ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שני מחשבים: ללא OC i5-760 P7H55-M/USB3 2X4GB 1.5V כ.מסך למחשב ראשון: HD5450 כ.מסך למחשב שני: GTX460_1GB או HD6850 -------------------------------------------------------- חשבתי על "Seasonic S12II 520 BRONZE".. 1. למחשב הראשון זה אולי יותר מדי אך נראה לי אין הרבה הפרש במחירים אם ארד בדגם.. לא? 2. אם אקח את דגם ה-M (במקום ה-S), שזה החצי מודולארי.. האם לצפות לאותה איכות או שהיא תרד בגלל החיבורים של הכבלים? ומה זה בכלל חצי מודולארי? ז"א איזה כבלים קבועים שם? 3. האם הבחירה בכלל נכונה או שממליצים על משהו אחר? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
coolermaster חברה טובה כמו corsair בספקים ? ורציתי לדעת אם הספק הזה טובCOOLERMASTER SILENT PRO 700W - MODULAR ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ספק כוח+מארז עד 520 ש"ח לשניהם דגש על השקט לספק כח כמובן עדיף 80+ברונז המפרט : מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11864 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Mushkin 991770 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11902 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 צורבי DVD: Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata http…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי . אז לעיניין , החלפתי מארז ( לANTEC 300 אם זה משנה .. ) , וכשאני מדליק את המחשב , מופיע לי השגיאה הזאת : BOOTMGR is missing , ריסטרט בלה בלה בלה .. למישהו יש פיתרון ? תודה , אור
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי אל פסק מתוצרת אדוויס דגם PRD650 שמחובר למחשב עם מסך LCD מרובע בגודל "17, אני רוצה לדעת האם הוא יכול גם להגן על המחשב שלי מפני ברקים ונחשולי מתח הנגרמים מהפעלת מזגנים ומכשירי חשמל אחרים (בנוסף להפסקות חשמל ונפילות או עליות מתח). האם בכלל מכשירי אל פסק יכולים להגן על מחשבים בפני ברקים ונחשולי מתח (בנוסף לייצוב המתח וגיבוי מתח בזמן הפסקת חשמל)? או שיש צורך לחברם למגן ברקים נפרד לצורך זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על מעבד CORE I5 2500 NVIDIA GTX 570 תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום מבקש יעוץ ממביני עניין או בעלי ניסיון יש לי ספק (Thermaltake ToughPower W0103 600W (active pfc הבנתי שספק מסוג active pfc דורש אל פסק מיוחד כזה שמתאים לשרתים האם זה נכון? או שאני יכול לקנות אל פסק רגיל ואם לא אשמח לקבל תשובה מדוע?? למחשב מחובר גם מסך 23" מבקש המלצה על אל פסק שיתאים תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש מארז שקט ומאוורר היטב למערכת הבאה: INTEL CORE I5 2500 ZOTAC GTX 570 CORSAIR 520W עדיפות מהחנויות הבאות: WWW.KSP.CO.IL WWW.PANDAS.CO.IL תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה Lian-Li Silent Force 750W - ספק מודולרי עם 4 מסילות 12V של 18A כ"א מאוורר 13.5" עם נצילות טובה (ברונז+) נמכר ב RSM במחיר דומה ל CORSAIR TX750 המוכר והטוב ! (488 ש"ח) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2431 לפי הנתונים והבקורות שראיתי נראה לי שה LIAN LI עדיף בהרבה לגיימר שמתכנן CF עם שני 6850 ו OC כבד ל 2500K שלו... מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אל פסק שיחובר למס מכשירים. המטרה העיקרית שלו היא להגן על מקרן שברשותי. קודם כל אני מבין שבאל פסק מעבר לכך שהוא למעשה בטריה גדולה, הוא גם מספק הגנה למכשיר שמחובר, האם אני צודק? כי אם זה המקרה אני מבין שזה לא חכם להשתמש בו עבור, נגיד, קונסולת XBOX, בה לממיר חשמל יש הגנות בעצמו? (אמרו לי שזה יכול לגרום בעיות...) כעיקרון אני מחבר לאותו שקע בעזרת מפצל מקרן וXBOX, לעיתים גם הלאפטופ, ולצערי כבר חוויתי בעבר קפיצת מתח בבית שגרמה לפיצוץ הנורה של המקרן ומאז אני די חרד לו. בתחילה קניתי לו מגן ברקים, שדרכו הוא תמיד מחובר, ואני דואג לנתקו מהחשמל כשהוא לא בשימוש....לא מזמן חווינו הפסקות חשמל ואני מעוניין באל-פסק כך שאוכל לסגור את המקרן כמו שצריך, וחשבתי שאם אני כ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני מכשירי אל-פסק של אדוויס. האחד חדש, דגם PRV700 שאליו מחובר המחשב. השני ישן יותר (החלפתי בו סוללה) שאליו מחובר מסך. בהיותי מחוץ לבית, הייתה הפסקת חשמל שאמנם לא הייתה ארוכה מדי, אך עדיין מעבר ליכולת הגיבוי של המצבר. לכן כאשר חזרתי, המחשב היה כבוי. מצב כזה מפספס את המטרה העיקרית ברכישת מכשיר ה-UPS, שהיא למנוע כיבויים בלתי צפויים של המחשב. ה-UPS מגיע עם תוכנת VIEW POWER,שלפי הבנתי ניתן להגדיר באמצעותה לוח זמנים לכיבוי מסודר של המחשב. השאלה היא לאיזה זמן לקבוע את הכיבוי, מרגע שהמכשיר עובר לשימוש במצבר? מצד אחד, לא הייתי רוצה לקבוע זמן קצר מדי, כדי שהמחשב לא יכבה מכל הפסקת חשמל רגעית. מצד שני, אם הזמן יהיה ארוך יותר ממשך הגיבוי שהמצבר יכול לתת, אז שוב יהיה פה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש ספק כח שיתן מענה למערכת i5 2500k +OC +כרטיס מסך HD6950 פתוח ל-HD6970
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ממש לפני יומיים קניתי כרטיס מסך חדש gts 450 במקום ati 4850 שפשוט הלך לעולמו. אז בנתיים אני משחק והכל טוב ויפה אבל מה אני מרגיש ריח כזה של אוויר חם (כמו שיוצא ממזגן) אבל חום לא. זאת אומרת שכשאני משחק הספק מוציא אוויר פושר אבל עם ריח קל של "שרוף". עכשיו השאלה היא האם אני צריך לקנות ספק כוח יותר חזק בשביל הכרטיס? האם כבר עכשיו זה מספיק? האם אני סתם מדמיין ולכל הספקים זה ככה? האם זאת המטרה של הספק? תודה ומקווה שזאת הפעם האחורה שאני ישגע אנשים בפורום בפסח.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסביבות ה500W, איזה סדרות ואיזה דגמים תוכלו להמליץ לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מארז עד 400 שקל לא ל OC אבל מארז מאוד מאוורר שישמור על טמפרטורה תקינה כי החדר מאוד מאוד חם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לספק + מארז שקטים עד 500 ש"ח. למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪115 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1729 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המארז והספק צריכים להתאים לשידרוג בהמשך למחשב משחקים (הוספת כרטיס מסך ואולי שדרוג של המעבד) תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסיס למידע - מעבד 8500 5 כוננים קשיחים פנימיים +3 חיצוניים שמחוברים רוב הזמן דרך USB. כרטיס מסך HD6970 של ספיר. בעיקרון חשבתי אולי בקרוב להחליף את המעבד ל Q9950X כדי למנוע צוור בקבוק. בחרתי ספק אבל נראה לי יקר מדי? או שעדיף לקחת במידה וארצה לעשות CF לעוד כרטיס 6970 יש להדגיש כי אני צריך ספק שיהיה לו הרבה חוטים לחיבור SATA בגלל שיש לי 5 או 6 כוננים פנימיים. [table][tr][td][/td][td]פירוט הזמנה[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td]קטגוריה[/td][td]מוצר[/td][td]מחיר[/td][td]כמות [/td][/tr][tr][td] • ספק כוח[/td][td]SEASONIC M12D 850W SILVER - MODULAR - RETAIL[/td][td]895₪[/td][td]1 [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי ספק ב-KSP Seasonic S12II 620W Bronze באתר החברה רשום 5 שנים אחריות http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm בפועל מה שרשום לי בקבלה זה 36 חודש. בנוסף קיבלתי גם כבל חשמל שבכלל לא מתאים לחשמל בארץ אלא חיבור חשמל אירופאי או משהו כזה. מה עושים במצב כזה? תודה. עריכה: עכשיו אני רואה גם שעל האריזה של הספק רשום 3 שנים אחריות אבל באתר של החברה על אותו הדגם של הספק רשום שזה 5 שנים מה הסיפור?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני בניתי מחשב ב RSM וצריך עזרה בבחירת ספק מעבד i5 2500 על Asus p8h67 (לא צפוי שום OC) כרטיס מסך GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 מארז Antec P183 אני צריך ספק איכותי ויציב שמספיק למערכת שלי (כי הכבלי החשמל בבית די ישנים וכנרא המתח שם לא יציב במיוחד) המחשב נועד לשימוש כללי, עבודה וקצת משחקים בלילה המחשב בדרך כלל נשאר פתוח (הורדות מהאינטרנט) קיבלתי המלצה על SeaSonic 12II-620 620Watt 80Plus Bronze תמורת 415 ש"ח אני לא יודע כמה ספק טוב צריך לעלות, אז לשיקול דעתכם אבל קראתי שהספק הזה ספציפית לא מופיע ברשימת הספקים המומלצים לכרטיס המסך מה דעתכם, יש עוד המלצות מהחנות?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני בונה מערכת SANDY BRIDGE עם GTX 570. אני מתכוון לבצע OVERCLOCK למערכת. כרגע יש לי סונטה שהוא מארז נהדר אבל צפוף ולא מאוד מאוורר. אני מחפש מארז שיהיה מרווח, לא גדול מדי, עם קירור טוב ושקט. התקציב למארז הוא בסביבות 500 ש"ח. (לא כולל ספק כמובן). אני פתוח לרעיונות. מאוד חשוב לי שיהיה שקט.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלטתי לשנות את החנות שממנה אני קונה את המחשב היתי נעול על SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze שעלה 415 ש"ח אפשר לקבל המלצה לס.כ. טוב אחר ממה שמופיע באתר של IQPC מפרט Intel Sandy Bridge Core I5 2500, Socket 1155, 6MB, 95W, 3.3GHz, Box Asus P8H67 B3, H67 Chipset, Socket 1155 Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 KVR1333D3N9/4G GigaByte Radeon 6950 2GB DDR5 Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata 2, F3 HD103SJ Antec P183 Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הAURORA 3D והוא מעצבן אותי מאז שקניתי אותו, אני מרגיש שעשיתי טעות שקניתי אותו. המארז רועש מדי לטעמי, מאוורר אך מכניס הרבה אבק בגלל סירקולציה לא מאוזנת (2 מאווררים שמוציאים ו1 שמכניס), גבוה ומצועצע מדי. יכול להיות שכל זה נובע מזה שהטעם שלי טיפה השתנה אז החלטתי לקנות מארז חדש. הדרישות: -צבע: עם עדיפות גבוהה לשחור -איוורור סביר עם עדיפות מיקום המאווררים מקדימה ומאחורה מאחר והמארז יעמוד בתוך תא בשולחן העבודה. -איזולציה טובה מאבק (כמה שיותר טובה) -הכי שקט שאפשר (האאורורה נמצא 120 סנטימטר מהמיטה על שולחן העבודה והמארז החדש יעמוד ממש צמוד למיטה ככה שהשקט היא התכונה הכי חשובה לי) -חומר: עדיף אלומיניום -מראה: לא מצועצע, בלי לדים או חלונות ושגובהו לא יעלה על 49 ס"מ. (…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי UPS בן 5 של גמטרוניק עובד בסדר גמור בלי בעיות. הUPS הוא 650VA אם אני זוכר נכון. היום נשרף הפיוז של ה UPS ובעקרון ליד התא פלסטיק שאליו מכניסים את הפיוז כתוב Max 4A, אבל כשהוצאתי את הפיוז כתוב על הפיוז עצמו 6A 250V. התקשרתי לתמיכה של גמטרוניק ולא חזרו אליי. רציתי לדעת מה כדאי לעשות, האם להחליף ל 4A או ל 6A?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-