ ואיך משתמשים בזה? כתוב שזה Enclosed dust cloth.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  15. הספק הנ"ל Enermax ‏MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan‎ זו המערכת: i5-760 ASUS Maximus III GENE ‏2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1600 W.D 1 TB 32 MB Caviar Blue ‏Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Sahppire 5770 Vapor-X LG Black Sata DVD RWX22 מאווררים 3 - 80X80 מעוניין להוסיף עוד 5770 האם הספק יחזיק את המערך כיון שהצריכת חשמל של המעבד והכרטיס הנ"ל יחסית נמוכים. תודה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  16. שני מחשבים: ללא OC i5-760 P7H55-M/USB3 2X4GB 1.5V כ.מסך למחשב ראשון: HD5450 כ.מסך למחשב שני: GTX460_1GB או HD6850 -------------------------------------------------------- חשבתי על "Seasonic S12II 520 BRONZE".. 1. למחשב הראשון זה אולי יותר מדי אך נראה לי אין הרבה הפרש במחירים אם ארד בדגם.. לא? 2. אם אקח את דגם ה-M (במקום ה-S), שזה החצי מודולארי.. האם לצפות לאותה איכות או שהיא תרד בגלל החיבורים של הכבלים? ומה זה בכלל חצי מודולארי? ז"א איזה כבלים קבועים שם? 3. האם הבחירה בכלל נכונה או שממליצים על משהו אחר? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי אל פסק בסביבות חצי שנה, אולי טיפה יותר.. Advice 650 עד לפני המחשב החדש הוא היה עובד טוב, ובהפסקת חשמל הוא היה מחזיק 10 דק' עד רבע שעה..(כן, עם מחשב יותר ישן וחלש P 3.6GHZ , 2GB RAM ,GT7600 256MB 128BIT , ASUS P4P800 ארבעה הארדיסקים שמתוכם אחד סאטה[היתר IDE], ו5 מאווררי במארז[שתים של 120 מ"מ ושלוש של 80] ) אני יודע שהמפרט הנוכחי שיש לי עכשיו, הרבה יותר חזק ממה שהיה לי(ראו בצד) אבל זה לא מצדיק את זה שאחרי 20 שניות המחשב נכבה לו. אין לו גם בכלל התרעה, הוא מצפצף רגיל, ואם יש לו התרעה על עומס לפני שהוא נכבה מיידית, הוא אמור לצפצף יותר מהר בהרבה: הוא לא עושה את זה הסיכוי קטן שאחת הבטריות הלכה נראה לי. המחשב הרבה יותר חזק, אבל איך זה שהוא לא מחזיק אותו ל5 דק' לפחות? וגם …

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  18. עדיף פחות.ביינתים חשבתי על הFSP ATX-400PA 400W ב220 שקל.אני יודע שממליצים פה על FSP 350 60GLN אבל משום מה מצאתי רק את גרסת ה400W בנעה ומחירה כמעט כפול.אני לא זקוק להספק כזה(ספק 300W גנרי סוחב לי את המערכת כבר למעלה משנתיים אך החלטתי לעשות שינוי.) כרטיס מסך שלי ממש חלש RADEON 9200 SE.אין לי בעיה גם אם חברות (ספקים) אחרות אבל הבנתי שנעה יבואנית רשמית של FSP ואלו ספקים נהדרים, אך את ההזמנה אני רוצה לעשות מנעה בלבד.תודה ושבת שלום. עריכה:הכי חשוב לי שיסופק מתח יציב לצורבים(3 במספר).אך לעניות דעתי לFSP לא אמורה להיות בעיה אם זה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by ItsMy§tyle,

ספק כוח Thermaltake 420W PFC DUAL 12V RAILS למפרט זה: ?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache?? ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver בלי חלון שקוף של 1GB TwinMOS? 667 2 250 GB WD Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M צורב פנימי DVDRW X16 GSA-H10N LG צבע SILVER מקלדת מולטימדיה צבעים שחור וכסף מערכת רמקולים Logitech OEM 2.1 S200 הספק שמופיע למעלה יתאים למפרט זה ? אם כן בבקשה תגיבו

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by HellBoY,

אני כבר אנצלש, אני מעוניין לקנות גם מארז חדש, האמת שלא כזה משמעותי לי שיהיה סופר שקט, אבל אני כן רוצה usb 3 מקדימה. חשבתי על האנטק מאה, אבל אין לו usb3. לעומתו ראיתי את האנטק וואן שנראה ממש דומה לו ועם usb 3. איך הוא? אשמח כמובן לשמוע עוד הצעות בטווח ה 300-400 שקלים. ערב טוב, אופק שלום לכולם ושבוע טוב,קיים ברשותי הספק HEC POWER 525 שעד עכשיו היה מחובר למערכת דיי ישנה בת כ 8 שנים.(AMD ATHLON 3000+) רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם הוא יוכל לשרת אותי גם במערכת חדשה? (i5, בלי כ.מ) תודה מראש. אופק ביקורת וידאו שמצאתי: http://www.aol.ca/video/tech-review-hec-power-525-power-supply/147795206/

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  21. שלום רב. ברשותי מארז אנטק סונטה 3, במקור המארז מגיע עם מאוורר יחיד מאחורה, בעת הקנייה הוסיפו לי מאוורר 120 מ"מ נוסף שמורכב על כלוב הדיסקים הקשיחים (מהצד שפונה ללוח אם). אני מעוניין לשדרג את המחשב ועולה השאלה איזה כרטיסי מסך יכנסו למארז בתצורתו הנוכחית, האם ניתן יהיה להכניס כרטיסי מסך מסוג 4870X2 או GTX260 ? או שמע אני מוגבל ואין ברירה אליה להחליף את המארז ? ביצעתי מדידה והמרחק בין המאוורר לקצה השניה של המארז הינו - 25 סנטימטרים תודה רבה על התשובה !

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by BigDragoon,

יש לי את המארז בן ה 3 הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3450 ואני מחפש מסילות להארדיסקים נוספים שאני רוצה לחבר אליו. המסילות נראות משהו כזה: http://i39.tinypic.com/smw1oh.jpg משהו יודע איפה אני יכול לקנות כאלה? (חיפשתי כבר ב 2 חנויות שאמרו לי שלא מוכרים)

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by insane95,

לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, אז פתחתי כאן. לפני כמה ימים קניתי מארז חדש (CM 690) בגלל שהמארז הקודם שלי היה קטן מאוד. הורדתי את התוכנה Speed Fan כדי לבדוק את המעלות במחשב, אלו התוצאות: http://imgsrc.co.il/images/1266152349.png אשמח לדעת אם זה נורמלי. (מעבד Q6600, כרטיס 4890)

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by avvvi,

מפרט המחשב הוא : מעבד Intel 2.66GHz FSB 1333MHz Socket LGA1366 Core i7 920 זכרון OCZ OCZ3RPR1866C9LV3GK 3072 MB לוח אם Gigabyte GAEX58UD4 כרטיס מסך Sapphire HD4890 1GB מארז CoolerMaster HAF 932 כונן קשיח (כפול שתיים ב RAID) WD RE3 500 GB, 1.2 million hours MTBF, 16 MB Cache, 7200 RPM WD5002ABYS קירור למעבד Zalman CNPS9700 עדיפות ברורה לספק איכות כמו כן שיחזיק גם תוספות בהמשך אין חשיבות לרעש וכו' בתודה מראש אבי

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  25. היי. אני רוצה להחליף את המאווררים במארז ואני לא ממש מוצא את גודל המאווררים של המארז בSpecifications. הנה הדף מאתר היצרן- http://compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/minitower/6k31.php# תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.