עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מעבד E4400 אולי נחליף באותה הזדמנות למעבד אינטל חדש (למשחקים) לוח אם P35 כנראה שגם יוחלף (או לוח אם או מעבד) HD4870 כרגע יש לי Thermaltake ToughPower 600W שמתחיל לשבוק חיים. אני רוצה ספק חדש יותר שקט (כן כן... אני עדיין שומע אותו) אני מוכן להשקיע 300 ש"ח אפשר גם בפחות, מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  2. היי חבר'ה זה המפרט : מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 2.20GHz לוח אם Asus P5KPL-CM G31 (לא 945) זכרון Kingston 2048MB DDR II 800MHz CL5, שני צ'יפים של 1GB כרטיס מסך מובנה Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB צורב LG X22 SATA DVD מסך מחשב LG 22" W2242T 5ms LCD דיסקים קשיחים: 250GB SATA II Western Digital 7200RPM buffer8MB 500GB SATA מבקש ספק כוח אמין בהספק מתאים. גם על מארז כרגע אני לא סגור, אז חבילה של מארז+ספק כוח גם תתאים לי- במקרה זה התקציב קופץ לעד 600 ש"ח.

3. Started by rbaron,

שלום, אני מרכיב מחשב חדש, הדבר היחיד שנשאר לי בכדי לסגור את המפרט זה הספק +המארז, אני רוצה מארז פשוט+ספק (תגידו לי אתם איזה), להלן המפרט של המחשב: לוח אם - gigabyte GA-870A-UD3 AMD Athlon II X4 640 BOX - מעבד זיכרון - KINGSTON DDR3 2048 1600MHz CL 9-9-9-27 Sapphire ATI Radeon HD5750 Display port 512 MB DDR5 PCIe] - כרטיס מסך כונן קשיח WD1002FAEX 3.5'' 1000GB SATA3 64MB אז אל איזה מארז פשוט וזה ככל האפשר אתם ממליצים

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by X7-007,

היי, קניתי את ה 7970 ולצערי המאוד רב הוא לא מתאים לבוקסא ThermalTake Shark ניסיתי לחתוך ולשנות העיקר שיכנס, לא הצליח שום דבר ועכשיו הקופסא לא שווה כלום. אני מחש משהו דחוף דחוף ליום שישי שאני אלך לקנות, לא משהו יקר אבל משהו שיהיה לו כפול 6 יותר מקום מה ThermalTake שהכל היכנס בניחותא, שיהיה אפשר לעשות CMOS RESET מבלי להוציא את הכרטיס מסך ושיהיה לו מגש אם אפשרי לא חובה. הספק הוא ThermalTake ToughtPower שהמאוורר פונה למטה אז אני מקווה שיש מארז בסיגנון של נוח, ושיהיה לו קירור טוב. אני במארזים בלוק כי המארז היחיד שקניתי זה הטרמלטק, לא נכנסתי לזה יותר מדי. עדיף FULL Tower ואלומיניום. תודה

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  5. שלום! ברשותי המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 Box קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R זכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס מסך: לא נבחר עדיין. כונן קשיח פנימי: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB כונן אופטי: LG GSA-GH22L X22 SATA ספק כח: SeaSonic S12II Bronze 620W אני מעוניין למצוא לו מארז מאוורר, שקט, ואיכותי מחברה אמינה ומוכרת שלא יהווה צוואר בקבוק למערכת. עדיף שיהיה מורכב מחומרים כמו אלומיניום שימנעו התחממות. אני לא מעוניין בחלון או במארז שקוף. המארז אמור לשבת בתוך "כוך" שמובנה בשולחן וחסום לאוויר מארבע דפנותיו, כך שהחלקים המאווררים היחידים הם מקדימה ומאחורה לכן צריך שכיווני האוויר שלו…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by cellman,

מצרף תמונה של נתוני הספק (ג'נרי). איך אני יודע מהם נתוניו האמיתיים וההספק האמיתי שלו? האם הוא מספיק עבור מערכת E6300 עם לוח אם אינטל, כרטיס מסך 7300GS, צורב DVD ושלושה כוננים קשיחים ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  7. אהלן, החלטתי שאני רוצה לרכוש מחשב חדש עוד כחודש , התקצב שיבוזבז יהיה גבוה ולא היייתי רוצה להשקיע חלק ניכר מהתקציב על ספק במידה ויש ספק שיספיק טוב וזול יותר. עשיתי לי מעין השוואה בין ספקים ומחירים, אבל עקב ענייני המסילות ואי הידיעה באילו מהספקים במקרה של עומס המסילה מקבלת זרם ממסילות אחרות , קצת קשה מאוד להחליט בנושא. החלטתי לרכוש Q6400 עם לוח אם של eVGA nForce 790i Ultra SLI 775 A1 s775 1600Mhz, SLI, DDR3 1200, 3xPCI-E. המטרה שלי היא שאני ארכוש עכשיו GF 260 וכאשר המשחקים יקרטעו אני פשוט אוסיף עוד כרטיס 260 ולאחר מכן עוד 260. חשבתי בהתחלה לקנות GX2 , אבל הבנתי שSLI בין 260ים יהיה יותר מועיל מSLI של GX2ים , לכן במחשבה לעכשיו ה260 יהיה פחות חזק , ובמחשבה לרחוק הוא יהיה נהדר …

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by sofix4,

קניתי היום את המארז ;D וחיברתי מלפנים מאורר וכמובן שיש הבדל גדול בזרימת האוויר במארז כשהכלוב של הדיסק הקשיח היה במארז וכשהוצאתי אותו. עכשיו השאלה, אם מוציאים את הכלוב הזה, איפה שמים את הדיסק הקשיח? אפשר בכלוב שמעליו? או שהוא קטן מדי... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. המלצה למארז+ספק שהיו שקטים ב500-600 שקל חשוב מאוד השקט, ללא oc מפרט: 9600gt e8400 2g זיכרון ארד דיסק 500G 7200RPM תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by kalda01,

מיועד לשימושים כלליים ולא למשחקים. גודל רצוי - מיקרו ATX (מידי גדול מידיי ) חנות מועדפת לקנייה KSP משהו בסיגנון של PS07 של סילברסטון בא בחשבון חיבורי הUSB עדיף שיהיו בחלק הימני או העליון. לא בצד שמאל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם פשוטו כמשמעו 'שוברים' את הפלסטיק, או שיש דרכים יותר מתוחכמות. תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  12. יש לי אפשרות לשדרג את הגרסא של ה-500 לגרסא של ה-620 בתוספת תשלום (בשלב הזה אני עדיין לא יודע כמה בדיוק) המפרט : q6600 8800gt 4 דיסקים קשיחים 2 כוננים אופטיים רוב חריצי ה-pci מאוכלסים (כרטיס טלוויזיה,מודם פקס,כרטיס קול ,כרטיס רשת נוסף ....) האם יש טעם בשדרוג או שזה בזבוז כסף לשמו ? האם השדרוג יכול לתרום ליציבות של המערכת ?(רזרבת "כוח " גדולה יותר ) איזה סכום לדעתכם הוא מוצדק על מנת לשדרג הערות: לא נראה לי שאני אקים בעתיד מערך sli בהחלט מתוכנן over clocking משמעותי ,אבל לא קיצוני אין לי אפשרות לשדרג לספק אחר . זה או להישאר עם מה שיש לי ,או לשלם ולשדרג לגרסא היותר חזקה . אם יש לכם דעה , אנא הביעו אותה כעת מפני שזה דחוף ולא תהיה לי יותר הזדמנות נוספת להזדכות על הספק של ה-500…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by stojakovic,

אני מחפש מארז כזה: 1.יפה אבל לא מצועצע... עדיף בלי חלון בצד ובלי שטויות... גם חשוב לי שהכוננים יהיו מוסתרים... 2. מקורר סבבה (לא חייב קירור טוב העיקר שזרימת האוויר תיהיה סבבה.. אני לא עושה OC או משו) 3. שקט!!! הכי חשוב נראה לי.. זהו בעיקרון התקציב שלי עד 400 שקל.. עדיף שיהיה MID צריך שייכנס 8800GT... אשמח לקבל הצעות... תודה!!! (אם יש חריגה קטנה תביאו גם...)

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  14. את הדוכן של החברה הטאיוואנית הוותיקה ב-CES 2017 אפשר אולי לסכם במילה אחת בלבד, אבל צריך לראות במו עיניכם בשביל להבין באמת לכתבה

15. Started by ardan4000,

האם מותר לחבר ספק / 10vdc 1a במקום 5vdc 2a?

16. שלום לכולם, יש ברשותי את כרטיס המסך הבא - http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=235 מהמחשב הישן , הוא בעל 2 חיבורי 6 PIN ואני חושב שהגירסא הזו היא 65nm לפי האתר של NVIDIA הכרטיס צורך 141W ומומלץ ספק כח 450W http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-9800-gtx-plus/specifications שאר המפרט של המחשב הוא : Q8300 ASUS G41 4GB DDR3 1TB HDD האם הספק כח ANTEC 380W יצליח להחזיק את המערכת?? תודה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by EleCtRo DreAmeR,

זה מה שנשאר לי בתקציב למערכת מבוססת Geforce 8800GT ו- Intel Q6600. תקציב 500 שקל, משהו שלא יהיה מכוער ושיריץ את המערכת בלי בעיות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by rogbi,

חשוב לי מאוד מאוד שזה יהיה שקט ואיך אני בודק אם זה מתאים למחשב שלי מבחינת כוח? קראתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=298748.0 אבל לא הבנתי. יש לי פנטיום 4 רגיל.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by Moo,

ספק OCZ 500W עולה 365 שקל http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2328 מיועד למערכת עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד אינטל או AMD כפול ליבה . איך הוא בהשוואה לליברטי 400W?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  20. מה המצב חבר'ה ?.. קניתי את המארז NZXT GUARDIAN 921 Crafted שבא עם 3 חיישנים של טמפרטורה וצג בחלק החיצוני של המארז שמראה את הטמפרטורה שמתקבלת מהחיישנים האלה ... אז השאלה שלי בעצם, האם אפשר לשים חיישן בין המעבד לגוף קירור ? ז'תומרת שהחיישן יהיה מעל המשחה הטרמית והגוף קירור יסגור עליו .. זה אמור להיות ככה או שאני טועה ? הנה תמונה (לחצו על התמונה להגדלה) של החיישנים (שימו לב לחיישן שמודבק מעל המאוורר - יש לי 3 כאלה):

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by naord,

מה דעתכם על הספק הזה ZM500 ST ובכלל על הספקים של זלמן הספק הזה אני יכול להביא אותו ב 320 ש"ח האם שווה? http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=371 זה מפרט מהאתר שלהם ככה שאפשר לראות מפרט טכני. דבר נוסף, בתוספת של 10 ש"ח אני יכול להביא ZM 600W ST http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, המפרט שלי בצד שמאל. הספק הנוכחי נשרף (לא פירמה מוכרת) ואני צריך ספק כוח חדש. שמעתי שיש כל מיני סוגים: כאלה שכתוב 400W ובאמת נותנים 400W (וזה אולי יכול להספיק, לא יודע, אתם תגידו) ויש כאלה שכתוב 500W כמו שהיה לי כנראה אך למעשה בפועל נותנים הרבה פחות. אז כך שבעצם אין לי מושג מה אני צריך... מה שכן אני יודע הוא שהיה לי ספק 400W (גם, לא פירמה מוכרת) אך המחשב כל הזמן קרס לאחר שהתקנתי את ה X1600PRO. הבעיה נפתרה עם הספק החדש (שכרגע נשרף). אני מעוניין להשקיע כ 200 ש"ח. היות שאני גר בבאר שבע ויש לי חנות KSP קרובה, אני די מעוניין לקנות מהמלאי שלהם אז אם תוכלו לכוון לזה, אני אשמח. כמו כן, אם אפשר אז שיהיה ספק כמה שיותר שקט. אם טווח המחירים לא בכיוון, ניתן לעלות באיזה 100 ש"ח, לא…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by Chumlee,

ראיתי באתר של אייבורי ספק כח של זלמן ב 200 שקל ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC / או עבודה עם פנטיום די במאמץ ריבוי משימות , הדגם של הספק כח ZM400-LE http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9917 יש גם ספק כח של אנטק דגם B400 הספק של 400W [TABLE=width: 303] [TR] [TD=width: 303] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 303] [TR] [TD=width: 303][/TD] [/TR] [/TABLE]

24. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  25. יש הבדל של 40 שקל - את זה אני יודע, אבל חוץ מזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.